4

mitt 2014 - årskavalkade del 2

Skrevet 31.12.2014 kl.15:09. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Juli


I juli dro vi til Ålesund på sommerferie. Der gikk vi mye i fjellet og koset oss ut på sjøen. Vi var på Matfestivalen i Ålesund og Jazzfestivalen i Molde. Jeg og Philip dro også to uker til Bodrum i Tyrkia, hvor vi hadde en fantastisk tur med god mat, nye opplevelser og masse romantikk. Vi besøkte også de tyrkiske byene Pamukkale og Efesos, og tok en dagstur til den greske øyen Kos. 


 

August


 

Vi hadde fortsatt noen feriedager igjen i Ålesund i august. Så vi gikk litt fjellturer og kjørte rundt i Møre og Romsdal til Trollstigen og Atlanterhavsveien. Vi hjalp også mamma med å plukke ripsbær til ripsbærsaft. 

I leiligheten vår i Oslo hang vi opp masse meisboller på verandaen så Bella kunne se på kjøttmeisene. Vi hadde over tjue fugler der på det meste, så det så ut som vi hadde fuglehage på verandaen.


 

September

 

I september var jeg i bryllup i Surnadalen til ålesunds-venninnen min Therese. Jeg kjørte opp dit sammen med flere andre venninner. Det var en roadtrip med høy musikk, synging, kro-mat og god stemning. 

Jeg var også på studietur med jobben til Bournemounth og Isle of Wight. Vi stoppet innom Stonehange og var på aktivitetspark. 

Philip og jeg hadde 3 års dag 25. september, og jeg fikk blant annet en vintage Dior parfyme i gave. ♥


 

Oktober


Høsten var fargerik og varte langt ut i oktober, så det var kjempefint og gå turer. Jeg og NTNU-venninnene mine som bor i Oslo møtes en gang i mnd, og denne gangen var det hos meg. Vi kjøpte også fiskene Dolly og Donald til Bella, så hun skal ha noe og titte på når kjøttmeisene flyr av sted. 


 

November

 

1. November flyttet vi inn i vår aller første selveier-leilighet på Majorstuen. Vi feiret med middag ute. Dette var virkelig en stressfull måned med flytting, møbelinnkjøp, innredning, montering mm. Skapet på stuen tok unna de aller siste eskene, og det var en befrielse og bli ferdig med hele flyttelasset. Selv om leiligheten er mindre og verandaen har styggere utsikt enn hos den forrige, så er det en spesiell følelse og eie sitt eget. Vi har fått det så fint der nå, og trives godt. Desember 

Vi pyntet til jul tidelig i desember i ny leiligheten, og var på en rekke julebord med både venner og jobben. 22. desember dro jeg til Ålesund for å feire jul med familien, og 2. juledag kom Philip til meg. Det har vært mye god mat, julefilmer, jeg har sovet lenge og koset meg med familien. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 31.12.2014 kl.15:09. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer3

mitt 2014 - årskavalkade del 1

Skrevet 30.12.2014 kl.20:41. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Januar 

Januar var litt av en mnd. Jeg sklei på isen og brakk et ben i hånden og ble gående med gips i fire uker. Jeg tok også en synsundersøkelse, og plutselig måtte jeg begynne med briller. Vi holdt babyshower for Maiken, som er den første venninnen min som er blitt gravid. 


 

 Februar


 

Til tross for brukket høyre hånd, var det mye fest og morro i februar. Jeg husker når vi feiret Valentines day på Klosteret, så måtte Philip skjære opp maten min for meg. Tehe... rart hvor hjelpesløs man kan bli på enkelte ting, mens andre ting mestrer man helt fint. Jeg takket også nei til sykemelding, og jobbet 100 % som normalt. Å det var en utfordring i starteten siden jeg tegner på data hele dagen med høyre hånden. Men jeg lærte meg å bruke venstre, og etterhvert funket det like bra. 


 

Mars

 

 

I mars begynte det å bli fin temperatur i Oslo, og vi tok vår første utepils. 


  

April

 

I april åpnet Lekteren, og vi kunne henge der med venner. Vi dro på påskeferie til Ålesund, og der kunne Bella kose seg ute. Vi hadde en dagstur til Harøya for å vise Philip hvor pappa sin familie kommer fra.

Jeg og Philip begynte også å gå mye turer sammen. Jeg husker spesielt turen vår til Frognersetern. Det var en av de aller første soldagene i Oslo sentrum og det var kjempevarmt så folk satt ute på alle kaféer og restauranter. Vi tok t-banen opp på fjellet som var den eneste  plassen hvor det var kaldere og snø. 

I april startet jeg også å flette håret mitt på undersiden. Tror det var litt inspirert av tv-serien Vikings, for der var det mye forskjellige fletter på jenter.  


 

Mai

I mai sprang jeg Holmenkoll Stafetten, og jeg hadde siste etappen inn på stadion. Vi var også i Grimstad i bryllup til venninnen min Silje. Et kjempeflott bryllup på Fevik Hotell. 17. mai feiret vi med flere venner i Oslo. 


 

Juni

 

 

Juni var en fantastisk herlig måned i Oslo. Philip kjøpte seg rulleskjøyter, så vi begynte og blade til Huk for å sole oss og ha piknik. Jeg hadde ikke gått på ti år, men det gikk veldig fint. Vi gikk også mye turer i fjellet, og til Ekebergparken. Edna Falao hadde sommerfest, og vi deltok på Oslo Karneval. 

 

 

 Love Kristine

Skrevet 30.12.2014 kl.20:41. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer3

Bella i snøen

Skrevet 29.12.2014 kl.20:29. Ligger i kategorien My life as Kristine.

genser: Theory // boyfriendjeans: Tiger of Sweden

 

Første gang Bella gikk i snøen var for tre år siden når vi bodde i Trondheim. Hun fikk en masse snøklumper i pelsen, og vi måtte bruke lang tid på badet for å tine de opp etterpå. Så vi tar henne ikke så ofte ut når det er snø, men vi tenkte hun kunne få prøve denne ene gangen i år. Hun rister litt på beina når hun går, og synes det er litt rart. Disse bildene er fra i går, og i dag er snøen bare våt for det meste er regnet vekk.

Ellers i dag var jeg og Philip en tur på Moa kjøpesenter og så så nyttårsantrekk for han, også kjøpte vi inn diverse til Nyttårsaften. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 29.12.2014 kl.20:29. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer1

passion for fashion - get inspired

Skrevet 29.12.2014 kl.02:20. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 29.12.2014 kl.02:20. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. Én kommentar2

trekløver'n på juleferie

Skrevet 28.12.2014 kl.17:44. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld dere! Håper dere fortsatt har en fin juleferie. Akkurat nå ser vi på Charlie og Sjokoladefabrikken, og senere skal vi på kino og se Exodus: Gods and Kings med familien min.  

 

Love Kristine

Skrevet 28.12.2014 kl.17:44. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer5

snø

Skrevet 27.12.2014 kl.19:58. Ligger i kategorien My life as Kristine.

jakke: Ralph Lauren (NB: ikke ekte pels, imitert)

 

 

Love Kristine

Skrevet 27.12.2014 kl.19:58. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer0

JuleGilde // sponset video

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Håper dere har koset dere i julen og spist masse god mat. Jula er også en tid for tradisjoner og glede andre. Gilde har i år hedret noen som har vært ekstra snille med et julegilde - i en restaurantcontainer. Det ble samlet inn nominasjoner av ekstra snille nordmenn over hele landet, og tolv heldige ble til slutt valgt ut. Har noen av sendt inn nominasjoner eller fått besøk kanskje?

 

 

Restauranten hadde sitteplasser til ti personer, og gjestene ble servert nydelige måltider med både nye og tradisjonelle smaker.

  • Starters: liten smakebit av pepperkake med gorgonzola, honning og valnøtt. 
  • Forrett: dadler surret i stjernebacon, bruschetta med julepostei med fiken & portvin og lefse med juleskinke og sylte. 
  • Hovedrett:  ribbe med medisterkaker og julepølse eller pinnekjøtt med vossakorv. 
  • Dessert: en tradisjonell riskrem.

Den menyen hørtes digg ut, til tross for jeg er helt stinn i magen etter alle julematen her. Ønsker dere en fin jul videre! 

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer9

winter wonderland

Skrevet 26.12.2014 kl.16:51. Ligger i kategorien My life as Kristine.

genser: Joan Vass // tights: Only

 

Tenk å våkne til dette vakre snølandskapet! Vi hadde litt snø på julaften også, men bare akkurat så det dekket bakken. Men i natt - da har det virkelig snødd. Det er så fint med hvit jul.

I kveld kommer Philip til Ålesund, så jeg gleder meg kjempemasse til seinere. ♥

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.12.2014 kl.16:51. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer4

Julaften

Skrevet 25.12.2014 kl.16:19. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God jul dere! Håper dere har hatt en kjempefin julaften med med familie og nære, god mat og gaver som stod til forventningene. ♥ 

 

 

Jeg feirer julen min alltid med bror, mamma, pappa, tante, tre søskenbarn (deriblant min BFF), John og Zana. Før var mormor, farmor og farfar her også, men de gikk bort for flere år siden. Her har fine mamma min dekket på til oss ti. 

 

 

Vi spiser både juleribbe og pinnekjøtt på julaften med ulike pølser og tilbehør til. Pappa er flink med julematen og får alltid sprø svor. Nam nam...

Etter julemiddagen åpner vi gaver. 

 

 

Jeg fikk så utrolig masse fint. Mye klær, vesker, vin, kjøkkenkniver, elektriske duppeditter, Pad med mer. 

 

 

Bella er ikke glad i store folkemengder, og vil bare være med folk hun kjenner veldig godt. Det er noe venner av oss har fått erfare. Om hun ikke har blitt kjent med noen over lang tid, så gjemmer hun seg når vi får besøk. Hun satt derfor for seg selv på soverommet mitt på julaften. Men jeg gikk opp til henne ofte og lekte med henne, så hun ikke skulle bli alt for ensom. Hun fikk også flere julegaver i år fra både meg og Philip, kattene her i huset, foreldrene til Philip og Nissen. Jeg og mamma åpnet de sammen med henne oppå soverommet. Søte go'jenta. ♥

 

 

Etter gavene, spiser vi kaker, julekaker og desserter. Mamma er så flink og bake, så alt er hjemmelaget. Favorittene mine er mamma sin Tropisk aroma kake, og pappa sin riskrem. 

 

 

Utrolig koselig julaften, og sååå mye mat. Herlig dag med familien. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 25.12.2014 kl.16:19. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer1

Maria Mena - Home for Christmas

Skrevet 24.12.2014 kl.12:00. Ligger i kategorien Musikk.

 

Synes denne julesangen fra Maria Mena er sååå fin. God jul dere! 

 

Love Kristine

Skrevet 24.12.2014 kl.12:00. Ligger i kategorien Musikk. Én kommentar2

m a r r y c h r i s t m a s

Skrevet 23.12.2014 kl.19:27. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 

Love Kristine

Skrevet 23.12.2014 kl.19:27. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 2 kommentarer2

god jul

Skrevet 23.12.2014 kl.00:56. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God jul søtinger! Noen siste bilder fra den koselige leiligheten vår i dag, før jeg og Bella tok fly til Ålesund. Jeg var forberedt på skikkelig kaos på Gardemoen og møtte opp over to timer før avgang. Bare tull så seint på kvelden, for vi ble sittende nesten to timer og vente. Alt gikk nemlig slag i slag gjennom skranken og sikkerhetskontrollen. Jaja... Bedre for tidelig enn for sent. 

 

genser: Fam Irvoll

 

Det er godt å komme hjem til mamma og pappa. Har allerede spist julemenn og fenalår. I morgen skal jeg være med bestevenninna mi på juleshopping. Jeg er heldigvis ferdig med alle julegavene og kan senke skuldrene. Og senere på kvelden skal jeg pynte juletre sammen med familien. *KOS* 

 

 

Love Kristine

Skrevet 23.12.2014 kl.00:56. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer3

kattevask

Skrevet 21.12.2014 kl.22:07. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God jul dere! Håper juleforberedelsene har gått som forventet og at dere er i rute. Vi har handlet ferdig alle julegavene nå, og kofferten min er nesten ferdigpakket til jeg og Bella skal reise til Ålesund i morgen. Vi gleder oss kjempemasse. Det skal bli så herlig feire jul med familien min og spise masse god julemat og julekaker. Jeg elsker virkelig julen. Å ikke mange dagene etter kommer Philip også. ♥

I går badet vi Bella, så nå er hun ren og fin i pelsen til jul. 

 

 

Ønsker dere en kjempefin kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 21.12.2014 kl.22:07. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer2

Oral B // sponset video

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

God morgen søtinger. Har dere husket og pusset tennene i morges? For meg som drikker x-antall kaffekopper i løp av en dag, juice hver lunsj og nyter rødvin i helgene, så er tannpussen veldig viktig. Jeg skal ikke skryte på meg de hviteste tennene, men jeg gjør så godt jeg kan med den vanlige tannbørsten jeg har. Men nå er det kommet en ny fancy tannbørste. Som ingeniør elsker jeg nye teknologiske ting, og denne virker så kul. 

 

 

Oral-B Smartseries er verdens første elektriske tannbørste med Bluetooth 4.0- teknologi, som faktisk kan gjøre deg bedre til å børste tenner. Tannbørsten er tilkoblet en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd, og forteller deg når du bør skifte børstehode.

Noe å ønske seg til jul kanskje?

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer0

passion for fashion - get inspired

Skrevet 17.12.2014 kl.02:32. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 17.12.2014 kl.02:32. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. Ingen kommentarer3

jul hos oss

Skrevet 14.12.2014 kl.02:20. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God jule dere! Sist søndag stekte vi kalkun og pyntet til jul i leiligheten. Det er først nå jeg har hat tid til å legge ut disse bildene. Denne uken har hatt tight timeplan med jule-shopping, jobb, julebord, og venninne-kveld med gløgg og pepperkaker. Førjulstiden er så hyggelig. 

Tehe.. Vi har spist mye kalkun denne uken. Neste år har vi nok skaffet oss spisebord så vi kan invitere venner eller familie på julemiddag. Her er den lille familien samlet for årets første julemat...

 

 

Juletreet vårt...

 Ønsker dere en kjempefin førjulstid! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 14.12.2014 kl.02:20. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer5

gjør en stor forskjell på 10 sekunder - helt gratis

Skrevet 10.12.2014 kl.22:29. Ligger i kategorien Speak out!.
-Sammen kan vi avvikle pelsdyrnæringen i Norge dere. Stem for et forbud mot pelsdyroppdrett HER!

 

 

I kveld så jeg og Philip gårsdagens Brennpunkt dokumentar om Pels på nrk.no. Dere kan se den HER!

Dyrevernaktivister har gang på gang filmet på pelsfarmer og dokumentert brudd på god dyrevelferd. Etterpå har Norges Pelsdyralslag lovet å rydde opp. De har forsikret at bildene kun viser enkeltstående tilfeller og ikke er representative for bransjen. Men hva skjer når en dyreverner utgir seg for å være interessert i å starte med pelsdyroppdrett, og ber om å få opplæring på noen av gårdene bransjeorganisasjonen selv anbefaler?

 
Jeg har sett skrekkbilder fra dyreaktivister før, og  vet at mange dyr i denne næringen lider og har det vondt, men likevel ble jeg så satt ut av denne dokumentaren. Jeg kjente på så mange forskjellige følelser; sinne, avsky, tristhet, maktesløshet og kvalme. I det ene øyeblikket ble jeg sint og kjeftet på oppdretterne, i det neste holdt jeg foran øynene og kjente tårene presset på. Hva i alle dager er det vi tillater i Norge???

Dette er ingenting annet en en konsentrasjonsleir for dyr. Disse bøndene er totalt blottet for empati og medfølelse for dyrene de jobber med. For bøndene er dyrene bare en inntektskilde og et produkt. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan de kan tusle rundt blant skadde, skrikende dyr som tydelig har det vondt, ta kvelertak på dyrene når de skal undersøke de, løfte tunge rever etter halsen og halen og samtidig sette på kvelings-stang når den skriker i smerte, gasse halvdøde dyr, la dyr som spiser på hverandre dele bur, stresse seg gjennom avlivingsprosedyren +++. Og oppå alt dette skryte over hvordan de lurer Mattilsynet og hvor enkelt det er og få godkjennelses-dokumenter fra dyreleger. Jeg er helt matt. Denne dokumentaren viser ikke bare sviktende forhold, men generelle likegyldige holdninger bøndene har til retningslinjer i næringen de driver. Vil et ekstra dokument, eller en ekstra kontroll fra Mattilsynet kunne endre en slik adferd og holdning som bøndene viser? Neppe...

 

 

Uansett om oppdretterne hadde behandlet dyrene etter forskriftene som er gitt, vil ikke dette endre det faktum at ville dyr bør leve i naturen og ikke i et lite bur. Selv de dyrene som ikke hadde sårskader fikk store adferdsproblemer etter en tid. Flere startet med selvskading, og noen vandret kontinuerlig i ring og virket helt apatisk. La ville dyr leve i det fri. STEM STEM STEM dere, og få slutt på denne grusomme næringen. Vi kan faktisk sammen gjøre en forskjell. 

Gi din stemme HER!

 

(Jeg valgte å kun bruke illustrasjonsbilder av frie dyr. Jeg blir helt dårlig av å se på de grusomme bildene av dyrene i oppdrettsnæringen.)

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.12.2014 kl.22:29. Ligger i kategorien Speak out!. 5 kommentarer6

Folkeautomaten - Game of Thrones // sponset video

Skrevet 09.12.2014 kl.02:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Spiller noen av dere på Folkeautomaten? Jeg må innrømme at jeg er igrunn veldig pysete når det gjelder gambling, men likevel blir jeg superivrig når jeg kommer inn på et kasino. Jeg synes det er så spennende, og har alltid troen på at jeg skal vinne. Men vinnerlykke har jeg virkelig aldri. Kanskje noen av dere har det? 

 

Stena Line // Goldfinger - 50 års premiere (casino, film og Bond-piken Margaret Nolan)

 

 

Konkurranse (for deg over 18år) - Vinn en valgfri Game of Thrones sesong

Spillselskapet Folkeautomaten lanserer i disse dager sitt nyeste casinospill basert på den populære HBO-serien Game of Thrones. I forbindelse av dette, har de også en konkurranse for alle nye og gamle Game of Thrones fans. 

Det er kjempeenkelt og delta. Det eneste dere trenger å gjøre er:

  • Skrive hvilke sesong du ønsker deg i kommentarfeltet
  • Dele blogginnlegget på Facebook-profilen din

 

Konkurransen avsluttes 31. desember, og da vil jeg trekke en heldig vinner. 

 

 

Jeg har ikke fått kommet igang skikkelig med serien selv, til tross for at det har vært så utrolig mye fuss rundt den i årevis nå. Så hadde jeg vunnet (selvfølgelig vinner ikke jeg min egen konkurranse...HAHA) så ville jeg derfor valgt sesong 1. Vi har blitt invitert på Games of Thrones fester før, og jeg er så imponert over kostymene og hårflettene til damene i serien. Det er nesten grunn nok til å se tv-serien i seg selv. 

Føler du deg heldig? Delta da vel!

 

 

Love Kristine


//sponset innlegg

Skrevet 09.12.2014 kl.02:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer5

Advent

Skrevet 07.12.2014 kl.17:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God søndag dere! Tenk at vi allerede er 2. advent. Dette antrekket er fra sist uke når vi skulle på julefest hos en venn av oss.  Siden lilla er advents-farge passet denne kjole perfekt på vår første julefest  med fine venner og julemat. 

 

 

Denne uken har vært den travleste jobbuken min. Jeg jobbet hele femten timer overtid på bare tre dager, så i helgen har jeg sovet mye. Men det har gått fint. Jeg fikk levert ut det jeg skulle i tide og da var det verdt det. Vi har derfor ikke fått pyntet til jul like tidelig som før, men i dag har vi store juleplaner. Vi skal vaske, rydde, lage kalkun og pynte til jul. Det blir sååå koselig. Så nå må jeg legge fra meg PC og starte på kalkunen. 

Ønsker dere en nydelig kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 07.12.2014 kl.17:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer0

passion for fashion - get inspired

Skrevet 02.12.2014 kl.00:26. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 02.12.2014 kl.00:26. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. Ingen kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits