11

Lille nytårsaften

Skrevet 30.12.2013 kl.17:27. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

På formiddagen i morgen drar denne lille trekløver'n tilbake til Oslo etter flere flotte dager i Ålesund. Siden nyttårsfeiringen vår blir i hovedstaden, holder mamma og pappa på og steller i stand med skikkelig nyttårsmiddag i dag, etterfult av kakebord. Vi skal juleribbe og pinnekjøtt, så det blir på en måte en matreprise fra julaften. 

Nå slapper vi bare av og ser på Heldigrisen Babe i byen. Ønsker dere en nydelig kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 30.12.2013 kl.17:27. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer18

Juleselskap - utebilder

Skrevet 28.12.2013 kl.18:54. Ligger i kategorien My life as Kristine.


Kjole: Guess // Genser: Marc by Marc Jacobs // Smykke: Guess // Sko: Din Sko

 

I dag var vi i familieselskap på Stette for å feire onkel (bror til mamma) sin bursdag. Det var veldig hyggelig, og fikk masse god mat. Tok noen bilder på verandaen før vi dro, mens det enda var lyst ute. 

Senere i kveld skal vi på vorse og så en tur ut på byen i Ålesund. Vi har ikke vært ute her siden sommeren, så det blir gøy. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 28.12.2013 kl.18:54. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer8

Liten bytur i Ålesund

Skrevet 27.12.2013 kl.18:46. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Jeg og Philip var en liten tur i byen i dag for å bytte kofferten til Philip. Jezz for en behandling den har fått på turen til Ålesund. Samsonite skal liksom være bra kofferter, men denne var totalknust. Norwegian har avtale med Morris, så vi fikk en ny i bytte. Men selvfølgelig en mindre og rimeligere Samsonite. Jaja... Vi har hvertfall hver vår koffert hjemover også nå. Jeg syns uansett det er urettferdig at man skal komme mye dårligere ut av noe som man er totalt uforskyldt i. 

 

 

Vi tok en liten tur på Moa kjøpesenter også for å titte litt på romjulssalget, men  vi dro hjem tomhendt. Nå skal jeg lage taco. Det skal bli godt med litt grønsaker mellom all den fete julematen og kakene. 

Ønsker dere en kjempefin kveld!

 

 

Love Kristine

Skrevet 27.12.2013 kl.18:46. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer7

Julekort

Skrevet 26.12.2013 kl.14:24. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God jul dere! Dagen i dag startet med deilig familiefrokost. Ellers har jeg for det meste såtte og trykket på pc mens jeg ser på The Vampire Diaries. I skrivende stund sitter min kjære på Gardemoen, og om 1,5 time skal jeg plukke han opp på Vigra flyplass. Gleder meg kjempemasse! 

Ønsker dere en kjempefin dag! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.12.2013 kl.14:24. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer9

Julaften - kjolen, familie, god mat og pakker

Skrevet 25.12.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Julaften starter i tradisjonens tro med at nissen (mamma) lurer seg inn på soverommene våre mens jeg og bror sover, og legger julestrømpen med masse godis på sengen. Tihiii... Blir aldri for gammel for sånt! :)

 Værmessig så var det faktisk som en høstdag her i Ålesund, 10-11'C og vind. Etter å ha såtte i joggisen, spist godis, sett Tre nøtter til Askepott og flere andre julefilmer, var det tid for å få på seg finstasen.

 

 

Bella hadde ei supersøt rosa sløyfe, mens jeg hadde på meg min nye Sue Wong kjole som jeg fikk i julegave med Philip. Jeg fikk øynene opp for kjolene til Sue Wong for noen mnd siden, og jeg elsker de. De er full av  lekre detaljer. Jeg er heldig eier av tre stk nå, siden jeg fikk en i julegave med bror også, samtidig som jeg har kjøpt en selv til nyttårsaften. De er tre er veldig forskjellige, selv om alle har smykkende detaljer. Denne rosa er mer elegant, den fra bror er en mini coctail kjole, mens den jeg skal ha på nyttåraften er mer luftig og flagrende med lekende detaljer på underdelen. Elsk!

 

 

Mine flotte foreldre stod for julematen. Mamma pyntet og laget kakene, mens pappa laget middagen. Vi var ti gjester til bords, og på menyen er det hvert år både ribbe og pinnekjøtt med tilbehør. 

 

Tante Angela og søskenbarna mine Camilla, Marthe og Allfredo.

 

Gode og metter på julemat åpnet vi pakker. Jeg fikk så mye fint.

 

Zana og John, Allfredo, og bror Andreas


Etter alle gavene var åpnet stod kaker på agendaen. Mamma er så flink og bake så hun hadde laget Verdens beste kake, Pavlova kake, Tropisk aroma kake, kromkaker, julemenn, sandkaker, risboller +++. Pappa stod for riskremmen og karamellpuddingen. Nam nam nam sier jeg bare :)

 


 

Sent på kvelden når gjestene var dratt fikk jeg litt bedre tid til å gå gjennom gavene mine. Jeg har fått så mye fint, og er kjempe glad og takknemmelig.

 


 

I tillegg til kjolen jeg hadde på meg fikk jeg en Marc Jacobs genser og Michael Kors veske med Philip. Med mamma og pappa fikk jeg ei rosa morgenkåpe, kosmetikkveske, smykkeskrin og en hundpleie serie fra Israel. Sue Wong kjolen er som nevnt fra bror. I tillegg til dette fikk jeg flere kremmer, parfymer, varme sokker, duftlys, Hardangerbestikk og en pakke med kinderegg med penger oppi.

Håper alle har hatt en like fin julaften som meg! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 25.12.2013 kl.16:28. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer4

Julaften!!! God jul fra meg og Bella <3

Skrevet 24.12.2013 kl.22:15. Ligger i kategorien My life as Kristine.

God jul søte lesere! Titter bare innom for å ønske dere en riktig fin julaften fra meg og Bella. Vi har hatt en fantastisk herlig dag med Tre nøtter til Askepott, julemiddag, gaver og kakebord. Nå slapper vi bare av med julefilmer på tv. Håper dere har hatt en kjempefin dag, og fått alt dere ønsker dere.


Love Kristine

Skrevet 24.12.2013 kl.22:15. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer14

Glitter og stas

Skrevet 22.12.2013 kl.18:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går kveld var jeg og Philip invitert til julefest på Storo med masse andre folk. Jeg gikk i denne glitterkjolen fra Zara. 

 

 

På festen hadde alle pyntet seg med nisseluer og rudolf-diadem. Tihiii... Vi var ikke dårligere. Slenger ved noen selfi fra kjøkkenet. 

 

 

Om litt over en time reiser jeg og Bella til Ålesund! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 22.12.2013 kl.18:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer5

God jul søte lesere!!!:)

Skrevet 21.12.2013 kl.19:55. Ligger i kategorien My life as Kristine.

God jul søtinger! Nå er det lenge siden jeg har tittet innom og sagt hei til dere. Siste uken har virkelig gått i ett. Lange arbeidsdager, masse julegave-shopping, juleavslutningsmiddag med jobben der vi spilte shuffleboard og spiste fire-retters på Grilleriet, julemiddag med min kjære og svigers på sushi-restaurant og nedvask av leilighet. Puhh... Mye har vært gøy og noe litt kjipt, men nå er jeg ganske klar for jul og ferie! Det er så deilig. I morgen kveld går turen til Ålesund for og feire jul med familie, og 2. juledag kommer Philip etter. 

 


 

I kalenderen på fredag fikk jeg en casual kjole fra Marc by Marc Jacobs, så jeg tenkte å viser dere den. 

 


 

Nå skal vi i på skikelig julefest med nisseluer og julestæsj. Jeg går for glitterkjole og nisselue. Senere blir det nok en tur ut på byen. 

Ønsker dere en nydelig kveld! :)

 

 

Love Kristine

 

Skrevet 21.12.2013 kl.19:55. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer19

Jultre og hair extensions

Skrevet 14.12.2013 kl.21:11. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går etter jobb kjøpte jeg juletre. Jeg har aldri hatt et uekte tre før, men jeg syns det er fint. Å når jeg ser på treet, så tenker jeg ikke over at det er falsk. Fordelen med falsk tre er at det ikke drysser, også kan vi la det stå langt ut i januar. Det dumme med treet er at det ikke lukter skog, så Bella finner det null interresant. Før brukte hun å ligge under treet og kose seg, nå gjør hun ikke det. Jaja, det gir julestemning og pynter fint opp. :) 

 
I pakkkekalenderen vår på tirsdag så fikk jeg hair extensions. For meg som har helt naturlig nordisk hår, er det ganske vanskelig og finne en extensions som går inn i mitt eget. Siden jeg har litt fargespill etter sommersolen, så jeg tok en sjanse på en blond kombinasjon mellom #18 og #613. Å jeg tror det funket bra. 
 

Hair extension er 50 cm langt, og en god del lengre enn mitt eget. Så jeg kommer til å vente noen mnd før jeg bruker det, så mitt eget hår kan matche det litt mer på lengden. For akkurat nå, så ser det litt rart ut ;) 

Ønsker dere en nydelig lørdag!

 

 

Love Kristine

Skrevet 14.12.2013 kl.21:11. Ligger i kategorien My life as Kristine. 19 kommentarer11

Tiden flyr og snart er det jul

Skrevet 12.12.2013 kl.21:34. Ligger i kategorien My life as Kristine.Hjelpes så tiden flyr nå. Om bare 9 dager reiser jeg til Ålesund for å være med familien min, og om 13 dager kommer Philip etter. I fjor kjøpte vi tidenes største juletre. Det var en megasvær edelgran på over 3 meter som vi pyntet med over to hundre kuler. I år har vi ingen tre, og det er så trist. Vi har rett og slett ikke hatt tid til å kjøpe, for det har gått i ett. Så vi er i et lite dilemma her. Philip vil helst ha ekte juletre, men for meg er det litt det samme om det er ekte eller falsk så lenge det ser passe ekte ut. Begge er også enig i at det er litt kjedelig og bruke masse energi og penger på et ekte tre, kun for å få glede av det litt over en uke, også komme tilbake fra juleferie til et uttørka tre med nåler overalt. For ja - i fjor var det bokstavligtalt nåler overalt. Så vi heller litt mot å kjøpe falsk, for da kan det stå ut i januar før vi må pakke det sammen. Vi får se til helgen om det blir tre eller ikke. Tihii... Tror kanskje jeg bare stikker innom Clas Ohlson etter jobb og kjøper et falsk, så er case closed. ;) 

Ellers så har vi åpnet kalenderpakkene våres, og dette fikk vi 10., 11. og 12. desember: 

 

10. KRISTINE: Åtte clipmed lengde 50 cm i fargene  #18 og #613 (ekte hår)  // 11. PHILIP: Calvin Klein genser // 12. KRISTINE: Victoria Secret Shiny Lipgloss sett

 
Nå skal jeg drikke teen min og se The Vampire Diaries. Ha en nydelig kveld dere! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 12.12.2013 kl.21:34. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer7

Inspirasjonsbilder 11. desember

Skrevet 11.12.2013 kl.21:33. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 11.12.2013 kl.21:33. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 7 kommentarer16

Guess dress

Skrevet 10.12.2013 kl.23:25. Ligger i kategorien Fashion.Hei dere! Håper dere har en fin kveld. Jeg lovet å legge ut bilder fra Guess kjolen jeg fikk i kalenderen vår på fredagen som var. Så her er bildedrysset.

Elsker de små svarte, og spesielt denne på grunn av blondene. Enkel, men likeveld elegant. Love it!

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.12.2013 kl.23:25. Ligger i kategorien Fashion. 16 kommentarer5

Rebecca Black & Dave Days - Saturday

Skrevet 10.12.2013 kl.17:26. Ligger i kategorien Musikk.

Husker dere Rebecca Black som i 2011 kom ut med tidenes mes irriterende sang Friday. Jenta er tilbake, og nå med: Saturday. Tihii.... Jeg kan ikke si jeg liker den, men den er ikke like irriterende som den første. 

 

 

Hva synes dere? ...mon tro om den neste sangen hun kommer med blir Sunday... 

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.12.2013 kl.17:26. Ligger i kategorien Musikk. 5 kommentarer3

8. og 9. desember - film kalender Bella

Skrevet 10.12.2013 kl.00:44. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

I går så hadde jeg og Philip trykkefri dag, så det ble null blogging på meg og PS3 på han. Det er så lett for at det blir så mye trykking på alle muligens teknologiske ting, så i går var det kun hverandre i fokus. Etter en del husarbeidet i går, laget vi deilig biffmiddag, åpnet kalenderen, så flere filmer og gjorde andre hyggelige kjærste-ting. Vi så filmene Insidious og Insidious 2, og hjelpes så skummelt. Jeg kan ikke noe for det, men jeg blir skikkelig redd og hyler høyt. Så jeg sitter helt inntil Philip under hele filmen og klamrer meg fast i armen hans. Det jeg likte spesielt godt, var at andre film var en fortsettelse av den første filmen med de samme skuespillerene. Det ble da ble en lang og spennende story når vi så de etter hverandre. For dere som liker slike skumle filmer, er de absolutt verdt å se.

 

 

Vi åpnet som sagt kalender både i går og i dag...

 

 

Jeg fikk Victoria Secret sminke cit, mens Philip fikk en Quiksilver lue. Bella fikk mest gleden av båndet på pakkene

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.12.2013 kl.00:44. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 3 kommentarer8

Inspirasjonsbilder 9. desember

Skrevet 09.12.2013 kl.22:57. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 09.12.2013 kl.22:57. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 8 kommentarer12

Bella - pakker - kos

Skrevet 07.12.2013 kl.18:33. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Dagen i dag har bare rast av gårde. Vi sov lenge, laget en bedre frokost, og har sett flere filmer. Det er ganske kaldt ute nå, så ingen av oss var fristet til og gå ut i gatene.  Vi har ikke hatt anledning til åpne kalenderpakkene for de siste dagene før i dag, så det ble hele tre på en gang nå. Bella digger pakker. 

 

 

Philip fikk to nye gensere, en Calvin Klein og en Tommy Hilfiger. Haha... Det blir en del gensere i hans pakker, for det er ikke lett å kjøpe klær som skal passe men ikke kan prøves først. Som bukser - det går bare ikke uten prøving. Jeg fikk en Guess kjole. Legger ut noen snikpeaks nå, så kommer flere senere. 

 

 

Nå skal jeg straks ut døren på ost og vin med noen venninner. Ønsker dere en kjempefin kveld! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 07.12.2013 kl.18:33. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer7

Inspirasjonsbilder 5. desember

Skrevet 05.12.2013 kl.21:25. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 05.12.2013 kl.21:25. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 7 kommentarer9

4. desember - calzone og kalender :)

Skrevet 04.12.2013 kl.22:15. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld dere! I dag er det partall-dag, dvs min tur til å åpne kalender-pakke. Jippi! Desember må virkelig være en av de kuleste mnd i året (...også mai da som er bursdags-mnd min og juli som er sommerferie). 

 

 

Jeg fikk en BCBGeneration clutch. Nå som det går mot den ene festlige begivenheten etter den andre (julebord, julefester, nyttårsaften +++), så ønsket jeg meg skikkelig en sann. Veldig happy girl! :)

 
Nå skal vi se The Mindy Project og spise hjemmelaget calzone. Haha... Det er litt kalkun-kjøtt i den for det smaker ganske likt kyllig. Siden vi laga den 5,6 kg kalkunen på søndag, så må vi bruke kalkun i alt vi spiser fremover... neida ikke helt! Men vi har klart og spise opp over halve. I morgen blir det indisk gryte med (hold dere fast) - KALKUN! Nesten litt komisk. Tihii... 

 

 

Love Kristine

Skrevet 04.12.2013 kl.22:15. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer6

3. desember

Skrevet 04.12.2013 kl.00:39. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I kveld har vi sett Unge Fleksnes og Nissene over skog og hei. Vi har liksom sett de år etter år og vet jo hvordan det utløper seg, men det gir så god julestemning så vi bare må se det. I dag var det Philip sin tur til og åpne pakke fra kalenderen. Å han var ikke den eneste som satte pris på gaven, Bella lekte med båndet og var så fornøyd. 

 

 

Nå er det natta. Sweet dreams! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 04.12.2013 kl.00:39. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer4

Inspirasjonsbilder 3. desember

Skrevet 03.12.2013 kl.19:55. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 03.12.2013 kl.19:55. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 4 kommentarer8

2. desember - julekalender

Skrevet 02.12.2013 kl.22:35. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag var det min tur til å åpne kalendepakke. Det er så artig med edventskalender! Jeg fikk en Miss sixty kjole. Liker fargene og detaljene på den :)

Jeg husker første gang jeg fikk mitt Miss Sixty plagg. Jeg var 11-12 år gammel og gikk i 6. klasse på barneskolen. Mamma tok meg med på shopping i Ålesund sentrum, og det var kommet inn noen helt nye bukser på butikken JC. Jeg prøvde en mørk blå Miss Sixty bukse, og den satt så utrolig fint, samtidig som det var den mest konfortable buksen jeg noen gang hadde hatt på meg. Prisen den gang var 699kr, og jeg husker mamma synes det var litt mye for en bukse, men jeg har så heldig at jeg fikk den likevel. Jeg var så stolt over buksen min når jeg kom på skolen dagen etter. De fleste hadde ikke hørt om merke, mens flere andre kom bort i meg og spurte om det virkelig var en Miss Sixty. Jeg var altså den første jenten på hele barneskole med en slik, og dere kan tro det var stas. Det tok ikke mange ukene før flere andre kom etter. Å to år etter dette, når jeg begynte på ungdomskolen, så var Miss Sixty det store.

Men så forsvant det litt fra butikkene, og jeg har i lang tid sett tilbake på Miss Sixty som et fjortiss-merke siden jeg gikk med det så mye i den perioden. Det er først nå de siste årene jeg har sett at de har en del fine klær igjen. 

  

 

Love Kristine

Skrevet 02.12.2013 kl.22:35. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer4

The Killers - Just Another Girl

Skrevet 02.12.2013 kl.20:51. Ligger i kategorien Musikk.

 

Dianna Agron synger på den nyeste sangen til The Killers - Just Another Girl. Like it!

 

 

Love Kristine

Skrevet 02.12.2013 kl.20:51. Ligger i kategorien Musikk. 4 kommentarer12

1. desember

Skrevet 01.12.2013 kl.22:35. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

For en koselig dag vi har hatt. Som nevt i forige innlegg laget vi kalkun til middag. Nå har vi spist, og det var veldig godt. Vi brukte den Gordon Ramsay oppskriftem på kakunen, mens sausoppskriften fant vi på en matblogg. Det er bare andre gang vi har laget kalkun, og det har faktisk blitt vellykket begge gangene. Det kan ikke bare være nybegynnerflaks, så neste gang skal vi våge oss til å invitere gjester på middag. Der er ekstra hyggelig, samtidig som 5-6 kg kalkun er villt mye mat for kun to personer. Så nå blir det kalkun til alle måltid i alle varianter fremover. Tihii... Neida, vi får vel fryse ned litt.  

 

 

Etter middag så åpnet vi en pakke fra kalenderen vår, og i dag er det Philip som er heldig og får. 

 

 

Philip fikk en Calvin Klein hettegenser. Nå går det i julekaker og filmer. Elsker julen :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 01.12.2013 kl.22:35. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer8

Juleforberedelser og advent

Skrevet 01.12.2013 kl.19:33. Ligger i kategorien My life as Kristine.
God kveld dere! Her er julen i gang for fullt. I går gjorde vi oss nesten ferdig med kalender-innkjøpene våre. Det blir pakkekalender i år, der vi skal åpne annen hver dag. Julekalenderen ble ikke akkurat billig, men til vårt forsvar så inneholder den stort sett bare ting som vi skulle kjøpe uansett. Det er bare litt ekstra stas og spennende når vi pakker de inn. Også pyntet det bra opp i leiligheten. 

 

 

Etter å ha pakket inn alle gavene dro vi på vorse og så ut. 

 
I dag så har vi støvsuget, vasket ned leiligheten og pyntet til jul. 

 

 

Foreldrene til Philip kom innom oss med så mye herlig julegodt og julekaker. Fantastisk deilig, så nå slipper vi å bake! Tihi... :)

Ellers så feirer vi denne adventskvelden med kalkun.

 

 

Da er middagen klar! Snakkes senere :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 01.12.2013 kl.19:33. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits