3

HVERDAGEN

Skrevet 29.05.2017 kl.08:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

I kveld reiser jeg og Serine hjem igjen til Oslo etter nesten tre uker i Ålesund. Det har vært godt med litt miljøforandring, for det kan bli litt kjedelig å traske hjemme i leiligheten i månedsvis. Altså, jeg digger å ha mammapermisjon og bruke all tid med jenta mi. Men det er fort at dagene blir veldig like. Det er derfor litt viktig å finne på forskjellige ting å fylle de med. I Oslo har jeg playdates for Serine Isabella ukentlig. Det er enten med barselgruppen, ei kollega av meg som fikk en sønn fem dager før jenta mi kom til verden, eller med de to studievenninnene mine som har babyer. Jeg triller også turer hver dag, der jeg prøver å variere rutene litt.
Og for å ikke bli helt kokko, så møter jeg venninner én-to ganger i mnd, der samtalene kan gå i noe annet en baby-baby-baby. Merker det gjør godt! ;)

L❤ve Kristine

Skrevet 29.05.2017 kl.08:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer2

FLUID ART

Skrevet 25.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Fotokunst.

 
Kom over maleriene til kunstneren Crystal Ma, og ble utrolig fascinert. Hun bruker en teknikk kalt "fluid art". Den går i hovedsak ut på at hun heller maling i en kopp, som hun tynner ut noe med vann og tilsetter litt silikon for å skape en kjemisk reaksjon. Videre tømmer hun dette over et lerret, og bearbeide bildene videre til ønsket resultat. 

Det hadde vært artig å prøvd dette selv også. Kanskje et lite tips til sommeraktivitet for mine kreative lesere, om dere ønsker noen unike bilder på veggen. ;) Dere kan følge Crystal Ma på instagram HER

 

Love Kristine

Skrevet 25.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Fotokunst. 2 kommentarer8

Sunny days

Skrevet 23.05.2017 kl.09:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

skjorte: Guess // topp: Michael Kors // bukse: Hudson // solbriller: Quay Australia

Det er ikke så værst å ha mammapermisjon på fine dager som dette. :) Jeg og Serine Isabella er i Ålesund fortsatt. Det er deilig å ta noen ekstra dager. Jeg får mer tid med venner og familie. Også gir det datteren min mulighet til å bånde mer med sin onkel, mormor og morfar som hun stort sett kun ser i feriene. Hun utvikler seg i rekordfart nå, så forskjellen fra gang til gang de ser henne er stor.

Det et digg å få en liten pause fra Oslo også, og alt styr rundt salget av leiligheten. Det er tøffere og selge nå, og vi må nok belage oss på å ikke få den prisen vi ønsker. Forhåpentligvis betyr det at det blir lettere og kjøpe senere også ;)
Den superkoselige to-romsleiligheten vår på Bislett er fortsatt til salgs, og dere kan se annonsen HER!

L❤ve Kristine

Skrevet 23.05.2017 kl.09:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer2

The Dark Side Of Modern Society

Skrevet 22.05.2017 kl.14:05. Ligger i kategorien Fotokunst.

Synes disse bildene til kunstneren Igor Morski er både fascinerende og veldig spot on i tiden vi er i. Sjekk ut noen av de provoserende malerier under som reflekterer flere aspekter av samfunn, individualitet, med mer.

 

When Gold Becomes The Weight Of The World

Det viser seg at det er mange flere ting i livet som er mer verdifullt enn penger, og det er verdt mer enn noen vekt i gull. Ikke knytt deg til en definisjon av suksess og se hvor din lidenskap tar deg.

 

Create Your Own Definition Of Beauty

En av de beste måtene å forme ditt eget perspektiv, er å revurdere hvordan du ser deg selv. Du er den eneste "du" som du noen gang kommer til å ha, så vær ikke redd for å gjøre mest mulig ut av det!

 

The Boy Inside The Man

Alle vet at prosessen med å oppdage seg selv er komplisert, og det er lett å bli fanget inni den du tror du er. Er ikke livet bare en lang prosess med selvoppdagelse?

 

 A Fierce Gript

Dette bildet får mobiltelefoner og sosiale medier til å se ut som en smittsom avhengighet over alt annet.

 

The Highway Of Your Mind

Før du bestemmer hvilke vei du skal velge, bare husk at bare du har makt til og gjøre opp din egen mening. Velg din egen vei, og bestem deg hvor du vil at livet ditt skal ta deg. 

 

The Path To Growing Up

Prosessen med å vokse opp og bli kjent med seg selv.

 

Born A Genius

Det er veldig interessant å tenke på hvor mye potensial en baby kan holde. Det er også fantastisk å tenke på hva barna lærer fra verden rundt dem, og hvordan hver og én gjør sin del for å forme virkeligheten  på samme tid. 

 

The Power Of Memory And Nostalgia

Det er veldig interessant å høre på hvordan noen reflekterer over sine egne liv eller forteller om fortiden. Kraften til sentimentalitet, minne og nostalgi som følger med det, er en kraftig opplevelse

 

The Man Inside The Machine​

Verden kan være et skremmende sted, men ingen kan ta bort det faktum at du sitter i førersetet til din egen hjerne. Du kan like godt nyte turen!

 

We Only Have One Planet To Call Home

Vi har alle forhold til planeten, enten vi kan innrømme det eller ikke. Faktum er at vi bare har en planet som er vårt hjem, og kanskje bør vi ta bedre vare på det siden det er tatt vare på oss.

 

The Hands Of The Maker

Forholdet mellom samfunnet og måten hver enkelt person er formet av det på en eller annen måte.

 

Let Art Unlock Your Imagination


 

Lås opp fantasien din med fantastiske malerier som disse og gå inn i ditt eget sinn som du aldri har gjort før. Gjenoppdag hva kunst betyr for deg med tanke-provoserende bilder som disse.

 

L♥ve Kristine

 

Kilde: http://social.diply.com/dark-paintings-art-modern-society

Skrevet 22.05.2017 kl.14:05. Ligger i kategorien Fotokunst. 2 kommentarer6

black n blue

Skrevet 20.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

kjole: Tommy Hilfinger // stømpebukse: Pierre Robert // sko: Ecco

L❤ve Kristine

Skrevet 20.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer6

Tretti

Skrevet 19.05.2017 kl.22:06. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Vet dere, for akkurat én uke siden fylte jeg 30år!! Jeg må bare innse det, nå begynner jeg å bli gammel. Det føles helt grusomt ut - haha. :p Neida, det er ikke fult så ille. Tidlig i tjue-årene hadde jeg noen mål før jeg ble tretti. Et av dem var nemlig å få barn. Det har jeg klart, så da er det ikke så deprimerende og starte på et nytt tiår. ;)

Jeg hadde egentlig tenkt å la denne bursdagen passere i stillhet innpå her, men ombestemte meg siden jeg vil vise dere gaven jeg ikke med Philip. Se på det unike smykket her!! En antikkring i hvitt gull med diamanter fra slutten av 1800-tallet. Virkelig noe av det vakreste jeg eier. Elsker den ringen ❤

L❤ve Kristine

Skrevet 19.05.2017 kl.22:06. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer0

17 mai i Ålesund

Skrevet 18.05.2017 kl.00:54. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Gratulerer med dagen kjære lesere! :) I år dro den lille firekløveren til Ålesund for å feire nasjonaldagen, katten Bella medregnes alltid. ;) Vi tenkte det ble litt mindre kaos og se på toget i sentrum her, enn å traske opp og ned Karl Johan med lillefrøkena i det store Oslo-folkehavet. Det er første 17. mai til Serine Isabella som ble 10 mnd i går. Hun skjønte nok ikke så alt for mye av hva som skjedde rundt henne, og får nok mer glede av det neste år da hun kan både spise is og få ballong. Men vi koset oss veldig. Først dro vi til Ålesund sentrum for å se på toget, og deretter spiste vi en superdigg lunsj-buffet på Rica Parken Hotell. Seinere på ettermiddagen gikk vi en tur til Borgundgavelen og så på korps og barneaktiviteter.


L❤ve Kristine

Skrevet 18.05.2017 kl.00:54. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarer0

Derfor meldte vi oss på Budkrigen på TV2

Skrevet 15.05.2017 kl.13:21. Ligger i kategorien Budkrigen TV2.

I episode 11 av Budkrigen som gikk for et par uker siden på TV2, kunne dere se meg og Philip på boligjakt. Selve innspillingen ble gjort for over ett år siden. På det tidspunktet var jeg gravid, og vi hadde prøvd å kjøpe ny leilighet i over et halvt år. Uten og overdeive så hadde vi lagt inn bud på over tretti leiligheter. Det var frustrerende og dra på visninger hver eneste uke, og tape alle budrunder. For markedet i Oslo var helt crazy i fjor, der alt gikk flere hundretusener over takst.

Vi var egentlig desperate, og det med god grunn. Vi bodde i en liten leilighet på Majorstuen. Den kjøpte vi året i forveien til en god pris bare for å komme oss inn på boligmarkedet. Jeg hatet virkelig å bo der, og som dere kunne se så hadde vi det ikke spesielt koselig. Jeg visste like etter vi flyttet inn, at her kom vi ikke til å bo lenge. Jeg så derfor ingen poeng i å bruke tid og penger på interiør og styling. Location var perfekt, vi bodde rett ved Bogstadveien og kollektivknutepunktet på Majorstuen. Leiligheten var helt ok, selv om det var dårlig plass til en unge der. Men bygården - hvor skal jeg begynne!!

Jeg var seriøst livredd hver gang jeg bevegde meg inne i fellesarealet der. Redd for hvem jeg skulle møte, og hva jeg kunne bli vitne til. Bygården bestod av 87 leiligheter på 18-36 kvm, der de fleste var utleieleiligheter. Det levde så mange rare folk der, at jeg kunne skrevet en hel bok. På det ene året jeg bodde der var det brann, mishandling, prositusjon, rus, hærverk, utallige innbrudd i postkasser/boder, forsøk på innbrudd i leiligheter, ... Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi hadde uniformerte menn i bygningen.

Det var spesielt én mann jeg alltid var redd for å møte. Det var en muslimsk mann i 20-årene som alltid gikk i skjortel og sandaler uansett hvordan været var. Husker godt en episode der han stod i bakgården å skrek og truet alle han fikk øye på, ropte Allah og gestikulerte at han skulle sprenge seg selv. Politiet kom med skjold, vi filmet hele hendelsen som bevis, men de kunne likevel ikke bryte opp døren og pågripe han. En annen gang Philip passerte han i trappeoppgangen, kunne Philip se at han gikk med et brød som han hadde hult ut og bevarte en kniv i. Også var det en gang han gikk bak meg og Philip med en tapetkniv. Vi fortet oss opp trappene, og plutselig kastet seg ned på trappen rett bak oss og lo hysterisk mens han viftet med våpenet. Uheldigvis måtte vi passere nettopp hans leilighet når vi skulle bære ut søppelen eller benytte utgangen mot Bogstadveien. Jeg hadde alltid hjerte i halsen når vi passerte, for ved tre anledninger satt han og kompiser og ruset seg i fellesarealet der, og da ropte de aggressivt mot oss, så vi snudde og sprang.

Som dere kanskje skjønner var ikke dette et sted å gå gravid, eller utsette Serine Isabella for. Vi måtte komme oss bort! Høres ut som det fattige stedet, men det er det ikke. På gunn av beliggenhet går leilighetene for mellom 2,5-3 mill der nå ;)

Vi medte oss derfor på "Bolig til salgs". Det var faktisk den opprinnelige tittelen. Vi ante ikke hva programmet gikk ut på, da vi fylte ut søknadsskjema. Men vi tenkte at teamet ville hjelpe oss å kjøpe leilighet. Dette ved at vi f.eks kunne få privatvisninger og kuppe salget. Vi merket når vi startet innspilling at det ble ikke helt slik vi håpet. Programmet viser i stedet hele aspekteret ved salg av leilighet, der de følger både selger og to ulike budgivere. Uansett, det var gøy og jobbe med et TV-team igjen, og Gunnhild Daleberg var så hyggelig. :)

Vi vant ikke leiligheten i programmet, men det ordnet seg like etter. Nå bor vi i ei kjempefin leilighet, i et lite koselig aksjelag på Bislett. Leiligheten vår er til salgs nå, fordi vi merker at Serine trenger sitt eget soverom på sikt. Men selv om vi ikke får solgt her med det første, så er det ikke krise heller. Vi stortrives, og har godt forhold til naboene :) Se annonsen her: https://www.finn.no/95415496

L❤ve Kristine

Skrevet 15.05.2017 kl.13:21. Ligger i kategorien Budkrigen TV2. Ingen kommentarer0

En lang pause

Skrevet 10.05.2017 kl.19:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. 

Jeg har hatt en laaang bloggpause nå, og det trengte jeg av flere grunner. Først av alt begynte bloggen og ta en retning som jeg ikke lenger var konfortabel med. Når man er nybakt mamma, så handler omtrent alt rundt den lille. Nesten alle innlegg jeg skrev fra Serine Isabella ble født, handlet nettopp om henne. I mine øyne er hun verdens nydligste, og jeg ville vise henne fram. Men ettersom jeg kom ut av ammetåka, begynte jeg å se på denne eksponering litt annerledes. Det er ingen hemmelighet at det sitter voksne mennesker på det store nettet og leter etter barn med onde hensikter. Å jeg synes rett og slett at det er uansvarlig og egoistisk og bruke jenta mi på bloggen, og utsette henne for potensiell fare. Bloggen min skal ikke brukes som et vindu inn i vårt hjem, der nettopp disse menneskene kan bruke min blogg til å følge datteren min sin utvikling. Jeg sier ikke med dette, at det aldri noen sinne vil dukke opp et bilde av henne. Men det vil så fall være så sjeldent at disse menneskene bruker andre arenaer i stedet. Jeg har derfor slettet mange bilder og innlegg av jenta mi både på bloggen og instagram.

For det andre, så har det vært vanskelig å finne tid til bloggen. Barn er så forskjellige. For noen er blogg og kids lett og kombinere, men ikke her. Stjerna mi er aktiv dagen lang. Hun begynte å krype før hun fylte halvåret, og bare to uker etter reiste hun seg opp og stod overalt. Jeg måtte følge og sikre henne hele tiden, så hun ikke falt og skadet seg. Ikke ville hun sove på dagen heller. Men i de siste ukene, har det endret seg noe. Hun sover et par timer på dagen, og da får jeg litt egentid ;)

Ellers så har det skjedd en del siden sist. Forrige uke var vi på skjermen igjen i boligprogrammet Budkrigen på TV2. Der kunne dere se oss på jakt etter en to-roms leilighet på Bislett. Vi vant ikke den dere så, men en annen superfin leilighet like etter. Det er ett år siden innspillingen, og nå har vi kastet oss inn i boligmarkedet på nytt. Jeg elsker denne leiligheten - virkelig. Beliggenheten, at den er fresh og stilfull, verandaen på de varme dagene og peisen på de kalde, de hyggelige naboene mm. Men vi merker likevel at Serine Isabella trenger sitt eget rom på sikt. Så derfor ligger leiligheten vår ute til salgs nå. Se den HER!

Håper dere vil følge meg framover! :)

L❤ve Kristine

Skrevet 10.05.2017 kl.19:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits