12

gravid + skinnyjeans = sant

Skrevet 31.03.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

SAMSUNG CSC

 

Selv om jeg er ikke akkurat blir en veldig ung mor, så har jeg få venninner med barn. De kan telles på en hånd for å si det slik ;) Jeg visste derfor lite om gravidklær på forhånd. Inni hodet mitt, så tenkte jeg mamma-klær var ensbetydende med å se ut som et telt. At klærne skulle være romslige rett og slett. Haha... Rart å tenke tilbake til. Jeg tviholdte på buksene mine lenge, og brukte strikk mellom knappen og hullet helt til magen min ble så stor at det var ubehagelig. Heldigvis er ikke alla mamma-klær slik, og jeg kan kle meg feminint og ganske vanlig til tross for en mage som bare vokser seg større. H&M har så mange forskjellige jeans i alle farger. Jeg har kjøpt bukser, tights og joggebukse på mamma-avdelingen der til en rimelig penge. Eneste forskjellen fra en vanlig bukse, er at disse buksene har en  stratchy stoffdel som dras over magen. Ganske behagelig - Love it! 

 

SAMSUNG CSC


 

L♥ve Kristine

Skrevet 31.03.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 12 kommentarer8

gravid uke 24

Skrevet 29.03.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

SAMSUNG CSC

Tenk at jeg er i uke 24 dere! Hele fem mnd er overstått, og jeg er godt over halvveis. Nå føles det veldig bra. Formen er upåklagelig, og jeg er ganske meg selv igjen. En stor forskjell fra de tre første mnd der jeg kastet opp og var kvalm dagen lang. Det er ikke så værst å være gravid nå. :)

Tenkte jeg skulle lage en liten sann typisk mamma-blogg oppdatering: 

 • På vei: 23+3 
 • Dager igjen: 118
 • Trimester: Andre trimester
 • Termin: 25. juli
 • Kjønn: Jente
 • Navn: Ja, vi har faktisk navn på henne. Men det vil vi holde hemmelig frem til fødselen. ;)
 • Barnet: Jenta vår er ca. 28 cm lang fra hode til føttene og veier ca. 565 gram i starten av denne uken og ca. 665 gram i slutten. 
 • Innkjøp: Siden vi skal flytte inn i ny leilighet i slutten av april, så har vi holdt igjen på shoppingen. Det blir nok mye etter vi har kommet oss til rette i ny-leiligheten og kjøpt kommode/skap til frøkena. Men her i Ålesund har lille-pia blitt overøst av gaver. Jeg skal vise dere siden. :)
 • Bevegelse: Jenta mi er spesielt aktiv på morningene og kveldene når jeg er veldig avslappet. Men jeg kan også kjenne henne litt i løp av dagen. Herlig å kjenne henne leve inni der ♥
 • Vektøkning: Vi har ikke vekt hjemme. Men jeg veide meg her i Ålesund i jula, og nå i påsken. Har gått opp 4 kg! ;)
 • Strekkmerker: Heldigvis ikke! Smører meg hver kveld med Coconut Body Butter fra Bodyshop. 
 • Plager: Jeg får vondt i bekkenet om jeg sitter for lenge i en dårlig sittestilling. 
 • Cravings: Sjokomelk og Läkerol liqorice seasalt

 

L♥ve Kristine

Skrevet 29.03.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 8 kommentarer16

vintage babyklær til lille-jenta

Skrevet 21.03.2016 kl.18:31. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

SAMSUNG CSC
 

I gårkveld var vi fremme i Ålesund og klar for påskeferie! Det er så deilig å komme hjem til familien, med fersk hjemmebakst og maks avslapping. Ekstra stas var det at mamma hadde funnet frem klær og bamser til jenta mi som jeg selv brukte når jeg var 0-1 år. Utrolig at det har holdt seg så bra etter 28 år! 

 

SAMSUNG CSC

 

Farmoren min var veldig flink til å hekle og strikke, og laget masse fine klær og sengeteppe til meg. Hun gikk bort for en del år tilbake, så å ha disse klærne laget av henne er veldig spesielt. Vakkert minne ♥

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Mamma strikket litt klær hun også, og laget dette fine sette til meg som jenta vår skal arve.

 

SAMSUNG CSC

 

Jeg hadde også mange søte bamser. Den lille grønne frosken fikk jeg på sykehuset når jeg ble født. :)

 

SAMSUNG CSC

Utrolig artig at mamma har spart på alt dette. Vi kommer til å ta med oss klærne, et hvitt heklet sengeteppe og noen av bamsene til Oslo. :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 21.03.2016 kl.18:31. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 16 kommentarer0

God Morgen

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset innlegg 
 
 
God morgen søtinger! I dag har jeg hatt en usedvanlig digg morgen. Jeg har våknet opp etter første natta med familien min i Ålesund og det er ferie!!! I ovnen står varme aniskringler som mamma har bakt - sinnsykt herlig! :) I følge flere studier er vi i norden blant de lykkeligste i veden, noe som ikke er så rart med tanke på levestandarden vår. Men likevel starter hele en av tre morningen med å være supertrette og i dårlig humør. Jeg er ikke nødvendigvis i så dårlig humør, men jeg er blant den halvparten av befolkningen som sier de ikke er morgenmennesker. Jeg hater å stå opp tidelig, og er sååå trett de morgningene det er alarmen som vekker meg og jeg skal på jobb. Jeg kaster på meg sminke i en fei, mens jeg spiser to knekkebrød og drikker et glass O'boy samtidg. Stress stress stress. De få dagene jeg setter meg ned og spiser frokost, rekker å våkne saktere og puste litt - de dagene er så mye bedre.
 
Rynkeby God Morgen har nå lansert et oppdrag for å forbedre morgenhumøret til det nordiske folket, og inspirere dem til bedre morninger - gjennom ny innsikt, humørmåling og motivsjon. De samler sine erfaringer på hva som utgjør en god morning. Som en del av dette har de testet morgenstemningen hos to skandinaviere, som er langt borte fra mørke og dystre vintermorgener. Se videoen over! 
 
Testen viser at vi igjennom både fysisk aktivitet, mental velvære, en god frokost, gode morgenrutiner og godt selskap kan oppnå trivsel og mentalt overskudd på morgenen. Spesielt selskap med andre er en avgjørende faktor for vårt gode humør. 
 
Slike morninger har jeg i feriene mine, god tid med matbordet sammen med familien eller Philip. Det gjenstår å se om jeg klarer å snu dette til å gjelde hverdagene også nå etter påske. I juli når den lille tulla vår kommer til verden, så blir nok alt snudd på hode igjen uansett. Men det er nok absolutt noe i budskapet til God Morgen! Ønsker dere en strålende dag! :)
 
 
L♥ve Kristine

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer9

snart gjør vi et aldri så lite TV-comeback

Skrevet 09.03.2016 kl.22:40. Ligger i kategorien Budkrigen TV2.

SAMSUNG CSC

Var det noen som så premierern på Bolig til salgs på TV2 i kveld? Da la dere kanskje merke til at jeg og Philip var med i introen. Vi gjør et et aldri så lite TV-comeback. Tihii :) Som dere vet, så har vi det siste halvåret flydd rundt på visninger på jakt etter ny leiilighet. Å etter jul så fulgte et TV-team oss med på jakten. Jeg skal ikke røpe hvordan det gikk akkurat når de fulgte oss, men som jeg har skrevet tidligere så ordnet det seg for oss. Vi har nå solgt leiligheten vår, og kjøpt en ny som vi flytter inni i april. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bolig til salgs går hver onsdag klokken 20:00 på TV2. Vi er med bare i én episode, og jeg vet ikke helt hvilken enda. Selv kommer jeg til å se på hele serien. Det er artig å se på alle aspekterene ved kjøp- og salg av leiligheter i Oslo. Markedet har vært veldig tøft med få leiligheter til salgs, syyykt mange på visnigene og penger som sitter løst i budrunder. Nå kan vi for vår del sette oss tilbake i sofaen og slappa av mens vi ser på galskapen utenfra. :) 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 09.03.2016 kl.22:40. Ligger i kategorien Budkrigen TV2. 9 kommentarer12

ei lita prinsesse

Skrevet 02.03.2016 kl.22:14. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

 

God kveld dere :) Synes magen min har blitt så stor nå, og i de siste dagene har den lille virkelig turnet rundt. Jeg kan kjenne de små støtene, og det er en helt magisk følelse. I dag hadde vi ultralydtime hos Ullvål, og jeg har vært så spent på denne timen. Mest av alt på om alt står bra til, og i andre rekke om vi venter en gutt eller ei jente. Å mens vi tittet på den lille ble det etterhvert veldig tydelig - vi venter ei lita tulle!

Hun var så nydelig der hun lå. Sprellet med armer og ben, drakk litt og ga oss tumps up. Utrolig hvor forelsket man blir allerede. ♥ Hun lå opp ned, med hode langt ned mot bekkenet, så det var vanskelig å få tydelige ultralyd-bilder av hele henne. Jordmor gikk gjennom alt av organer, tok mål og noterte - alt var i skjønneste orden. Jeg er 20 uker på vei nå (19 uker + 4 dager), og snuppa er 340 gram og over 20 cm i full lengde. Ny termin er 25. juli. :) 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 02.03.2016 kl.22:14. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits