13

Meiseboller

Skrevet 08.06.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.Bella elsker å være ute og se på fuglene. Å for å sørge for at det er ekstra med fugleliv her, så henger jeg ofte opp meiseboller. Det er helt utrolig hvor mye kjøttmeisen og spurvene spiser. Jeg henger opp en sekspakning i uken. Alt for at jenta vår skal kose seg :) 

 

 

Ønsker dere en nydelig onsdag! 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 08.06.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer5

sunny sunday

Skrevet 06.06.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

For en fantastisk solfylt helg vi har hatt! I går gikk vi tur rundt på Bislett. Vi gikk både gjennom Stensparken og St. Hanshaugen (park). Folk grillet, solte seg og nøt det nydelige sommerværet. Jeg orker ikke akkurat og steke meg i sommersola, nå som jeg er gravid. Men det er utrolig deilig å gå turer, spise is på benker og vær i bevegelse.

 


 

Når vi kom hjem så spiste vi reker på verandaen vår. Det er så deilig å ha en koselig uteplass, og nå som det er finevær spiser vi nesten alle måltidene ute. Herlig! 

 


Kjole: Miss Sixty // sko: Pretty Ballerinas // hårbånd: Ebay

 

L♥ve Kristine

Skrevet 06.06.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer5

interiør-shopping

Skrevet 05.06.2016 kl.21:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld søtinger! Denne helgen har vært kjempedigg. Startet fredagskvelden med tacokveld hjemme hos meg, og hadde fire venner fra Ålesund på besøk. Vi spiste, skravla, så Idolfinalen og sesongavslutningen av Skam. Som alle andre, så digger jeg den serien. Men vet dere hva den minner meg veldig om - den britiske serien Skins. Er det noen av dere som har sett den? Jeg var helt hekta på den for en del år tilbake. Likheten mellom denne og Skam er at man også følger en vennegjeng som går gjennom ulike ungdomsproblemer, der det også hver sesong er én av de som er hovedkakter. Verdt å se! ;) 

 

 

På lørdag var det musikkens dag i Oslo, så det var enormt mye mennesker i gatene og scener med musikkinnslag overalt. Jeg og Philip vandret litt rundt i sommersolen og hørte musikk, samtidig som vi fikk unna litt ærend. Vi handlet sko til Philip, hotellputetrekk til soverommet, litt babyklær til jenta i magen, og noen nytt interiør til stuen. Denne gangen ble det innslag av gull. Vi kjøpte ananasen, lyslykten og gullputene på Hansen & Dysvik. 

 

kjole: Theory // gravidtights: H&M // ballerinasko: Pretty Ballerinas
 

På kvelden stekte vi hamburgere, som vi spiste på verandaen med godt selskap av Bella. Vi er mye ute med henne nå som været er fint. 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 05.06.2016 kl.21:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits