2

h o m e

Skrevet 30.11.2014 kl.18:19. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God søndag dere! Hjelpes så dårlig jeg har vært på å blogge i det siste. Motivasjonen har rett og slett vært på bunn. Når jeg først kommer hjem fra jobb er det svarte natta ute, og hjemme har det sett ut som et narkoreir. Vel... kanskje ikke helt, men det har føltes sann. Når jeg må grave etter penere klær blant de elleve eskene som står midt på gulvet i den lille leiligheten vår, så er det ikke akkurat trivelig her. Da er det ikke så gøy å ta bilder heller. Men denne uken fikk vi endelig skapet vårt, og nå er alle eskene med unnatak av én borte. *glede*

 

 

Som dere ser, så er det ikke heeelt ferdig enda. Vi har ikke fått montert på lysene innvendig, men det blir til uken. Nå er det hvertfall utrolig mye hyggeligere her. 

 

 

I kveld skal vi på julebord hos en venn av oss og spise kalkun. Det blir så kjekt. Ønsker dere en fin kveld videre! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 30.11.2014 kl.18:19. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer4

tre november favoritter - Selena Gomez, Taylor Swift & Ariana Grande

Skrevet 27.11.2014 kl.13:43. Ligger i kategorien Musikk.

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants

 

Taylor Swift - Blank Space

 

Ariana Grande - Love Me Harder

 

 

Love Kristine

Skrevet 27.11.2014 kl.13:43. Ligger i kategorien Musikk. 4 kommentarer1

Star Tours Julekalender 2014 // Sponset video

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Tenk at det er mindre en én mnd til julaften dere, og allerede på mandag er vi inn i desember!!! Jeg elsker julen, med juletre, julepynt, gaveshopping, familiesammenkomster, god mat og pakker. Dette er virkelig den koseligste høytiden hvor vi kan glede hverandre og ha det utrolig fint sammen. Men som den frostpinnen jeg er, så det hadde ikke vært feil og tilbringe deler av juleferien i sydlige strøk heller.

For å komme i julestemning, pynter jeg og Philip leiligheten, spiser pepperkaker og mandariner, lager julekalender sammen og setter opp juletre allerede tidelig i desember. Siden jeg tilbringer juleferien min i Ålesund, så står det mellom ingen juletre eller tidelig juletre i leiligheten vår i Oslo. Å da velger vi så klart tidelig juletre. Vi ser også på flere julekalender-programmer på TV, som Nissene på loven, The Julekalender mm. I år skal vi også se på denne julekalenderen:

 

Nå har Star Tour nemlig kommet med sin egen morsomme julekalender. Drømmer du om sol og varme under vinterkulden, så er det bare å delta og krysse fingrene for premie. 

Bli med familien Andersen på juleferie til Thailand. Ny episode hver dag og mulighet til å vinne reisepremier for 75 000 kroner.

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Én kommentar6

last night

Skrevet 23.11.2014 kl.19:50. Ligger i kategorien My life as Kristine.

kjole: Guess // sko: Clarks 

 

 

Love Kristine

Skrevet 23.11.2014 kl.19:50. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer5

The Hunger Games: Mockingjay - Part1

Skrevet 20.11.2014 kl.10:29. Ligger i kategorien My life as Kristine.Hei dere! Har dere hatt en fin uke. Denne bare raser av gårde. I går var vi på premiere av The Hunger Games: Mockingjay - Part1. Shit for en awsome film! Den er absolutt verdt å se.

 

 

Ellers så har vi prøvd å fikse ting til leiligheten. Vi fikk forresten besøk av en handyman på mandag som skulle gi oss pris på flytting av lysbryter og støpsel, samt legge til rette for oppvaskmaskin og vaskemaskin. Jeg trodde det var en selvfølge og ha papirene sine i orden eller rett utdannelse når man svarer på annonser på mittanbud.no - men neida. Han kunne legge om det elektriske, for han har gjort slikt før, MEN han hadde ikke kvalifikasjonspapir på og utføre den type arbeid. Det blir ikke han for å si det slik. Tenk om han gjorde en feil med ledningen og det ble brann. Da tror ikke jeg forsikringsselskapene hadde dekket oss akkurat.

Vi har også sett på sofa, og vi fant den sinnssykt gode på Habitat. Men jeg tror vi venter til januar-salget, for det er ikke lenge til nå. 

Ønsker dere en nydelig dag! 

 


Love Kristine

Skrevet 20.11.2014 kl.10:29. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer4

Nicki Minaj - Bed Of Lies Ft. Skylar Grey

Skrevet 18.11.2014 kl.00:43. Ligger i kategorien Musikk.

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.11.2014 kl.00:43. Ligger i kategorien Musikk. 4 kommentarer4

L'agence

Skrevet 16.11.2014 kl.02:58. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld søtinger! Håper dere har hatt en fin helg så langt. I går var jeg på jentekveld sammen med tre venninner fra NTNU. Vi møtes fast en gang i mnd, der vi skravler, drikker vin og spiser ost og kjeks eller sushi. Neste gang skal jeg ha det hos meg, så nå gjelder det at ting kommer på plass i leiligheten. Vi har fortsatt 10 esker med klær og sko stående midt på gulvet. På mandag kommer endelig en handyman og skal flytte lysbryteren på ene langveggen i stuen. Når han har gjort dette, så får vi endelig satt opp klesskapet for kjoler, dresser og sko - å da forsvinner eskene. Kan neste ikke vente til leiligheten ser ryddig ut. 

 

 

Ellers i dag har vi sovet lenge, og gått en tur gjennom Bogstadveien og Karl Johan. Det er deilig og få litt frisk luft, skravle og vindu-shoppe. Senere på kvelden laget jeg torske-middag til oss. Det er faktisk første gang jeg lager dette, og jeg er igrunn ikke noe spes glad i torsk. Det er så mange fisker som smaker så mye bedre. Men det ble overraskende godt. Laget torsk med rotgrønnsaker (søtpotet, kålrabi og gulrot), bacon og fiskesasus. 

 

 

Akkurat nå spiller Philip PS4 og jeg trykker på PCen og ser tv-serier, mens vi venter på klesvasken. Vi har ikke fått koblet til vaskemaskinen vår enda, og da er lørdagsnatt et veldig bra tidspunkt for og benytte seg av fellesvaskemaskinene. Med andre ord - de er ledige da! Handy-mannen på mandag skal også hjelpe oss med vaskemaskinen, så forhåpentligvis slipper vi og bruke vaskekjelleren så mye fremover.

 

kjole: L'agence

 

Ønsker dere en kjempefin kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 16.11.2014 kl.02:58. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer4

l o v e l i f e

Skrevet 13.11.2014 kl.22:46. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

 

Love Kristine

Skrevet 13.11.2014 kl.22:46. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer3

 

Reise, reise, reise. Jeg digger og reise. Om det er for å oppleve nye steder, kulturer, spennende matretter, shopping, eller bare for å reise hjem til familien min i Ålesund. Selv om en flyreise egentlig bare er en transportetappe, så kan jeg alltid kjenne på den spente følelsen og gleden under reisen. For meg betyr reise alltid nye minner sammen med nære, for jeg reiser faktisk ikke mye i jobbsammenheng. Reiser dere mye? 

I denne videoen ser vi den sjarmerende Freestyle Ski-jenta Tiril Sjåstad Christiansen. Det er så flott når sunne, sporty og tøffe forbilder brukes i reklamevideoer. Det er også artig og høre om hennes reisevaner og hverdag, som er veldig annerledes fra min. Eneste likheten er vel at begge er glad i og reise for og oppleve nye ting, men det er vel dere også kan jeg tenke meg. 

Hvor går deres flyreise neste gang? For min del går den til Ålesund på juleferie.

 

//sponset innlegg

 

Love Kristine

Skrevet 10.11.2014 kl.22:57. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer6

god kveld

Skrevet 10.11.2014 kl.01:02. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Genser: Lord & Taylor

 

God kveld dere! Håper helgen har vært flott som vår. På fredagskvelden var vi på media-fest på  Bar Vulkan, og på lørdag og søndag har vi bare slappet maks av. Sovet lenge, og feiret farsdag og spist deilig julemat hos foreldrene til Philip. Deilig å finne hvilepulsen etter alt flyttekaoset, så nå er vi skikkelig klar for ny uke. 

 

 

Ute på balkongen vår....

 Ønsker dere ei fin ny uke. Natti natt!

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.11.2014 kl.01:02. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer3

still alive

Skrevet 06.11.2014 kl.21:25. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei dere! Håper dere har hatt en fin uke så langt. Tror dette er den lengste bloggpausen jeg har hatt på de årene jeg har blogget. Det har bare vært utrolig stress og hektisk de siste 10 dagene. Stikkord: pakking, flytting, leie ut en leilighet + full jobb.

Som noen av dere har fått med dere, så kjøpte vi leilighet på Majorstuen den 15. oktober, og allerede 1. november overtok vi ny-leiligheten. Ettermiddagene i hele forrige uke gikk til å pakke ned alt i esker, og på lørdag hadde vi tidenes bærejobb foran oss (med god hjelp fra pappen til Philip). 21 esker, 15 søppelsekker med klær og diverse, kommoder, seng, vaskemaskin +++. Absolutt hele leiligheten skulle tømmes lørdag, for på søndag måtte vi vaske ned leie-leiligheten og holde visning. PUH! 

Egentlig så har vi 3 måneds oppsigelsestid på leie-leiligheten, men vi ble enig med huseier at om vi hjalp henne med å finne noen til og overta tidligere så kunne vi avslutte leieforholdet før. Vi er ikke så veldig keen på å betale på en leilighet vi ikke bor i frem til januar, så mandag forrige uke opprettet jeg en Finn-annonse. Hjelpes for en respons. På under 24 timer hadde annonsen over 400 visninger og mobilen min ringte i ett. Jeg måtte bare legge den bort og skru av lyden, så beklager til dere som ikke fikk svar. Dagen etter kontaktet jeg kundeservicen til Finn og ba de fjerne mobilnummeret mitt fra annonsen, og gjett om det var en lettelse! Jeg sorterte ut de som kunne ta over leiligheten 15. november, og de fikk komme på visningen søndag. Alt gikk bra heldigvis, og nå har huseier fått nye leietakere. 

Dere er vel kanskje litt spent på å se leiligheten nå, men jeg er ikke helt klar for å vise dere den enda. Det står fortsatt 11 esker og 2 søppelsekker i stuen, også er det en del annet som må fikses. I morgen kommer en Get-operatør, og vi må kjøpe nye gardiner, garderobeskap, ordne rørlegger og elektriker til vaskemaskin og oppvaskmaskin. 

Flytting er virkelig stress dere, men samtidig er følelsen av og eie sin første leilighet utrolig deilig. Vi koser oss i leiligheten! ♥

 

 

Love Kristine

Skrevet 06.11.2014 kl.21:25. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits