9

Yeah!!! Siv.ing.!!! :D

Skrevet 31.08.2012 kl.19:17. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Da har e åsså endelig fått levert master-oppgava mi. Mens dem andre bygg-studentene på NTNU leverte i juni, så har e stressa me den gjennom heile sommeren. Kom nemlig litt bakpå me skolen etter Fristet. ;) Men no e den såfall levert å her e omslaget mitt.

 

D passa faktisk overraskende bra. For den plan- og profiltegninga e holder opp, inneholde den prosjektert vegløsning mi som går delvis gjennom en fjelltunnel. Å e e står jo i en tunnel på bilde!  ;) 

Da e neste steg å kjøpe ingeniør-ringen, så e e fullbyrda sivilingeniør!!! :D

 

 

Love Krizz

Skrevet 31.08.2012 kl.19:17. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer8

Hjemme-kos

Skrevet 31.08.2012 kl.01:05. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag va d godt å bare slappe av hjemme sammen. :) D har vært så hektisk for begge disse dagene. Philip har hatt lange arbeidsdaga og e har mine vanlige 8-timers + e har holdt på me et prosjekt ved siden av. Veeeldig uvant for oss igrunn. Vi e lissom vant til å gå oppå hverandre heile tida, så merka e savne han disse timene vi e fra hverandre. <3 Her e litt bilde fra kvelden vår :)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 31.08.2012 kl.01:05. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer12

Skogtur

Skrevet 26.08.2012 kl.16:41. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går stod vi opp tidlig, selv om vi va ute på fredag. Vi tok t-banen til Frongneseteren for å se på utsikta, sitte på restauranten og få litt ekte fjell-luft. :) Her spise vi litt kleine-mat på vei opp...

 
Vi skulle lissom bare ta d chill og slappe av der oppe, så e kledde me vanlig med høye sko og veske. Men når vi kom frem så blei vi likevel frista til å vandre litt i skogen. Hahaha... Absolutt ikke kledd for d! :P

 

 

Her brifa Philip me sine Survivor man triks og vise me ka røtter man kan spise. Vi gikk faktisk langt og blei ganske dehydrerte (årsak: stor mengde vin som blei inntatt kvelden før), men vi fant desverre ingen vannkilde! :p

 Neste gang vi skal på skogtur blir d nok høyhelte sko bytta ut me joggesko, og e holder nok ei drikkeflaske i handa istede for DKNY-veska mi. ;)

 

 

Love Krizz

Skrevet 26.08.2012 kl.16:41. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer11

Fun fun fun :)

Skrevet 26.08.2012 kl.02:04. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I går fikk vi besøk av noen kompisa av Philip. Vi har ikke hatt innflytningsfest enda og e hakke turt å invitere venninne mine, siden vi fortsatt ikke e kommet heilt til rette i leiligheta. Ønska jo at d skal se bra ut når vi først invitere. ;) Vi skulle feire bursdagen til Trond på et utsested, siden han hadde bursdag på torsdagen. Huska dåkke Tond? "Trond er Trond lissom". Hehehe... :)

 
Så vi satt litt hos oss og tok nåkken kalde før vi dro ut...

 

 
Trond, Møller, Bernard og Philip


Me og Daniel


Osman, Trond, Møller, Philip og Daniel

Vi va for d meste på Startos. Aldri vært der før, men likte me ganske godt der. Her ser dåkke Fingern som DJ å. ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 26.08.2012 kl.02:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer22

I'm blue baby! ;)

Skrevet 24.08.2012 kl.20:37. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Dagens antrekk gikk i blått i dag. E lika igrunn den fargen kjempe gått siden den får frem mye bedre dem blå øynene mine :) 

 I kveld har vi spist taco mens vi så på nye episoda me Breaking bad. Her laga Philip til mens maten va klar...

 

 

Snart så kommer d en del venna til oss for å kose se me nåkke godt i glasset før turen går ut. Ha en fin kveld alle sammen! :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 24.08.2012 kl.20:37. Ligger i kategorien My life as Kristine. 22 kommentarer15

Work work work :)

Skrevet 22.08.2012 kl.23:42. Ligger i kategorien My life as Kristine.

D e faktisk digg å gå på jobb. Føle e gjør samfunnsnytte for me og d e gøy å jobbe me spennende prosjekt! :) Å d e deilig å vite at e aldri mer skal tilbake til skolebenken igjen. Men sant skal sier - e har virkelig gjort min innsats der; 3 år som Bachelor i bygg + 1-års studie i Økonomi og ledelse + 2-årig Master til siv.ing. i bygg. Heile 6 år me høyere utdanning har e, å no e d tid for å praktisere. Beste blir når første lønning kommer! :D 

 

 

I dag etter jobb møtte e siv.ing venninnene mine Nina og Julia som e gikk me på NTNU. Nina jobba i Stavanger men va på kurs i Oslo, og Julia har fått jobb og flytta hit sann som me. Vi dro på en restaurant på Majorstua og spiste middag der. E e kjempe gla i blåskjell, så måtte bare bestille d :)

 


Nina


 

Etterpå gikk e og Nina til Aker brygge og drakk kaffe og spiste is på Mc'ern. Slår aldri feil :)

 

 

Det va en del rart på Aker brygge i dag. Mens vi satt på MC'ern kom d tre hijab-kledde dame og satt se ned. Dem handla ingenting men tok fram flere kjekspakka og tubeost og begynte å spise d. Dem hadde rett og slett piknikk i restauranten uten å kjøpe nåkke. Sååå frekt!! Åsså grisa dem så masse at fuglene kom og spiste opp restene etter dem. D va ekkelt! :p

 

 

Åsså stod dinne rare bilen ned på kaia...

 

 

 

No tar e kvelden me min kjære <3 

 

 

Love Krizz

Skrevet 22.08.2012 kl.23:42. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer18

SOL

Skrevet 20.08.2012 kl.21:19. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Veldig rart å se kor regne bøtta ned i hovedstaden i dag, når d i går va den varmeste dagen i året med blå himmel og sol. Vi benytta den bra såfall! :) Først gikk vi en tur gjennom Frognerparken og deretter videre ned til Akerbrygg for å lunsje. :)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 20.08.2012 kl.21:19. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer21

Trekløver'n

Skrevet 19.08.2012 kl.17:25. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går kveld kosa e, Philip og Bella oss i leiligheta me snacks, vin og øl før e og min kjære dro en liten tur ut på byen. 

  

Vi hadde d så fint at tida fløy, å vi kom ikke oss ut døra før etter kl ett. Å da va d på me lipglossen min. Favoritten min dem siste åra har vært Victoria Secret sin Beauty Rush Lip Gloss - I want Candy. Love it! :)

 
 

Love Krizz

Skrevet 19.08.2012 kl.17:25. Ligger i kategorien My life as Kristine. 21 kommentarer13

Kose-tur :)

Skrevet 18.08.2012 kl.21:40. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag fikk vi endelig ordna internett, og i går fikk e iPhone på jobben. No kan e endelig ta bilde igjen når vi e ute. :) Ellers så begynne vi å komme greit inn i leiligheta no, men vi mangle fortsatt en del ting som; seng, reol, masse små-ting og mer flyttelass fra Philip. ;) 

Vi tok å litt pause fra leilighets-stresset og tok oss en kose-tur ned Bogstadveien, forbi slottet og til Akerbrygge. 

  

I kveld laga e middag. Skulle prøve å lage en rett e fant i "Middag for under hundre-lappen", å kjøpte inn alle indrigiensene det va bilde av på lista (kjøtt, grønnsaker og pasta). Å når e begyne å lage, så skulle man visst røre opp i soyasaus, chilisaus og finhakka hvitløk. Å d hadde jo seff ikke e. Syns igrunn matem smakte dritt, selv om Philip va skjønn og sa den va godt! ;)

 

 

Vi tenkte oss en tur ut etterpå, så o sitte vi bare å høre på musikk, og drikke litt øl og vin. Ha en kjempe fin kveld alle sammen! :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 18.08.2012 kl.21:40. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer12

Vin-kveld

Skrevet 16.08.2012 kl.19:28. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I gårkveld tok vi endelig en fridag fra leilighets-stresset og kobla maks ut me lasange og vin. 

 

 

Etter nåkken glass me vin inne og ute på balkongen i kveldssola, så dro vi en liten tur ut på byen. Har desverre ikke fått tatt nåkken bilde, siden dinne ubrukelige nokia-tlf ikke har kamera. Håpe e får iPhone'n min på jobb i morra, så e får tatt masse bilde i helga. :)

Å i dag når e satt på jobben så tikka d inn sms om at e va utro i går på byen og dreiv å rota me en fyr. Åjah - d stemme jo d, e rota me en hunk der. Han e blant anna kjent som Fristet-Philip, Philip Iversen og ikke minst KJÆRESTEN MIN!!! Få opp øya!!! :P Hahaha... Må bare le, etter å kun ha bodd her i tre daga og første utekvelden vår så begynne galskapen. ;)

No e Philip ute for å hente flyttelasset sitt som han hadde før han flytta opp til me i Trondheim. Vi har nok en lang kveld foran oss me enda flere flyttekasse me ting. Hohh... ;). No  tenkte e å kose me me Pretty Little Liars.. :)

 
 

Love Krizz

Skrevet 16.08.2012 kl.19:28. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer30

Jobb og fotoshoot-bilde

Skrevet 14.08.2012 kl.19:28. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder.

I dag va det andre jobbdagen min. Hadde tenkt å fortelle korsen d gikk i går på jobb, men vi har desverre ikke internett i leiligheta enda. Har bestilt, men det tar nåkken daga. Klare å få litt nettverk av å til når vi tyvkobla oss på andre, men d e så dårlig signal at alle muligens innlastning av nettside tar en evighet! Håpløst!!! :P

I går når e kom på jobb så fikk e blomster og klokke til velkomstgave, Det va sååå koselig. Klokka e sann Citizen og e kjempe fin. :) Mobil får e heldigvis om nåkken daga, å d blir sååå digg. Har bare en sann gammel Nokia no uten kamera eller internett, siden Xperia'n min blei stjelt på et utested i Ålesund for 2 uke ich siden. Ellers så e alle kollegane mine utrolig hyggelige og hjelpsomme. (Det ekke nåkke suck up her, hakke dem på face og dem vetsje at e har blogg...hoho.) . :)

 

 

Ellers så har e fått ett av fotoshootbilda fra da e hadde shoot i Ålesund. D kommer flere om nåkken daga, så stay tuned. ;)

 Fotograf: Tommy Rasmussen

Stylister: Charlotte Helen Velle(sminke) og Lene Stenseth (hår)

 

NB: E kommer til å være dårlig på å svare på kommentara, skrive kommentara tilbake osv. no når vi ikke har internett. i leiligheta. Tok ca.  time + mye frustrasjon og å laga ditte innlegget, så da forstår dåkke vel d! ;)

 

 

Love Krizz

Skrevet 14.08.2012 kl.19:28. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder. 30 kommentarer30

Oslo-girl :)

Skrevet 12.08.2012 kl.22:29. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag så flytta e og Philip til Oslo i ei kjempe flott leilighet på Majorstuen. D va i grevens tid vi kom oss i hus, siden e har min første jobbdag allerede i morra. Omtrent alle tinga våre ligge på lagerboks, så vi e ikke kommet skikkelig til rette enda, men d kommer se. Legge ut litt bilde fra leiligheta.

 

Stua 

Kjøkken


 

Balkong

 

Skal legge ut flere bilde når vi har flytta inn skikkelig og fått på plass d som mangla. No skal e og min kjære sprette en moserende og feire at vi har fått oss ny leilighet sammen! *SKÅÅÅL* :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 12.08.2012 kl.22:29. Ligger i kategorien My life as Kristine. 30 kommentarer23

Alnes

Skrevet 11.08.2012 kl.18:47. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag e siste dagen vår i Ålesund, før vi flytta til Oslo i morra. Så e tok me Philip på en roadtrip til Alnes.

 

 

Alens e en liten, men vakker plass utenfor Ålesund. Der e fyrtårn, sandstrand som e perfekt til surfing og flott fjell-natur (Godøy fjellet). 

 

 

Inni fyrtårnet va der kunstutstilling der mange bilde av blant anna kunstneren Ørnulf Opdahl va stilt ut. Dronning Sonja e veldig fan av bilda hans! ;)

 

 

Etter vi hadde vært oppi toppen av fyrtårnet gikk vi ned til sjøen og vandra langs stranda. D va sååå romantisk <3 :)

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 11.08.2012 kl.18:47. Ligger i kategorien My life as Kristine. 23 kommentarer42

Bella Bella Bella

Skrevet 10.08.2012 kl.17:24. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag så bada vi Bella i badekaret med katte-shampoo. Ho e sååå flink og står heilt stille når vi dusja ho. Vi bruka å gjøre d ca 1 gang i mnd for at ho alltid skal være rein og fin.Bella e en skikkelig diva, så ho trenge beste stell og omsorg. Tidligere i sommer hadde vi ho å på årskontroll, så ho fikk sin årlige sjekk og vaksine. Bella <3 

Ho ser ganske så pjuskette ut når vi bada ho. Hihihi... men ho blir fin igjen når vi føna ho tørr! ;)

 

 

Ellers så har d vært sånn ok vær ute i dag, så vi har spilt litt bordtennis og kosa oss i sola.

 


 

Love Krizz

Skrevet 10.08.2012 kl.17:24. Ligger i kategorien My life as Kristine. 42 kommentarer39

Crab-date

Skrevet 09.08.2012 kl.17:22. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I gårkveld tok vi opp krabbeteinene som vi satt ut på mandag. Å vi va heldig dinne gangen å. Så e og Philip hadde krabbe-date i gårkveld på verandaen vår. Det va sååå romantisk med røde rose, champis og kjempe gode krabbe. <3

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 09.08.2012 kl.17:22. Ligger i kategorien My life as Kristine. 39 kommentarer46

Sommer-bryllup :)

Skrevet 08.08.2012 kl.18:21. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I helga så va vi i et kjempe fint bryllup til kusinen til Philip i Trondheim. :) E hadde på me en av favorittkjolene mine fra Moods of Norway, gullsko fra Menbur, gullveske og gulløredobber. 

 

 

Det va Rikke og Mathias som gifta se, og alt foregikk i hagen til foreldra til Mathias. Vi va utrolig heldig me været heldigvis, og fikk ikke en eneste regndråpe. ;)

 

Presten og brudeparet (Mathias og Rikke)


Philip og me <3


Mathias og Rikke


Me og den nydelige søstera til Philip (Maria) 


Philip og Mathias (kjærsten til Maria)

 

Det va et heilt kokke-team som stod for maten og serveringa, og d va sååå god mat. Selve hovedretten va grill-buffet der vi kunne forskyne oss me alt mulig. :)

 


Mathias og Maria

Me og Philip

 
 

 Love Krizz

Skrevet 08.08.2012 kl.18:21. Ligger i kategorien My life as Kristine. 46 kommentarer14

Fotoshoot - Giske - Selected

Skrevet 05.08.2012 kl.12:55. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder.

No e vi faktisk i Trondheim igjen, å i går va vi i kjempe flott bryllup til kusinen til Philip. Vi dro oppover hit på fredag, å skal bli heilt til tirsdag. ;) På torsdagskvelden så hadde e fotoshoot i Ålesund, å d va sååå gøy. Elska å stå foran kamera, å no va d på tide! Vi knipsa bilde på en location på Giske, og e hadde på me høstkolleksjonen fra Selected. Gleda me kjempe masse til bilda e ferdig. Her e bilde fra behind the scene som e tatt av fotograf Tommy. Makeup artisten Charlotte styra me lipgloss, mens hairstyler Lene fiksa på håret mitt og varma me. Hihihi... Artig kveld! :)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 05.08.2012 kl.12:55. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder. 14 kommentarer28

Fiske-lykke! :)

Skrevet 01.08.2012 kl.19:42. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Det har vært sånn ok vær i d siste, så den bleike kroppen min har sett LITT sol... Hehehe... Ikke akkurat nåkke å skryte av. ;)

 

 

Ellers så har e, Philip og brudern prøvd fiskelykka et par kvelda og satt ut garn og krabbeteine. Å hjelpes så mye vi har fått. Vi fant en sann superplass der vi kunne se fiskane hoppa, så vi fikk 26 fiska første kvelden og 17 den andre.. Vi dorga mest, og som oftest fiska guttene bak mens e kjørte. Lika bedre å kjøre enn fiske. ;) Åsså gikk d litt galt når e fiska bake ene gangen når brudern kjørte. Klarte å få snøre inn i motoren så Philip måtte klatre bak og kjære den av. Kunne gått skikkelig ille og ikke minst blitt veldig dyrt om vi måtte hatt ny motor! :P 

 


I dag dro vi inn dem to teinene vi satt ut på mandag, og vi fikk tre kjempe store ho-krabbe som drive å koka i panna no. ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 01.08.2012 kl.19:42. Ligger i kategorien My life as Kristine. 28 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits