5

Demi Lovato - Stone Cold

Skrevet 24.02.2016 kl.15:00. Ligger i kategorien Musikk.

 
 
L♥ve Kristine

Skrevet 24.02.2016 kl.15:00. Ligger i kategorien Musikk. 5 kommentarer4

it's gonna be okay

Skrevet 22.02.2016 kl.22:45. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld dere! I dag solgte vi leiligheten, og for en lettelse! :) Her vi bor nå har vi ikke plass til en baby, og målet har hele tiden vært å kjøpe ny leilighet før jeg blir for høygravid. Det har derfor vært noen intense mnd med boligjakt, og ikke minst har de siste ukene med forberedelse og salget av denne leiligheten tatt på. Kjenner at jeg kan endelig puste ut nå som alt orddner seg. Vi får flytte inn i den nye leiiligheten på Bislett i slutten av april, og et par dager etter gir vi fra oss denne. Jeg er ca. 6mnd på vei når vi skal flytte, og det skal gå fint. ;) 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 22.02.2016 kl.22:45. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer6

monster på natta

Skrevet 18.02.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.Jeg har virkelig blitt et monster på natta - og stakkars Philip. Jeg har alltid vært hun som sover musestille, beveger meg nesten ikke og sover lydløst. Men nå som jeg er gravid har alt endret seg de siste ukene. Jeg snorker litt, slår rundt meg og smatter. Jeg har de villeste drømmene, skikkelig space drømmer der ingenting henger på greip, også sover jeg ekstemt urolig. Denne graviditeten gjør også at jeg blir ekstremt tørst og må drikke vann hele tiden, ikludert på natten. Sover jeg for mange timer i strekk uten å våkne for å drikke, så smatter jeg i søvne. Når jeg først våkner da, er munnen tørr som Sahara. 

Og ved siden av dette udyret så skal Philip prøve å få litt nattesøvn. Han vekker meg når jeg smatter for at jeg skal drikke, lister seg ut og sover på sofaen når jeg snorker og slår rundt meg. Han får ikke mye søvn for tiden for å si det sann! Får håpe det går over etterhvert. ;)

 

I dag har vi visning på leiligheten vår som ligger ute til salgs. Perfekt 2-roms leilighet på Majorstuen for førstegangskjøper. Sjekk ut annonsen vår HER! Om du kjenner noen som kan være intressert - så tips de da vel! :)

 

Lve Kristine

Skrevet 18.02.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer4

V A L E N T I N E

Skrevet 14.02.2016 kl.20:15. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

God Valentines dag til alle, og morsdag til dere flott mødre der ute! Vi har feiret ganske avslappet i dag. Vi gikk en tur til den nye leiligheten vår på Bislett og tittet i området der. Senere på kvelden samlet trekløvern seg for rekeaften. Bella er med vett dere ;) Hun er ikke som andre katter, og spiser ikke reker og fisk. Det er derfor ikke noe stress at hun sitter og spiser knotten sin mens vi har sjømat. Nydelige jenta vår ♥ 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Magen min vokser og vokser, og bare på en uke så synes jeg den har blitt mye større. Formen min nå er kjempebra, så lenge jeg får nok søvn. :)

 

SAMSUNG CSC

 

Tilbake til Valentines dag. Jeg fikk ingen blomster i dag, for nå har ikke vi plass til flere. Som mange vet ligger leiligheten vår ute på Finn, og vi kjøpte mange blomster på torsdagen som var da vi skulle ta bilder til annonsen. Nå på torsdag er første visningsdag, og da må vi kjøpe nye blomster -  det holder lenge med det. ;) 

Sjekk ut leiligheten vår til salgs på Finn.no - Perfekt førstegangs-leilighet for par eller single supersentralt på Majorstuen HER!

 

L♥ve Kristine

Skrevet 14.02.2016 kl.20:15. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer2

Leiligheten vår på Majorstuen ligger ute på FINN nå!!!

Skrevet 12.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.I dag ble leiligheten vår lagt ut på FINN og jeg er så spent! :) Bildene på FINN-annonsen tok vi i går faktisk, og det var litt av et styr og ordne for at leiligheten skulle se presentabel ut. Det er viktig at de som er potensielle kjøpere skal kunne forestille seg hvordan de vil innrede og trives der. Vi måtte derfor gjøre leiligheten mest mulig clean ved å fjerne personlige bilder, pakke bort mange av pyntegjenstandene våre, pakket bort alt av kjøkkenmaskiner som vi har oppå kjøkkenskapene, fjerne TV mm. På soverommet har vi til vanlig en kjempesvær dobbeltseng, men på bilder ville den fått soverommet til å se mindre ut. Vi lånte derfor en seng for anledningen. Vi ordnet mye kvelden i forveien, så natten i forveien sov vi i dobbelsengen vår på stuen. Før fotografen kom bærte vi alt som ikke skulle være med på bildene ut i gangen. Mens han knipset, satt jeg, Philip og Bella i gangen med alle tingene. Gjett om det så bomba ut!

Nå er nesten alt tilbake til normalen. Men allerede på torsdag neste uke må alt se perfekt ut igjen. Samme prosedyre, bare at da må vi oppbevare tingene en annen plass enn gangen. Litt styr er det der, men får håpe det lønner seg. ;)

Sjekk ut annonsen vår HER!

 Om dere kjenner noen som er på jakt etter en leilighet på Majorstuen - så tips de da! Denne lille leiligheten er perfekt for førstegangskjøpere eller single! ;)

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 12.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer7

leilighet leilighet leilighet

Skrevet 11.02.2016 kl.22:48. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

Leiligheter er alt som har stått i hodene vårt de siste ukene - å puhh for et stress. Som jeg har nevnt tidligere, så er vi på jakt etter ny leilighet, å det har virkelig ikke vært enkelt i dette tøffe Oslo-boligmarkedet. Vi bor nå i en mindre, men superhyggelig leilighet midt på Majorstuen. Elsker beliggenheten og området, men her er dessverre ikke plass til den lille babyen vår som kommer i juli. Hver helg har vi flydd på visninger, deltatt på utallige budrunder og tapt - men vet dere hva? På tirsdag hadde vi hellet med oss og fikk kjøpt oss en lekker leilighet på Bislett. :) Dere kan tro vi smiler fra øret til øret - nå kan vi endelig senke skuldrene litt. 

Ellers så holder vi på å skal selge den supersøte kåken vår. Og i morgen allerede kommer annonsen ut på Finn. Her er en liten snikpeak:

 Bygården ligger i Kirkeveien, men leiligheten vår vender mot en rolig bakgård. Perfekt leilighet for førstegangskjøpere og som pendlerbolig! 

Jeg skal oppdatere dere mer når annonsen er ute. Også får jeg mye mer tid til å blogge fremover, nå som vi endelig er ferdig med boligjakten. Helt magisk følelse! 

 

L♥ve Kristine 

Skrevet 11.02.2016 kl.22:48. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer10

A N I M E Y E D

Skrevet 03.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien Fotokunst.

Den unge ungarske kunstneren Flora Borsi er blitt kunstverdens nåværende "it girl" med sitt siste prosjekt, "Animeyed". Animeyed -serien består av selvportrettfotografier av Borsi, overlappet med bilder av dyr slik at de to ansiktene harmoniserer. Dyrene blir plassert på en slik måte at de synes å dele et øye med Borsi. Effekten er samtidig vakker og foruroligende.

 

The HareThe DoveThe Puffer FishThe SnakeThe Black Cat 6. GoldfishFor å få mer helhetlig bilde mellom dyret og selvportrettet, studert Borsi spesifikke detaljer om hvert dyrs utseende og atferd. Etter å ha studert og observere dyrene, laget Borsi hår og sminke som passet best til utseendet på dyret. Deretter brukte Borsi mange timer i Photoshop for å manipulere bildene ved å legge til dyrene og forsterke ønsket blending effekt.

Fantastiske bilder! :) Dere kan se flere bilder fra henne HER!

 

L♥ve Kristine

kilde: http://diply.com/drawing-pencil/article/artist-replaces-eye-with-animals-photos

Skrevet 03.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien Fotokunst. 10 kommentarer7

når kroppen endrer seg...

Skrevet 02.02.2016 kl.22:29. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

Tittei fra denne kanten! :) Det blir litt sporadisk oppdatering for tiden. Jeg jobber fulle dager, og i helgene og i hverdagen etter jobb så springer jeg og Philip rundt på visninger på jakt etter ny leilighet. Vi trenger litt større plass nå som den lille kommer. 

Jeg er ca 4 mnd på vei nå. Kan dere se at magen har vokst... og puppene? Tihi... ;) Det skjer så mange endringer i kroppen nå, både utvendig og innvendig. Stort sett er det helt ok, men av og til får jeg nesten klaustrofobi-følelse og vil ha kroppen min tilbake igjen. Jeg er livredd for å få strekkmerker, så jeg smører meg inn hver dag med en herlig Chanel-krem, som jeg fikk i julegave med Maria søsteren til Philip. 

 

SAMSUNG CSC

 

Ellers så har jeg lite å klage over med graviditeten. Heldigvis er jeg mye mindre kvalm nå, men jeg trenger en god del søvn. Jeg sover sikkert 8-10 timer hver natt på hverdagene, og hele 12 timer når det er helg. Jeg elsker å sove, så det er helt fint :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 02.02.2016 kl.22:29. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits