3

Dagmar som herja!

Skrevet 25.12.2011 kl.20:57. Ligger i kategorien My life as Kristine.

D ekke heilblå himmel og vinterlandskap som prega Ålesund for tida. Her e d nemmlig av alle ting meldt orkan. 1. juledag pleie å være en utelivsdag, men i natt e d bare å holde se hjemme. Huset vårt e heldigvis relativt nytt (bygd i 2000), så d e ganske solid. Men d e likevel ekkelt å se på naboen sine trær som e velta mot husveggen og høre på greinene som slår på vindua. 

 


 

Orkanen Dagmar starta ikke før i 22-23 tida, mens før da så e d bare kraftig storm. Her e nåkken ulike face-kommentara fra kl 20.00 om kvelden:

 

Kristine (me sjøl)

Skummelt, flere store trær ligge bøyd opp mot husveggen og Dagmar ekke kommet enda engang! Best å holde se unna vindua. Shit ass!

 

Lasse:

Skulle tro å bo i Ålesunds eneste slott va trygge saker i dinne brisen. Men alt rista, lufteventilen på kjøkkenet har forsvunne, juletreet svaia, peisen ula og skyte aske, dørene smelle opp og igjen, lyset blinka som et diskotek og vindua fra 1905 e iferd med å blåse inn... Det e rimelig spennende!

 

Alexandra:

Nervøs -først knuser leveggen (av glass) til tante og onkel, så velter et tre over en bil her i larsgården og gjerde som fyker over veien. Heldigvis lite som har ¨flyttet¨på se her me mamma og pappa.

 

Annie:

Btw: Nokken i steinvågen som mangla litt av et hvitt GJERDE?? :P

 

Magnus:

Lysene blinker, huset knaker og vinduene buler. Det er dette som kalles vind, kjære østlendinger ;)

 

Stephan:

‎"Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" MYTH BUSTED!!

 

Malin:

Det velta ei svær gran ned på veien mot garasja og lysa har gått ute på Fredsberg... 

 

 

E skulle jo oppdatere bloggen ut over natta, men d vakke så lett siden strømmen gikk. Men vi har heldigvis peis, så vi frøys ikke...

 

 

 

E og brudern prøvde å tenke ka man kan finne på når man ikke har strøm. Å vi endte opp me å gi Scrabble et forsøk. Hehehe... Ingen av oss har spilt ditte på sikkert 10 år, så d gikk ikke så bra...

 

 

Å d vakke så kjekt å legge se når d føltes ut som treet som dreiv å slo skulle komme gjennom vinduet. E la me hvertfall feil vei tilfelle vinduet skulle gi etter, så d va beina mine og ikke ansiktet som skulle treffes værst.. ;)

 

 

Å når vi stod opp i dag, så va d ditte som møtte oss...

 

 
 

 

Å her e treet som dreiv å slo inn mot vinduet mitt i øverste etasje...

 

 

 

Vi va faktisk utrolig heldig. Ingenting skade på hus eller frukttrær. Å mamma blei faktisk ganske så happy, for Dagmar velta dem irriterende trærna til naboen, så no har vi finere utsikt mot fjella og sjøen. D e aldri så ille at d ikke e godt for nåkke! ;)

  

Her ser dåkke en drit kul youtube-video over Dagmar som herja i by sentrum:

http://www.youtube.com/watch?v=8ReKYSKXyGE

 

...åsså fant e dinne på VG-nett..

http://www.vgtv.no/#!id=47809

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 25.12.2011 kl.20:57. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer2

Fristet-huset - EXIT

Skrevet 23.12.2011 kl.22:12. Ligger i kategorien FRISTET.

Når finale-episioda va ferdig innspilt, så kunne vi endelig ta av oss mickene, sjekke face og få tilbake mobilene våra. Herlig ass! :)

 

Her sitte vi å spise mens vi snakka me Produksjons-sjefen Styrk...

 

 

Marthe og Chalotte

 

Khalid og Niklas

 

Khalid, Philip og deltaker-ansvarlig Katrine

 

Me og deltaker-ansvarlig  Christoffer

 


 

 

Etter alle hadde pakka, så va d bare å komme se inni maxi-taxi og kjøre til flyplassen...

 

 

 

Her e vi på flyplassen...

 

 

 

 

 

 

D va utrolig deilig å sette se på flyet. Tror alle va kjempe sliten. Vi brukte heile natta på inspillinga og flyet gikk tidlig på morningen, så vi fikk ikke sove nåkke. Så etter e og Philip hadde meldt oss inn i "Mile High Club" så sovna vi. ;)

 

 

 

 

 

 

 

Å etter flere tima, så landa vi endelig på norsk grunn! :) Her e vi på Grademoen...

 

 

 

 

Love Krizz

 

Skrevet 23.12.2011 kl.22:12. Ligger i kategorien FRISTET. 2 kommentarer0

Girls night out! :)

Skrevet 23.12.2011 kl.21:33. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går når e va på juleshopping så møtte e på Maya (Marianne) på Gina Tricot. Vi hakke hengt så masse sammen tidligere, for e blei først kjent me ho for et år siden på nåkke fotoshoot greier og vi bor i to forskjellige bya ...

 

Me ytterst til venste og Maya ytterst til høyre (2010)

 

 

Men etter et langt kafe-besøk, så bestemte vi oss for å ta en jentekveld sammen. :) Her drikke vi vin og champis på Anno...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hadde en kjempe koslig kveld me Maya. Ho e bare ei heilt herlig jente. :) Vi kommer nok til å finne på mer sammen fremover! ;) 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 23.12.2011 kl.21:33. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarer1

Heim til mor :)

Skrevet 22.12.2011 kl.02:41. Ligger i kategorien My life as Kristine.


Tirsdagen skulle være dagen vett dåkke. Siste skriftlige eksamen for høstsemesteret og siste dagen i Trheim me Philip før juleferie i Ålesund. E og Philip hadde dem planene...Vi skulle julegave-shoppe, dra på kafe og spise romantisk middage ute på kvelden. Men siden e hadde døgna før eksamen for å være maks forberedt, så sovna e når e kom hjem. Philip va så søt å skulle holde rundt me mens e sov ei lita stund...Men så sovna han å. ;)

Shit ass -lite heldig situasjon. Vi våkna etter klokka ni på kvelden, alle butikkene va stengt og vi rakk heller ikke restaurantene siden vi ikke kom oss ut døra før ei stund etter. Så min kjære får altså NULL gave eller kort me me på julaften. D e litt krise!!! 

Vi gjorde d beste ut av kvelden likevel, kjøpte biff på butikken og kosa oss heile natta hjemme. :)

 

 

 

 

Gutten min kommer å besøke me i Ålesund andre juledag, så da skal gava og kortet være klart. ;) Gleda me utrolig masse allerede! :)

 

Tidlig på morningen i dag tok begge flyet hjem for juleferie. Å selv om e kommer til å savne Philip, så e d utrolig godt å komme hjem til familie og venna.

 


Mamma og me <3 (2009)

 

På dagen va e på juleshopping me brudern. Å seinere på kvelden så møtte e bestevenninna mi (åsså søskenbarne mitt) Marthe. Nydlige jenta... :)

 
 Vi tok et glass vin i leiligheta henna...

 
 

... før vi dro videre opp til et lite vorse hos Tor...

 

  

Å mens dem andre stakk ut på byen i 1-tida, så blei e henta av brudern. Kjipt av me å ikke bli me ut, men no va e maks trøtt og sliten så da får d bare være. ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 22.12.2011 kl.02:41. Ligger i kategorien My life as Kristine. Én kommentar6

Eksamens-lesing!

Skrevet 18.12.2011 kl.02:29. Ligger i kategorien My life as Kristine.

E e litt slapp på blogg-fronten for tida, sida e e kjempe opptatt me å lese til siste eksamen som e har i Jernbanteknikk på tirsdag. Ellers så drive Philip å shoota til en norsk film. Kjempe stolt av gutten min! :) 

D e prøve å si e - NYTT INNLEGG TIRSDAG! ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 18.12.2011 kl.02:29. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer5

Pepperkake-baking :D

Skrevet 15.12.2011 kl.00:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

For å få litt julestemning i heimen så baka e og Philip pepperkake i helga. :) E må innrømme d e nåkke av d j*** av ei oppskrift e har mekka sammen. Først starta d me ei panne full av sukker, sirup og smør... 

 

 

Etterfulgt av en heil pakke fløte...

 

 

Så etter vi hadde satt sammen nok kaloria til å feite opp en heil flyktningsleir, så va d tid for mel og krydder før Philip knadde sammen hendelsen...

 

 

 

Deiga stod i kjøleskapet et heilt døgn, før vi endelig kunne bake ut. Vi grisa og tulla litt me melet (se ansiktet til Philip) Hihihi... ;)

 

 

Nå vi va ferdig me å steike pepperkakene, så va d tid for pyntings. D skulle hvertafall ikke stå på glasur, NonStop og strøssel. Se kor flinke vi va... :D

 

 

Hjerta hang vi opp i vindua... :)

 

 


Må bare si at dem smakte som en million! ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 15.12.2011 kl.00:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer2

Freddan vettu ;)

Skrevet 11.12.2011 kl.19:02. Ligger i kategorien My life as Kristine.

På fredagen så vorsa e, Philip og Paradis-Kim i leiligheta vår, før turen gikk videre til Gossip i 10-tida for Kim skulle på jobb. På Gossip spilte en kompis av Philip for The Voice, Andreas Nordanger, også kjent som DJ Andy North.

 

 

 

 

 

 

 

Oppe i 2. etasje så feira Gossip-eieren bursdagen sin, så der fikk vi fri drikke og så på trylle-show me levende fugl å greier. :)

 

 
 

 Love Krizz

Skrevet 11.12.2011 kl.19:02. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer6

Eksmens-periode! :)

Skrevet 07.12.2011 kl.22:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

No e d siste innspurt på semesteret, så da e d bare å stå på å lese! :) Dem siste dagene leste e til "Rehablitering og drift av veger"-eksamen min som e hadde i går. Her sitte e og lese mens Bella e sammen me me i kjent stil...

 

 

Tror d gikk tålig greit i går. Vi fikk ei litt artig del-oppgave på eksamen:

Hihihi... E kom fram til at elgen overlevde! ;)

 

Inni mellom lesinga mi så har vi gjort litt andre ting å. Vi har sett flere episoda av Dexter og The Office som pause-underholdning...

 

 

The Office e bare en genial serie! Digga den! :)

 

Vi kom oss åsså ut i snøværet, for å dra på butikken...

 

 


 

Å da kjøpte vi donuts for å kose oss på kvelden! Vi bare elska donuts..... :D

 

 

Så vi blei inspirert til å lage våre egne...

 

 

Hehehe... Neida, e skal ikke skryte på oss her. Vi PRØVDE faktisk å lage våre egne. Vi gikk rundt i Trondheim for å leite etter donuts-forme, å d vakke så lett. Så vi endte opp me å kjøpe nåkken glasur-frie på Rema, og pynta dem sjøl hjemme. Så dem e litt halv-hjemmelaga! Kjempe gode! :)

Ellers har vi tatt me Bella ut i snøen for første gang. Å ho blei full av snø under magen, så vi hadde en bra jobb å gjør når ho kom inn! :P

 


Sånn går no dagene. Neste skriftlige eksamen min e Jernbaneteknikk, å e heldigvis ikke før 20.des. Så d blir nok en tur ut på oss i helga! :)

Love Krizz

Skrevet 07.12.2011 kl.22:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer0

Fristet - over og ut!!! ;)

Skrevet 07.12.2011 kl.21:22. Ligger i kategorien FRISTET.

Da va Fristet-eventyret over. :) D har vært en sinnsyk opplevelse på mange måta. E visste ikke ka e gikk til når e meldte me på programmet, for d eneste vi fikk vite hva: "Her skal dåkke testes". Så e trodde i grunn d va et alla Fear Factor program. Men så feil kan man ta, for d va vel mer: Paradis Hotel med fysiske/psykiske utfordringa. ;)

D va veldig spesielt å bo inni huset, å vær oppå så mange ukjente og forskjellige menneske 24-7. Samtidig som d e rart me alle kameraene rundt se, Huska e synes d va skikkelig pinlig å gå på do. Selv om sanne scene ikke blir vist til dåkke, så kommer lyda på micken og der e kameraene der så d blir filma. :P E huske e tenkte på kameraene under dusjing, do-besøk og når e skifta - men ellers glemme man dem på en måte, spesielt på kveldene når vi drakk. ;) Å ting som e ok på en lukka fest, blir fort veldig pinlig og kleint når man ser d sjøl på tv i ettertid og vet familie ser på! Så e hadde vel en følelsen av evig fylleangst fra e kom til Norge og til sesong-slutt. ;)

Å inni huset hadde vi 4-dagers uke, så dagene gikk i surr. Ikke rart når en Fristet-mandag kan være en lørdag osv. Så når e har sett episodene hjem så ekke d alt man e forberedet på skal vises den kvelden. Åsså blir jo 24 tima omgjort til ca. 40 min sendetid, så d e mye som ikke kommer me! ;)

E har gjort ganske masse mer pinlige ting, enn d som blei vist på tv. E har f.eks. ledd så masse at e tissa på me 2 ganga. :P Ene gangen va når vannledninga røyk, å andre gangen va når e og Philip hadde vært på tokt og e sprang ned på rødt for å vekke Adrian å fortelle ka vi hadde gjort og at han måtte komme opp på Svart for no va d krig der oppe. Han fikk seriøst panikkangst og jaga me ut før nåkken skulle komme og tro han va me på d. D va hysterisk morsomt! :) Dem andre tabbene får bli en hemmelighet! ;)

Alt i alt har d vært en sinnsyk opplevelse! Å e endte jo opp me kjærste å greier! :)

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 07.12.2011 kl.21:22. Ligger i kategorien FRISTET. Ingen kommentarer2

Fristet-finalen 2011! :)

Skrevet 06.12.2011 kl.22:24. Ligger i kategorien FRISTET.

På finaledagen så møtte vi siste utstemte deltakerne for at finalistene Irmelin, Tina og Adrian skulle velge se en støttespiller...

  

Å Irmelin valgte Niklas, Tina valgte Khalid og Adrian valgte Lars...

 

 

Så da kunne vi fem andre bare chille fram til finale-kvelden. Må innrømme at d va sykt deilig, for både e og Philip hadde døgna natta i forveien! Hihihi... ;) Så vi va veldig trøtte og sliten på finale-dagen, som synes vel kanskje på trøtte-tryne mitt seinere på kvelden! :P

Å så va d tid for finalen...

  

Støttespillerene va lenka til ei kontrakt me tre hengelåsa, så oppgava gikk ut på å finne tre nøkkla som lå på en grill, inni en oljemasse og et sauehode for å få ut kontrakta. Deretter skulle den signeres med blod. Vi stod å heia på dem...

 

 


 

Å Irmelin vant den konkurransen, mens Tina tapte...

  

Siden Tina tapte, måtte ho bytte finaleplassen sin me støttespilleren Khalid. Og i neste runde va d som torsdags Skjærskild, vi skulle stemme ut en av finalistene. Både e og Philip slukka lyset til Khalid. Bakgrunnen for valget mitt va basert på at Khalid va sinnsykt kjepphøy på slutten. Han meinte han va både psykisk og fysisk sterkere enn alle oss andre. Dem fleste av deltakerne ville gjort d meste der inne, så me mindre utfordringa hadde gått i brytekamp mot han, så ekke d en salvfølge han ville vunne. Å kem tok Khalid sin tattis første dagen -joh Philip!  Så d va bare lattis å høre på! :P

 

'

Khalid fikk ferrest stemme og røyk. Dermed va d Irmelin og Adrian som stod igjen. Siste oppgava gikk ut på at støttespillerne skulle ligge lengst på hver si spikermatte, og dem fikk påført vekte underveis. Å til slutt måtte dem fjerne hodepute og løfte beina. Dem som fikk beina først i bakken da, tapte. D så veldig vondt ut! ;)

 

 

Lars lå ikke like stabilt som Niklas, siden han har mye lengre kropp og tyngre bein. Så d blei Lars som fikk beina i bakken først...

 

 

D va igrunn samma for me kem av dem som vant. E lika både Lars og Niklas, og kunne vel strengt tatt håpt at d va dem som konkurrerte om finalepotten. ;) Siden Niklas vant på spikermatta, så vant Irmelin Fristet 2011

 

 

 

Men som vanlig - Fristet i kjent stil - d va ikke over enda. Ho fikk tilbudet av Aleaxander om å trekke en konvolutt der ho kunne bestemme om ho ville ta alle pengene selv eller dele me Niklas. Heldigvis delte ho summen me han. :) Å så va d endelig tid for å gratulere vinneren og skåle for FRISTET 2011! :D

 

 

Under finalen så spurte Philip me om e ville bli jenta hanna. Å d ville e selvfølgelif! Så vi har no vært kjærsta siden 25. september. <3 Så, e vant aldri nåkken i Fristet, men e kom hjem me kjærste og e mer enn storfornøyd me d! :D

 

Love Krizz

Skrevet 06.12.2011 kl.22:24. Ligger i kategorien FRISTET. 2 kommentarer2

E to the K to S to the A to the M to the E to the N....

Skrevet 04.12.2011 kl.17:47. Ligger i kategorien FRISTET.

....lese til eksamen om dagane og e ganske opptatt me d. Nytt blogginlegg tirsdag! ;)

  

 

Love Krizz

Skrevet 04.12.2011 kl.17:47. Ligger i kategorien FRISTET. 2 kommentarer10

Tilbake til Fristet-huset! :)

Skrevet 01.12.2011 kl.01:50. Ligger i kategorien FRISTET.

Dinne dagen lå e for d meste å chilla på hotell-rommet mitt, hørte på musikk og spiste all mulig godis e savna inni Fristet-huset. Åsså så tok e me en liten tur ned i gatene i Alanya, kjøpte me nye hvite Converse-sko og gjorde me klar til retur til Fristet-huset. Oss siste åtte utstemte deltakerne skulle nemmlig inn igjen i huset for å stille til Rettsal. D va veldig spennende å se kem som va finalista, for e visste jo ingenting der å da.... ;)

  

Inne i huset tidligere på dagen så hadde Khalid trykt på panikk-knappen, nåkke som betydde han måtte reise hjem. Å han skulle i tillegg velge en å ta me se i fallet. Så da valgte han å sende ut min kjære Philip...

 


 

Under rettsalen skulle dem tre finalistene Irmelin, Tina og Adrian spørre ut oss åtte, for å så bestemme se for en støttespiller til Finalen i morra.

 


 

Alexander spurte Philip om d va godt å se me igjen, siden han hadde vært så trist inni huset etter e røyk ut. Å han sa han savna me. :)

 

 

Må innrømme e savna han åsså, å d va utrolig godt å se han igjen! <3

 

 

Vi satt der å blei utspurt av alle finalistene på tur. E fikk ikke akkurat så mye spørsmål, for e har igrunn vært snill jente mot alle inni huset. Så dem hadde ikke nåkke å ta me på. :) Philip blei spurt om hvis han fikk muligheten til å bytte ut plassen til den han va støttespiller for mot me, om han da ville gjort d. Philip svarte at d ville han aldri gjort! Hahaha... Han sa til me når vi va ferdig at d hadde han gjort lett... ;) Sååå... dåkke får følge spent me i morra!

  

Når vi va ferdig så sa Alexander at vi fikk mingle litt me finalistene for å overtale dem til å bli støttespiller. Å d blei vi seff gla for...

 

 

Deretter gikk turen opp på svart, der vi fikk nåkke øl og feire me...

 

 

E gadd lissom ikke sleike ræv og gjøre en stor innsats for at dem skulle velge me. D va ingen av dem som e kom best overens me inni huset, så e tenkte d hadde ikke nåkke å si uansett. ;) E antok at Irmelin kom uansett til å velge Niklas, og Adrian og Tina kom til å velge mellom Khalid, Lars og Philip.

E og Philip brukte egentlig tida der inne på å kose oss sammen istede. :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 01.12.2011 kl.01:50. Ligger i kategorien FRISTET. 10 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits