5

Demi Lovato - Stone Cold

Skrevet 24.02.2016 kl.15:00. Ligger i kategorien Musikk.

 
 
L♥ve Kristine

Skrevet 24.02.2016 kl.15:00. Ligger i kategorien Musikk. 5 kommentarer4

it's gonna be okay

Skrevet 22.02.2016 kl.22:45. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld dere! I dag solgte vi leiligheten, og for en lettelse! :) Her vi bor n har vi ikke plass til en baby, og mlet har hele tiden vrt kjpe ny leilighet fr jeg blir for hygravid. Det har derfor vrt noen intense mnd med boligjakt, og ikke minst har de siste ukene med forberedelse og salget av denne leiligheten tatt p. Kjenner at jeg kan endelig puste ut n som alt orddner seg. Vi fr flytte inn i den nye leiiligheten p Bislett i slutten av april, og et par dager etter gir vi fra oss denne. Jeg er ca. 6mnd p vei nr vi skal flytte, og det skal g fint. ;) 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 22.02.2016 kl.22:45. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer6

monster p natta

Skrevet 18.02.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.Jeg har virkelig blitt et monster på natta - og stakkars Philip. Jeg har alltid vært hun som sover musestille, beveger meg nesten ikke og sover lydløst. Men nå som jeg er gravid har alt endret seg de siste ukene. Jeg snorker litt, slår rundt meg og smatter. Jeg har de villeste drømmene, skikkelig space drømmer der ingenting henger på greip, også sover jeg ekstemt urolig. Denne graviditeten gjør også at jeg blir ekstremt tørst og må drikke vann hele tiden, ikludert på natten. Sover jeg for mange timer i strekk uten å våkne for å drikke, så smatter jeg i søvne. Når jeg først våkner da, er munnen tørr som Sahara. 

Og ved siden av dette udyret så skal Philip prøve å få litt nattesøvn. Han vekker meg når jeg smatter for at jeg skal drikke, lister seg ut og sover på sofaen når jeg snorker og slår rundt meg. Han får ikke mye søvn for tiden for å si det sann! Får håpe det går over etterhvert. ;)

 

I dag har vi visning på leiligheten vår som ligger ute til salgs. Perfekt 2-roms leilighet på Majorstuen for førstegangskjøper. Sjekk ut annonsen vår HER! Om du kjenner noen som kan være intressert - så tips de da vel! :)

 

Lve Kristine

Skrevet 18.02.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer4

V A L E N T I N E

Skrevet 14.02.2016 kl.20:15. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

God Valentines dag til alle, og morsdag til dere flott mdre der ute! Vi har feiret ganske avslappet i dag. Vi gikk en tur til den nye leiligheten vr p Bislett og tittet i omrdet der. Senere p kvelden samlet treklvern seg for rekeaften. Bella er med vett dere ;) Hun er ikke som andre katter, og spiser ikke reker og fisk. Det er derfor ikke noe stress at hun sitter og spiser knotten sin mens vi har sjmat. Nydelige jenta vr♥

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Magen min vokser og vokser, og bare p en uke s synes jeg den har blitt mye strre. Formen min n er kjempebra, s lenge jeg fr nok svn. :)

SAMSUNG CSC

Tilbake til Valentines dag. Jeg fikk ingen blomster i dag, for n har ikke vi plass til flere. Som mange vet ligger leiligheten vr ute p Finn, og vi kjpte mange blomster p torsdagen som var da vi skulle ta bilder til annonsen. N p torsdag er frste visningsdag, og da m vi kjpe nye blomster - det holder lenge med det. ;)

Sjekk ut leiligheten vr til salgs p Finn.no - Perfekt frstegangs-leilighet for par eller single supersentralt p Majorstuen HER!

L♥ve Kristine

Skrevet 14.02.2016 kl.20:15. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer2

Leiligheten vr p Majorstuen ligger ute p FINN n!!!

Skrevet 12.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.I dag ble leiligheten vr lagt ut p FINNog jeg er s spent! :) Bildene p FINN-annonsen tok vi i gr faktisk, og det var litt av et styr og ordne for atleilighetenskulle se presentabel ut. Det er viktig at de som er potensielle kjpere skal kunne forestille seg hvordan de vil innrede og trives der. Vi mtte derfor gjre leiligheten mestmulig clean ved fjerne personlige bilder, pakke bort mange av pyntegjenstandene vre, pakket bortalt av kjkkenmaskiner som vi har opp kjkkenskapene, fjerne TV mm. P soverommet har vi til vanlig en kjempesvr dobbeltseng, men p bilder ville den ftt soverommet til se mindre ut. Vi lnte derfor en seng for anledningen. Vi ordnet mye kvelden i forveien, s natten i forveien sov vi i dobbelsengen vr p stuen. Fr fotografen kom brte vi alt som ikke skulle vre med p bildene ut i gangen. Mens han knipset, satt jeg, Philip og Bella i gangen med alle tingene. Gjett om det s bomba ut!

N er nesten alt tilbake til normalen. Men alleredep torsdag neste uke m alt se perfekt ut igjen. Samme prosedyre, bare at da mvi oppbevare tingene en annen plass enn gangen. Litt styr er det der, men fr hpe det lnner seg. ;)

Sjekk ut annonsen vr HER!Om dere kjenner noen som er p jakt etter en leilighet p Majorstuen - s tips de da! Denne lille leiligheten er perfekt for frstegangskjpere eller single! ;)

L♥ve Kristine

Skrevet 12.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer7

leilighet leilighet leilighet

Skrevet 11.02.2016 kl.22:48. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

Leiligheter er alt som har sttt i hodene vrt de siste ukene - puhh for et stress. Som jeg har nevnt tidligere, s er vi p jakt etter ny leilighet, det har virkelig ikke vrt enkelt i dette tffe Oslo-boligmarkedet. Vi bor n i en mindre, men superhyggelig leilighet midt p Majorstuen. Elsker beliggenheten og omrdet, men her er dessverre ikke plass til den lille babyen vr som kommer i juli. Hver helg har vi flydd p visninger, deltatt p utallige budrunder og tapt - men vet dere hva? P tirsdag hadde vi hellet med oss og fikk kjpt oss en lekker leilighet p Bislett. :) Dere kan tro vi smiler fra ret til ret - n kan vi endelig senke skuldrene litt.

Ellers s holder vi p skal selge den superste kken vr. Og i morgen allerede kommer annonsen ut p Finn. Her er en liten snikpeak:Bygrden ligger i Kirkeveien, men leiligheten vr vendermot en rolig bakgrd. Perfekt leilighet for frstegangskjpere og som pendlerbolig!

Jeg skal oppdatere dere mer nr annonsen er ute. Ogs fr jeg mye mer tid til blogge fremover, n som vi endelig er ferdig med boligjakten. Helt magisk flelse!

L♥ve Kristine

Skrevet 11.02.2016 kl.22:48. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer10

A N I M E Y E D

Skrevet 03.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien Fotokunst.

Den ungeungarske kunstneren Flora Borsi er blitt kunstverdens nvrende "it girl" med sitt siste prosjekt, "Animeyed". Animeyed -serien bestr av selvportrettfotografier av Borsi, overlappet med bilder av dyr slik at de to ansiktene harmoniserer. Dyrene blir plassert p en slik mte at de synes dele et ye med Borsi. Effekten er samtidig vakker og foruroligende.

The HareThe DoveThe Puffer FishThe SnakeThe Black Cat6. GoldfishFor f mer helhetligbilde mellom dyret og selvportrettet, studert Borsi spesifikke detaljer om hvert dyrs utseende og atferd.Etter ha studert og observere dyrene, laget Borsihr og sminke som passet best til utseendet p dyret. Deretterbrukte Borsi mange timer i Photoshop for manipulere bildene ved legge til dyrene og forsterke nsket blending effekt.

Fantastiske bilder! :) Dere kan se flere bilder fra henne HER!

L♥ve Kristine

kilde:http://diply.com/drawing-pencil/article/artist-replaces-eye-with-animals-photos

Skrevet 03.02.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien Fotokunst. 10 kommentarer7

nr kroppen endrer seg...

Skrevet 02.02.2016 kl.22:29. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

Tittei fra denne kanten! :) Det blir litt sporadisk oppdatering for tiden. Jeg jobber fulle dager, og i helgene og i hverdagen etter jobb s springer jeg og Philip rundt p visninger p jakt etter ny leilighet. Vi trenger litt strre plass n som den lille kommer.

Jeg er ca 4 mnd p vei n.Kan dere se at magen har vokst... og puppene? Tihi... ;) Det skjer s mange endringer i kroppen n, bde utvendig og innvendig. Stort sett er det helt ok, men av og til fr jeg nesten klaustrofobi-flelse og vil ha kroppen min tilbake igjen. Jeg er livredd for f strekkmerker, s jeg smrer meg inn hver dag med en herlig Chanel-krem, som jeg fikk i julegave med Maria ssteren til Philip.

SAMSUNG CSC

Ellers s har jeg lite klage over med graviditeten.Heldigvis er jeg mye mindre kvalm n, men jeg trenger en god del svn. Jeg sover sikkert 8-10 timer hver natt p hverdagene, og hele 12 timer nr det er helg. Jeg elsker sove, s det er helt fint :)

L♥ve Kristine

Skrevet 02.02.2016 kl.22:29. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarerLes mer i arkivet Mai 2017 November 2016 Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 r gammel jente fra lesund. Bor i Tigerstaden med min kjre, jenta vr Serine Isabella og pusen vr Bella. Mulig du s tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjreste med Philip under finalen. Har ogs vrt med i n episode av Budkrigen p TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, ogs deler jeg ting med dere som jeg liker. Hper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik ogs min fan-side p face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits