29

en nydelig overraskelse

Skrevet 26.02.2015 kl.23:46. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Jeg skjønte ingenting når jeg kom inn døra i dag etter jobb. Jeg ble helt overveldet faktisk. Philip overrasket meg med gave, blomster, sushi, vin og sjokolade. Det er virkelig det beste jeg vet om :) Å det var så uventet, for det er ingen spesiell dag og vi har ikke kranglet eller noe heller. Han ville bare glede meg. Å det er de beste overraskelsene - de som kommer helt uten grunn, bare av kjærlighet. ♥

Jeg fikk en svart Michael Kors skinnveske! Å den er så lekker. Elsker store vesker som har plass til alt mulig; lommebok, mobil, alt for mange lipglosser og hårstrikk, vannflaske, briller, småinnkjøp ol. Å denne var elegant, klassisk og går til alt. Å det søte er at jeg ikke har sett på en slik veske eller ønsker meg den. Philip valgte den helt selv. Nydelige gutten min!

 

 

Jeg sitter bare å smiler fortsatt! :)

 

Love Kristine

Skrevet 26.02.2015 kl.23:46. Ligger i kategorien My life as Kristine. 29 kommentarer18

passion for fashion - get inspired

Skrevet 25.02.2015 kl.23:41. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 25.02.2015 kl.23:41. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 18 kommentarer7

Grilstad // sponset video

Skrevet 25.02.2015 kl.09:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei og hopp i havet! Visste dere at på Bahamas finnes det en ubebodd øy, Big Major Cay, med badende griser? Det er faktisk helt sant, og et utrolig spennende fenomen som Grilstad ønsker å utforske nærmere sammen med to heldige vinnere. Den 8. april velges nemlig vinneren som sammen med en venn får reise til Bahamas.

Å kunne bade og svømme med griser på Bahamas må være helt awesome! Griser er så kule og søte dyr. Må nesten le litt, for jeg visste ikke at de kunne svømme engang. Har bare aldri reflektert over det, for hvor mange griser har tilgang på varmt og herlig badevann. :)

 

 

Konkurranseregler

Det er veldig enkelt å delta. For å vinne turen så du kan svømme med Heldigrisen Babe, er det eneste dere trenger å gjøre:

  • "Like" en av postene som omhandler konkurransen på Grilstad sin Facebookside, OG skrive hvilken Facebookvenn du vil reise med i kommentarfeltet på en av konkurransepostene, eksempelvis den HER!
  • Du og din Facebook-venn må ha fylt 18 år

 

C:\Users\susanne.bystadhagen\Desktop\Grilstad Bacon\screenshot-www facebook com 2015-02-23 14-26-31.png

 

Vinneren

Om du er så sinnssykt heldig at du vinner, så må du dokumentere reisen med med bilder og film. Ikke akkurat feil å ta selfi med en svømmende Bahamas-gris heller. Snakker vi det råeste insta-bildet! Premien har en verdi på hele 35 000 kroner, og inkluderer flybilletter og hotell, samt guidet båttur ut til øya Big Major Cay og de badende grisene. 

Føler du deg heldig, så delta da vel! :)

 

Love Kristine 

//sponset innlegg

Skrevet 25.02.2015 kl.09:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer13

g o d m o r g e n

Skrevet 24.02.2015 kl.09:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

God morgen søtiger! Håper at dere har hatt en fin start på uken. Jeg skrøt så fint på meg fredagen at jeg har begynt å trene. Ikke lenge etter tok feberen meg og jeg ble sofa/senge liggende hele helgen. Sånn kan det gå. Men jeg ser faktisk litt positivt på det. For på arbeidsplassen min herjer influensaen og flere har blitt slått ut en hel ukes tid. Jeg tok influensavaksine før jul, og fikk bare fire dager med høy feber. Kroppen min jobbet nok heftig mot viruset og vant! Tihii :) 

Seder med en liten supersøt video på morgningen, mens jeg ønsker dere en fin dag.

 

Love Kristine

Skrevet 24.02.2015 kl.09:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer7

passion for fashion - get inspired

Skrevet 23.02.2015 kl.23:16. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

Love Kristine

Skrevet 23.02.2015 kl.23:16. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 7 kommentarer11

w e e k e n d f e e l i n g

Skrevet 20.02.2015 kl.19:22. Ligger i kategorien Musikk.

 

God fredag dere! Håper uken har vært fin så langt - men uansett nå er det helg! :) Vi har faktisk begynt å trene på treningssenter igjen, så nå gjelder det bare å få inn en rutine så vi ikke faller av. Gleder meg aller mest til våren kommer så vi kan gå lange skog- og fjellturer. Liker meg bedre ute enn inn på treningssenteret. I kveld jobber Philip litt seint, så ei venninne av meg kommer hit før vi drar videre til et vennepar av oss. 

 

Legger ved denne catchy sangen til Ingrid Michaelson - Time Machine

 

  

Love Kristine

Skrevet 20.02.2015 kl.19:22. Ligger i kategorien Musikk. 11 kommentarer10

Valentines day

Skrevet 19.02.2015 kl.23:40. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag når jeg skulle legge inn dagens bilder, så kom alle Valentines bildene opp. Jeg har helt glemt å dele de med dere, så jeg legegr de ut nå.

I fjor spiste vi ute på Klosteret restaurant, mens i år tenkte vi å gjøre det litt mer intimt - nemmelig hjemme. Tehe - det har en liten sammenheng med at vi var sent ute med restaurant-booking å. Jaja-- Uansett. 

 

 

Vi bestemte oss for tre-retters, så jeg laget sjokoladekake tidligere på dagen. Vi googlet masse på oppskrifter før vi gikk til innkjøp av matvarer. Det er koselig å lage mat sammen å, spesielt når man drikker litt vin samtidig og skravler samtidig. Til forrett laget vi torskenuggets. Vel, vi laget ikke nuggetsene fra grunnen av. Men alt det andre var vi. ;)

 

 

Til hovedrett laget vi Red Curry Beef, oppskriften finner dere HER. Smakene var gode, men kjøttet ble litt tørt for vi kokte det ihjel i gryten. Neste gang tar vi kjøttet opp kun rett før servering, for det var perfekt etter stekingen. Synes uansett vi var flinke. for i har aldri laget dette før.

 

 

Seinere på kvelden kosa vi oss med sjokoladekake, godis og film. Vi så den  Before Sunset. Jeg synes den var ganske bra, mens Philip led seg gjennom den - haha. Det værste Philip vet i filmer er når det blir laaange dialoger - og denne filmen var non-stop skravling. 

 

 

Vi hadde hvertfall en utrolig koselig og romantisk kveld på vår måte . Håper dere å hadde en fin Valentines kveld, om det var med kjærsten eller chick flick filmer med venninner. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 19.02.2015 kl.23:40. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer7

Ariana Grande - One Last Time

Skrevet 17.02.2015 kl.13:50. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 17.02.2015 kl.13:50. Ligger i kategorien Musikk. 7 kommentarer19

50 spørsmål

Skrevet 15.02.2015 kl.19:07. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Hei søtinger! Jeg har hatt blogg i snart fem år, og faktisk aldri hatt en spørsmålsrunde der jeg har svart på ting dere lurer på. For at dere skal bli litt bedre kjent med meg, så henger jeg meg på disse 50 standard-spørmålene som flere av bloggerne har svart på. 

 

1.   Hvor gammel er du om 5 år? Om fem år er jeg faktisk 32 år! Synes det høres mye ut, for jeg føler meg ikke sååå gammel. Blir fortsatt spurt om legg når jeg handler vin på polet eller øl i butikken, og det tar jeg som et kompliment :)

2.   Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Bella og Philip ♥

3.   Hvor høy er du? Jeg er 1,71 meter. 

4.   Hvilke film så du sist? Vi ser så mye film i denne husstanden her at jeg føler Hollywood ikke produserer nok for å tilfredsstille behovet vårt. Siden det var Valentines dag i går så vi en romantisk film, Before Sunrise. Jeg likte den, men tror det var en lidelse for Philip. Tihii...

5.   Hvem ringte du sist? Mamma, for å blant annet høre om jobbuken hennes. Hun er ingeniør og begynte i ny jobb på mandag. Jeg er så stolt av mammaen min! 

6.   Hvem ringte deg sist? Philip. Han ville møte meg på hjemveien min fra jobb fredag, så vi kunne handle inn til taco sammen. 

7.   Hva stod på den siste sms'en du fikk? "Tenker på deg", fra Philip ♥

8.   Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Jeg foretrekker å tekste, med mindre det er familie min. Da slipper jeg nemlig og skru av lyden på tv, eller gå fra kontorpulten min og inn på et stillerom når jeg er på jobb. ;)

9.   Hva er ditt favorittsted? Pamukkale! Det er det vakreste stedet jeg har vært på, og hele settingen var magisk. Varme, fantastisk utsikt, hvite kalkfjell, varmekilder, historiske ruiner, parkområde, privat bading i kulper der vi dekket oss med helsebringende gjørme, romantikk og ... ♥ *memories*

10. Hvilke sted foretrekker du minst? Mørke ukjente bygater i Oslo på nattestid når jeg går alene hjem fra venninner. Da er det godt å ha Philip på telefonen, mens han kommer å møter meg på veien. 

11. Når så du moren din sist? Juleferien. Mamma bor i Ålesund, så jeg får ikke sett henne så ofte. Men jeg reiser alltid hjem i påsken, sommerferien og julen. 

12. Hvilken øyenfarge har du? Mørkeblå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Maria Mena - Home for Christmas

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gifte, og giftet seg samme dag som jeg ble døpt på for 27,5 år siden. Vi har alt på film, og det var litt av en seremoni. Jeg hylte og skreik gjennom hele vielsen deres, og sluttet ikke gråte før mamma tok meg i armene sine. Under døpelsen skulle fadderen min bære meg mens jeg fikk vann over hodet mitt av presten. Jeg skrek og sprellet så mye at døpevannet havnet inni munnen min og rett i luftrører så jeg hostet panisk. Haha--- Kaos, høyt støynivå og dramatikk!

15. Når våknet du i dag? Jeg er et skikkelig B-mennesker og liker å sove leeenge. Nå som det er søndag der det helt innafor i min verden og sove til klokka 12. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Er det noe jeg savner fra Ålesund, så er det lukten av sjøluft og synet av havet og bølgene. Om ti år så håper jeg at Philip og jeg bor i et hus ned ved sjøen like utenfor Oslo, sammen med to katter (Bella den ene), én hund og flere barn. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Jeg hadde en periode der jeg dømte at sengen, dynen og puten min var dekket av kravlende insekter. Jeg kunne sitte oppå puten og rope på mamma og pappa, mens jeg så kravle rundt meg selv når jeg var våken. Sykt scary! 

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Dette HER! Bella er samme rase, og hun gjør mye av det samme her med ting som ligger på bordet eller kommoden. Hun har aldri dyttet ned glass, men hårstrikker, børsten sin, fjernkontroller, mobil mm. 

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig løsningsorientert, så nye idéer og det å sette ting i system og sammenhenger kommer veldig lett.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg kommer ALLTID for sent til avtaler. Å det er ikke det at jeg ikke prøver eller ikke bryr meg, men jeg klarer bare ikke beregne tid. Gjennom hele Bacheloren min kom jeg kun én time tidsnok i matematikk på tre år. Da så læreren opp på klokken og sa sarkastisk "klokken er feil". (Etter å ha lest denne artikkelen HER, forstår jeg hvorfor. Jeg har alle de egenskapene som beskrives; B-menneske, multitasker...)

21. Sover du med eller uten klær? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Seks. Vi har to soveputer hver + to pynteputer når vi rer opp sengen. 

23. Hva er det rareste du har spist? Under deltagelsen min på reality-programmet Fristet så spiste jeg blodigler. Jeg svelget de hele og skylte de ned med Martini. Ikke spør meg hvordan de smaker, for det vet jeg ikke! ;)

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar. Rosa Samsung Ultrabook.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barfot? Jeg fryser så lett på beina, så jeg går alltid med sokker inne.

26. Hva hører du på akkurat nå? Snorkingen til Bella. Hun sover på toppen av sofaen, rett bak hodet mitt.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg er mest glad i sorbet - det er nesten som iskrem da. Favoritten er den "DUGG fruit sorbet, søte bringebær". Nam nam...

28. Hvilke dessert er din favoritt? Jeg er ikke så veldig dessert-mennesket. Liker best noe med sjokolade, eller en evt. gulrotkake eller sorbet. Er ikke noe fan av gelé, creme brulee, puddinger, marsipan- eller kremkaker. 

29. Hva er den største premien du har vunnet? Jeg har vunnet  mange pokaler og medaljer gjennom både håndball, fotball og friidrett når jeg var yngre. Men jeg husker det var en premie som var ekstra kult. Jeg gikk i 6. klasse på barneskolen og det skulle arrangeres idrettsdag for alle barneskolene i Ålesund. De på samme klassetrinn skulle konkurrere mot hverandre i ulike friidrettsgrener. Det var frivillig og delta, og absolutt ingen i klassen min ville. Læreren sa til oss "om ingen deltar, så blir vi her og har undervisning". Så for at klassen min skulle få fri, så rakk jeg opp hånden og meldte meg til høydehopp. Jeg hadde akkurat startet på friidrett og lært meg rett teknikk (Fosbury). Under konkurransen stod vi sikkert tredve jenter på rekke og rad. Èn etter en røyk de ut, mens stangen gikk høyere. Jeg skjønte ingenting - det var jo ikke så vanskelig tenkte jeg. Jeg endte faktisk opp som en klar vinner op hoppet 1,25 m. Under premieutdelingen fikk jeg en minnesmynt i gull av ordføreren. Det var stas!

30. Liker du kaffe? Ja, jeg er helt avhengig av kaffe. Kaffe mocca til frokost, og svart kaffe utover dagen. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Kaffemocca uten tvil. På hverdagen min når jeg står opp tidelig er kaffemocca hele frokosten min. I helgene bruker jeg og Philip og ha en lang og koselig frokost sammen. Da spiser vi som oftest gode steinovnsbakte rundtykker med digge grønnsaker og pålegg, også drikker jeg kaffemocca til.

32. Hvem er din favorittlærer på vgs? Jeg likte godt naturfagslærerinnen min Agnete og kjemi-læreren min Torbjørn. I kjemi leverte vi inn en hel del med kjemirapporter etter kjemiforsøk. På de fikk man tegnet på en blomst om rapporten var bra, en godkjent-hake om den var akkurat innenfor, og en kaktus hvis den var skikkelig dårlig. På den femte kaktus-rapporten tegnet han en sau. Jeg tror det betydde at studenten var helt lam i hodet. Tihii... Jeg fikk heldigvis bare blomster! :)

33. Kan du spille poker? Jeg lærte meg spillet på en hyttetur i studietiden for mange får siden. Å jeg var helt elendig... Jeg har bare ikke pokerfjes, og blir sykt glad når kortene er gode så jeg smiler motvillig med øynene. 

34. Hva har du spist i dag? Blåbærmusli med blåbær og lettmelk til frokost, og red curry gryte med ytrefilet og rønnsaker til middag.

35. Nevn en historisk person som interesserer deg? Francis Bacon, for jeg ble så fascinert av nrk-dokumentaren "Shakespears skjulte sannhet" til kryptolog Petter Amundsen. Den er virkelig fengslende og verdt å se. Krysser fingrende for at han finner den skjulte skatten på Oak Island!

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Jeg hører stort sett bare på radio på jobb, og da er det nesten alltid P3. 

37. Vil du ha barn? Jeg vil ha mange barn. Fire, fem eller seks kanskje!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, også kan jeg preposisjonen på Tysk. Språk var aldri min sterke side, og det var totalt bortkastet å ha tysk i fem år. Hadde fått mer nytte av å bytte ut den tiden med ekstra engelsk. 

39. Sover du på en spesiell side? Venstre side av sengen er min, og jeg sover i fosterstilling. 

 

40. Foretrekker du havet eller basseng? Helt klart havet! Jeg elsker å bade i utlandet. Når jeg var på studietur i Malaysia, så dykket og snorklet jeg med haier, skilpadder og tropefisker - helt magisk!

41. Hva bruker du helst penger på? Klær og sminke.

42. Eier du dyrbare smykker? Det mest dyrbare smykket mitt, er et hjertesmykke jeg fikk av Philip. Det går jeg alltid med.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? TV-serier seg jeg stort sett fra PC, så av tv-programmer er jeg en sucker for kleinar-tv. Type Jakten på kjærligheten, Gift ved første blikk, Fjellflørt osv. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er helgen snart over, men jeg feiret Valentine dagen med kjæresten min på lørdag. Vi laget tre-retters middag, spiste godis og så film. I dag har vi trent på helsestudio, vasket klær og ordnet litt i leiligheten.

45. Kan du stå på slalåm? Jeg og bror gikk på slalåmkurs når vi var små, så vi lærte å stå på slalåm i ung alder. Nå er det mange år siden sist jeg stod. 8-10 år kanskje!

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være sprudlende, inkluderende, positiv og by på seg selv. 

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har den standard Samsung-ringelyden som alle andre har. Men det er sjeldent mobilen min lager lyd, for jeg har den som oftest på lydløs. 

48. Fortell noen ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg er sivilingeniør innenfor Bygg, og har seks år med høyere utdanning (Bachelor fra HiÅ + Ett-års studie i Økonomi og ledelse + To-årig master på NTNU). Til daglig jobber jeg som prosjektleder og prosjekterer veier for et av Norges største ingeniør-firma.

Jeg var svært aktiv i Håndball-miljøet som ung. Spilte håndball i 14 år og var håndballdommer i 5 år. Jeg dømte faktisk herrekamper i en alder av bare 19 år! 

Jeg har tre tatoveringer. Den første tok jeg på magen i russetiden når jeg var 19 år. Jeg har også en lang tekst på ribbebeina som jeg tok når jeg var 22 år. Og den siste som jeg har på håndleddet, den ble til det den er nå da jeg var 24 år. Jeg har egentlig tatt fire tatoveringer, for den på håndleddet er et resultat av et par år med smerter. Jeg hadde igrunn en stjerne der først, men hun dama som tok den brukte dårlig blekk så det rente utover. En annen skulle finjustere den etterpå, og det endte opp med at noen linjer ble tykkere enn andre. Det så rett og slett katastrofe ut. Så jeg tok laserbehandling månedlig i to år. Om noen tror at tattis er vondt, så har de ikke prøvd laser. Det var rett og slett to år med vannblemmer. Autch! Etterpå fikk jeg en del arr, så derfor valgte jeg en tett og dekkende tatovering, nemlig den alven som er der i dag. 

49. Hva er det nærmeste deg som er rødt? Et rødt duftlys på stuebordet vårt.

50. Er du sosial? Både og. På hverdagene er jeg lite sosial, foruten om de få gangene i måneden jeg har jentekvelder med Ålesunds-venninnene mine og NTNU-venninnene mine, eller når jeg drar på kafé med Elisabeth og Linn som jeg har blitt kjent med i Oslo. I helgene tar vi ofte noe godt i glasset med venner, før vi drar ut på byen der vi også møter nye mennesker. Det er hyggelig, og jeg liker og sosialisere i noen timer - MEN så blir jeg litt mettet og vil hjem. Jeg setter egentlig ganske stor pris på hjemmekveldene med bare Philip og Bella å.

 

Love Kristine

Skrevet 15.02.2015 kl.19:07. Ligger i kategorien My life as Kristine. 19 kommentarer10

Echosmith - Bright

Skrevet 14.02.2015 kl.16:32. Ligger i kategorien Musikk.

 

Love Kristine

Skrevet 14.02.2015 kl.16:32. Ligger i kategorien Musikk. 10 kommentarer15

b l u e

Skrevet 12.02.2015 kl.21:55. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld dere! Jeg sitter faktisk av alle ting og gomler pepperkaker, mens jeg ser på Bloggerne! Tehe.. Var så fysen på noe søtt, også fant jeg en pepperkakeboks i skapet. :)

Philip jobbet litt seint, så da ble det selfies... 

 

genser: DKNY // tights: Selected

Jeg skal straks kose meg med Pretty Little Liars. Det er så deilig og legge seg på sofaen med spennende og lett underholdning på kvelden. Ønsker dere en fin kveld! :)

 

Love Kristine

Skrevet 12.02.2015 kl.21:55. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer14

flawless beauty - Bella

Skrevet 12.02.2015 kl.00:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Jeg tok disse skjønne bildene av Bella i morges. Hun liker å sitte i vinduet bak gardinen på stuen og se ut. Å når jeg tittet på henne bak gardinen. så fikk jeg all oppmerksomheten hennes. Se hvor søt hun er. De isblå øynene hennes kommer så fint fram i dagslys. Go'jenta vår ♥

 

 

Love Kristine 

Skrevet 12.02.2015 kl.00:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer7

passion for fashion - get inspired

Skrevet 11.02.2015 kl.10:49. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 11.02.2015 kl.10:49. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 7 kommentarer11

rise and shine

Skrevet 10.02.2015 kl.09:36. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God morgen solstråler! Håper dere har sovet godt og fått en fin start på dagen.

Jeg har mye å gjøre på jobben for tiden, og stresser mot en deadline. Så i går jobbet jeg nesten 12 timer. Sånn er det noen ganger, og det er helt ok. Jeg trives med det ekstra ansvaret. Og om man ikke pushes litt, så blir læringskurven temmelig flat og hverdagen døll. Så med andre ord - jeg har det helt fint! 

Ha en nydelig dag! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.02.2015 kl.09:36. Ligger i kategorien My life as Kristine. 11 kommentarer2

Nicki Minaj - Feeling Myself ft. Beyoncé

Skrevet 09.02.2015 kl.22:51. Ligger i kategorien Musikk.

 

 

Love Kristine

Skrevet 09.02.2015 kl.22:51. Ligger i kategorien Musikk. 2 kommentarer6

m a j o r s t u e n

Skrevet 08.02.2015 kl.23:56. Ligger i kategorien My life as Kristine.

genser: Calvin Klein // bukse: PJK Patterson J.Kincaid

 

God kveld! Håper dere har hatt en fin helg, og at dere nordover ikke har blåst bort. ;) På fredagskvelden var jeg sammen med fem ålesunds-vennninner. Taco, vin, sjokolade og catching up - kos! Ellers så har helgen bare glidd sakte av gårde. Lørdagen gikk til shopping, matlaging, filmer sofa-chill, og slik var omtrent søndagen å. Rolig, men hyggelig og avslappende etter en travel arbeidsuke. 

Ha en fin kveld! 

 

Love Kristine

Skrevet 08.02.2015 kl.23:56. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer14

passion for fashion - get inspired

Skrevet 06.02.2015 kl.00:15. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine 

Skrevet 06.02.2015 kl.00:15. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 14 kommentarer10

m o r n i n g b l i s s

Skrevet 05.02.2015 kl.09:09. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God morgen dere. Hadde en hyggelig start på dagen i dag. Bella hoppet opp på brystet mitt og ville ha kos når alarmen ringte. Morgenalarm for henne betyr nemlig at mammaen hennes endelig er våken, og da får hun nakkemassasje og kos. Philip laget også kaffe mocca til meg, akkurat som jeg liker den. Ikke feil å våkne opp med disse to favorittene ♥

Ønsker dere en nydelig dag! 

 

 

Love Kristine 

Skrevet 05.02.2015 kl.09:09. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer1

Rihanna And Kanye West And Paul McCartney - FourFiveSeconds

Skrevet 05.02.2015 kl.01:22. Ligger i kategorien Musikk.

 

 

Love Kristine

Skrevet 05.02.2015 kl.01:22. Ligger i kategorien Musikk. Én kommentar17

r e n z o & k a i

Skrevet 03.02.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Det nyeste innkjøpet mitt er denne Renzo & Kai kjolen, og jeg bare digger den! Kjolesamlingen min har vokst veldig siden jeg flyttet til Oslo for 2,5 år siden og begynte i fast jobb. Å siden vi er så ofte ute på byen, så er det kjekt å kunne variere i antrekkene. Men nå er det lenge siden jeg har pyntet meg skikkelig, ja faktisk ikke siden Nyttårsaften. Og vi har ikke vært ute på byen i Oslo siden desember heller. Jeg fryser så lett og går litt i dvale på vinteren, men det blir nok mer fremover. Kan nesten ikke vente til våren kommer!

 

 

 

Love Kristine 

Skrevet 03.02.2015 kl.23:31. Ligger i kategorien My life as Kristine. 17 kommentarer3

Jimmy Fallon, The Roots, and Music Superstars Sing "We Are The Champions"

Skrevet 03.02.2015 kl.10:14. Ligger i kategorien Musikk.

Artig og se så mange artister synge A Capella sammen. Christina Aguilera, Blake Shelton, Usher, One Direction, Ariana Grande... er bare noen av de. Vakkert! 

 

Love Kristine

Skrevet 03.02.2015 kl.10:14. Ligger i kategorien Musikk. 3 kommentarer5

passion for fashion - get inspired

Skrevet 02.02.2015 kl.09:59. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 02.02.2015 kl.09:59. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 5 kommentarer9

h e l g e n

Skrevet 01.02.2015 kl.21:45. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei dere! Håper dere har hatt en fin helg. Det har ihvertfall jeg. I går var vi på pannekake-lunsj hos et vennepar av oss. Å på kvelden laget vi verdens beste burger. Biffburger i polarbrød med guacamole, spinat, paprika, tomat, agurk og cheddar. Fantastisk! :) 

 

 

På lørdagskvelden og søndagsmorningen gikk vi tur med denne lille tøffingen, Bentley. Eieren, som er en venn av oss, var bortreist så da meldte vi oss som barnevakt. Vi har jo så lyst på hund. så det var artig og leke og gå tur med han. 

 

 

I dag har vi faktisk hatt vaskedag, så nå er det rent og pent her. Herlig! Nå ser vi 4-Stjernes middag og skal spise reker. Ha en fin kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 01.02.2015 kl.21:45. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits