17

Innflytningsfest i kåken

Skrevet 30.09.2012 kl.15:27. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I går hadde vi innflytningsfest i leiligheta. Vi har endelig fått d såpass ok her no, at d går an å invitere. ;) 

 

Skarpsno og Philip

Philip, Andreas, Marco, Skarpsno og Daniel


Tine, Tonje og Harald


Me og Møller

Møller, Philip, Marco, Skarpsno

 

Vi dro aldri ut i går, for d kom folk jevt utover kvelden. Koselig va d! :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 30.09.2012 kl.15:27. Ligger i kategorien My life as Kristine. 17 kommentarer18

Fristet-paret 1 år! :)

Skrevet 26.09.2012 kl.22:21. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Natt til søndag den 25.september 2011 blei e og Philip kjærsta. Det skjedde av alle ting i Alanya og i finalen til tv-serien Fristet. E huska den kvelden kjempe godt. For dåkke tv-seerne tok episoden ca. 43 minutter, men for oss som spilte den inn så tok d tiiiiimesvis. Å hjelpes så trøtte og slitne vi va av å stå rett opp å ned og følge me på finalistene kjempe. Hehe... E og Philip va veldig nyforelska. så vi fulgte igrunn ikke heilt me på konkurransen foran oss. Og i alle timene vi stod der, så holdt Philip me i handa eller rundt me, kyssa på me og sa fine ting. Å i 2-3 tida på natta så spurte han me om e ville bli jenta hanna. <3 E blei så gla da, at e kunna ikke brydd me mindre om kem som kom til å vinne finalen. ;)

  

I gå feira vi kvelden vår i leiligheta. <3 Philip måtte jobbe seint og kom ikke hjem før kl 20.00, så d va e som laga middag til oss. E laga biff med grønnsaker, bakt potet og kantarell-saus. E va sååå flink! :)

  

Etter middag så baka vi kake sammen. Favoritten min e sjokoladekake, så d bare måtte bli d. :) Bella å ville være me å bake...

 

 

D va sååå romantisk å bake sammen og kaka blei super god! :) 

 
I gave me Philip så fikk e et kjempe flott kort med en nydelig tekst, undertøy og et smykke som e ønska me. D va uheldigvis utsolgt i butikken når han skulle kjøpe d, men d e bestillt og kommer snart. Syns d e sååå vakkert. :)

I gave fra me fikk Philip stort kort, tre Calvin Klein boksere og to bukse. ;)

 

 

Selv om vi ikke hadde så mange tima på dagen vår, så va den utrolig koselig, romantisk og vakker. E og Philip for alltid <3

 

 

Love Krizz

Skrevet 26.09.2012 kl.22:21. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer9

Høst

Skrevet 24.09.2012 kl.23:08. Ligger i kategorien My life as Kristine.
Må inrømme e ikke e super-fan av høsten. Kulden kommer snikende, og man bare vet d blir kaldere og kaldere. Å e fryse kjempe lett lissom. Tre dagers rangling ga oss begge halsbetennelse og snørring, så no sitte vi å harka omkapp. Hehehe... Typisk vår flaks siden d e den store dagen i morra! Men d skal ikke sette demper, vi skal uansett ha super-duper-mega-romantisk-ettårsfeiring-kjærlighets-date. :) 

No sitte e å drikke honning-te og har nettopp lakka neglene. Valgte fargen Brownish bazar som blir en kjempe flott gull-farge på, og passa kjempegodt no på høsten. :) Dissa Kicks-neglelakkene e ganske rimlig, men e syns dem funka fett. ;) (PS: Personlig anbefaling her, ikke nåkke kjøpt og betalt! )

  

 

Love Krizz

Skrevet 24.09.2012 kl.23:08. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer7

Lektern, Hogans, Barbera og Bjørungs

Skrevet 23.09.2012 kl.18:25. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Vi har vært myyyye ute i d siste, så no e d deilig å bare ta en rolig søndag. 

 

TORSDAG

Når Philip omsider kom hjem fra jobb torsdagskvelden, så spretta vi champis og drakk litt champis og vin hjemme før turen gikk videre på Bjørungs og Hogans. Hihi... Søla stort når e skulle åpne den flaska. ;)

 

 

 

FREDAG

Fredagen så va d Tømmetanken-fest på Lektern. Så e, Philip og Christian tok turen dit. D va utrolig gøy. Masse billig drikke og god stemning. :)

 

 
Vi dro fra Lektern i 9-tida, og vorsa videre hjemme hos oss før turen gikk videre på Barbera. 

 

LØRDAG

Lørdagen va d shopping-dag. No nærma d se 1-års dagen vår, og vi så på gave til hverandre. Kjøpte to bukse til min kjære som han ønska se, så no må e bare finne nåkke til. :) E tror e ønska me et hjerte-smykke istdet for kjole likevel. Klare ikke finne it-kjolen så e bare mååå ha lissom.

En rekke klesbutikka selge no sprettballa der pengene går for å støtte Dyrevern. Å gutten i klesbutikken kunne fortelle at heile 3000 hunda blei forlatt i Norge hvert år. Vi vil selvfølgelig støtte en sak som e for dyr så vi kjøpte en sann ball til Bella. Bella elska sprettballa. og lille divaen vår fikk en rosa. :)

 

 

På kvelden va d biff-middag i heimen, før turen gikk videre til et kjempe koselige vorse hos ei som hete Mona. 

 
Vi kom oss alt for seint på byen, så d va laaange køe på alle utesteda. Siden vi va veldig slitene etter tredagers og d va veldig kaldt ute, så frista pizza og film hjemme mer. Så vi dro hjem. ;) 

 
 

Love Krizz

Skrevet 23.09.2012 kl.18:25. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer12

Plans, plans, plans...

Skrevet 20.09.2012 kl.21:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag hadde e gleda me maks ass. D e Fashion Walkabout i Oslo, å d virka bare sååå kult. Masse styling- og sminke-tips, minikonsert, show, klestilbud, goodiebags, konkurransa +++. Å e va lissom klar i 7-tida me sminking, hår og alt. Venta bare på min kjære skulle bli ferdig på jobb... Nåkke som tok heile tre tima lengre enn planlagt. Så e venta, og venta og venta til han endelig kom. Å da va d så seint at d vakke vits å dra dit,  for d slutta jo kl 22.00. E kunne dratt aleine, men d hadde bare ikke vært like stas. JAJA , sann e d omtrent alltid me oss - umulig å planlegge for ting blir sjeldent som vi tror uansett. Men vi skal hvertfall en tur ut døra seinere i kveld, så får vi me oss Afterparty thvertfall. ;)

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 20.09.2012 kl.21:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer22

Fotoshoot-bilde

Skrevet 17.09.2012 kl.16:46. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder.

Hadde en liten fotoshoot i Ålesund i august engang, der e hadde på me et knippe utvalg fra høst-kolleksjonen til Selected. Fikk nylig ett av bilda som e tenkte å dele me dem søte leserne mine. :)

 


Fotograf: Tommy Rasmussen

Makeup: Charlotte Velle

Hår: Lene Stenseth

 

Ha en fin mandag!

 

 

Love Krizz

Skrevet 17.09.2012 kl.16:46. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder. 22 kommentarer11

Date i heimen :)

Skrevet 16.09.2012 kl.15:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går kveld hadde vi ost og vin date hjemme. D va sååå koselig og romantisk! :) 

 
I 1-tida så dro e, Philip og Alex ut på byen. Vi va litt overalt, før vi til slutt endte opp på Barbera. 

 

 

Vi har en sann pizzeria rett i nærheten av oss som e døgnåpent, så vi fikk skikkelig digg nattmat derfra. :)

  

 

Love Krizz

Skrevet 16.09.2012 kl.15:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer14

By lørdag

Skrevet 15.09.2012 kl.20:28. Ligger i kategorien My life as Kristine.
I dag hadde e og min kjære by-lørdag, å d va så masse folk i gatene i dag pga bokfestivalen. Været va nydelig så vi tok en tur ned til Aker brygge. E og Philip har snart vært sammen i 1 år snart, så vi va litt på utskikk etter gave til hverandre å. E ønska me en designer kjole. :) Her e nydelige gutten min <3

 

 

No skal vi ha ost og vin kveld sammen, før turen går videre ut på byen. ha en kjempe fin lørdagskveld søte lesere! 

 

 

Love Krizz

Skrevet 15.09.2012 kl.20:28. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer14

Strikk strikk strikk

Skrevet 13.09.2012 kl.18:38. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Kasta me på strikke-trenden og strikka den hvite genseren e har på me på bilde. Hahaha.... TULLA!!! Skal ikke ta på me kredds for den nei. Skillsa mine ekke så bra nemelig. Men e har begynt å strikke et sjerf da. Har egentlig aldri skjønt poenget me strikking, siden man får kjøpt varme klær i butikken.  Å e har alltid vært overbevist om at strikkekunsten kom til å dø ut me besteforeldre-genrasjonen, men no har e av alle gitt d et forsøk. Klarte å komme i ganga etter e så sanne "legge opp masker"-videoa på youtube ca. ti ganga. D skal ikke være lett, men no e e i gang! ;) Her sitte e å strikka me go'jenta på fanget. :)

  

 

Love Krizz

Skrevet 13.09.2012 kl.18:38. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer7

Ull er gull

Skrevet 10.09.2012 kl.23:38. Ligger i kategorien My life as Kristine.

D begynne å bli litt kaldere i Oslo no, å da e d digg å slenge på se litt varmt tøy. Her kosa e me me en kaffe Mocca på kvelden å e klar for tv-titting.

 

 

Etter jobb i dag så møtte e nåkken Ålesund-girls på en bar. Vi hadde nemmlig møte om håndball. Thats right - vi e nemmlig en god del jente fra Ålesund som skal prøve å starte et håndball-lag sammen. Så vis der e nåkken ålesundske håndball-jente i Oslo som lese bloggen min, så e d bare å joine. Vi hadde egentlig meldt oss på avdeling 1 for Håndball Øst, men d va jo heilt på tryne tabbe. D va avdeling 2 vi i grunn skulle spille i, så alle kampene vi va satt opp på va utrolig langt unna (Fredrikstad, Lillestrøm +++). Så vi trakk oss... No satse vi på å trene sammen, også melde oss på flere cup'a i stedet. ;) Vi kalla oss Brosundet Håndball. Ditte blir så gøy!  :) D e en del år siden e har spilt no, men e spilte faktisk i heile 14 år på Rollon SK før e slutta. ;)

No har e og Philip smækka sammen en hjemmelaga pizza som står i ovnen, og satt på en film. Kooose kveld! <3 Ha en fin kveld alle sammen! 

 

 

Love Krizz

Skrevet 10.09.2012 kl.23:38. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer10

Helg helg helg!!! :D

Skrevet 07.09.2012 kl.21:34. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Etter ei laaang uke me masse kurs og og travle daga, så blei d omsider helg. :) Å ka e vel bedre enn å ha champis-date me dem to favorittene mine, Philip og Bella. No skal vi se Snow White and the huntsman. Får håpe den e bra, har litt troa! ;)

 Ha en fin kvel alle sammen! 

 

 

Love Krizz

Skrevet 07.09.2012 kl.21:34. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer9

Laaang dag

Skrevet 06.09.2012 kl.21:54. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag har vært en kjempe lang dag. Va på nyansatt-kurs fra 10-19 i dag på et hotell på Gardemoen. D va både lærerikt og vi fikk bra mat, så d funka fett! ;) Ellers så må e si d va digg å komme hjem til Philip. No skal vi slappe av på sofaen me tv-seria og kos. :) Ha en fin kveld alle sammen! 

 

 

Love Krizz

Skrevet 06.09.2012 kl.21:54. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer18

Jenter og vin

Skrevet 04.09.2012 kl.20:16. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I går etter jobben så møtte e tre av kontor-girlsa mine fra NTNU. Lisa jobba egentlig i Trondheim, men ho va her i Oslo på kurs. Både e, Julia og Miriam jobba i Oslo. :) Vi va hjemme hos Miriam, der vi skravla og kosa oss me sjokolade og rødvin. Elska rødvin! :) ...drikke d bare ikke når e skal ut på byen etterpå, for e får så sykt røde tenner og lippe. Not nice! ;)

 

Lisa

Miriam og Julia


Me og Lisa


I kveld skal e og Philip se flere episode av Big Bang Theory og siste episoda av Breaking bad. :) 

 

 

Love Krizz

Skrevet 04.09.2012 kl.20:16. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer15

Køben

Skrevet 03.09.2012 kl.00:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Fredagskvelden dro e, Philip og Alex til Køben. D vakke akkurat så nøye planlagt, så e og min kjære begynte å pakke i en koffert på fredagskvelden og kl. .20:15 begynte vi å kjøre. Vi va ikke fremme i Køben før i 3-tida på natta. Hotellet vi bodde på va kjempe fint og vi hadde utsikt ned til sjøen. :)

 

På lørdagen så dro vi alle tre til Tivoliet i København for å spise frokost sammen. Fant en restaurant me sykt digg lunsj-buffet. :)

 

 

Etter vi hadde spist en lang frokost, så dro Alex på shopping og ymse, mens e og Philip blei igjen på tivoliet i flere tima for å kjøre karuselle. D va sååå koselig og romantisk <3

 

 

Heldigvis e begge kjempe glad i karuselle, så vi tok alle dem verste! Hehehe...E skrike kjempe høyt, selv om e syns d e utrolig gøy. Kanke for d lissom, får bare sann kikk! ;)

 

 

Inne på tivoliet så va der åsså et lite akvarium. 

 

 

Va igrunn koselig å bare traske rundt der å, for der va så fint. :)

 

 

Dagen på tivoliet va heilt nydelig! :)

Ellers så rakk ikke vi å se så mye av København by. E og Philip brukte heile lørdagen vår på tivoliet, og på kvelden så dro alle tre en tur ut. D va litt artig. for d va danska både på tivoliet og på utesteda som kom bort fordi dem kjente oss igjen. Det danske Fristet va nemmlig sykt populær i Danmark, så folk så sikkert på den norske å. Morro! ;)

Vi begynte å kjøre hjemover til Norge så snart vi hadde stått opp og sjekka ut. Å på hjemturen så stoppa vi på Nordby for å kjøpte GODIS!!! :D 

 

 

Å vi kjøpte masse lissom!!! Må jo ha en del godis på bordet når vi skal ha inflytningsfest snart og masse vorse! :)  Hihihi... E e litt sær når d gjelde godis - lika omtrent kun lakris og dem rosa/røde godisene. ;)

 
 

 

Love Krizz

Skrevet 03.09.2012 kl.00:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits