16

Ellie Goulding - Army

Skrevet 18.01.2016 kl.17:00. Ligger i kategorien Musikk.

 

Ellie Goulding har laget denne koselig girlpower sang til bestevenninnen sin :) 

"I realised that I had focused a lot of writing on past relationships and it hit me I had never written about my best friend?I wanted to show our friendship for what it really is- honest, real, electric. I think about the times we drink together until neither of us can stand. The laughing at our own ridiculousness and foolishness?We open our hearts up and take risks, but together we are more powerful than ever.", Ellie Golding.

 

L♥ve Kristine

Skrevet 18.01.2016 kl.17:00. Ligger i kategorien Musikk. 16 kommentarer14

donout-lørdag

Skrevet 16.01.2016 kl.20:52. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

God lørdagskveld søtinger! :) I dag inviterte vi på donout-lørdag hjemme hos oss. Donout er noe av det beste jeg vet og virkelig en guilty-pleasure. Det er bare sååå godt! ;) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Det var Julia, Synne og Christoffer som kom til oss. Å veldig korselig var det. Vi skravlet spiste og cathet up etter det nye året Jeg må innrømme at det er ikke så ofte vi inviterer folk hjem til oss, for vi har ikke så stor plass og da må vi begrense antallet. Vi drar derfor mer ut og spiser med venner eller tar hjemme-middag med andre. Men fremover blir det forhåpentligvis en endring på dette. For nå er jeg og Philip på boligjakt. Altså - ikke fordi vi skal invitere folk hjem, men fordi vi trenger større plass nå som vi skal ha baby i juli. Så mye av helgene går derfor til å dra på visninger. Å fysj så tøft markedet er nå. Folk byr som gale, og alt går flere hundretusener over verditakst. Vi har derfor ikke lykkes enda, men det blir vel vår tur snart! 

 

 

Håper dere koser dere på lørdagskvelden! 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 16.01.2016 kl.20:52. Ligger i kategorien My life as Kristine. 14 kommentarer0

Billie Eilish - Ocean Eyes

Skrevet 16.01.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien Musikk.

 

Denne Los Angeles fødte jenta har bare en helt fantastisk stemme. Og hun er bare 13 år gammel! Billie Eilish kommer vi nok til å høre mer av fremover. Søt, moody og drømmende pop. Like it! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 16.01.2016 kl.18:00. Ligger i kategorien Musikk. Ingen kommentarer16

Creative Fashion Designs by Armenian Artist Edgar

Skrevet 15.01.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien Fashion.Kom nylig over denne fantastiske fashion illustratøren fra Armenia. For et talent! Digger virkelig bildene hans. :) Dere kan følge han på instagram HER om dere er like fascinert som meg ;)

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 15.01.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien Fashion. 16 kommentarer8

Bonnie McKee - Wasted Youth

Skrevet 14.01.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien Musikk.

 

Kom over denne catchy sangen og jeg DIGGER den! :) Å som dere kan se, er jeg er langt fra den eneste også. ;) Verdt å høre på!

 Ønsker dere en nydelig torsdag! 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 14.01.2016 kl.11:00. Ligger i kategorien Musikk. 8 kommentarer12

kanskje ikke helt passende

Skrevet 12.01.2016 kl.21:05. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

Øverst på ønskelisten min som jeg ga til Philip i jul, var denne trange gladiator-aktige skinnkjolen fra Renzo & Kai. Jeg hadde siklet på den i et halvår, og selv om omstendighetene endret seg veldig før jul, så klarte jeg ikke gi slipp. Til tross for 2 mnd på vei, kvalm hele dagen, oppkast og tretthet - og ikke minst ei mil unna å ha energi til å kle meg opp i denne, Kjolen ville jeg ha. Haha - rart med det, men jeg får heller bruke kjole som en motivasjon til etter fødselen. Målet må bli å komme inn i den... å alle andre klærne mine! ;)

Babybumpen min er ikke så stor enda altså, så jeg får fortsatt på meg alle klærne mine enn så lenge. 

 

SAMSUNG CSC

Slengte med det siste bilde, for Bella var så utrolig nydelig ♥

 

 

L♥ve Kristine

 

Skrevet 12.01.2016 kl.21:05. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer15

Var det planlagt?

Skrevet 11.01.2016 kl.23:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.

SAMSUNG CSC

Vi har fått noen spørsmål om babyen er planlagt. Det er faktisk over et år siden Philip og jeg snakket om at vi var klar for barn. Men vi ble enig om at vi ønsket en skikkelig kjærlighetsferie, bare jeg og han, før vi startet på familielivet. Turen vår gikk til Thailand, og vi hadde det helt fantastisk i Phuket og Phi Phi. Innlegg fra turen kan dere se HER!

I slutten av august bestemte vi oss for å bli foreldre, også gikk det veldig fort etter det. Jeg vet at mange bruker lenger tid, så jeg er utrolig takknemlig og glad for at det gikk så fort med oss og at vi nå venter et sommerbarn. Det blir en fin tid å gå ut i mamma-permisjon på, samtidig som barnet kommer veldig beleilig i forhold til barnehageplass. Nå må vi bare krysse fingrene og be til høyere makter at alt går bra i svangerskapet og barnet kommer ut frisk som en fisk :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 11.01.2016 kl.23:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer22

vi blir én til :)

Skrevet 10.01.2016 kl.22:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.I juli blir jeg og Philip foreldre til denne fantastiske lille krabaten. :) Lykke og gleden er helt ubeskrivelig! Vi var på ultralyd på onsdag og fikk endelig sett den lille, å hjelpes så søt den var. Vi så babyen tydeligere enn på bildet her, og vi kunne høre hjerte slå. Selv om den lille bare var 57 mm, kunne vi se armer, ben, hjerte. kranium og hjerne, ryggsøyle og flere andre organer. Den lå der så nydelig, strakk seg litt og holdt se på foten. Jeg er forelsket allerede! ♥ 

Det er en stund siden jeg har tittet innom her og oppdatert dere - og med god grunn. Jeg har nemlig vært utrolig kvalm og sliten i mange uker nå. Jeg har hatt null energi og overskudd etter jobb, og sover veldig mye. Samtidig som jeg har kastet opp nesten hver morgen og følt på kvalme dagen lang. Jeg har prøvd mange kjerringråd, og lite funker for meg. Mye søvn, jevnlig med små måltider gjennom dagen og MYE tygging av Extra ecualyptus er det eneste som funker for meg. Nå går det heldigvis litt bedre. Jeg er fortsatt litt kvalm, med det er ikke så ille. ;) Ser frem til å kunne bli mer aktiv innpå her igjen. 

Ha en nydelig kveld! :)

 

L♠ve Kristine

Skrevet 10.01.2016 kl.22:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 22 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits