9

passion for fashion - get inspired

Skrevet 30.05.2015 kl.17:00. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 30.05.2015 kl.17:00. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 9 kommentarer5

Hilary Duff - Sparks

Skrevet 29.05.2015 kl.11:30. Ligger i kategorien Musikk.

 

Digger den nyeste sangen til Hilary Duff - Sparks. Den går på repeat nå :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 29.05.2015 kl.11:30. Ligger i kategorien Musikk. 5 kommentarer5

s t r i p e s

Skrevet 27.05.2015 kl.09:30. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Rise and shine! :) Titter bare innom for å ønske dere en fin dag. 

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 27.05.2015 kl.09:30. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer2

Alyxx Dione - Chingalinga ft. Jason Derulo

Skrevet 26.05.2015 kl.09:06. Ligger i kategorien Musikk.

 

L♥ve Kristine

Skrevet 26.05.2015 kl.09:06. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer10

p i n s e h e l g e n

Skrevet 25.05.2015 kl.15:20. Ligger i kategorien My life as Kristine.

kjole: Marc by Marc Jacobs // genser: DKNY // sko: Ash // veske. Michael Kors

 

For en utrolig herlig lørdag! Solen skinte, og det var varmt i hovedstaden. Er det noe jeg trenger, så er det litt sol på denne bleke kroppen her, Er jo helt lakenhvit - haha. Jeg og Philip gikk i timesvis rundt i Oslo i går. Det var noe båt-arrangement på Aker Brygge, så det var mye folk. Senere på kvelden hadde vi ost- og vin med Bella før vi dro ut døra og møtte noen venner. Kos! :)

 

 

Søndag var vi på Aker Brygge å så på bilene som kjørte inn fra Gumball 3000 løpet. Det var en våt og kald opplevelse. Det regnet non-stop i timesvis, å det var ikke lett å se noe som helst. Mellom bilene og meg var det stort sett et folkehav, og paraplyene deres laget en vegg. Men litt så vi, og det var kult at det var kult å få det med seg. :)

 

 

 

Love Kristne

Skrevet 25.05.2015 kl.15:20. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer7

Schwarzkopf Gliss

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei søtinger! Jeg har nettopp testet ut den nye shampooen og balsamen til Schwarzkopf, Gliss Million Gloss. Har noen av dere testet noen av Gliss-produktene?

Jeg har langt  og naturlig blondt hår (ja, faktisk min naturlige hårfarge), så for meg er en shampoo som kan få frem fargespillet og glasen veldig viktig. Jeg er alltid spent på resultatet etter testing av nye hårpleieprodukter. Det positive under vasking var at produktene var lett og massere inn i håret og luktet godt. :)

 

 

Million Gloss formelen med Gloss Elixir kapsler inn hvert enkelt hårstrå og gir det strålende glans. Produktene i den nye serien er spesialdesignet og tilpasset tynt, fint hår, de pleier og gir en intens glans uten å tynge håret. Takket være Gliss unike innkapslende lamineringsteknologi, forsegles glansen i hårstrået og håret får en langvarig skinnende glans ved regelmessig bruk. I serien inngår Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil som reparerer skadet hår og gjenoppretter hårstråets naturlige glans. Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil formel er fargeløs, noe som gjør den spesielt egnet for blondt hår.

 

 

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og føler at håret er både luftig, silkemykt og glansfult. Den store forskjellen ser jeg nok etter å ha brukt produktene over tid. 

Det viktigste når man velger hårpleieprodukter, er å finne produkter som er tilpasset til sitt hår. Denne var som skreddersydd for meg. Jeg har tynne, men mange hårstrå og disse produktene er beregnet på tynt og fint hår. Jeg har paddeflatt hår, så volum er noe jeg alltid streber etter. Denne gir glans uten å tynge håret. Jeg liker å ha langt hår og klipper det derfor bare to ganger i året. Denne produktserien reparerer skadet hår.  Å som den blondinen jeg er, så var det heller ikke feil at denne er spesielt egnet for blondt hår :) 

 

Gliss hårpleieprodukter fra Schwarzkopf er tilpasset alle hårtyper og behov. Produktene inneholder flytende keratin som gjenoppbygger hårcellene innenfra.

Så finn produktene som er best tilpasset deg ved å lese om de HER

 

 

 L♥ve Kristine

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer8

Lykke - konfirmasjon

Skrevet 22.05.2015 kl.00:08. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Sist torsdag dro jeg, Philip og Maria (søsteren til Philip) til konfirmasjon i Saltnes i en bil Maria lånte. Det var den skjønne kusinen deres Lykke som skulle konfirmere seg. Vi hadde litt dårlig tid i utgangspunktet, samtidig som vi var litt usikker på veien til kirken, og i tillegg måtte vi stoppe for å fylle "bensin". Vi kjørte i ca. 500 meter fra bensinstasjonen, av E6 og innpå en rampe før bilen bestemte seg for å dø helt. Hjelpes så stresset situasjon. Etter en telefonsamtale ga ting meining - vi hadde fylt bensin på en diesel-bil. Shit ass - 15 min til konfirmasjonen skulle starte, og jeg og Maria  dytter og springer etter bilen i kort kjole og høye høyer på, mens Philip styrer. Haha - for et syn det må ha vært.! ;) Vi klarte å trille den innpå en parkeringsplass så den kunne stå der utover dagen, også så kom pappaen deres og hentet  oss. Heldigvis kom vi bare et kvarter for sent, og fikk med oss mesteparten av seremonien. :)

 

 

Etter kirka ble Lykke fraktet til konfirmasjonsfesten i Ferrari. Hvor kult er ikke det! :) Jeg har møtt mange i familien til Philip før, og de har alltid tatt godt i mot meg. Vi hadde det kjempehyggelig der med god mat og fine mennesker.  :)

Etter konfirmasjonen måtte vi ordne med bilen, og den ble tauet til et verksted. (Dagen etter tømte de tanken, ordnet noe greier og for bare to tusen kroner var den like god som før). En annen kusine  Rikke, skulle sove over hos meg og Philip, så vi fire måtte da to toget til Oslo....eller buss. Med vår transportflaks så var det togstopp og vi måtte ta "buss for tog". Maria hadde musserende, og dere vil ikke tro hvor godt det smakte og vikosa oss mens vi venta på bussen. :)

 

 

Når vi kom til Oslo dro vi videre på bar. Lang dag med litt stress, og mye hygge! :)

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 22.05.2015 kl.00:08. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer11

god kveld :)

Skrevet 21.05.2015 kl.00:17. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I kveld har jeg bare gjort digge ting. Spist favorittsuppen min skogsoppsuppe med ferske sopp, bladd gjennom Costume og Det Nye, sett tvserier og koset mye med Bella. Det er ikke lenge til jeg skal ta natten, Skal bare se ferdig en episode av Hart of Dixie mens jeg drikker en varm sjokomelk. Jeg lager den bare oboy og melk, også varmer den i mikroen. Jeg blir trettere av varm melk, hehe- vet ikke om det stemmer, men jeg innbiller meg at det virker slik. 

Natta dere! 

 

L♥ve  Kristine

Skrevet 21.05.2015 kl.00:17. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer2

David Guetta - Hey Mama ft Nicki Minaj, Afrojack & Bebe Rexha

Skrevet 20.05.2015 kl.16:39. Ligger i kategorien Musikk.

 

L♥ve Kristine

Skrevet 20.05.2015 kl.16:39. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer4

m o r n i n g s

Skrevet 20.05.2015 kl.10:10. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God morgen dere! :) Håper dere har sovet godt og er klar for ny dag. Jeg har vært litt off på bloggen i det siste. Å slik er det noen ganger. Det har skjedd noe hele tiden i mai, og da er det ikke alltid lett å sette seg ned med bloggen. To konfirmasjoner, bursdagsfeiringer av andre, også hadde jeg bursdag, weekend-tur, syttende mai feiring og ikke minst laange jobbdager ved siden av. Bilder fra forrige ukes konfirmasjon kommer snart. Å visste dere at jeg ble 28 år den 12 mai! Ikke engang det har jeg skrevet om innpå her. Philip ga meg verdens fineste ring, altså ikke en forlovelsesring, men likevel - hvitt gull med SJU (!!!) diamanter! Shit ass - overveldende. Jeg må få vist dere denne snart. Love it ♥ Foruten om en koselig feiring med familien til Philip så har jeg ikke hatt noe bursdagsfeiring. Jeg har vinglet litt rundt det der. Først ville jeg ha noe stort med masse venner, og så falt jeg på noen venninner. Men nå, nå er ikke jeg sikker på om jeg vil feire. Det er jo ikke så mye å feire, jeg ble ett år eldre enn i fjor, great... (eller ikke - haha). Nok pjatt fra meg nå. 

Ønsker dere en nydelig dag! :)

 

Love Kristine 

Skrevet 20.05.2015 kl.10:10. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer5

17. mai i Oslo

Skrevet 20.05.2015 kl.00:57. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei søtinger! Håper dere har hatt en knall 17. mai feiring! Jeg var sååå sliten i går på jobb, og sov i timesvis etterpå. Det sier vel litt - hehe. Det er noe spesielt med Oslo og 17. mai. Det er på en måte en eneste stor fest, og det er jeg ikke vant til fra Ålesund. Første gang jeg feiret 17. mai i Oslo var i 2013, og jeg ble helt sjokket over å se fulle mennesker på utesteder som danset i bunader og drakk alkohol. Det er så langt unna hvordan jeg er vant til å feire denne dagen. 

Jeg har forresten på meg Sunnmørs bundad. Det er kona til bestefar som sydde og broderte den, og jeg fikk den i konfirmasjonsgave. Det står en personlig hilsen i bunaden, og det gjør den ekstra personlig og fin. ♥ Jeg skrev om den og tilbehøret mitt detaljert i fjor, så det kan dere lese HER

 

 

Vi stod opp kjempetidelig denne dagen og var allerede på champagne-frokost sammen med fine venner i halv ti tiden på morgningen. Det var et lite spleiselag, og maten var digg og stemningen på topp :) Det var guffet vær i hovedstaden, så vi orket ikke traske ute å se på toget eller gå opp til slottet. På ettermiddagen dro vi videre på Baroque. Jeg digger det utestedet, og det er der vi som oftest er når vi tar en bytur. De hadde laget til med uteservering, DJ med kul musikk, trompetist og god stemning! Vi var der i timesvis, danset og herjet før vi senere på kvelden dro hjem til svigers og spiste smørbrød og drakk mer sprudlevann. Artig 17. mai feiring! :)

 

 

 

Love Kristine

 

Skrevet 20.05.2015 kl.00:57. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer8

Party Like Gatsby

Skrevet 11.05.2015 kl.23:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Lørdagskvelden var jeg og Philip på Party Like Gatsby på Ballroom i Oslo. Jeg digger den filmen, så jeg gledet meg stort til dette arrangementet. Det er internasjonale partyfiksere som reiser rundt i storbyene i Europa og holder dette arrangementet. De har vært i Dublin, København +++, å nå her.  

 

 

Vi kom dit rundt halv tolv og der var pyntet fint, en artist som sang med band og Dj som spilte senere. Kjempekul stemning, også det var artig å se hvor gjennomførte alle var i stilen. Selv hadde jeg en kjole fra Renzo & Kai, som dere ser bedre i innlegget mitt HER! Eneste negative er at jeg synes DJ burde spilt mer tidsriktig musikk (men pimpa opp såklart) i forhold til arrangementet. De spilte blant annet Michael Jackson og det er ikke innenfor... Slik som denne sangen:

 

 

Det er ikke ofte vi er ute å fester i den delen av byen, å hjelpes så vanskelig det skulle være å få tak i taxi. Det var praktisk talt umulig, så det endte med at vi måtte traske hjem i pissregn helt til Majorstuen - å jeg i pumps uten hette på jakka. Kom hjem som en druknet katte kald og våt. Da var det godt å krype opp i sofaen med dyne rundt meg etterpå, mens Philip varmet pizza-rester til nattmat. Artig kveld med kjæresten min ♥

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 11.05.2015 kl.23:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer2

konfirmasjon Trondheim

Skrevet 11.05.2015 kl.09:11. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Sist uke var vi i Trondheim i konfirmasjon til datteren til kusinen min. Konfirmasjonen var lørdagen, men vi reiste opp dagen i forveien og bodde på Radisson Blu en natt. Mamma og pappa var der å, så vi spiste ute sammens med de på kvelden på en restaurant på Solsiden. Tidelig lørdagsmorgen konfirmerte Anna se i Olavshallen. En fin seremoni med kor, musikalske innslag og utdeling av diplom. Etterpå feiret vi henne med bildekavalkade fra hennes mor og far, sanger, buffét og kakebord. Veldig hyggelig dag sammen med familien min på far sin side. ♥

 

Love Kristine

Skrevet 11.05.2015 kl.09:11. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer2

Britney Spears, Iggy Azalea - Pretty Girls

Skrevet 09.05.2015 kl.17:47. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 09.05.2015 kl.17:47. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer3

jentekveld - Day Birger Et Mikkelsen - Costume - Kverneriet

Skrevet 07.05.2015 kl.09:10. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 I går hadde jeg en kjempehyggelig kveld sammen med venninnen min Julia. Først dro vi på et arrangement i butikken til Day Birger Et Mikkelsen i Karenlyst allé. Costume og de hadde en happening der, så det var moteshow, sprudlevann, 20% avslag på alt i butikken, og goddiebags for de åtti første kjøperne. Der var sååå mange folk, og hele butikken var kaos. Shopping-glade jenter overalt, så det var nesten umulig å titte på alle godbitene i butikken. Note til neste gang - dra dit dagen før, finn ut hva man ønsker å kjøpe, grabb det og spring til kassen. Jeg endte faktisk opp med å kjøpe ingenting, for jeg klarte ikke helt å få oversikt, samtidig som køene både til prøverommet og kassen var for lang. Jeg kommer nok heller til å dra tilbake dit en annen dag og titte mer på interiør og klær, for av det jeg så var det veldig mye fint. 

Etterpå gikk vi til en sushi-restaurant like i nærheten og spiste suppe og sushi, før vi dro videre til Kverneriet på Majorstuen. 

 

Kverneriet er en neste helt ny restaurant på Majorstuen, like ved der jeg bor. Det er første gang jeg er der, og det virket som et bra sted med fin atmosfære. Det ble bare én øl før jeg tok kvelden, men den ølen var virkelig god. Har noen smakt den To øl garden of eden? Ølen hadde blant annet smak av aprikos, guava, papaya, pasjonsfrukt og mango. Nam nam nam... Haha - virker feil å markedsføre øl her, men den var fantastisk god ;)

 

Love Kristine

Skrevet 07.05.2015 kl.09:10. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer5

l a n g h e l g

Skrevet 05.05.2015 kl.23:44. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Jeg og Philip tok en skikkelig langhelg sist uke. Bildene er tatt hjemme torsdagen før vi dro i bursdag sammen med mange venner på Hva Skjer. Det er et ganske nytt utested på Løkka med restaurant, dansegulv, spillrom med automater og shuffelboard. Jeg spilte faktisk på kroneautomaten. Mynten gikk rett gjennom den ene vinnerhullet lengst til til høyre og INGENTING skjedde. Jeg ventet på at myntene skulle renne ut av maskinen - men neida. Så lite vits å spille på den! Ellers så var det en kjempehyggelig kveld :)

 

 

Dagen etter dro vi til Trondheim. Vi møtte foreldrene mine, og spiste ute på Søstrene Karlsen på Solsiden. En herlig avslappende kveld før en tidelig konfirmasjon til min kusines datter på lørdagen. Familie, god mat og munter stemning :) Senere på kvelden dro vi til Ørland og bodde hos Philip sin kusine, mann og nydelige guttunge, Mer om dette siden, og da kommer bilder å ;) 

Ha en fin kveld! 

 

Love Kristine

Skrevet 05.05.2015 kl.23:44. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits