6

passion for fashion - get inspired

Skrevet 30.03.2015 kl.19:03. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 30.03.2015 kl.19:03. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 6 kommentarer4

påske i Ålesund

Skrevet 29.03.2015 kl.23:06. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld dere! Fredagskvelden dro jeg å Philip til Ålesund, og vi skal være her i hele to uker! Vi hadde egentlig planer om å ta en ekstra lang ferie, men det blir ikke akkurat slik. Seks av dagene må jeg jobbe herfra, men man. Uansett et det godt og komme hjem, og på lørdagsmorgen våknet vi til lukten av nystekte aniskringler. Mammas kringler er bare så luftige og gode. :)

 

 

Vi har med oss Bella, så nå er det hele tre katter i huset her. Her ligger skogskatten Leon og slapper av. 

 

 

Ellers i dag så har vi kjørte litt rundt i Ålesund. 
Akkurat nå er bror og Philip ute på torskefiske fra båten vår. Det er sesong for dette nå, og Philip er så fornøyd for han elsker å være ut på sjøen. Jeg koser meg inne med påskeegget mitt og ser på Pretty Little Liars. 

Ønsker dere en kjempefin påske :)

 

Love Kristine

Skrevet 29.03.2015 kl.23:06. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer17

f a m i l y w a l l

Skrevet 24.03.2015 kl.22:18. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Tenkte jeg skulle vise dere bildeveggen jeg laget søndagen. Det er lenge siden jeg startet å printe ut de første bildene, men det har tatt litt tid å få kjøpt inn alle rammene så det skulle bli en fin balanse på veggen. Å vi kan selvfølgelig bygge på den etterhvert. Endelig har leiligheten vår fått et litt mer personlig preg ♥

 

rammer: Habitat

Jeg har også vært i kontakt med en som driver med bildeprint, så forhåpentligvis får vi noen fine bilder over sofaen å. :) 

 

Love Kristine

Skrevet 24.03.2015 kl.22:18. Ligger i kategorien My life as Kristine. 17 kommentarer7

Nicki Minaj - VOLT - sammenkomster

Skrevet 23.03.2015 kl.02:09. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Jeg glimtet fint med mitt fravær på bloggen denne uken, men det har virkelig godt i ett også. Å som en god soldat, sov jeg mellom slagene, for å være opplagt til alt som vi skulle rekke over etter arbeid. Jeg har forresten startet og ta nettbasert fotokurs på kveldene nå på mandager og onsdager, så forhåpentligvis blir jeg bedre på bilder. 

Nicki Minaj konsert

Tirsdag morgen ringte Rikke, kusinen til Philip, oss og lurte på om vi ville ha hennes og søsterens VIP billetter til Nicky Minaj. Jeg hadde aldri vært på konsert i Oslo Spektrum før, så det var så stas. Det var så digg å ha VIP billetter, for de få som hadde dette slapp den store køen og fikk komme inn ført. Der kunne vi velge mellom å stå rett foran ved scenen eller sitte på plassene våre på midten på tredje rad. Vi valgte å beholde plassene våre, de var perfekte. Det var Trey Songz som varmet opp, og for en fantastisk stemme. Senere ut på kvelden kom Nicki Minaj opp på scenen og hadde litt av et show. På de kuleste slagerne hennes var det helt sinnssyk stemning! Jeg vil så dra på konsert neste gang det kommer en stor artist til Oslo. :) 

 

VOLT


Torsdagskvelden hadde VOLT butikken i Bogstadveien arrangement sammen med MANN og Egmont. Der var DJ, goddiebags og champagne- og øl-servering, også kunne alle gjestene shoppe nyheter til -30%.Philip kjøpte seg bukse, t-skjorte og armbånd. Senere var det etterfest på Pinerolo.

 

Påskemiddag og innflytningsfest

 

Fredagskvelden var vi invitert til foreldrene til Philip på påskemiddag. Moren laget deilig tre-retters, og med mye godt i glasset koste vi oss stort sammen med de og søsteren Maria og kjæresten. 

 

Bella er med når jeg velger ut antrekk. Kan dere se henne inni skapet mitt? Tihii--- Søte jenta vår. 

På lørdagen var vi på inflyntingsfest til Daniel som er en god venn av Philip og senere dro vi ut på Baroque. Det er lenge siden vi har vært ute nå, og jeg var ikke helt stødig på inntaket. Så dagen i dag har vært helt grusom. Magen min er tom og jeg har sovet mye for å si det sann. Det eneste fornuftige jeg har gjort er å lage en bildevegg på stuen med hele ti bilder av den lille familien vår på tre. Jeg ble så fornøyd, og nå har leiligheten fått et mer personlig preg. Skal vise dere i morgen. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 23.03.2015 kl.02:09. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer7

Major Lazer & DJ Snake - Lean On (feat. MØ)

Skrevet 18.03.2015 kl.10:10. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 18.03.2015 kl.10:10. Ligger i kategorien Musikk. 7 kommentarer10

vår i Oslo

Skrevet 16.03.2015 kl.00:22. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Så herlig å våkne opp til sol på lørdag. Det har vært fint tidligere i uken å, men siden jeg jobber på dagen så ser jeg lite til solen på vinterhalvåret. Uansett, lørdagen var nydelig, og til å med Bella kom seg litt ut i solen. 

 

 

Jeg og Philip små-shoppet og spaserte gjennom Bogstadveien og ned til Aker Brygge. Det er så hyggelig å ha bylørdag på slike dager, for alle uterestauranter og tekaféer er fulle av mennesker som koser seg i solen - mye liv med andre ord. Vi skulle kjøpe et par trerammer på Habit, så vi gikk innom House of Oslo, og var det bryllups-show. 

 

 

Vi tittet litt på showet, før vi gikk videre ned på Aker Brygge. Det er første gang jeg går gjennom kjøpesenteret der etter det ble pusset opp, og det har blitt veldig fint. Stilen minte oss veldig om et kjøpesenter inn i Bodrum sentrum. Det ble med de rammene fra Habitat.

 

kjole: Marc By Marc Jacobs // sko: Clarks // jakke: ebay // veske: Michael Kors

 

 

Love Kristine

Skrevet 16.03.2015 kl.00:22. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer10

passion for fashion - get inspired

Skrevet 13.03.2015 kl.10:14. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 Love Kristine 

Skrevet 13.03.2015 kl.10:14. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 10 kommentarer13

m o r n i n g s

Skrevet 12.03.2015 kl.09:33. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God morgen dere! I dag er jeg trøtt ass. Det er så typisk meg å sitte oppe aalt for lenge på kvelden. Å jeg vet det hver gang klokken bikker to på natta - at shit, nå er neste dag ødelagt. Men likevel skjer det gang på gang. Jeg er så B-menneske. Liker sene kvelder når alt er rolig rundt meg, samtidig som jeg elsker å sove og hater morninger. Jaja - etter noen kaffekopper er vel kroppen i gang.

Ønsker dere en kjempefin dag! :)

 

Love Kristine

Skrevet 12.03.2015 kl.09:33. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer4

Zedd - I Want You To Know ft. Selena Gomez

Skrevet 11.03.2015 kl.11:00. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 11.03.2015 kl.11:00. Ligger i kategorien Musikk. 4 kommentarer5

passion for fashion - get inspired

Skrevet 10.03.2015 kl.23:49. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 10.03.2015 kl.23:49. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 5 kommentarer13

go'kveld

Skrevet 09.03.2015 kl.23:27. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Det er aldri feil å komme hjem til denne søte jenta etter en arbeidsdag. Hun blir alltid like glad for å se meg. Springer mot døren for å hilse med det samme nøkkelen settes inn i nøkkelhullet. Å så skal hun løftes opp å koses med. Å jeg er aldri rask nok. Mens jeg forter meg å ta av meg ytterklærne, så stryker hun seg inntil foten min og venter. Nydelig er hun ♥

I kveld startet jeg på en ny tvserie, Hart of Dixie. Har noen av dere sett den, og et den verdt å se?

Ønsker dere en fin kveld!

 

Love Kristine

Skrevet 09.03.2015 kl.23:27. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer10

kvinnedagen

Skrevet 09.03.2015 kl.02:18. Ligger i kategorien Speak out!.

 

 

For meg handler ikke kvinnekampen om likhet mellom menn og kvinner. Jeg setter pris på de ulikheten som er mellom kjønnene, og ser på dette som en styrke hvor vi kan utfylle hverandre. For det er forskjell på menn og kvinner. For meg er det viktigste like rettigheter, like muligheter og lik lønn for likt arbeid. Som jente født i Norge så føler jeg at vi har oppnådd dette. Jeg har aldri på noen måte følt meg diskriminert på grunn av kjønnet mitt. 

De valgene jeg har tatt, som har ført til der jeg er nå, har heller ikke vært typisk jentete. Jeg vil tørre og påstå at jeg opp til flere ganger har utfordret de stereotypiske kjønnsrollene. I ung alder spilte jeg fotball i tillegg til håndball i flere år. Jeg tok realfag på videregående, av den enkle grunn at jeg digget naturfag og matte. Å som høyere utdanning valgte jeg Bygg ingeniør. Ved siden av skolen satte jeg meg selv ofte i autoritære posisjoner, som håndballdommer (ja for herre-kamper også!) og som leder for ingeniørorganisasjonen ved Høgskolen i Ålesund. Aldri var det noen som stilte spørsmål med min rolle på grunn av mitt kjønn. Underveis har jeg også hatt mange sterke kvinner i livet mitt, som lærerinner i realfag/bygg-fag, mamma  som er ingeniør og studievenninner. I dag er jeg sivilingeniør, hvor jeg i arbeidet mitt prosjekterer veier og leder prosjekter. Dette er jeg stolt over - ikke fordi jeg er kvinne, men fordi jeg har jobbet hardt for det. 

Men for flere år tilbake var ikke dette en selvfølge for kvinner. Det er derfor viktig å ikke glemme de standhaftige, flotte og tøffe kvinnene som kjempet for de rettighetene og mulighetene vi kvinner har i dag. Lets face it - vi har lite å klager over som kvinner i Norge nå.

Jeg sier på ingen måte at kvinnekampen er over.  Men jeg tror det er viktig at vi løfter blikket litt opp og ser på søstrene våre i andre deler av verden. De som ikke har mulighet til utdanning, de som blir tvangsgiftet, de som blir undertrykt og ikke har en stemme. 

Gratulere med dagen til alle jenter! 

 

Love Kristine

Skrevet 09.03.2015 kl.02:18. Ligger i kategorien Speak out!. 10 kommentarer8

Iggy Azalea - Trouble ft. Jennifer Hudson

Skrevet 06.03.2015 kl.11:07. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 06.03.2015 kl.11:07. Ligger i kategorien Musikk. 8 kommentarer20

ice blue eyes

Skrevet 05.03.2015 kl.09:41. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Bella og jeg ønsker dere en fin dag! :)

 

Love Kistine

Skrevet 05.03.2015 kl.09:41. Ligger i kategorien My life as Kristine. 20 kommentarer1

Cashmere Cat ft. Ariana Grande - Adore

Skrevet 04.03.2015 kl.20:56. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 04.03.2015 kl.20:56. Ligger i kategorien Musikk. Én kommentar9

passion for fashion - get inspired

Skrevet 04.03.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 04.03.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 9 kommentarer18

f l e t t e r

Skrevet 03.03.2015 kl.00:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

For et år siden begynte jeg å flette litt småfletter inn i håret mitt, og jeg har fortsatt med dette litt nå og da siden den gang. Jeg tror jeg hentet inspirasjonen fra tvserien Vikings. Håret til alle de damene der er så flott. Alle mulige former for små og større fletter i et systematisk kaos. Vakkert!  

 Jeg har ikke avansert så veldig akkurat. Som oftest bruker jeg bare flette noen tynne fletter inni håret mitt som jeg har utslått, mens denne gangen samlet jeg alt i en fiskeflette som gikk over til en hestehale. 

 

Love Kristine

Skrevet 03.03.2015 kl.00:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer12

If you are in a shell...

Skrevet 02.03.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Facebook-delinger.

God morgen søtinger! Håper dere får en herlig uke. Deler denne vakre og kunstneriske videoen på morgenkviten.

 

 

Ha en fin mandag! :) 

 

Love Kristine

Skrevet 02.03.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Facebook-delinger. 12 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits