3

B e l l a

Skrevet 23.04.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

I dag flytter vi med denne lille snuppa vår til ny-leiligheten. Lykkelig uvitende lå hun på bordet i gamleleiligheten for et par dager siden og ikke ante at livet hennes skal plutselig bli så masse bedre. Her på Bislett kan hun titte ut vinduet i flere av rommene og følge med på fuglene. Vi har også veranda til en lukket bakgård der hun kan være mye ute. For selv om Bella er innekatt, så elsker hun å være ute og fugler er det mest spennende hun vet. For et par år siden klarte hun faktisk å lokke to kjøttmeiser inn i leie-leiligheten på Majorstuen. Hun drepte den ene, mens Philip kom hjem i tide og fikk reddet den andre. Les HER!

Gleder meg til å vise dere leiligheten når vi har fått ting på plass! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 23.04.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer1

uke 27

Skrevet 21.04.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

SAMSUNG CSC

 

God morgen søtinger! :) Hyggelig å se at noen av dere fortsatt titter innom her, selv om jeg er tidenes verste på å oppdatere. Magen min vokser og nå er jeg snart 6 mnd på vei. Heldigvis er det omtrent kun der jeg har lagt på meg foreløpig. Kanskje jeg eksploderer utover i svangerskapet. Hvem vet! Haha ;)

Her kommer mamma-blogg oppdatering: 

 • På vei: 26+5
 • Dager igjen: 95
 • Trimester: Helt i slutten av andre trimester
 • Termin: 25. juli
 • Kjønn: Jente
 • Navn: Ja navnet er bestemt, men vi holder det hemmelig fram til fødselen. ;)
 • Barnet: Jenta vår er ca. 32 cm lang fra hode til føttene og veier ca. 950 gram i starten av denne uken og ca. 1075 gram i slutten. 
 • Innkjøp: Et englesmykke fra oss til henne. Ellers så holder vi fortsatt igjen med innkjøpene til vi kommer i ny leilighet. Flytter om ikke mange dagene nå! :)
 • Bevegelse: Jenta mi er veldig aktiv, og støtene fra henne har blitt kraftigere. Jeg kan ofte se bevegelsene tydelig også. Uansett herlig å kjenne henne leve inni der ♥
 • Vektøkning: Vi har ikke vekt hjemme. Men jeg veide meg på svangerskapskontrollen for en uke siden. Har gått opp ca. 5,5 kg! ;)
 • Strekkmerker: Heldigvis ikke! Smører meg fortsatt hver kveld med Coconut Body Butter fra Bodyshop. 
 • Plager: Jeg får vondt i bekkenet når jeg sitter for lenge i en dårlig sittestilling. Jeg har også halsbrann på kvelden og trenger mer søvn. . 
 • Cravings: Sjokomelk og lakrispastiller. Digger Läkerol DentaFresh Liqorice & Vanilla! 

 

SAMSUNG CSC

 

L♥ve Kristine

Skrevet 21.04.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. Én kommentar2

Ina Wroldsen & Broiler - Lay It On Me

Skrevet 08.04.2016 kl.17:00. Ligger i kategorien Musikk.


Digger den nye sangen til Ina Wroldsen og Broiler-gutta. Ina synger så vakkert! Er veldig fan av denne kule dama, og synes hun fikk ufortjent hard kritikk i starten som Idol-dommer. Programmet hadde vært veldig dølt om ikke det var rom for litt brodd i tilbakemeldingene fra dommerpanelet. Dama er feisty - og det liker jeg. Tommel opp for Ina :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 08.04.2016 kl.17:00. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer14

antrekk bursdagsfest

Skrevet 04.04.2016 kl.21:42. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

SAMSUNG CSC

 

På lørdag var vi invitert i bursdagsfest til ei venninne av meg. Siden formen er så bra nå, er det kjekt å kunne pynte meg litt ekstra igjen og være med venner. Jeg var på fest i Ålesund i påsken også, etterfulgt av en liten tur på byen. Så det er andre gangen på kort tid nå. Jeg trenger fortsatt mer søvn, og holder ikke ut så lenge. ;) Det er også veldig begrenset hvilke finere klær jeg kommer inni nå med den store gravidmagen. Så jeg veksler mellom et par kjoler, og gravidjeans med topp og blazer. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
kjole: Vila // sko: Clarks // smykke: Guess // armbånd: Mulberry og Dyrberg/Kern 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 04.04.2016 kl.21:42. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 14 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits