8

trilletur i Borgundgavlen

Skrevet 29.07.2016 kl.12:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

 

På søndag var vi på trilletur i Borgundgavlen. Det er så hyggelig å gå og trille sammen, titte ned på gullet i vognen og skravle i vei. Første turen vår når Serine Isabella var bare noen få dager gammel, så var jeg litt stresset over at hun skulle våkne, skrike etter mat og at vi måtte skifte bleie uten at det var tilrettelagt for det. Det skjedde naturlig nok, men det gikk veldig fint. Vi fant en benk jeg kunne amme henne på, og vi skiftet bleien på samme sted hvor hun lå på en liggeunderlag. Alt ordner seg - og Philip er en fantastisk far som alltid er rolig og bidrar. Papparollen kler han, og han koser seg stort med Serine Isabella.  

L♥ve Kristine

Skrevet 29.07.2016 kl.12:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 8 kommentarer4

Serine Isabella

Skrevet 28.07.2016 kl.23:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

Lørdag 16. juli 2016 kom den nydelige jenta vår Serine Isabella til verden. Den lille skjønnheten var 49 cm lang og veide 3260 gram. ♥ Hun valgte og komme 9 dager før termin, som var egentlig veldig greit for oss begge. Magen min var helt sprengt, og det var nok trangt der inne for henne å. Dette bilde er tatt bare 9 dager før lillejenta kom.

 
Torsdagen før hun kom, fikk jeg en kraftig rie i bilen. Det ble kun med den ene, og jeg ringte bekymret til Åse sykehuset i Ålesund (visste jo ikke hva det var som skjedde i magen, og at dette var rier). De kunne fortelle at rier kan komme over en uke før fødsel, og at det var først når disse ble hyppige at fødselen var i gang. Natt til lørdag satt jeg oppe ALT for sent på kvelden og fulgte med på Tyrkia-kuppet på nyhetene. Hadde heller ikke sovet på dagtid som jeg pleide å gjøre på slutten av graviditeten. Når jeg la meg i 3-tiden på natta så begynte jeg å få rier igjen. Det kom flere og flere, men jeg var så trøtt at jeg prøvde bare å sove når de avtok. Jeg våknet på nytt i 5-tiden, og hadde kraftige rier igjen. Likevel prøvde jeg på nytt å sove når de avtok - det var jo tross alt 9 dager til termin, vi hadde lært på svangerskapskurs at når man er i fødsel og får rier så er det for vondt at det er umulig å sove forbi. Jeg prøvde å sove videre. Men i 6-tiden var det for intenst og alt for vondt, så vi dro til sykehuset. Verken jordmor eller jeg var overbevist om at jeg var i fødsel, før hun undersøkte meg. Plutselig ser hun opp på meg og sier "Du har 4-5 cm åpning og er i fødsel - også er du så rolig!" 

Jeg ble helt overveldet av følelser. Tankene begynte å svirre. "Skal jeg føde nå, jeg som er så trøtt og sliten og har heller ikke mentalt forberedt meg på dette med fødsel." Samtidig gledet meg til å møte henne, og var lei av å gå gravid. Fødselen gikk greit, og klokken 12:45 kom jenta vår til verden. ♥


Jeg og Philip bodde på barselhotellet på Åse Sykehus fram til tirsdagen. Vi hadde stort alenerom med flott utsikt, fikk fantastisk oppfølging til både amming, bading/stell og alt annet vi lurte på. Foreldrene, søsteren og mormoren til Philip kom helt fra Oslo og hilste på jenta vår på sykehuset, og ble flere dager etter. Vi er veldig fornøyde med at vi valgte å føde på sykehuset i Ålesund. 

Hun er så vanvittig nydelig, og jeg har blitt helt forelsket i henne. ♥ 
 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 28.07.2016 kl.23:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 4 kommentarer13

mine sommerfavoritter

Skrevet 15.07.2016 kl.15:30. Ligger i kategorien Beauty.Elsker farger på sommeren, til tross for at solen ikke akkurat skinner hver dag her i Ålesund. Denne vesken fikk jeg med Philip i sommergave, og har blitt en favoritt. En liten søt sak som får plass til nødvendigheter som mobil, lommebok, lipgloss og diverse småting. Perfekt både til en sommerkjole og til å live opp et vanlig antrekk. 

Jeg bruker mye den nye øyenskyggen fra IsaDora (08 Sunkissed), og da spesielt oransje-fargen øverst til høyre på paletten. 

Digger også neglelakken fra L'Oréal (936 Coachelala). Den har blank base og er full av blomster og andre elementer. Kan både legges alene, og oppå en annen farget negllakk. Gir virkelig sommerfine negler! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 15.07.2016 kl.15:30. Ligger i kategorien Beauty. 13 kommentarer8

Pokémon Go

Skrevet 13.07.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Nå har N*E*R*D-alert gått for lengst her i Ålesund. Jeg har fått meg Pokémon Go. Måtte jo teste ut dette spillet, da det er blitt så utrolig populært i utlandet. Tenkt at det er flere som har dette en Tider nå! Det har ikke kommet skikkelig til Norge og finnes ikke på Google Play enda. Men om dere er utålmodig og vil laste det ned, så følg denne linken HER! (NB! Android-enheten din vil mest sannsynlig ikke tillate spillet, da det ikke er lastet ned via Google Play. Gå inn på Innstillinger - Låseskjem og sikkerhet. Under Sikkerhet ser dere Ukjente kilder "Tillatt at apper fra andre kilder enn Play Butikk kan installeres" . Denne må trykkes på.)

Spillet går etter GPS-system, så man må gå rundt omkring for å samle forskjellige Pokémon, hente baller, trene de på Gym osv. Dette er et opp av sofaen spill - og jeg tror det vil komme mer og mer av i framtiden. 

 

 

Jeg lastet ned spillet i går, og har allerede fanget 51 forskjellige Pokémon. Det er artig å fange de i virkelige omgivelser. På bildene over er vi på Fjellstua i Ålesund. 

 

 

Det er greit tidsfordriv nå som jeg må prøve å være litt i bevegelse. Aner meg at fokuset blir litt annerledes når lillejenta kommer! ;)


L♥ve Kristine

Skrevet 13.07.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer8

sommer i Ålesund

Skrevet 11.07.2016 kl.19:05. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

For tiden nyter jeg late dager i Ålesund. Det er deilig med sommer og mammaperm. Jeg gjør i grunn svært lite om dagene, og sover mye. Men jeg har også vært på kafé med venninner, vært på tacokveld med venninner, og shopping i sentrum og på Moa kjøpesenter med Philip. Det er utrolig bra shopping i Ålesund, og jeg har funnet flere godbiter på salg nå. Fikk en lekker veske i sommergave med Philip (som jeg skal vise siden). Også kjøpte jeg denne blå Acne-kjolen som jeg har på meg på 70% avslag. Den er så stetchy at den passer både med en kjempekul på magen, og etter lillejenta blir født. Kjolen er også perfekt til å amme med, bare å dra litt til siden. Hihi ;)  

 

Etter at Bella ble "utekatt" i Oslo må vi passa ekstra godt på henne her. Før kunne hun sitte på verandaen i timesvis, men nå lurer hun seg ned til hagen om vi ikke følger godt nok med. Hun er jo vant til å bevege seg i et større område med planter, busker, trær og gress i bakgården vår på Bislett - og skjønner derfor ikke hvorfor hun ikke kan bevege seg fritt her når de to andre kattene i husstanden får lov. Forskjellen er at bakgården i Oslo er lukket, mens uteområdet her er ubegrenset og det går bilvei nedenfor tomten. Men det forstår naturligvis ikke hun! Vi må derfor følge henne rundt i hagen når hun vil utforske litt. Den andre katten er Leon, en hengiven og vakker skogskatt. 

 

Love Kristine

Skrevet 11.07.2016 kl.19:05. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer7

mom to be

Skrevet 05.07.2016 kl.22:16. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

topp: DKNY // skjørt: by TiMo // sko: Pretty Ballerinas // armbånd: Mulberry

Akkurat nå så nyter jeg andre dagen min i mammapermisjonen her i Ålesund. Jeg, Philip og Bella reiste opp hit for en ukes tid siden. Lillejenta skal nemlig fødes på Åse sykehus, så vi blir her flere uker nå. Merker at det var godt med permisjon. Det har vært tungt å stå opp om morningen for å dra på jobb, jeg blir trøtt i løp av dagen og føler meg tung. Jeg har faktisk jobbet 100% frem til fredag sist uke. Nå kan jeg endelig hvile skikkelig, samle krefter, møte Ålesunds-venninner og gjøre siste innkjøp frem til lillejenta kommer. Det er faktisk bare 20 dager til termin nå. 

Bilde over lyver litt, för jeg er ikke sååå "liten". Magen min er kjempestor nå! Jeg har faktisk gått opp 15 kg allerede. Er ikke så bekymret, og regner med at kroppen min går sakte men sikkert tilbake til det normale igjen ;) 

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 05.07.2016 kl.22:16. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 7 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits