4

morning bliss

Skrevet 30.04.2015 kl.09:08. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God morgen dere! Gleder meg til denne arbeidsdagen er over, for senere er det bare gøy. Det er bursdagsfeiring av en venn i kveld, og i morgen reiser vi til Trondheim. For på lørdagen skal vi nemlig i konfirmasjon der  til datteren til kusina mi. Det blir hyggelig og møte mange i familien min på farsiden igjen, samtidig som det blir artig å se byen igjen. Jeg liker Tronheim veldig godt, og har bodd der i 2 år. Trondheim var også første byen jeg og Philip bodde i sammen. 

Etter konfirmasjonen tar vi en ferje over til Ørland som er en halvøy utenfor Trondheim. Der skal vi besøke kusinen til Philip, mannen henns og lillegutten. Bella blir hjemme i Oslo med tilsyn fra svigers. Hun blir veldig stresset av reising, så vi tar henne ikke med på tur mer enn nødvendig. 

Ønsker dere en fin dag! :)

 

Love Kristine

Skrevet 30.04.2015 kl.09:08. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer2

expert - iPod og mp3

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

iPod

Husker dere når iPoden kom tidelig på 2000-tallet? Da hadde omtrent alle det. Nå er iPoden tilbake og den har flere fordeler. Mange av dere hører nok musikk fra mobilen når dere trener, er ute å reiser, går i fjellet eller bare kjeder dere på bussen. Det funker fint det, helt til man går tom for strøm og står der uten mulighet til å ringe eller surfe på nettet. Det skjer ihvertfall meg ofte. Derfor kan det være veldig greit å erstatte denne strømslukende musikkvanen på moblen, men en annen fin ting - iPod. Fordelen med iPod er at den er liten, nett og den ultimate musikkspilleren. Du kan høre på musikk, lytte til din favoritt-radiostasjon, se bilder, videoer og filmer. Hos expert finner dere et stort utvalg av iPod i både ulike størrelser, farger og pris. Sjekk det ut HER!

 

mp3

De alle fleste smarttelefoner i dag har innebygd mp3 spiller, men er det likevel mange grunner til å ha en egen mp3 spiller. De er vesentlig lettere i vekt, dersom du trenger en til joggeturen din. Ellers så er det veldig grei å ha for å unngå å tappe mobilen for strøm på lange reiser ol. Expert har et utvalg på mp3 spillere HER!

 

Love Kristine

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer8

n a v y

Skrevet 28.04.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien Utenlandsreise.

skjorte: Elizabeth & James // cardigan: Calvin Klein // tights: Vila

God kveld søtintger! I dag har det virkelig godt i ett, og vi har vært super sporty. Etter jobb trente vi på treningsstudio og senere gikk vi en kveldstur. Det føles godt i kveld, men i morgen har jeg sikkert vondt overalt. Jeg skal ikke skryte på meg at vi trener ofte, for det er ikke ukentlig engang. Men når vi først kommer oss på trening, så er det gøy. Nå som det er så mildt ute, så kan vi også begynne på igjen med de helgeturene våre i skogen eller på fjellet. Det er hyggelig det, skravle mens man vandrer i naturen!

Nå er det på tide å komme seg i seng snart. Natti natt! :) 

 

Love Kristine

 

Skrevet 28.04.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 8 kommentarer3

Death Team - Fucking Bitches In The Hood

Skrevet 28.04.2015 kl.17:13. Ligger i kategorien Musikk.

Det er noe merkelig catchy med denne rare sangen fra den svenske duoen Death Team. Haha - Liker ;)

 

Love Kristine

Skrevet 28.04.2015 kl.17:13. Ligger i kategorien Musikk. 3 kommentarer6

passion for fashion - get inspired

Skrevet 27.04.2015 kl.20:15. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 27.04.2015 kl.20:15. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 6 kommentarer11

h ø n a

Skrevet 26.04.2015 kl.21:33. Ligger i kategorien My life as Kristine.

dressjakke: DKNY // t-skjorte: Hugo Boss // tights: Selected

God søndag søtinger! Håper helgen har vært bra. Vi har bare slappet av og laget noe god og noe dårlig mat. Siden vi begge hangler litt med forkjølelse enda, så ble vi bare hjemme. Å når vi tar hjemmehelger går det som regel i matlaging på kvelden. Fredagen var vellykket, indrefilet av svin med potetstappe, sopp og kantarellsaus. Lørdagen, vel det var katastrofe. Vi hadde kjøpt ei gullhøne som vi stekte i ovnen, å hjelpes så tørr den ble. Følte jeg måtte skylle den ned med vinen. Haha - sånn kan det gå. Vi har hvertfall lært at høner bør kokes. ;)

Ellers så har jeg vært på kafé i dag med ei venninne. Vi drakk blåbær smoothie på Espresso House på Majorstuen. Nå skal jeg og Philip se Neste Sommer på tvnorge. Det er virkelig en magesår-serie det. Morsom norsk serie med kleine situasjoner. 

Ønsker dere en fin søndagskveld videre! 

 

Love Kristine

 

Skrevet 26.04.2015 kl.21:33. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer2

Sia - Fire Meet Gasoline (by Heidi Klum)

Skrevet 25.04.2015 kl.18:26. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 25.04.2015 kl.18:26. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer6

Sucker for reality - Are You The One?

Skrevet 24.04.2015 kl.19:11. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

Jeg skal innrømme at jeg er litt sucker for hjernedød reality. Det er ganske deilig å av å til bare koble helt ut med lett underholdning som man kan rynke på panna og le seg halvt i hjel av. Jeg er litt lei Paradis Hotell konseptet nå, og synes det har gått aaalt for lenge uten nevneverdige endringer. I går kom jeg over "Are You The One?" på mtv.no.Å for et kult konsept! Deltakerne består av 10 single kvinner og 10 single menn, som er helt ubrukelig på å finne kjærligheten. De er alle valgt ut gjennom en omstendelig mtachmaking prosess. Innad i gruppen skal nemlig ekspertene ha satt sammen ti par som er perfekte for hverandre. 

De skal alle leve sammen én måned i Hawaii, og alle de 20 deltakerne deler ett mål: Finn sin perfekte match. Hver uke, skal gruppen følge sine hjerter og lås i et valg om hvem de tror er deres PERFEKT MATCH. Hvis alle 20 deltakerne finner sin perfekte match i løpet av 10 forsøk, vil de alle dele 1 million dollar!

 Vi har sett halve sesongen nå, og det er virkelig underholdende. Konkurranser, dating, festing, intriger, drama, mismatching og frustrasjon. Mange av personligheten er så ville, at det ikke er vanskelig å forstå at de er single... ;)

 

 

Blir spennende å se om dette kommer til Norge å! *håper* :)

 

Love Kristine

Skrevet 24.04.2015 kl.19:11. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 6 kommentarer3

Har dere sett den nye bilen til Mazda? Digger reklamen, å den får meg til å tenke tilbake til min første bil, som også var en rød snerten og kul en.

Like før jeg var 18 år kjøpte jeg nemlig en sånn type bil som stod klar å ventet på meg til jeg fikk lappen. Å for en følelse det var å sette musikken høyt og kruse rundt i egen bil. Jeg kjørte med bilen min overalt; skolen, trening, shopping, venninne-krusing mm. i fem år, før jeg flyttet fra hjembyen min å måtte selge "jordbæret mitt". Jeg har ikke bil nå siden jeg bor midt  i Oslo. Det er fordi det er for mye hassle å finne parkering, samtidig som bilkøene er milelange i rushen og det da går fortere med kollektiv. MEN når vi flytter ut av byen engang, da skal jeg ha egen bil. Å det er ikke usannsynlig det kan bli en slik Mazda. Ikke for liten, og ikke for stor. Grei plass, og lett og parkere. Samtidig som jeg liker uttrykket på bilen, de morske øynene. Den ser rett og slett rask ut :)

Om noen av dere ønsker å kjøpe Mazda2, så har den en del fancy greier som er greit å vite om. Den har teknologi og komfort som en stor bil. Det finnes bl.a. skinnseter, Bluetooth, 7" berøringsskjerm, LED-frontlykter, autobrems, navigasjon, blindsoneovervåking og head-up display m.m. Den er ikke så dum miljømessig heller. Den banebrytende SKYACTIV-teknologi bidrar nemlig til lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp. Å det er absolutt noe man bør tenke på ved kjøp av bil. 

Kjør trygt, og ha en fin dag videre! :)

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 23.04.2015 kl.21:33. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer7

shine like a star

Skrevet 23.04.2015 kl.10:22. Ligger i kategorien My life as Kristine.

kjole: Renzo & Kai // sko: Pura Lopez

 

Disse bildene er fra lørdagen, og både jeg og Philip hadde fortsatt influensa. Likevel trosset vi sykdommen og dro i bursdagsvorse og ut på Baroque etterpå. Det høres helt idiotisk ut, men vi var begge så lei etter flere dager med snørring og feber hjemme. Så med nesespray "mot rennende og tett nese" og noen ibux, så var kvelden i gang. Jeg kan faktisk se de dype ringene under øynene mine her - haha. Jeg følte meg som et dass, så da falt valget på denne kjolen fra Renzo & Kai som kunne utskinne elendigheten. ;) 

 

Love Kristine

Skrevet 23.04.2015 kl.10:22. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer2

passion for fashion - get inspired

Skrevet 22.04.2015 kl.20:32. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 22.04.2015 kl.20:32. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 2 kommentarer1

Listenbee - Save Me

Skrevet 22.04.2015 kl.00:10. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 22.04.2015 kl.00:10. Ligger i kategorien Musikk. Én kommentar7

w o o d s

Skrevet 17.04.2015 kl.22:10. Ligger i kategorien My life as Kristine.

genser: Barfota // topp: Marc by Marc Jacobs // bukse: Tiger of Sweden

God helg dere! :) Disse bildene tok jeg søndag, har bare ikke delt de før. Denne uken har influensaen herjet i leiligheten. Philip ble syk sist fredag, og har vært ganske så sengeliggende fra mandag. Jeg begynte ikke hangle før noen dager etter, og i går ble jeg skikkelig dårlig. Tror jeg har sovet over tjue timer i dag. Snørrpapir, nesesprayer, halstabletter og ibux er stikkordet her. I morgen skjer det mye gøy, så vi bare må bli frisk. *krysser fingrene*

Ønsker dere en nydelig kveld! :)

 

Love Kristine

Skrevet 17.04.2015 kl.22:10. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer4

Jeson Derulo - Get Ugly

Skrevet 13.04.2015 kl.21:00. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 13.04.2015 kl.21:00. Ligger i kategorien Musikk. 4 kommentarer6

a r t a m e n d i

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

God morgen søtinger! Håper dere har sovet godt å fått en fin start på den nye uken. Som en del av dere har sett i andre innlegg, så har vi fått opp en liten bildevegg av trekløvern i husstanden.

 

 

Det startet med at jeg printet ut bilder på fotopapir med skriveren hjemme og kjøpte rammer på Habitat. Men for en stund tilbake kom jeg i kontakt med Jon Artamendi Sviggum som driver profesjonelt med fotoutskrifter. Han har jobbet med dette i åtte år nå og printer både store og små bilder med med høy kvalitet. 

I hovedsak jobber han med storformat og printer fotopapir, bomullspapir og lerret opp i en meter bredde. Jon har også deltatt i NM i foto med denne printeren og allerede fått 3 gull og flere bronse og sølv. Dere kan gå innpå nettsiden hans HER! Han printet ut de tre bildene over med sølvramme, også et jeg ikke har fått ramme på enda. 

 Jon sprute meg også om ikke det hadde vært hyggelig med et par større bilder også med Philip og meg på sammen - å jo det er klart! Men som mange vet, når man er på kjæresteferie sammen der minner skapes så tar man bilder, men som oftest hver sin gang. Det var nesten umulig å finne bilder av begge som kunne passe på en vegg. Haha... Det blir jo bare sånn. Det er ikke alltid like lett å få seg til å spørre en fremmed om å ta bilder. Å det ene de tar blir sjeldent bra. Uansett... Vi ble enig om at han kunne ta noen bilder av oss, så vi hadde en liten fotoshoot på Giske utenfor Ålesund i påsken. 

Bildet på stuen er 40x30 cm og det på soverommet 80x60 cm, så de er større enn de kanskje ser ut på bildene. 

  

Nå ser leiligheten vår endelig ut som et hjem! ♥ Det er så fint og ha personlige bilder og pynte opp med. Jeg fikk kamerastativ til jul, og neste gang vi er på ferie og skaper minner, så skal vi være flinkere å ta bilder sammen. Å da skal jeg få de printet de ut på storformat og bytte de ut med noen av de jeg har i dag. 

Om dere ønsker å få printet bilder i høy kvaltitet, så kan dere kontakte Jon på nettsiden hans HER. Dere trenger ikke bo i Ålesunds-området, for han sender de til dere! 

Ha en fin mandag!

 

Love Kristine

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer3

coctail helg

Skrevet 12.04.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien My life as Kristine.

God kveld dere! Denne helgen har virkelig gått i ett, men det har vært gøy å. Lørdagen gikk til en del ærend og shopping. Vi hentet pakker på posten, kjøpte rammer til bilder, og begge fikk seg sko. :)

 

 

På kvelden dro jeg på Coctail bursdagsfest til ei venninne fra Ålesund. Vi var sju jenter der som skravlet, spiste søtsaker og blandet masse drinker. Strawberrt daiquiri, mango coctail, Sex on the beach og Cosmopolitan. Det var syyykt digg, men hjelpes så mett vi ble av de drinkene. Fikk i meg nok viraminer for en hel uke hvertfall! Tehe... Hyggelig var det hvertfall! 

 

 

I dag har vi sovet lenge, kjørt rundt i Oslo på to befaringer og tatt bilder for å lette arbeidet til uken, også hentet fiskene våre Donald og Dolly som har vært hos svigers i påsken. Nå sitter vi å ser på Frikjent. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 12.04.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer7

Madonna - Ghosttown

Skrevet 09.04.2015 kl.08:25. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 09.04.2015 kl.08:25. Ligger i kategorien Musikk. 7 kommentarer2

tur på Aksla-fjellet

Skrevet 08.04.2015 kl.23:53. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

På lørdagen gikk jeg, Philip, mamma og pappa en tur til Akslafjellet og tilbake. Det er ca. 8-9 km tur fra vi går ut ytterdøra hos foreldrene mine og tilbake. På toppen av byfjellet ligger Fjellstua og der kan man se utover byen. Det går også trapper opp dit fra sentrum. Fine hjembyen min! :) Det er godt å bevege seg litt i påsken å. Jeg har spist sååå mye sjokolade og søtsaker. Tehe - uansett, det er lov når det er ferie så lenge kostholdet er ok greit ellers!

Nå sitter vi forresten å ser filmen Last Knights. Å gjett hvem som har ene hovedrollen der - jo Aksel Hennie! Rart jeg ikke har fått med meg dette før. Kult å se han i så stor rolle med blant annet Morgan Freeman og Clive Owen. Creds! :)

 

Love Kristine

Skrevet 08.04.2015 kl.23:53. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer3

Zach King

Skrevet 08.04.2015 kl.00:14. Ligger i kategorien Facebook-delinger.

 

Dere må virkelig sjekke ut dette youtube-fenomenet her dere! Zach King lager sykt kule "magiske" videoer :)

 

Love Kristine

Skrevet 08.04.2015 kl.00:14. Ligger i kategorien Facebook-delinger. 3 kommentarer17

passion for fashion - get inspired

Skrevet 06.04.2015 kl.19:14. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 06.04.2015 kl.19:14. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 17 kommentarer4

min klubbsang 2015 // sponset video

Skrevet 06.04.2015 kl.12:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

6. April sparkes Tippeligaen og Obosligaen endelig igang igjen! C More har i den sammenhengen laget nye versjoner av DITTLAG sin klubblåt. Det er laget seks slike videoer, og kanskje du heldig å finner din supporter-video!  Jeg fant ikke laget mitt, men Vålerenga sin. Siden jeg bor i Oslo nå og samboeren min er herfra, så valgte jeg å spille av denne. 

 

 

Er det mange av dere som skal se kamper i kveld? Her i huset er både bror og far over middels interessert, så Aafk-Rosenborg kommer til å gå på TV-skjermen. Vi heier på Aalesund såklart!  Jeg har vært på flere av kampene dere selv, og det er noe veldig folkelig over fotball i Ålesund. På kampene er det gamle som unge, jenter og gutter. Hvor hyggelig er ikke det at tre generasjoner kan kose seg på kamp i lag med topp stemning. Å det er så søtt og se alle de små barna med hjemmestrikka Aafk-klær skjerf og luer. :) 

 

 

Lykke til med lagene deres i kveld! Måtte det beste laget vinne - *kremt* AAFK! :) 

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 06.04.2015 kl.12:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 4 kommentarer12

å l e s u n d

Skrevet 05.04.2015 kl.23:53. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Mens mange feirer påske på fjellet, synes jeg det er herlig å være være hjemme i Ålesund der jeg kan fiske, gå turer i fjellet og møte venner. Bella koser seg også ute, og kan sitte på verandaen i timesvis. Jeg er så heldig at Philip liker byen og elsker båtlivet, så da trengs det ingen overtalelse for å feriere her. Det var faktisk hans ønske å ta en uke ekstra her. :)

 

 

På fredag gikk jeg, Philip og pappa litt rundt i sentrum og tittet. 

 

 

I går gikk vi tur på Akslafjellet og i dag på Tuneset. Senere i kveld hadde vi skalldyr (hummer, kongekrabbe og reker) og hvitvin. Så digg! :)

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 05.04.2015 kl.23:53. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer10

l a t e l y

Skrevet 02.04.2015 kl.23:38. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder.

fotograf: John Andre Aasen (bilde lånt fra hans insta-konto HER)

 

God kveld dere! Vi koser oss fortsatt i Ålesund, og siden sist har vi fylt dagene med litt av hvert. Jeg har jobbet på kontor i sentrum, møtt flere venninner på kafé, vært på torskefiske på kvelden med bror og Philip, og i går var vi på vorse med flere venner og så dro vi ut på Hoffsmann. I dag har vi egentlig bare samlet oss etter gårsdagen - Haha... Det er nok noe med alderen (...å kanskje inntaket), men jeg blir sååå dårlig dagen etter. Kan ikke huske det var sånn før. 

Bilde over er fra en fotoshoot i Trondheim for noen år tilbake, men akkurat dette bilde i serien så jeg for første gang sist uke. - Ahh som jeg savner å stå litt modell på si. Det var alltid så gøy! :) 

Nå nerder Philip seg med Battlefield på PS4, mens jeg styrer på PC og skal se noen episoder av Heart of Dixie. Det går endelig an å bruke den nå. For i det siste har nettsidene jeg har gått innpå plutselig hoppet til alt mulig annet. Etter virusscanen jeg hadde i sted viste det seg at jeg hadde hele ni(!) virus (noen tojanske hester og andre greier), men de er borte nå heldigvis.  

Jeg tar meg et glass rødvin nå og koser meg med tv-serie og sjokolade. Håper dere får en fin påske videre! :)

 

Love Kristine

Skrevet 02.04.2015 kl.23:38. Ligger i kategorien Fotoshoot - Modellbilder. 10 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits