5

Seriøst - IGJEN!!!!

Skrevet 29.02.2012 kl.20:18. Ligger i kategorien My life as Kristine.

E d seriøst mulig!?!  No har nåkken hacka Philip for tredje gang! D har blitt sendt ut masse slibrige meldinginge til ulike jente på facebock me grov seksuell karakter, spørsmål om date i Oslo (lite oppdatert hacker - Philip e jo i Trondheim) +++ Alt har skjedd midt på natta når begge sov i (d vi vet såfall) 2 daga. 

I meldingene som "han" har sendt står d åsså at e har dumpa Philip og kasta han på dør. D e selvfølgelig ikke sant! 

 

  

Thumbs up  til dem jentene som skjønte han va hacka, og en STOR smækk til dåkke som va me på "sidespranga" me å få han utro bak ryggen min! Veldig shady og lite kult - skam dåkke!

Saken blir selvfølgelig politianmeldt!

 

 

Love Krizz

Skrevet 29.02.2012 kl.20:18. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarer4

Snakka vi fritids eller!?!

Skrevet 28.02.2012 kl.17:58. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Fant en sann morsom app til mobilen i dag som kan lage sanne artige bilde...

...så i dag har e såtte sikkert en time å leika me den. E skulle egentlig bare ha en app som fjerna røde øyne, men dinne gjorde jo alt rart. Laga rare ramme, rocke-bilde, vintage-bilde +++... Omg, merka e blir nesten flau av å skrive om d. Skikkelig kleint å sitte å redigere portrettbilde av se sjøl. :P MEN, da har dåkke såfall et tips om dåkke skal lage et tema-album!. ;)

 

 

NB! E e ikke kjøpt og betalt her -tips for free!

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 28.02.2012 kl.17:58. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer0

Bella duh Bella

Skrevet 27.02.2012 kl.18:59. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag har e jobba me innlveringa mi "Befolkningsprognose med utstreknin av behov", og d va så herlig å få den levert inn i kveld. Jobba lenge me den siden den telle 10 % på sluttkarakteren. D ekke mye, men alt hjelpe på. ;) 

Ellers ekke d så masse som har skjedd i dag. Vi va en tur på Indiska for å kjøpe ny røkelse siden vi e tom. Vi tenne masse røkelse, å d e så herlig å sovne til. E pleie alltid å bruke dinna "Grønn te", men dem va uheldigvis tom for den så d blei lavender og kanel i stede. Dem ekke like go!

 

 

Slankinga til Bella går åsså bra. Ho får bare 30 gram perser-for om dagene, å d går veldig bra uten masing. Har stasjonert ut litt vannglass riundt i leiligheta så ho kan drikke masse væske i stedet. Funka bra d! :) Her e Bella litt trøtt i tryne ;)

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 27.02.2012 kl.18:59. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarer4

5 måneda!!!

Skrevet 26.02.2012 kl.20:54. Ligger i kategorien My life as Kristine.

LØRDAGI går så hadde e og Philip 5 måneds-dag! Tenk at han har holdt ut me me i heile 5 mnd - kem hadde trodd d lissom!?! Hehehe... Neida, trokke han lide akkurat! ;)

Vi feira dagen me by-shopping og kaffe på formiddagen, og laga indisk mat på kvelden. Begge elska nemmelig indisk. Så d e alltid en suksess. 

 

 

Til dessert spiste vi gulrot-kake, som vi laga sjøl! Vi e litt stolte, for ingene av oss har laga sann kake før! Den smakte som en million å! :)

 

 

Ellers på kvelden så vi en del tv og film. Vi så blant anna ditta programmet Hver gang vi møtes på tv2, å d va så imponerende å høre dem ulike artistene sine versjona av Vinni sine sanga. Syns åsså at Vinni e en ganske kul fyr!

 
Vi tok oss åsså en tur innom et vorse en times tid for å hilse på litt folk der, men d frista mer me film-kos og godis hjemme etterpå, så d blei ikke nåkkke party på byen dinne kvelden.

 

SØNDAG
Stolte etter gårsdagens kokkelering, så bestemte vi oss for å smælle til me bolle-baking i dag. Dagens twittermld løyd:

 

Elting ekke lett ass, både tungt og slitsomt. Så d blei Philip som måtte røre sammen hendelsen og dele opp deiga, mens e målte opp og rulla dem ut. Å d gikk faktisk villt overraskende bra. Dem blei både luftige og sinnsykt gode. :) Mamma si oppskrift -så d måtte bli en suksess. ;) 

 

 

Vi har også begynt på en ny tv-serie no: Warehouse 13. D e en litt sann overnaturlig speningsserie, der to NSA-agenta leita etter artefakter me forbandelse. Ganske bra serie. ;)

 
 

 

Love Krizz

Skrevet 26.02.2012 kl.20:54. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer7

Sing it!

Skrevet 25.02.2012 kl.16:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I går så hadde e et par tima undervisning, før e dro bort på Realfagsbygget for å si hei til en kompis av me Bjørn som hadde fotoshoot der. E har stått nåkken ganga modell for han sjøl, å dåkke kan se nåkken av bilda på linken: 

http://www.bj0rn.net/wordpress/?s=kristine+r%C3%B8sok

 

På ettermiddagen så satt e og Philip og drakk litt vin i leiligheta, og twitter-mld mi da løyd slik:

 

 

Godeste Giske twittra me aldri tilbake. Jaja... Han va vel opptatt me å feste sjøl ;)

 

Seinere på kvelden dro Philip på restaurant for å møte nåkken tidligere kollega, mens e fikk besøk av en go kompis. Vi dro fram igjen ps2-en min og singstar rock -åja, vi rocka leiligheta! :) 

 

 

Når Philip kom tilbake så skulle vi alle ut på byen, men mitt ukontrollerte inntak gjorde at e måtte kapitulere og heller finne bøtta og deretter senga. Skikkelig idiotisk av me. I kveld e d skjerpings på flaska! 

 

 

Love Krizz

Skrevet 25.02.2012 kl.16:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer0

Love my shoes :)

Skrevet 23.02.2012 kl.22:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.
I dag jobba e nåkken tima hjemme før e dro på skolen for undervisning. Kan vel konstantere at e ikke har vært i nok undervisningstima når e kommer inn i klasseromet, kjenne ikke igjen nåkken ansikt og lure på om e e kommet rett. :P Til mitt forsvar så begynte e litt seint me å ta d emnet og der e sann tre ulike lærere og masse ulike gjesteforelesere fra bygge-bransjen. Etter skolen så møtte e Philip på Mormors og når e kom dit så overraska han me me nye sko. :) Skjønneste gutten <3 

 

 

Vi delte ei flaske vin der. før vi dro hjem for å lage middag og vorse videre der før ut. 

 

 

Men når vi først va hjemme og satt godt til rette i sofaen, spiste lasange og så Kill Bill-filmene, så blei vi bare værende hjemme. ;)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 23.02.2012 kl.22:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarer0

På slankern

Skrevet 20.02.2012 kl.18:34. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag bestemte vi oss for å sette Bella på slankern. Ho e rett og slett for feit no. Står ho på to bein så ser ho nærmest pyramideforma ut. Jenta som e snart 2 år veie nesten 5 kg. Å når e va på dyreklinikken i mai i fjor sa dyrelegen at ho va tjukk, og da veide ho bare 4,6 kg. E har alltid vært for "snill" og gitt ho fri tilgang på mat, men fra no av blir d kun tre faste måltid. 

 

 

 

Bella e den nydligste katten og vi har så utrolig masse glede av ho. Så vi ønska selvfølgelig at ho skal leve så lenge som mulig. Å e vi flik og får ho ned på ei sunnn vekt, så øke vi levetida henna å. Sååå no må e begynne å bli litt streng. Lika d absolutt ikke! 

 

 

 

Bella <3

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 20.02.2012 kl.18:34. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarer4

Dagen derpå

Skrevet 20.02.2012 kl.00:12. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Å starte morningen me kald PepsiMAX e virkelig et must dagen derpå. Ka som va i den vinen vi drakk i går, må gudene vite. Orkester inn i hode mitt såfall, så d e bare å tulle i se mer brus. Hjelpe alltid! ;)

 

 

Vi har omtrent tilbrakt heile dagen i seng, der vi har spist godis og sett tv-serie m.m. :) Vi kom oss en liten tur ut da, for å spise pizza på Egon. Sløv dag ass, men veldig deilig! :)

 

 

 

Vi begynte å på en ny tvserie, Once upon a time. Vetsje heilt ka e syns enda, må se litt flere episoda først. Foreløbig virka den litt merkelig. ;)

 
 

 

Love Krizz

Skrevet 20.02.2012 kl.00:12. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarer1

Fin på vin :)

Skrevet 19.02.2012 kl.14:14. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Dagen i går va kjempe fin. :) Vi va først på shopping i 4-5 tima, å ka jente elska ikke d vel! ;) Begge kjøpte se bukse og diverse andre ting. Å på kvelden laga vi taco og drakk vin. Etter en del glass, party-musikk og go stemning, så ringte vi trønder-taxi og blei kjørt til Vega. Digga faktisk den plassen. Bra klientell og go vin (vel...tror vinen va go såfall dvs. redusert dømmekraft) Jaja... Blir hvertfall gjentakelse!  :)

 
 

 

Love Krizz

Skrevet 19.02.2012 kl.14:14. Ligger i kategorien My life as Kristine. Én kommentar2

Fredagskos :)

Skrevet 18.02.2012 kl.04:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Stod opp tidlig i dag for å gå på undervisning i "Metoder oversiktplanlegging". E hakke så mange undervisningstima no som e skrive Master-oppgave, så d e faktisk litt chill å ha litt forelesninge. Da e d nemmlig bare å sette se tilbake og suge til se informasjon. Me en god kopp kaffe i handa og snus i leppa så e d ganske så ok! :) 

Ellers i dag så har e og Philip gått litt rundt i sentrum og titta i butikkene, før vi kosa oss me rekesmørbrød og vin på kvelden. Vi har begynt å følge me på en ny tvserie no: ALCATRAZ! Kan virkelig anbefale den ass, skikkelig spennende! ;)

 

 

No sitte vi og drikke milkshake i sofaen der Philip spilla ps3, mens e skal se nåkken episoda av The Lying Game. I dem siste ukene har vi drukka mye milkshake ass. Å d e sååå godt. :) 

 

 

Den vi laga ekke så veldig usunn heller faktisk. Milkshake e jo alltids best me iskrem, men vi kan jo ikke drikke is hver dag heller (www.FEIT.no)!!! ...Så e har kommet på ei egen oppskrift.

 

Milkshake oppskrift

 • 1 brett isbita
 • 1/2 Ja-vaniljeyoghurt
 • 2 stk banana
 • go del O´boy
 • melk

 

Så bledan vi heile greia og får ca 1 liter milkshake! Verdt å prøve! ;)

 

 

Love Krizz

Skrevet 18.02.2012 kl.04:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer0

Twee twee ;)

Skrevet 16.02.2012 kl.01:58. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

No e d tid for å finne senga her. D hakke skjedd så masse spennende i dag. Va på skolen en tur, å tok portrettbilde sammen me dem andre avgangsstudentene på bygg. Når e kom hjem så lå Philip i senga å han vakke heilt i form, så e henta ei bøtte og la me ved siden av han. Å etter bare nåkken få minutter så måtte han spontant spy, så e blei liggende under han under hendelsen! Wæææ... Hehehe... Ikke så heldig situasjon, men d va faktisk ikke så ille siden d va han. Neste gang tror e vi plassera bøtta på den syke si side! ;) 

 

 

Ellers så fikk e me twitter-konto for nåkken få daga siden. E hakke kommet heilt inni d enda. Hehehe...Har bare lagt til en del hollywood-kjendisa og et ymse utvalg fra kjendis-norge som e kan som e kan følge, dvs. kongelige, artista, skuespillere, idretts-folk, komikere, forfattera osv. Så har dåkke nåkke tips på spennende folk å følge, så let me know! ;) Dåkke kan finne me under brukernavnet: @kristinerosok eller bare søke på Kristine Røsok. :) 

 

I dag lød  tweeten min:


Love Krizz

Skrevet 16.02.2012 kl.01:58. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarer6

Valentine day :)

Skrevet 15.02.2012 kl.00:54. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

I dag har vært den beste Valentine dagen min ever. :) Kom hjem til Philip som hadde laga middag til me. Pepperbiff med potetstappe og peppersaus. Nam nam :)

 

 

Å i den røde konvolutten me kortet stod d at e skulle se under tallerken min. Å gjett ka som lå der!?!... To billetta til Trønder teater for å se stykke Arturo! :) Me me så fikk Philip et stort kort, Valentine kake med "jeg elsker deg" og hjerte-eske me godis. 

 

 

Etter middag så dro vi på teater. D va ekstra artig på teater fordi ei venninna av me fra Ålesund, Martha, va me i stykket, Ho va kjempe flink, å forestillingen va veldig artig. Anbefales! ;)

 

Me og Martha 2010

 

I pausen på teateret drakk vi vin og øl... ;)

 

 

Etter teater dro vi hjem og spiste kake og drakk vin og champis.

 

 

 

Philip hadde åsså reservert bord me blomster på Valentino og deretter på Frakken me piano-baren. Men vi hadde d så utrolig koselig sammen i leiligheta at vi blei bare her resten av kvelden. 

 

Happy Valentine til alle!!! :)

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 15.02.2012 kl.00:54. Ligger i kategorien My life as Kristine. 6 kommentarer3

Død og fordervelse

Skrevet 12.02.2012 kl.23:23. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag har vi hatt vaskedag i leiligheta. Æsj ass, e lika absolutt ikke rydde og vaske og blir ganske gretten av d. Men d trengtes. Så no har vi holdt på nåkken tima me støvsuging, rydding, oppvask og klesvask. Så lenge e har musikk så går d faktisk heilt ok. Men d va herlig å sette se ned etterpå å se tv-serie me god sammvittighet. :)

 

 

 

Så no har e sett en del episoda av The Lying Game, som en av leserne mine anbefalte. Thumbs up til den jenta! ;) Likte tv-serien som en go nr 3 av dem mer jente-seriene e ser på. Så e kommer nok til å fortsette å følge me på den! :)

 
 

Som alle har fått me se, så døde Whitney Houston...

 
 

Å for all del, d e jo alltid trist når nåkken dør. Men e skjønna ikke heilt alle som drive me sørge-statusa på face. Nekta å tro at d va så mange ihuga fans av ho blant vår generasjon. Kanke huske spiste e så en spotify-oppdatering me Whitney Houston på face. Men dama va flink dah! Den sangen e likte best av ho va nok:

 

musicnodes
Whitney Houston with Enrique Iglesias: Could I Have This Kiss Forever

 

 

Andra artista som e faktisk har blitt trist over døde e nok Aaliyah (2001) og Amy Winehouse (2011). 

 

 
 Dem va begge så utrolig unge og talentfulle, samtidig som e digga musikken demma.

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 12.02.2012 kl.23:23. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer2

Lørdags-chill :)

Skrevet 12.02.2012 kl.01:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Etter den texas-stemninga på byen i går, så va d herlig å kun ta en chill kveld me Philip i dag. :)

 

 

I kveld har vi sett på MGP å her e topp fem lista mi:

 1. Tooji - stay
 2. Lise Karlsnes - Sailors
 3. Tommy Fredvang - Make it better
 4. Nora Foss Al-Jabri - Somewhere beautiful
 5. Plumbo - Ola Nordmann

Tror Norge kan stille bra i år som senda han Tooji til å sjarmere jentene nede i europa! Beaten på sangen hanna va veldig kul ;)  Åssa digga e Lise Karlsnes. Hørte en del på Briskeby-albumet henna når e va yngre. :)

 

Ellers i kveld så har vi laga baguetta me pesto, tomat, mozzarella og oregano. Nam nam! :D

 

 

 

Å no sitte vi å ser på tv3- filmen "Analyze This" mens vi drikke den fantastiske gulrot-smoothien min og spise Fredags-mix. :)

 

 

 

Alle som høre om gulrot-smoothien min e super sketisk, men den e faktisk kjempe go! D har blitt Phlip sin smoothie-favoritt. (min e jordbær dah). Ditta e åsså ei sann sjøl-mekka oppskrift. Kan røpen den å til dåkke dah...

 

Gulrot-smoothie oppskrift

 • Ett brett isbiter
 • 2 gulrøtter
 • 1 banan
 • 1/2 stor Ja-vaniljeyoghurt
 • Appelsinjuice (på øyemål)

 

Ha en fin lørdagskveld alle sammen! :)

 

 

Love Krizz

Skrevet 12.02.2012 kl.01:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer7

Dramatisk kveld

Skrevet 11.02.2012 kl.07:58. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Kvelden i går starta ganske koselig, vi spiste først på en asiatisk restaurant like i nærheten. :)

 Deretter va d hjem å gjøre se klar til å dra ut for kvelden...

 

 

 

Vi dro på vose til en kompis av Philip, Joachim.

 

 

Aritg vorse me hyggelige folk. :) 

 

I 12-tida stakk vi på Crash og så videre på Vega. På Vega så begynte fire gutta å være frekk i kjeften til Philip, der dem løy om me osv. Å når vi gikk der i fra så merka vi at lommeboka til Philip va stjelt. Han fikk øye på gutta nåkken gate fra utestedet og satt på sprang etter dem. Heldigvis så nådde han igjen han ene gutten og la han i bakken og fikk tilbake lommeboka. Philip snakka så me politiet, å vett dåkke toppen av frekkheten - politimannen sa at han ene karen hadde rett før kommet sammen me ei jente og levert ei veske som han sa at e (Kristine fra Fristet) hadde stjelt på utestedet. Villeste påstanden ever!!! Politiet trodde selvfølgelig ikke på dem, og kunne fortelle at dem va kjenninga fra politiet! Enkelte e bare ikke litt rett i hode!!! 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 11.02.2012 kl.07:58. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarer2

Ikke heilt etter planen!!!

Skrevet 10.02.2012 kl.02:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I kveld så skulle e og flere venninne se bygg-revyen for NTNU, å e hadde gleda me veldig. E må vel innrømme at e ikke e den mest aktive kollektivtrafikk-brukeren, så e klarte av alle ting å gå på bussen i feil retning!!! Utrolig kjipt... Gikk av bussen etter flere holdeplassa og måtte traske i kulde og snøvær hjem igjen. Æsj ass... Så da va d bare å grabbe en yoghurt når e kom hjem og furte resten av kvelden...

 

 

Neida, blei ikke bare furting. Humøret mitt blei bedre utover kvelden. ;) E og Philip laga pizza og smoothie. Åsså kjøpte vi favoritt-snacksen min - Bamse. :)

 

 

Jordbær-smoothie oppskrifta har e mekka sammen sjøl, men e kan dele den me dåkke: 

 • 400 g fronsene jordbær
 • 1 banan
 • 1/2 stor Ja-vanilje yoghurt
 • Appelsinjuce (-på øyemål, smækk oppi til du får passe fylde)

 

Den smaka som en million!!! :D

  

 

Love Krizz

Skrevet 10.02.2012 kl.02:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer2

Chææmpis på skolen! :D

Skrevet 09.02.2012 kl.01:19. Ligger i kategorien My life as Kristine.

I dag så satt e nåkken  tima på kontoret vårt på skolen. Vi e 9 venninne som dele kontor i lag, å d e sååå gøy! :) Dagens kontor-pranks gikk utover Miriam. Maiken voldtok facebooken henna når ho tok en tlf på gangen, og ho fikk endra fødselsdatoen til i dag. D rant inn me gratulasjona, å Miriam fant ikke d ut før flere tima etter når nåkken gratulerte ho på mob-mld under forelesning! ;) Hihihi...

 

 

D va Teknologi-dagene på skolen i dag, så når klokka va fire så stakk vi bort på Kjel-kantina for tapas og mingling me bedrifte. Å der fikk vi chæmpis! :D

 

 

Gutten min vakke heilt i form når e kom hjem, så e kjøpte me godis til han og laga milkshake... :)

 
 

Ellers i kveld så har vi sett Contact og spist taco...

 

 

 

 

Love Krizz

Skrevet 09.02.2012 kl.01:19. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarer7

Breath...

Skrevet 07.02.2012 kl.01:03. Ligger i kategorien My life as Kristine.
 

Ahh... Dem siste ukene har vært maks stress. Skolen blei lissom litt satt på vent når e va me på Fristet i høst...

  

Så mens dem andre leverte inn fordypningsprosjektoppgava si til jul, hadde e utsatt frist til slutten av januar. Å siden e hadde så masse å ta igjen i andre fag og eksamenslesing, så fikk ikke e starta på den før i januar. Den telle 7,5 studiepoeng og kreve 195 arbeidstima. Å d skulle gjøres på 3-4 uke!!! .... E jobba nok mer enn 195 tima me den for å si d sann. ;) Såååå - e har vært villt sliten i d siste. Prøvde å ta en jente-kveld for et par uke siden....

 


Va kjempe koselig d. :) Å e va flink å drikke kun tre (fulle) glass vin og dro hjem kl 11 på kvelden til Philip for å stå opp tidelig. Men kroppen må ha fått sjokk. E kom inn døra, snakka usammenhengene og Philip fant me liggene i fosterstilling på badet og spydde sidelengs. UFINT!!! :P Skjønne gutten min dusja me og fikk me i seng! ;) 

Ellers så har Philip diska opp og laga litt kveldskos for oss... :)

 

 

 

 

D va vanvittig herlig å levere fra se oppgava på fredag som va!!!  :D

Oppgava gikk i hovedsak ut på at e skulle lage en reguleringsplann for et området i Ålesund. Den måtte også inneholde beskrivelse av eksisterende forhold, planbeskrivelse, internt veg-system samt tilknytning til fylkesveg, visualisering av området, landskapsplan og konsekvensanalyser. Huhhh... ;)

 Her e nåkke av d e leverte inn...

 

Å når kvelden kom så va d maks chill i sofaen me skummel film og godis...

 

 

 

Lørdagen så va e og Philip ute å feira me ei vin på Vivaldi...

  

 

I kveld har Philip vært på film-innspilling, så e har hatt me-time hjemme. Kosa me me rødvin og flere episoda av Gossip Girls og Pretty Little Liars...

 

 

 Ha en fin kveld alle sammen! :)

 

 

 Love Krizz

Skrevet 07.02.2012 kl.01:03. Ligger i kategorien My life as Kristine. 7 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits