10

Phuket

Skrevet 28.07.2015 kl.14:34. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 

Hei dere! Her koser vi oss maks i Thailand. Vi landet tirsdag i Phuket, så har vært her noen dager nå. Men internet-forbindelsen er så dårlig at det tar sykt langt tid å laste opp bilder, så jeg har ikke orket å oppdater her før nå. 

Vi bor på et Resort midt i Karon, og stranden der er utrolig fin. Siden det ikke er høysesong i Thailand, så er det ikke så mye turister her. Å det er faktisk helt herlig. Været er litt vekslende mellom blå himmel og overskyet, men vi har heldigvis bare hatt 1 time regn én dag til tross for at det er regntid. Vi har også vært i Patong, Kata og Phuket sentrum. 

 På lørdagen gikk vi rundt i Phuket sentrum og spiste middag sent ute på Pieren der. Etter middag gikk jeg en tur på toalettet før vi skulle ta taxi hjem. Philip ventet på utsiden, og dere vil ikke tro hvem som plutselig gikk forbi han - Ben Affleck!!! Philip fikk øyekontakt med han og smilte, og Ben smilte tilbake. Å hvor var jeg, jo på toalettet. OMG - så typisk! Når jeg kom ut var han selvfølgelig borte. For mange fikk øye på han, så han og følget sprang til en privatsjåfør. Han hadde også spist på en av restaurantene der sammen med sine to kompiser/livvakter. 

Akkurat nå er vi på Phi Phi Island. Vi har leid en bungalow med havutsikt så vi har det helt fantastisk. Nå skal vi ut å spise middag, så snakkes siden.

 

L♥ve Kristine 

Skrevet 28.07.2015 kl.14:34. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 10 kommentarer20

snart avreise

Skrevet 21.07.2015 kl.12:34. Ligger i kategorien Utenlandsreise.I dag kribler det ekstra i kroppen, for tidelig i morgentimene starter utenlandsreisen vår. Turen går til Thailand, og jeg gleder meg enormt! :) Det skal bli godt å komme seg bort fra regnværet og får litt sol på kroppen. Vel... vi kommer oss ikke helt bort fra regnet sikkert, for der er regntid der nå. Men varmere blir det hvertfall. Digger også Thai-mat, så det blir ikke feil å spise dette i nesten to uker.

Jeg har aldri vært i Thailand før, så jeg er ganske spent på hvordan det er der. Blir veldig takknemlig for tips av dere på artige ting å se/gjøre i eller rundt Phuket?? Vi har internet på resortet vårt, så jeg kommer jevnlig til å legge ut bilder fra turen vår. Ønsker dere en nydelig sommer videre! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 21.07.2015 kl.12:34. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 20 kommentarer7

Tall Ships Races i Ålesund

Skrevet 20.07.2015 kl.18:16. Ligger i kategorien My life as Kristine.Onsdag sist uke startet Tall Ships Races i Ålesund. Det var store seilbåter i alle havner, matboder, gratiskonserter, øltelter mm. Jeg, Philip, foreldrene mine, svigers og søsteren til Philip (Maria) trosset regnværet og trasket rundt på festivalen noen dager. Vi spiste ferske reker på kaien, gikk ombord på flere av de store seilskipene, spiste mat fra bodene, så på ski-triksing der gutta trikset fra rampen og ut i Brosundet, og gikk opp på Fjellstua der vi så utover byen. Senere på kveldene spiste vi på restauranter. På torsdagskvelden dro også jeg, Philip, bror og Maria på D'Sound konsert før vi møtte flere venner, vorset litt og dro videre ut på utestedet Terminalen. 

 

 

L♥ve Kristine 

Skrevet 20.07.2015 kl.18:16. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer5

Sommerferie i Ålesund

Skrevet 19.07.2015 kl.17:10. Ligger i kategorien My life as Kristine.For litt over en uke siden dro denne lille trekløver'n på sommerferie til Ålesund, og det var godt og komme hjem til familien min og nystekte aniskringler. :) Noen dager etter kom foreldrene og søsteren til Philip her, og vi har gjort mye forskjellig for å vise de byen.

 

 

Mandagen gikk vi rundt i sentrum, tittet innom et glassverk, dro til Atlanterhavnparken og spiste på Søstrene Fryd. 

 Tirsdagen skulle vi egentlig til Geiranger og Dalsnibba, men været der inne var så dårlig og tåken så tykk, at det var lite vits å dra. Vi dro derfor i stedet til Molde Jazzfestivalen. Der var det jazzmusikk, ferske smultringer, øl-telt, matboder mm. En av mine guilty pleasure er nemlig ferske smultringene, og det var bare helt typisk at de kom og filmet mens jeg stod i køen. Haha - så i dag kunne folk se meg på lokalnyhetene i smultringkøen. Lattis! :) 

Etter vi hadde trasket oss til enden av gaten i Molde, gikk vi inn på hotellet Seilet og opp i skybaren for å få utsikt. Der kunne vi se utover fjorden, og Mikkel (hunden til svigers) fant en lekekamerat der, nemlig hunden til Dee Dee Bridgewater. Den amerikanske sangeren satt der og hadde intervju, når vi kom opp og hundene begynte å leke. Artig :)

  De neste dagene koste vi oss på Tall Ship Race i Ålesund, skriver mer om dette siden. 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 19.07.2015 kl.17:10. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer15

b l o p p i s

Skrevet 06.07.2015 kl.23:35. Ligger i kategorien My life as Kristine.Hei dere! I går opprettet jeg en bloppis butikk HER! og det var virkelig på tide. Jeg shopper en del på nett, for jeg liker best å ha klær som ikke alle andre har. Over tid så har jeg gjort en del bomkjøp.  For det kjipe med å shoppe fra utenlandske nettsider er at man må betale toll, og frakten fra Norge tilbake til utlandet er skada dyr. Når noe først ikke passer så har vi gitt det vekk, men det meste har havnet i skapet med prislapper og alt på. Det hender at jeg  river av lappene også for at Philip ikke skal vite at det er nytt  og jeg har shoppa igjen. Haha... ;) 

Det leieste kjøpet var nok denne skinnbuksen fra PAIGE. Sinnsykt rå - men dessverre for trang. 

 

 

Det ligger ikke så alt for mye ute nå, men det vil komme mer. Der er klær er for både kvinner og menn. 

 

Ta en titt da vel! ;) 

https://bloppis.no/shops/kristinerosok/

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 06.07.2015 kl.23:35. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer7

herlige sommerdager

Skrevet 05.07.2015 kl.23:59. Ligger i kategorien My life as Kristine.

God kveld søtinger! Denne sommerhelgen har vært helt nydelig, og vi har sommerværet til det fulle. På lørdag hadde vi piknik og solet oss i Frognerparken. Det var 4. juli feiring der, og masse underholdning, boder, mat og god stemning. Senere på kvelden dro vi til svigers der vi satt ut på verandaen deres på Frogner og skravlet utover kvelden med noe godt i glasset. På vei hjem møtte vi en artig gjeng som vi drakk log tullet litt sammen med, før vi avsluttet på takterrassen vår hjemme sammen med en nabo. Helt nydelig å kunne være ute i timesvis. 

 I dag skulle vi bare gå en liten tur i solen, men i stedet endte det opp med at vi vandret i hele fire timer. Vi gikk helt til Bygdøy og rundt Paradisbukta og Huk. Masse mennesker badet og solet seg der, og vi angret så masse på at vi ikke hadde tatt på oss badetøy under. Tehe... Men det ordnet seg for vi endte faktisk opp med å nakenbade fra en sti på skyggesiden, hvor ingen andre var. Litt skummelt, litt kick og sykt digg i vannet. Lå ute i vannet en stund og svømte fram og tilbake. :)

 I morgen er det siste arbeidsuken min før ferien! 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 05.07.2015 kl.23:59. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits