12

Fotokunst - hightom_

Skrevet 24.05.2016 kl.17:10. Ligger i kategorien Fotokunst.

Denne fantastiske kunstneren, kun kjent som @hightom_ på instagram, lager helt unike bilder av digitalt redigert naturlandskap og urbane skylines på toppen av portretterte mennesker. Denne multi-lagdelte effekten skaper en fengslende og trollbindende effekt. Selv om kunstneren liker å holde sin identitet skjult, har den maaange følgere på nettet. 

 

The Palace In Your Mind

 

Swing Off The Spiral

 

Castello Di Asolo 

Wave 

Illusion

 

New York City
The Bridge

 

City Dream

 

Splashing

 

Castle 

Splashing

 

Beautiful Forest

 

Håper du å koste deg med de fantastiske bildene som kombiner menneskets og verdens skjønnhet! :)


L♥ve Kristine

Skrevet 24.05.2016 kl.17:10. Ligger i kategorien Fotokunst. 12 kommentarer8

graviduke 32

Skrevet 23.05.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.God morgen søtinger. Tenk at det bare er 2 mnd igjen nå! Jeg merker at jeg har blitt tyngre, og blir lettere andpusten om jeg går opp lange bakker eller trapper. Jeg synes magen min er ganske svær, og jeg merker at hun tar stor plass inni der.de Sparker og roter masse, og jeg kan se tydelige bølgebevegelser på magen. Ikke alltid like digg - men herlig å se at hun vokser og lever inni der! ♥

 • På vei: 31 uker + 2 dager
 • Dager igjen: 63 dager
 • Trimester: Tredje og siste trimester
 • Termin: 25. Juli
 • Kjønn: Jente
 • Navn: Det har vært klart siden vi visste hun ble jente. Men vi holder det hemmelig til etter fødselen. 
 • Barnet: Jenta vår er 39 cm lang, og veier 1,79 kg i starten av uken og 1,95 kg i slutten. 
 • Innkjøp: Klær, bamser, babygym og diverse småting. Ser på et stort utvalg vogn og stellebord, så det er snart i boks. 
 • Bevegelse: Hun er veldig aktiv flere ganger for dagen. Roterer rundt og sparker meg opp mot ribbebeinene. Gruer meg litt ti hun blir dobbel størrelse og har enda mindre plass inni der. Men det går nok bra ;)
 • Vektøkning: Jeg veide meg hos legen i starten av mai, og da var jeg gått opp 10 kg. Hun har vokst, og det har sikkert jeg å. Så kanskje 11-12 kg eller noe rundt det.
 • Strekkmerker: Heldigvis ikke.
 • Plager: Jeg får lettere vondt i bekkenet i løp av arbeidsdagen min nå en tidligere. Jeg sitter mye, og det merkes på kroppen. 
 • Fødselsforventninger: Jeg har fram til nå klart å distansere meg fra fødselen. Jeg tenker ikke på den, googler ikke - og ergo gruer meg ikke. Men om en mnd skal jeg og Philip på svangerskapskurs. Der skal vi snakke om fødsel, pusteøvelser mm. Så da blir det plutselig veldig ekte og jeg blir nødt til å forholde meg til det. Det blir litt skummelt! 
 • Kontroll: Jeg har neste legetime i slutten av mai, også drar jeg og Philip på vår første jordmortime sammen i starten av juni. 
 • Cravings: Crabsticks med majones på skive/knekkebrød.

 

 

L♥ve Kristine
 

Skrevet 23.05.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 8 kommentarer7

Bella har krympet

Skrevet 22.05.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hehe - hun har vel ikke akkurat det. Vi har bare badet henne. Å når pelsen er våt ser det nesten ut som hun er halve størrelsen sin. Til vanlig er hun stor og fløffy, men etter et bad blir hun liten og pjusk. :)Vi må bade henne oftere nå som hun er mye ute. Hun er heldigvis kjempeflink, så det går veldig greit selv om hun ikke liker å være våt! Vi merker på henne at hun har blitt en mye lykkeligere katt nå som hun får være ute etter vi flyttet, så da er det nok verdt det for henne! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 22.05.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer2

hvilke barnevogn skal man velge da?

Skrevet 21.05.2016 kl.20:31. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

 

Vi er skikkelig på barnevognjakt nå. Det er bare to mnd til lille-jenta kommer, så det begynner å haste litt. Flere vogner har ukevis med leveringstid, så vi må bestemme oss snart. I dag var vi innom to ulike barne-butikker og så på vogner. Det er et hav og velge mellom der ute, så for oss gjelder det å finne en god vogn til vårt forbruk - en byvogn som er lett, og ikke minst enkel og slå sammen ved reise. 

 Hittil står Bugaboo Buffalo høyest på listen. To venninner har denne og er kjempefornøyd, samtidig som vi snakket med et ungt par på på Ikea tidligere denne uken som skrøt stort av den. Damen i barnebutikken i dag sa også at dette er den mest solgte vognen deres og anbefalte den. Samtidig tenker vi at det kanskje er mer praktisk med ei litt lettere vogn med kun tre hjul til by-bruk. Så vi har tenkt å se på den Babyjogger City Elite til uken. 

Om noen har tips og erfaring med barnevogn, så tas det mot med stor takknemlighet! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 21.05.2016 kl.20:31. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 2 kommentarer8

17. mai

Skrevet 20.05.2016 kl.20:45. Ligger i kategorien My life as Kristine.


 

I år holdt 17.-mai feiringen nesten på å bli avlyst for vår del. Den 16. mai endte nemlig i et stort mareritt. Som jeg har skrevet om tidligere, så har den lille perser-pusen vår Bella begynt å være ute i bakgården. Å på søndag var intet unntak. Hun var ute fra klokken åtte om morgningen til ut på kvelden, og hun koste seg maks. Tittet på fugler og jaktet på de, la seg under busker og inspiserte området. Vi satt ute nesten hele dagen i fineværet, og vi fulgte med på henne. De få gangene vi var inne, så tittet vi jevnlig etter henne fra kjøkkenvinduet. Bakgården vår er veldig trygg, og man må eie en leilighet der for å kunne komme seg inn. Men vi følger likevel med for hennes trygghet, siden vi ikke har bodd her så lenge. Veranda-døren vår stod også oppe hele tiden, og hun kom med jevne mellomrom springene inn. Hun ville ikke være inne lenge, hun ville bare takke. Så når hun kom inn, strøk hun seg inntil bena våres og la seg på ryggen for kos, før sprang hun ut igjen. I 8-9 tiden på kvelden satt vi ute og skravlet med ene naboen, og vi kunne samtidig se Bella like ved. Naboen lurte på om vi ville komme inn å se på dere leilighet og planløsning, før de ble med inn til oss å så på våres. Vi hadde Bella ut av synet kanskje 5 minutter. 

Plutselig skjer det mest absurde. Porten inn til bakgården tvers over oss åpner seg, og det velter inn titalls mennesker og et musikkkorps. Trommer, trompeter og mye støy fyller hele bakgården, og når jeg kommer ut er Bella borte. Korpset spilte for en celeber nabo i bygården over som feiret 40-års dagen sin, og bakgården ble fullt opp av kjente norske skuespillere med familiene sine. Det som normalt skulle vært en kul greie, ble bare et mareritt. Bella liker ikke mye mennesker og ihvertfall ikke så mange ukjente lyder, så jeg viste hun var blitt vettskremt og gjemt seg et sted. Dette var det værste som kunne skje - jenta vår er og blir borte, porten er åpen ut til gaten og kjellerdøren ned til et stort antall boder er nå åpen. Med hjelp fra naboer leter vi etter Bella i timesvis. Svigers kom med det samme, hjalp oss og lete, og plasserte en bunke med savnet-plakater på hele Bislett. Jeg visste at om Bella hadde funnet et sinnsykt bra hjemmested som vi ikke fant, så ville hun komme hjem når festen tok slutt og bakgården var rolig igjen. Men natten kom, og ingen Bella kom inn verandadøren. Jeg var helt sønderknust. Spiste ikke, og sov ikke noe den kvelden og utover natten. 

Klokken halv 5 på natta ringte en annen nabo i første etasje; "Beklager at jeg ringer så sent, men det gjelder katten din. Jeg fant henne på soverommet mitt når jeg kom hjem nå." Bella hadde altså blitt vettskremt av korpset, sprunge opp trappen og inn verandadøren til naboen istedet. Hun lå sikkert skremt under sengen hans, for når han lukket verandadøren sin før han dro på fest, så han henne ikke. Dere kan tro vi ble overlykkelig av å få jenta vår tilbake ♥ Hun hadde vært borte i 8-9 timer, så jeg tenkte naturligvis det værste. Hadde hun ikke kommet til rette, så måtte vi brukt 17. mai til å leite og vente på henne. Det hadde vært umulig å dra noe plass å være i feststemning da. Heldigvis ordet det seg!

 


 

Vi var naturligvis veldig sliten når morgningen kom. Jeg hadde kun sovet 2-3 timer, men gleden jeg hadde over at Bella var tilbake visker bort litt trettheten fra ansiktet. Jeg var også kjempesulten, så vi spiste litt på verandaen hjemme før vi dro videre på champange-frokost hos Christoffer i Bygdøy álle. Senere ut på ettermiddagen dro vi til svigers og spiste smørbrød og koset oss der, før vi tok kvelden sammen med Bella. 

 kjole: Cynthia Steffe // sko: Pretty Ballerina // hårbånd: ebay // 17. mai-sløyfe: fra gullsmed i Ålesund med byvåpenet til Ålesund

 

L♥ve Kristine

Skrevet 20.05.2016 kl.20:45. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer11

new in - whitney eve

Skrevet 16.05.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God morgen søtinger! Nyeste innkjøp er denne Whitney Eve genseren. Hun har ikke noe gravid-kolleksjon akkurat, men jeg prøver å kjøpe klær som er kule å gå med som gravid og som kan brukes etter. Denne genseren er ekstra lang,så da går den over tjukke-magen. Jeg har noen gravidklær da, det er ikke til å unngå. Som bukser, tightser, t-skjorter og BH. ;) 

 


 

Er det noen som husker Whitney Eve fra MTV-serien The Hills for mange år tilbake? Jeg likte henne veldig godt den gangen. Hun var godhjertet, snill og jobbet hardt mot en karriere innen mote. Kult at hun har lykkes så bra! 
 

Nå som vi har flyttet inn i en leilighet med lukket bakgård, så har Bella blitt ute-katt. Det er en helt ny verden for henne. Hun lusker rundt og prøver å jakte på småfuglene. Bella er ute flere timer om dagen og elsker det! Vi passer naturligvis på, og hun får bare være ute når vi er hjemme. 

  

Eneste kjipe er at pelsen hennes samler med seg alt av mose, jord, gress oss. Så vi får leiligheten full om vi ikke passer på å børste av henne med det samme hun kommer inn veranda-døren. Hun er så takknemlig og lykkelig nå, så vi får heller støvsuge daglig enn å ta fra henne denne gleden. :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 16.05.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer4

birthday-girl

Skrevet 15.05.2016 kl.22:55. Ligger i kategorien My life as Kristine.På torsdag 12. mai ble jeg 29 år! Jeg har enda igjen ett år i 20-åra - wohoo! :) Dagen feiret rolig i ny-leiligheten med Philip og Bella. Når jeg kom hjem fra jobb, stod det en lekker bukett roser på bordet med et kort til. Nydelig kort, vakre ord - og en ledetråd. Ledetråden førte meg til kjøkkenet, hvor jeg fant en liten pakke med et minnekort inni. Sammen med den pakken, lå det en ny ledetråd. Etter å ha åpnet flere pakker med flere ledetråden, satt jeg til slutt igjen med et helt nytt Canon EOS 6D, 50 mm kameralinse, minnekort og reiseveske. Det er utrolig gøy med skattejakt, og jeg koste meg. Det er også en fantastisk gave, som jeg er så takknemlig for! :) Philip laget middag til oss. Vi koste oss på verandaen med blåskjell-suppe, alkoholfri champagne og jordbær. :)

 

 

Philip er så flink på overraskelser og gaver! ♥

 


 

Det er utrolig kjekt med skikkelig kamera siden jeg har blogg (selv om jeg ikke har orket å blogge så mye de siste mnd *kremt*), men aller mest er det deilig å kunne ta fine bilder nå som lille-jenta kommer til verden om bare et par mnd. ♥ Det er et skikkelig proff-kamera, så nå må jeg virkelige lære meg å bruke det. Det tar nok litt tid før jeg blir flink på innstillinger og tar gode bilder, men jenta i magen er en stor motivasjon til å mestre det. 

 


L♥ve Kristine

Skrevet 15.05.2016 kl.22:55. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits