10

Solskinnstur :)

Skrevet 29.04.2012 kl.23:30. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Lørdagen gikk e og Philip en koselig solskinnstur fra Frongner til Akerbrygge og tilbake. :)

 E e ikke kjent i Oslo i d heile, så d e gøy for me å vandre i gatene og bli bedre kjent no som vi skal flytte dit. Å e syns d e så utrolig fint der, så vi kommer nok til å bosette oss i det området. ;)  

 

 

Love Krizz

Skrevet 29.04.2012 kl.23:30. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer10

Wow! :)

Skrevet 27.04.2012 kl.22:05. Ligger i kategorien My life as Kristine.
I går kveld va e og Philip me foreldra hanna på vinbar. :) Av alle ting så møtte vi en britisk hårstylist som va her for å kurse nåkken norske frisørsalonga. Å e blei så starstruckt når han begynte å snakke. Han hadde blant anna styla Madonna, nåkken jente fra Britanias Top Model til en finale og dattera til han ene i Rolling stones for bryllupe henna. Og i det bryllupet hadde Kate Moss vært! E e bare sååå Kate Moss fan! :D ...Han sa å at kona hanna hadde rota me Kate Moss, å e må si at d vakke så kult å høre - så e lata som e ikke vet d! :P (Må vel pressisere at e ikke e homofob her så e ikke får sanne sinte-kommentara. Syns bare ho kan oppføre se og ikke tulle rundt sann! ;) )

 

Hår stylisten og me


I dag så har e vært på kafe me tre venninne; Elisabeth, Therese K og Therese MD. D va kjempe koselig å se dem igjen. Hehehe... Ikke alle e så linselus som me, så e hakke tatt nåkke bilde av anna en kaffe moccaen min ;)

 

E e litt superhappy i dag, for e fikk mitt første jobbtilbud! :D Men vente fortsatt på svar fra dem andre e har vært på intervju me da. ;)

 

 

Love Krizz

Skrevet 27.04.2012 kl.22:05. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer12

Regn regn regn

Skrevet 26.04.2012 kl.20:06. Ligger i kategorien My life as Kristine.D hakke vært så fint vær i Oslo i dag, så e har for d meste vært inne å jobba me skole. Hadde to Gossip Girl episode e ikke hadde sett, så kosa me me dem å! :) Philip drive åsså å går på jobbintervju for tida, så han va på ett i dag. D gikk visst veldig bra d å! :)

Her e et bilde fra lufte-turen vi hadde til butikken. ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 26.04.2012 kl.20:06. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer9

Slukt av tiger-staden! :P

Skrevet 25.04.2012 kl.22:40. Ligger i kategorien My life as Kristine.

No har d godt nåkken daga uten blogging, å beklager der. Men kan hvertfall opplyse om at alle jobbintervjua har gått kjempe bra! :D

 

Torsdag

Etter første jobb-intervju torsdag så tok Philip me me ut på Yayas, et sann thailandsk spisested. D va kjempe kult, for d va heilt innreda som om d var i Thailand også kom d sanne regn- og dyrelyda inn i mellom. :)
Seinere på kvelden dro vi til Freddy og Rakel og drakk en del der, før vi dro ut på Oak.

 Etter disse bilda blei tatt så huska e ingenting fra kvelden. Så e har slitt me fylle-angst i dagesvis no, å d e litt av grunnen for manglende blogging. Off... D va ikke særlig kult. Våkna opp me smerte i øyet og blå hofte. Å jo mer e fikk gjenfortalt av Philip og journalisten som fulgte oss, jo mer magesmerte fikk e. Vi kom fram til at e har hatt blackout i 3-4 tima. Kort forklart fra kvelden som e ikke har minne fra sjøl:

  • Store mengda vin + champis + drinka + shoots + øl = mest sannsynlig alkoholforgiftning siden e va temmelig sinnsforvirra 
  • Hadde villeste utsagn til folk: "Skoa mine e Dior dem e bare undercover" og "Gooo Lillestrøm". Hengte me nåkken jente derfra og trodde tydeligvis e ikke va i Oslo...
  • Blei tatt bilde av i trappa på utestedet der e prøvde me på en pose me foten over rekkverket som gjorde at e datt rett bakover og kjørte fingeren i øyet
  • Så hang vi nåkke me Paradis-folka Dennis, Kristin, Christina + nåkken til (men kan kun huske e så litt til Christina)
  • Kjefta på Lars Vaular
  • Mingla me Aylar som hadde likt kjempe godt
  • Fikk DJen på Oak til å dempe musikken for å lære et fullt dansegulv cha cha cha siden e "har gått på dansing og jobba som danseinstruktør" (e har tydeligvis bare plukka opp trinn fra sist ukes 4 stjernes middag me ho Skal vi danse dommeren som va me) Sant skal sies, e må ha gjort nåkke riktig, for det va nåkken par som ville begynne på dansing me me. 
  • Åsså toppen av d heile - våkna til den villeste bar-regninga e nåkken sinne har hatt...

 

Så etter torsdagen så e e hellig overbevist om at Hangover-filmene går faktisk an i virkeligheten. Eneste dumme va at mens gutta i Hangover satt igjen me tidenes bilde-serie på mobilen, så klarte ikke e å ta ett eneste ett desverre. :P

 

Fredag 

Fredagen dro vi på middag hos foreldra til Philip. D va utrolig koselig. Vi drakk vin, champis og spiste and. :) Seinere på kvelden dro e, Philip, Maria og Mathias en liten tur på Oak. Å dinne gangen tok e d rolig -true story! ;) 

 

 

Resten av dagene

Vi sover hos bestemora til Philip (Kitty), så vi tok kun en rolig lørdagskveld der og så Jason Bourn -filmene. Søndagen så bevegde vi oss kun ut døra for å dra på restaurant me Kitty. Å på mandag hadde e to nye jobb-intervju som gikk kjempe bra! :) Resten av uka har gått mye til by-vandring og skole. Love å gå tilbake til ett innlegg hver dag framover, som e brukte før! ;)

 
 

Love Krizz

Skrevet 25.04.2012 kl.22:40. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer20

Oslo :D

Skrevet 18.04.2012 kl.22:50. Ligger i kategorien My life as Kristine.
I dag tidlig så dro e, Philip og Bella til Oslo. Vi va sååå trøtte i trynet, for omtrent halve natta gikk til klesvasking. Der vi bor i Trondheim e d nemlig 26 parleilighete som dele på to vaskemaskine, så d e sann aldri ledig når vi trenge dem på dagtid og da må vi bruke natta. Vi har derfor ikke gjort så masse i Oslo i dag. Bare sove litt og kosa oss hjemme hos mormora til Philip. ;)

I morra har e d første jobb-intervjuet så e både gleda me og e ganske spent. Ellers så tar vi bare resten av dagen som den kommer - no plans og d e herlig! :)

Sweet dreams søte lesere! :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 18.04.2012 kl.22:50. Ligger i kategorien My life as Kristine. 20 kommentarer13

Oslo here we come!!! :D

Skrevet 17.04.2012 kl.23:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag va e av alle ting i Steinkjer og møtte en del folk fra SVV. E skal nemmlig ha master-oppgave over strekninga mellom Røra og Mæle-krysset, så vi prata litt rundt oppgava også fikk e omvisning rundt. Hjelpes for en Gudsforlatt plass. Hahaha... I fare for å fornærme nåkken her, men d va litt øde i forhold til ka e e vant til. Det e vel ingenting som e så sjarmerende som lukta av kumøkk. ;)  Men e må innrømme at e syns d e litt artig å kjøre rundt å se nye plassa, så d va litt gøy å. Vi så lama og på tog-turen så e en hjort. :) På omvisningsrunda kjørte vi først opp til ei gammel kirke fra 1100-tallet for å ta bilde utover veg-strekninga mi så e kunne få bedre oversikt over terrengforholda ol. 

 Når e kom hjem så va e kjempe sliten, for d tar over 2 tima me tog dit hver veg. Så da va d utrolig deilig å komme hjem til ferdiglaga middag og kos. :) Philip e bare så go <3

Ellers i kveld va e på kaffe med Anita. Ho e bare ei nydelig jente, sprudlende, blid, positiv og full av energi. Praten gikk i ett så e glemte heilt å ta bilde, så e legge derfor ut et som e tok av oss på fest for noen uker sida. ;)

 

 

Weehee... I morra så drar e, Philip og Bella til Oslo!!! :D Vi gleda oss kjempe masse. E har en del jobb-intervju e skal på å, så e e litt spent samtidig. Så e kryssa fingrene for at en av dem e drømme-jobben! :) 

  

 

Love Krizz

Skrevet 17.04.2012 kl.23:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer17

Mandag jah! ;)

Skrevet 16.04.2012 kl.20:38. Ligger i kategorien My life as Kristine.
Vi har nok tatt sommeren litt på forskudd her i Trondheim og gått litt for lettkledd ute dem siste dagene, for no har beggge begynt å snørre! Hehehe... Jaja. Shit happens, vi e hvertfall to om d! ;) Men e må innrømme d ekke heilt beleilig siden e skal reise heilt til Steinkjær i morra. Har nemmlig et møte med en kar fra Vegdirektoratet og skal få ei befaring over ei vegstrekning som e skal skrive Master-oppgave om. 

 

Ellers så har vi begynt på en ny tv-serie i dag, Fringe.Vi har bare sett tre episoda av første sesong, men hittil virka den veldig spennende. ;) Så kvelden videre går nok i 4-stjerens middag, 71* nord og mer Fringe. Ønska alle en kjempe fin mandags-kveld! :)

 

 

 

 

Love Krizz

 

Skrevet 16.04.2012 kl.20:38. Ligger i kategorien My life as Kristine. 17 kommentarer14

Kristine og Philip på tur til Tyholttårnet

Skrevet 15.04.2012 kl.23:09. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag så gikk vi til Tyholt-tårnet for å spise på Egon. D e sååå kult, for vi kan se heile byen derfra siden restauranten som e på toppen rotera rundt! :) Vi hadde d kjempe morsomt på turen til og tulla masse. ;) 

 


 

Love Krizz

Skrevet 15.04.2012 kl.23:09. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer19

Lørdags-idyll

Skrevet 15.04.2012 kl.14:48. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går va d nydelig vær og vi fikk den gode sommerfølelsen, så vi bestemte oss for å dra til Solsiden for å ta en utepils der i sol. Solsiden e på en måte Trondheims svar på Aker brygge. Men når vi kom dit så va alle restaurantene heilt full, og folk stod til å me på utsida å venta på å få sitteplass. Så vi dro heller på Meny, kjøpe hver vår drikke der og satt oss på kaia istedet. Å d va sååå koselig. :)

  

Å på kvelden hadde e middags-date me seks av dem beste venninnene mine i Trondheim. Vi spiste først på Tulla Fisher, og seinere så tok vi et par øl på Den gode nabo. D e jo en kjent sak at e og Philip laga ofte pizza, så mens girlsa bestillte pizza og øl så blei d blåskjell og hvitvin på me. ;)

 

Miriam, SIlje og JuliaJulia, Kristine, Nina og Ellen

 

Her sitte vi på Den gode nabo. Hehehe... D e litt trutmunn/duckface-bilde inni mellom, for vi tulla litt rundt d! ;)

 


 

 

Love Krizz

Skrevet 15.04.2012 kl.14:48. Ligger i kategorien My life as Kristine. 19 kommentarer22

Date med den beste! :)

Skrevet 14.04.2012 kl.15:47. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Fredagskvelden hadde e og Philip date hjemme. Det va så utrolig koselig. Vi hadde kjøpt inn hvitvin, reke og baguetta, åsså laga vi hvitløsmajones. :)

 

 

Her har vi laga til vett dåkke :)

 

 

Seinere på kvelden forsvant finklærna - og vi kosa oss me vin og snacks i joggisen :)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 14.04.2012 kl.15:47. Ligger i kategorien My life as Kristine. 22 kommentarer31

Innkjøps-tur til date

Skrevet 13.04.2012 kl.19:54. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I kveld skal e og Philip ha romantisk date hjemme, så vi tok oss en tur til byen for å handle inn hvitvin og blåskjell. Desverre va d tomt me blåskjell både på Ramkloa og Meny Solsiden når vi va der, så d blir me vin og reke i stedet. ;) Gleda me masse uansett, vi kosa oss igrunn veldig i hverandre sitt selskap. :) Tok nåkken bilde på turen...

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 13.04.2012 kl.19:54. Ligger i kategorien My life as Kristine. 31 kommentarer12

Fett og mer fett

Skrevet 12.04.2012 kl.23:23. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag jobba e for d meste me skole hjemme. Og her sitte e me den berømte kaffe-mocca'n min. Den e sååå go :)

 

 

Å her får e nuss av den nydlige jenta vår Bella <3

 

 

 

Vi følge ikke akkurat nåkke Grete Roede diett i utgangspunktet, men i dag har vi vært skikkelig usunne i forhold til at d e kun torsdag. ;) Hamburger, snacks, sjokolade og brus. Jaja... Vi får bli feite sammen! Hoho!

  

Ellers så har vi sett The Grey, å den va kjempe spennende! :)

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 12.04.2012 kl.23:23. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer19

Flink gutt :)

Skrevet 11.04.2012 kl.19:42. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Gossip Girl ekke bare den beste tv-serien e vet om, men den e også en utrolig bra it-serie som e bruka for å få inspirasjon når d gjelde klesstil og accessorize. Å i dag når e så den nyeste episoden la e merke til øredobbene til Blair. Dem ser heilt lik ut som dem e fikk i påskegave me Philip. Så no elska e dem bare enda mer! :D Hihihi... Neida, men ka kan e si -Philip va utrolig flink som plukka dem ut! :)

 

 

Det va utrolig herlig vær i Trondheim i dag, så vi tok åsså en spasertur ut i nærområdet. Her e nåkken bilde fra turen! :)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 11.04.2012 kl.19:42. Ligger i kategorien My life as Kristine. 19 kommentarer14

Jobb-søking og sånn :)

Skrevet 10.04.2012 kl.17:16. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

No ekke d mange måneda til e og Philip flytta fra barte-byen til OSLO! Thats right -hovedstaden neste! :) Så i dag har e brukt masse tid på å søke på jobba. Hjelpes kor lei man blir av å skrive inn samme informasjonen så mange plassa, men d må gjøres! Skal prøve å komme me til Oslo neste uke i samtale me et selskap der, så vi får se korsen d går. Hehehe... Kryssa fingrene og håpe på at dem vil ha me. ;)

 

E skreiv i går at e og Philip hadde kjøpt inn nåkke indrefilet av svin og grønnsaker. Her blei resultatet: 

 Ser ikke ditta bra ut eller ka!?! Å tenk at d e første gangen vi laga sann kjøtt. ;) Den blei perfekt stekt, og smakte som en million. Tror Hellstrøm hadde vært stolte av oss (me unntak av pose-sausen dah)! :D

Ønska alle en kjempe fin dag! :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 10.04.2012 kl.17:16. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer21

Ut på tur! :)

Skrevet 09.04.2012 kl.19:28. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Hakke skjedd så masse i heimen i dag, men d e litt godt å bare slække å. Vi tok oss en liten lufte-tur ut da -hehehe...til butikken. ;) 

 

 

E døde inni me av latter når vi tok bilda, for Philip tulla nåkke så sinnsykt me me. Han erta me og dro fram ****! Va såfall veldig morsomt. :) Vi endte opp me å kjøpe en indrefilet, potete, grønnsaker og kantarell-saus. Så d blir spennende å se seinere om vi får til å mække sammen nåkke bra, for sann hakke vi laga før. ;) Ellers i dag så har e jobba en del me skole og vi har sett en del tv-seria. 

 

 

PS: Har nylig laga ei sann LIKE-side på face! (Ekke så teknisk av me at e klare å lage en like-knapp innpå bloggen dah.) Hadde blitt kjempe gla om dåkke trykka "like" på sida mi! :) Her e linken:

http://www.facebook.com/kristinerosok.blogg.no 

 

 

Love Krizz

Skrevet 09.04.2012 kl.19:28. Ligger i kategorien My life as Kristine. 21 kommentarer30

Hello lørdag!

Skrevet 08.04.2012 kl.18:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I går va d på an igjen, dvs 3. dagen på rad vi dro ut no. Kjør hardt kjør stil - eller ka! ;) Kvelden starta me asiatisk take away, og så kom Silje til oss før vi dro videre på vors til Martin og Joachim. 

 
Hehehe... Vorse va regne pølsefesten - 13 gutta og kun 3 jente, men d va veldig gøy. Dansing på bordet og masse galskap! :)

 

 

Deretter gikk turen til Vega. Digga den plassen. Litt mer classy og anna klientell, nokke som betyr drama me crazy bitches skjer der å, men ikke hver gang heldigvis. ;)

 

 

PS: Har nylig laga ei sann LIKE-side på face! (Ekke så teknisk av me at e klare å lage en like-knapp innpå bloggen dah.) Hadde blitt kjempe gla om dåkke trykka "like" på sida mi! :) Her e linken:

http://www.facebook.com/kristinerosok.blogg.no 

 

 

 Love Krizz

Skrevet 08.04.2012 kl.18:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 30 kommentarer12

Crazy bitches!!!

Skrevet 07.04.2012 kl.12:25. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Philip har besøk av nåkken kompisa her i Trondheim, så da blir d ut i kjent stil. ;)  Kjolen e har på me e fra Moods of Norway. Bare digga klær derfra! :)

 

 

Off... E begynne seriøst å bli lei utelivet i Trondheim no. D e drama nesten hver gang vi går ut uten unntak, og sååå mange av jentene her oppe e sykt slemme og ondskapsfulle. På torsdagen så hadde vi gått kanskje 5 m innenfor inngangen på Gossip før ei jente hang se rundt halsen til Philip og prøvde å kline me han. Å når e spurte "ka i all verden du drive me?" så angreip ho og venninne me. Ikke verbealt - men FYSISK!!! Dem fikk ikke rørt me for heldigvis gikk venninna mi i mellom. Stakkars Silje blei reve i håret og slått. Philip sin kompis Alex fikk fjerna dem og så kom vaktene. D e faktisk første gang vi har opplevd den type angrep - for d går som oftest mest i ryktespredning, tacky mld til Philip og overfallelse av han. Folk e ustabile ass, å e e så forundra over kor mange lunetics som går fritt! Sperr dem inne -eller ka??? :P Så en ting e hvertfall sikkert - e sette ALDRI min fot innpå Gossip igjen. Vi har hatt alt for mange crazy episode der! Å toppen av frekkheten - seinere på natta så sendte dem mld til Philip der dem skreiv: "Vi har lov å kysse på d så lenge dama di e utro!" Virkelig - e d en rettighet og kyss-voldta folk, og for the record - e har ALDRI vært utro mot Philip!

I går gikk d heldigvis mer rolig for se, for da drakk vi for d meste på Brittania Hotell og va bare en liten tur på Diskoteket. D høres trykt ut eller ka? ...Neida, ei klin kokkos dame som va venn me dem i går skreik hysterisk og prøvde å angripe Alex og blei holdt igjen av kompisen sin. Her e bilde fra hotellet

 

Philip og Martin

Kenneth og Alex

Marius og me 

 

Love Krizz

 

Skrevet 07.04.2012 kl.12:25. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer18

Påskestemning i heimen :)

Skrevet 05.04.2012 kl.01:48. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag har vi hatt påskeverksted i heimen der vi blåste ut egg, malte dem og hang dem på sanne gåsunge-greine. Hahaha... Ser ut som d e laga av småunga, men d pynta no opp på stuebordet sammen me dem gule lysa og all godisen. ;)

 Å på kvelden så overraska Philp me me påskeegg og påske-gave. :) Øredobbene va kjempe nydelig og påskeegget va fullt av Love-hearts. Ekke han bare den beste <3 

 
E hadde planer om å overraske Philip me et skikkelig manne-påskeegg, og skulle fylle et sånn stort påskeegg me tre Corona, lime, påskeegg-sjokolade og favoritt smågodisen hanna. Men utrolig nok va heile Trondheim sentrum + Solsiden kjøpesenter tom for påskeegg allerede mandag, så d blei bare me innholdet. ;)

 

 

Ellers i kveld så har vi sett The Passion Of The Christ for å få inn litt av påskebudskapet. Syns d e en bra film, men den e ganske sterk og brutal. 

 

 
Ønska alle en riktig god påske!!! :)

 

PS: Har nylig laga ei sann LIKE-side på face! (Ekke så teknisk av me at e klare å lage en like-knapp innpå bloggen dah.) Hadde blitt kjempe gla om dåkke trykka "like" på sida mi! :) Her e linken:

http://www.facebook.com/kristinerosok.blogg.no 

 

 

Love Krizz

Skrevet 05.04.2012 kl.01:48. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer26

Påske-digg! :)

Skrevet 04.04.2012 kl.03:22. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag så fikk vi påske-pakke i posten av foreldra til Philip! :D Dem va sååå snille. Se ka vi fikk dah..

 

 

Den nydlige hvite blusen va til me, og inni dem kjempe fine påskeegga va d masse sjokolade. :) Tok nåkken bilde me blusen så dåkke kan se korsen den ser ut på! :)

 

 

 

PS: Har nettopp laga ei sann LIKE-sideface! (Ekke så teknisk av me at e klare å lage en like-knapp innpå bloggen dah.) Hadde blitt kjempe gla om dåkke trykka "like" på sida mi! :) Her e linken:

http://www.facebook.com/kristinerosok.blogg.no

God påske alle sammen! 

 

 

Love Krizz

Skrevet 04.04.2012 kl.03:22. Ligger i kategorien My life as Kristine. 26 kommentarer37

By-tur :)

Skrevet 01.04.2012 kl.18:44. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I går kveld i halv 7-tida dro e og Philip en tur ned til sentrum for å få litt frisk luft, før vi skulle ut på kvelden. :)  Som dåkke ser va d ganske ok ute, i forhold til d vinter-landskapet e våkna til i dag. :P

 
 

Love Krizz 

Skrevet 01.04.2012 kl.18:44. Ligger i kategorien My life as Kristine. 37 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits