3

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og tørr hodebunn, må du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene på dårlig hodebunnshelse på et eller annet tidspunkt. Så du er ikke alene. Siden 1950 har Head & Shoulders vært et foregangsselskap innen hodebunn- og hårforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rådgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir næring til håret.

 

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til å bremse ned hårtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft. I tillegg til de ulike faktorene som kan føre til hårtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hårtap på grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hår slår ned på flass fra første gangs bruk, og bidrar til at håret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt. 

 


 

I reklamenfilmen ser vi skisytteren Emil Hegle Svendsen vandre langs havnen. Han titter inn i kamera og smiler. Man venter liksom på at han skal si noe, men i stedet er han helt taus. For her handler alt om håret.  Ingen ord er nødvendig.

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders!

 

 

Love Kristine

 

 

(kilde: http://www.headandshoulders.no/)

//Love Kristine

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer7

black sunday

Skrevet 26.10.2014 kl.23:04. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld søtinger. Håper dere har hatt en fin helg. Det har hvertfall jeg. I går var jeg og Philip i Fredrikstad og stod i bruktbutikken som Philip er deleier av. Det er så spennende og gå rundt i butikken og se på gamle møbler, klær, ting osv. Alt har en spesiell lukt, og det er som tingene har en historie og sjel. Sjarmerende! 

Senere på kvelden heng vi sammen med to vennepar og var en liten tur ute. Vi svingte oss til live pianomusikk og møtte mange hyggelige mennesker. 

 

 

Ellers så har jeg brukt mye tid på å google på interiør og titte i interiørblader. Vi er så spent og gira nå, for det er bare seks dager til vi flytter i egen leilighet. Det er mye som må skiftet ut av møbler, for sofaen vår nå er alt for svær for ny-stuen og det er heller ikke plass til baren vår. Hun som eide leiligheten før oss skal likevel kaste alle møblene, så vi sa hun kunne la sofaen, stuebordet og spisestuen stå. Det gir oss litt tid til å lete på noe nytt, og så kan vi bytte ut hennes etterhvert.

 

 

 

Jeg har å planer om å lage en bildevegg i leiligheten med litt  bilder av den lille familien vår. Så jeg har foto-printet ut en del bilder av oss. Skal lage noen flere av Bella og Philip. Jeg skal å kjøpe ulike rammer i svart og tre som jeg har sett på Bolia og Habitat. Tror det blir veldig fint og personlig. ♥

 

 

Ønsker dere en nydelig uke! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.10.2014 kl.23:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer10

Gwen Stefani - Baby Don't Lie

Skrevet 20.10.2014 kl.20:28. Ligger i kategorien Musikk.

 

 

Love Kristine

Skrevet 20.10.2014 kl.20:28. Ligger i kategorien Musikk. 10 kommentarer9

autumn - orange and black

Skrevet 19.10.2014 kl.20:53. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Gods søndag dere! Denne dagen har bare flydd av gårde, å vi har ikke gjort så mye heller. Sovet lenge, litt  husarbeid, gått en tur i nærområdet og lekt med Bella. Om under to uker flytter vi nå (riktignok bare 5 min med gange unna), men likevel blir mye annerledes. Det blir fantastisk herlig å bo i et hjem man kan kalle sitt eget, men samtidig kommer vi til å savne bakgården vår og den svære verandaen. Bella er ute flere timer der om dagen, og sitter og titter på fuglene. Å selv om nyleiligheten har balkong, så er det mindre og har ingen svært tre rett foran seg som tiltrekker seg fugler. Så vi må nok finne på noe smart der, som å kjøpe et lite tre som det bak meg på bildet, og kanskje bygge opp med noe klatreplaner som vi kan henge meisboller i.

 

 

topp: Ralph Lauren // genser: Marc by Marc Jacobs // bukse: Selected // jakke: Bikbok // sko: Clarks

 

I kveld skulle vi egentlig trene, men Philip stakkar tråkket på en spiker som gikk gjennom skoen når vi gikk tur, og han har ganske vondt. Vi får ta det igjen i morgen. Så i kveld blir det kvalitetstid med de to beste. 

Ønsker dere en kjempefin kveld!

 

 

Love Kristine

Skrevet 19.10.2014 kl.20:53. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer6

crazy week

Skrevet 18.10.2014 kl.22:39. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God helg søtinger! ♥

 

Leilighet

De siste to ukene har jeg og Philip flydd rundt på visninger på Majorstuen på jakt etter en leilighet. Nå var det på tide å kjøpe vår egen etter 2 år med leie. Å siden vi trives kjempegodt her på Majorstuen, så ønsket vi å finne noe her. Det har ikke bare vært lett. Utvalget har vært så som så, og folk byr som galninger - jah faktisk flere hundre tusenere over verditakst. Men på onsdag, på Philip sin 30 års dag, så snudde lykken i vår retning og vi vant budrunden. Så nå er vi lykkelige leilighetseiere! Å om bare to uker så bor vi i vår egen leilighet, bare fem minutter unna her vi bor nå.

(NB! Om noen ønsker å leie en 54kvm to-roms leilighet i en av de hyggeligste sidegatene til Bogstadveien, så send meg en Mail: kristinerosok@gmail,com Vi har nemlig 3 mnd oppsigelsestid, og sitter derfor snart med to leiligheter om ikke noen tar over for oss før januar.)

 

 

Philip 30 år

På onsdag så ble gutten min 30 år, så vi inviterte foreldrene hans på tapas og feiret litt hjemme hos oss. I går tok mormoren til Philip oss med på restaurant for og feire Philip, og det var så hyggelig. Etterpå dro vi hjem til oss og tok noe godt i glasset. KOS! 

I dag har vi bare tatt det rolig hjemme, siden begge har vært litt kleine etter i går. Å siden regnet likevel har bøttet ned i hovedstaden, så har vi ingen dårlig samvittighet for det. Nå skal vi spise ost og kjeks mens vi ser film. 

 

kjole: By Malene Birger

 

Ønsker dere en nydelig kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.10.2014 kl.22:39. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer7

Sony Xperia Z3 // sponset video

Skrevet 13.10.2014 kl.09:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Jeg kjøpte meg ny mobil for litt over tre uker siden, å da valgte jeg Samsung Galaxy S5 i gull. Det viktigste for meg ved valg av mobil, er at den har har veldig bra kamera, pent design og ellers har gode spesifikasjoner. Selv om jeg hadde iPhone før, var denne helt utelukket nå. Den koster mer og er dårligere enn mange andre mobiler på markedet. Jeg visste ikke så mye om Sony Xperia Z3 da, men denne virker amazing. Så skal dere kjøpe ny mobil, så sjekk ut denne? 

 

 

Sony Xperia Z3

Jeg syns designet er både elegant og kjempefint. 

 

 

Når det kommer til kamera, har Xperia Z3 har Cyber-shot og Handycam-teknologi. Dette gjør at den fanger opp latteren i alle lysforhold, ta stødige videoer i fart og klare bilder under vann. Den har å en rekke kameraapper for å gjøre bildene mer kreative. Ja shit, den er faktisk helt vanntett - så vanntett at man kan ta bilder under vann med den. Hvor kult er ikke det! I tillegg til hele 2-dagers batterilevetid, kan man spille PS4 med den.

Denne er absolutt verdt å sjekke ut dere! Det er ikke for ingen grunn den topper alle tester og blir omtalt med: "Sony Xperia Z3 er i toppsjiktet på alt"

 

 

Love Kristine

 

 

// sponset innlegg

Skrevet 13.10.2014 kl.09:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer5

Donald og Dolly

Skrevet 12.10.2014 kl.20:51. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God søndagskveld søtinger! Jeg har glimtet litt med mitt fravær innpå her. Det har vært en travel jobbuke, så når først helgen kom prioriterte jeg kjæresten min og Bella. Jeg tror jeg har helt glemt å vise dere den, men denne Christian Dior vitage parfymen fikk jeg forresten av Philip på 3 års dagen vår. Love it! ♥

 

 

Fredagskvelden tilbrakte vi sammen med venner, mens lørdagen gikk til shopping og rolig kveldskos. Vi kjøpte to gullfisker til Bella. Den oransje heter Dolly, og den svarte Donald. Bella er så glad i å se på fugler på vårhalvåret, og nå som de flyr sørover så trenger hun noe annet å se på. Å det virker som hun syns de var spennende. 

 

 

Nå skal vi spise lasagne og se film. Ønsker dere en kjempefin søndagskveld! 

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 12.10.2014 kl.20:51. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer5

passion for fashion - get inspired

Skrevet 07.10.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 07.10.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 5 kommentarer8

en fargerik høsttur i Oslo

Skrevet 06.10.2014 kl.22:28. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I går gikk vi en lengre tur i det nydelige været. Det er så koselig og gå å skravle, mens jeg også ser nye områder i Oslo. Høsten er virkelig en herlig årstid med fargerike trær og løv på bakken. 

Ønsker dere en flott uke! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 06.10.2014 kl.22:28. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer8

passion for fashion - get inspired

Skrevet 05.10.2014 kl.22:59. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 05.10.2014 kl.22:59. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 8 kommentarer11

lørdagskos med de beste

Skrevet 05.10.2014 kl.18:50. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Denne helgen har vært så herlig. Jeg har kun vært sammen med mine to kjære, Bella og Philip. Å etter en travel uke med mye jobb for begge, så er det deilig og få skikkelig kvalitetstid sammen. Lørdagen sov vi lenge, spiste en lang frokost, gikk litt rund i byen, også handlet inn til middag på kvelden.

 

 

Philip fant en oppskrift på "Kylling i Panang curry" som han ville vi skulle teste ut. Vi har aldri laget det før, men det var veldig enkelt og smakte godt. Oppskriften finner dere HER

 

 

Ellers lå jeg stort sett i armkroken til Philip, spiste snacks mens vi så et par filmer. KOS! ♥

 

 

Love Kristine

Skrevet 05.10.2014 kl.18:50. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer4

fredagskveld med jentene

Skrevet 04.10.2014 kl.19:03. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I gårkveld fikk jeg besøk av NTNU-venninnen mine Miriam, Julia og Maiken. En gang i måneden møtes vi alle hos en av oss, der vi skravler over sushi eller ost- og vin. Timene bare flyr av gårde, og det er sååå koselig. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 04.10.2014 kl.19:03. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits