12

Lighten up

Skrevet 27.02.2014 kl.20:21. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God torsdag søtinger. Bare en arbeidsdag igjen nå, så er det helg. Denne uken har bare rast avgårde. I går var jeg på kafé med søte Linn, og ellers så har jeg jobbet litt lange dager. . 

 

 

Nå har jeg tent duftlys og skal kose meg med de nyeste episodene av Pretty Little Liars, The Originals og Cougar Town. En god blanding for kvelden med jente-krimdrama, overnaturlig vampyrspenning og lett komedie. Ønsker dere en nydelig kveld :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 27.02.2014 kl.20:21. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer7

peace

Skrevet 26.02.2014 kl.18:00. Ligger i kategorien Fotokunst.

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.02.2014 kl.18:00. Ligger i kategorien Fotokunst. 7 kommentarer12

Passion for fashion - get inspired

Skrevet 25.02.2014 kl.22:28. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.
 

 

Love Kristine

Skrevet 25.02.2014 kl.22:28. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 12 kommentarer8

Beauty

Skrevet 25.02.2014 kl.01:28. Ligger i kategorien Fotokunst.

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 25.02.2014 kl.01:28. Ligger i kategorien Fotokunst. 8 kommentarer10

Søndag - Bella, trening og helgekos

Skrevet 23.02.2014 kl.22:39. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God søndag dere! I går var vi på besøk hos bestemoren til Philip for og feire 84 års dag hennes. Det var så koselig der. Vi spiste middag, dessert, skravlet og hadde mye godt i glasset. God stemning og godt humør. Rett og slett en veldig hyggelig kveld. Philip er så heldig som har begge bestemødrene sine igjen. Jeg har desverre mistet alle mine besteforeldre. 

Bella blir så glad når vi ser på henne spise. Hun elsker perser-knottene sine, og maler mens hun spiser når vi holder henne med selskap. 

 

 

Ellers i helgen har jeg trent litt. Ja tenk det dere. Jeg har faktisk vært på treningstudioet hele tre ganger denne uken og det er mer enn i hele 2013. Endelig har treningslysten kommet til meg også, og jeg syns det er ganske ok og springe litt på mølla og bruke noen av de styrkeapparatene. Jeg gjør det mest for å holde kroppen sunn, bli litt sterkere og få bedre kondisjon. 

Nå skal vi se et par episoder av Revolution før vi finner sengen. Ønsker dere en fin kveld!

 

 

Love Kristine

Skrevet 23.02.2014 kl.22:39. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarer15

Ny hårklipp og kaffe mocca

Skrevet 21.02.2014 kl.00:07. Ligger i kategorien My life as Kristine.God kveld dere. Tok disse bildene når jeg skulle hente posten. Kan nesten ikke tro det er snø igjen i Oslo. Er så klar for varme og bar bakke. Har aldri vært noe vinter-menneske, og synes snø er noe som kan være på fjellet. Gleder meg allerede til vår og sommer!

 Jeg har også klippet håret i dag - selv. Jeg klipper meg relativt ofte for at håret skal se sunt ut, og jeg gjør det alltid selv. Jeg har gjort dette de siste seks årene, og siden jeg aldri farger håret eller har noe frisyre, så funker det bra for meg. For dere så har fult meg lenge på bloggen så har jeg skrevet om dette tidligere, men for dere nye så kan jeg dele hvordan jeg gjør det; Etter jeg er nydusjet børster jeg håret flatt og deler det med en kam på midten av hodet. Jeg bruker *kremt* nippelsene som mål, og klipper av håret rett under dem. Det blir alltid rett, og det blir det aldri for kort for min smak heller. Tihii... Det sier seg vel selv hvorfor jeg ikke har noen demonstrasjonsbilder av klippingen, ;) 

Ellers i kveld har jeg koset meg med kaffe mocca og Costume. Jeg elsker kaffe mocca og drikker det nesten hver dag. Oppskriften på Kaffe Mocca Kristine-style er: Tar to spiseskjeer O'boy i et melkeglass, så en kopp Senso-kaffe i glasset, og til sist fyller jeg opp med melk før jeg putter glasset 1 minutt i mikroen. Enkelt og sykt digg. Å jeg tror faktisk ikke det er sååå usunt. Det er ekstra lettmelk og O'boy liksom, ikke fløte og krem som man får på kafféer. Så jeg tror den er innenfor. :)

Ønsker dere en nydelig kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 21.02.2014 kl.00:07. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer14

Light

Skrevet 18.02.2014 kl.23:49. Ligger i kategorien Fotokunst.

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.02.2014 kl.23:49. Ligger i kategorien Fotokunst. 14 kommentarer11

Inspirasjonsbilder 18. februar

Skrevet 18.02.2014 kl.01:03. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.02.2014 kl.01:03. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 11 kommentarer6

Søndagen, Bella-kos og indisk

Skrevet 16.02.2014 kl.22:48. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Fredagen tok endelig av gipsen etter tre lange uker. Det var utrolig deilig, og nå jobber jeg med og trene opp igjen hånden min. Det var benet i hånden tilknyttet ringefingren som knakk, så den fingeren må knyttes opp til ringefingeren for og få i gang bevegligheten. Akkurat nå er det en vei og gå, og det føles rart i hånden. Som dere kanskje ser ligger knokkelen til ringefingeren noe lavere enn normalt, og det vil den alltid gjøre. -Et varig mén fra uhellet. Men legen sier jeg kommer etterhvert til og få 100% bevegelighet igjen, og det er det viktigste. 

Lørdagen feiret vi bursdagen til moren til Philip. Så jeg, Philip, Maria, Mathias og foreldrene til Philip dro på Yayas og spiste, før vi alle dro hjem til oss for å ta noe godt i glasset. God mat og topp stemning - herlig kveld!

 

 

I dag sov vi lenge, spiste en hyggelig frokost sammen og har koset myyye med Bella. Hun har krevd mye oppmerksomhet i dag, siden hun har blitt litt forsømt de siste dagene pga Valentines day og bursdagen i går. Ellers så har jeg trykket litt på pc, sett de siste episodene av The Originals, mens Philip har spilt PS3.

Nå skal vi spise Tikka Masala og se på Revolution.

 Ønsker dere en nydelig kveld! :)

 

Love Kristine

Skrevet 16.02.2014 kl.22:48. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer15

Valentine - jeg fikk ei STJERNE!!!

Skrevet 16.02.2014 kl.17:59. Ligger i kategorien My life as Kristine.

kjole: By Malene Birger // sko: DinSko // veske: BCBGeneration

 

Fredag 14. februar var det Valentines day, og det er ikke en dag som bare passere her. Vi er flinke til å vise kjærlighet ellers i hverdagen gjennom pene ord, omtenksomhet, nærhet og oppmerksomhet. Likevel er det hyggelig og gjøre noe ekstra på denne dagen her. Å jeg ble totalt blown away av gaven jeg fikk av Philip. Han hadde skrevet et nydelig kort, også fikk jeg ei Marc Jacobs klokke og ei stjerne. Jeg elsker klokken, men jeg fikk faktisk ei STJERNE! Philip har altså kjøpt ei stjerne på himmelen til meg som nå heter "Kristine's Perle". Philip kaller meg for "perlen sin", så derav navnet. Jeg får papir i posten på den i de nærmeste dagene, og da kan jeg vise dere mer. Stjernen min ligger nær stjernebildet Taurus, som er mitt stjernetegn. Når man går inn på google earth kan man snart få opp "Kristine's Perle" på stjernehimmelen. Dette er virkelig den mest romantiske gaven jeg har sett i hele mitt liv. Kan ikke tro det, jeg har min egen stjerne. <3

 

 

Til Philip hadde jeg kjøpt et kjempekult skinn-armbånd med magnetlås fra Gullborgen, en Tommy Hilfiger genser og to Ralph Lauren hverdags skjorter.  

 

Etter vi hadde vekslet gaver tok vi taxi til Klosteret der vi hadde reservert bord. Det er første gang vi spiser der, og jeg ble positivt overrasket. Maten og servicen var god, og lokalet var så fint. 

 

 

Foruten den ene daten vi hadde på en sjømatrestaurant på en brygge i Tyrkia i sommeren som var, så tror jeg at dette er den mest romantiske dagen i mitt liv. Jeg er virkelig heldig som har en så fantastisk kjæreste som Philip <3

 

 

Love Kristine 

Skrevet 16.02.2014 kl.17:59. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer16

For beautiful...

Skrevet 12.02.2014 kl.21:51. Ligger i kategorien Fotokunst.

 

 

 

 

Love Kristine 

Skrevet 12.02.2014 kl.21:51. Ligger i kategorien Fotokunst. 16 kommentarer5

Tirsdag - keep smiling

Skrevet 12.02.2014 kl.00:12. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei dere og god ny uke! I går glimtet jeg med mitt fravær på bloggen. Jeg og Philip har begynt på ny tv-serie nå, Revolution, og den er bare sååå spennende. Så vi endte opp med å se hele 5 episoder i går fra min PC, og da tok jeg bloggfri. Noen andre som ser på den? 

 

 

Ellers denne uken så er det to høydepunkter, og begge er på fredag: Det er Valentines day og jeg skal ta av gipsen. Hjelpes så jeg gleder meg til og ta av gipsen. På fredag har jeg gått med den i hele tre uker, og jeg er så ubeskrivelig lei. Tre av fingrene mine lider av sick klaus, for de får ikke bevegd på seg. Det er også irriterende og at jeg må gjøre alt med venstre hånden, eller at jeg må få hjelp til så banale ting som ogskjære opp maten min. 

Jeg husker bare i helgen som var da Philip hadde laget herlig biffmiddag, og det så nydelig ut. Men etter han kuttet alt i småbiter, så det temmelig lite innbydene ut. Jeg klarte også og få brødskiva mi med makrell i tomat i fanget i jobblunsjen sist uke, fordi jeg klønet slik uten bestikk. ALT tar lengre tid også. Jeg smiler tappert ute blant folk, også furter jeg litt til Philip inn i mellom. Tihi... Philip sier det er lov. ;)

 

 

Ønsker dere en nydelig uke!

 

Love Kristine

Skrevet 12.02.2014 kl.00:12. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer12

Lørdagen - shopping og party

Skrevet 09.02.2014 kl.21:34. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Kjole: Zara


Tideligere på dagen i går var jeg og Linn på shopping. Jeg har ikke kjent henne så lenge, men hun er en av de snilleste jentene jeg har møtt. Alltid smilene og blid, og har aldri et vondt ord å si om noen. Genuint god jente. :)

Senere på kvelden dro jeg, Philip og Linn på vorse til en kompis av Philip, Krister, før turen gikk videre på Raspoutin. Der hadde verten leid bord, og stemningrn var bra. Etter Raspoutin dro jeg, Philip og Linn på nach til Arilld, han som vi festet med på fredagen.

 1. meg og Philip // 2. Linn og meg // 3. Linn og meg // 4. champis // 5. Philip og Hermann // 6. Linn og meg // 7. Linn, Krister og meg // Nach-vin

 

 

Love Kristine

Skrevet 09.02.2014 kl.21:34. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer6

Kuleste kvelden på lenge - Baroque

Skrevet 08.02.2014 kl.18:31. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Kjole: Acne 

 

God helg søtinger! I går hadde jeg virkelig en alle tiders kveld ute på byen. En venn av oss Arild arrangerte tidenes fest på Baroque, og hjelpes for ei fantastisk stemning! Her en noen bilder fra gårsdagen... 

 

1: Relling og Philip // 2. Meg og designeren // 3. Kristian Valen og meg // 4. live trompenist // 5. Arild og Philip // 6. Per Kristian og meg // 7. hyggelige folk 

 

Arild hadde ordnet langbord med så mange kule og hyggelige folk. Vi danset rundt bordene (og i sofaen med høye heler!!!), koste oss med noe godt i glasset og minglet. Han trompenisten som spilte på baren var også så flink. Vireklig en super kveld! :)

 
 

 

Love Kristine

Skrevet 08.02.2014 kl.18:31. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer14

Skaper hjem

Skrevet 06.02.2014 kl.22:13. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei dere. Tenkte jeg skulle poste disse bildene fra stua vår. Vi begynner og få det koselig nå. Selv om vi har bodd her på Majorstuen i 1,5 år, så har ikke interiør og møbler stått så høyt på listen over innkjøp før i det siste. Jeg var jo student i 6 år før vi flyttet hit, så jeg kom med relativt lite. Og selv om pengene tikker inn som en liten julaften hver mnd nå, er det så mye annet og bruke de på. En fin klesgarderobe med tilbehør stod først på listen min. Også til reise og sosiale arrangement har vært viktig. Men nå - nå skaper vi hjem også. I går fikk vi nytt tvbord som jeg kan vise dere siden, og neste blir nok stuebord. Alt til sin tid.  

Ønsker dere en fin kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 06.02.2014 kl.22:13. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer9

Life is like a camera...

Skrevet 04.02.2014 kl.20:13. Ligger i kategorien Fotokunst.

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 04.02.2014 kl.20:13. Ligger i kategorien Fotokunst. 9 kommentarer8

Ulver

Skrevet 03.02.2014 kl.21:13. Ligger i kategorien Speak out!.

 

Må innrømme jeg fikk en skikkelig bismak i munnen i dag, og ble direkte uvel når jeg så hva norges svar på Cruella De Vil klarte og poste. (Siden bloggen min skal være et sted for skjønnhet og glede, så ønsker jeg ikke poste bildene her. Linken til artikkelen finner dere HER). Jeg skjønner at Sandra Borch liker og provosere, og soler seg nok i all oppmerksomheten dette gir. Men jeg nekter og tro at det og røske i hjerterota til så mange andre kan bidra til noe godt eller positivt tilbake til henne. Temaene rundt pels, peldoppdrett og human/ikke-human avliving av dyr er omfattende, og jeg ønsker ikke og skrive en A4-side om hvorfor jeg er så sterkt imot pelsoppdrett og pelsbruk. Men det jeg vil si, er at jeg håper jeg aldri må fortelle mine barn/barnebarn: "Vi hadde ulv i Norge en gang, men de ble desverre utryddet". Kan australiere leve side om med verdens farligste edderkopper, slanger, haier mm., så må vi klare og leve med noen få ulver. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 03.02.2014 kl.21:13. Ligger i kategorien Speak out!. 8 kommentarer17

Lørdagen - sjømat

Skrevet 02.02.2014 kl.19:33. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Lørdagen var en veldig rolig dag, men så utrolig koselig. Foruten en tur på butikken for og handle inn mat, så var vi kun hjemme. Nå som jeg er skadet, så må Philip gjøre det meste av matlagingen. Tihi..jeg klager ikke altså. Til lunsj laget han dampede med blåskjell med blåmyggost til oss, og det var så nydelig. Oppskriften finner dere HER.

 

 

Vi så en del filmer, deriblant The Hunger Games: Catching Fire. Den var så bra, og jeg gleder meg til oppfølgerene. Seinere på kvelden laget Philip sushi til oss. Jeg kunne ikke akkurat hjelpe til, annen enn å sitte i baren på kjøkkenet og skravle for og holde han med selskap. Han laget maki med laks og kamskjell. For en mann jeg har! :) 

 

 

Peiskos, god mat og selvskap av mine to beste - herlig lørdag!

 

 

Love Kristine

Skrevet 02.02.2014 kl.19:33. Ligger i kategorien My life as Kristine. 17 kommentarer10

Ut på byen med gips, ingen triks ;)

Skrevet 01.02.2014 kl.19:59. Ligger i kategorien My life as Kristine.Hei dere. Slenger med noen bilder fra i går kveld. Vi hadde igrunn kjøp inn blåskjell, og skulle ha en hyggelig kveld hjemme - bare vi to + Bella da. Men istedet ble vi fristet av noen venner til å dra ut. Så da var det på med kjolen. 


Kjole: Guess

 

Vi dro ut på et utested som heter Baroque. I det jeg kom inn på utestedet, så slo det meg hvor dårlig idé dette var med brukket ben i hånden min og gips. Det var mye folk og topp stemning, men det er ikke lett og være forsiktig med hånden i tette folkemengder. Folk har nok med selv selv, og jeg ble naturlig nok pushet flere ganger når jeg passserte andre. Heldigvis satt vi mesteparten av tiden ved et bor ovenfor dansegulvet. Så da gikk det greit...helt til noen klarte å søle ett vinglass på meg - over gipsen. Så nå lukter gipsen min vin og fyll. Jaja - sant skjer! Det var en hyggelig kveld uansett :)

 

Blir så i stemning av den sangen her... 

 

 

Love Kristine

Skrevet 01.02.2014 kl.19:59. Ligger i kategorien My life as Kristine. 10 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits