16

Inspirasjonsbilder 31. januar

Skrevet 31.01.2014 kl.20:56. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.Love Kristine

Skrevet 31.01.2014 kl.20:56. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 16 kommentarer15

Brilleslange

Skrevet 29.01.2014 kl.22:17. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei dere! For et et par uker tilbake tok jeg en fullstendig synstest som resulterte i at jeg må ha briller. Å jeg som trodde synet mitt var perfekt - men neida. Jeg hadde både noe hornhinneskjevhet og er litt nærsynt på venstre øyet. Så fra mandag av begynte jeg med briller for aller første gang. Det er litt uvant og rart, så jeg bruker de stortsett kun på jobb.

 

 

Ellers går det stort sett i jobb, og i kveld var jeg på kafe-date med nydelige Linn på Starbucks. I går var også en tur innom H&M Home og kjøpte noen puter til sofaen vår, så nå syns jeg vi har det fint her. 

 


 

Ønsker dere en kjempefin kveld!

 

 

Love Kristine

Skrevet 29.01.2014 kl.22:17. Ligger i kategorien My life as Kristine. 15 kommentarer12

God mandag - SOFA!!!

Skrevet 27.01.2014 kl.23:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Hei dere, og god mandag! I dag har vært en speilvendt dag på jobb - jezz ass. Som dere ser har jeg gipset høyrehånden min. I min jobb som vegplanlegger så trykker jeg hele dagen på data - med datamus - med høyrehånden. Så i dag måtte jeg rett og slett gjøre jobben min med venstra. Ikke veldig lett, men det funket overraskende bra etterhvert. Det var en grunn til jeg ble tilbudt sykemeldig fra legen...som jeg takket nei til. Hodet fungerer, jeg har mye som må gjøres nå, og treigt utført arbeid er bedre enn ingen utført arbeid. På toppen av det hele har jeg nettopp fått meg briller som jeg må bruke.Så i dag både så jeg svimlende merkelig og jobbet med feil hand. Tehee.. Hele meg var bare feil i dag, men jeg kom meg greit gjennom dagen! 

 Som jeg nevnte på lørdag så fikk vi oss ny sofa i helgen. Den er svær, vanvittig svær. Det er en hjørnesofa på hele 3,5m + 2,8m, og det var Philip sitt påfunn. Haha... Jeg sa ja til denne vanvittige saken i halvsøvne på lørdagsmorningen når han strakk mobilen bort til meg og viste meg bilde. Trøtt og litt careless sa jeg bare jada velg du. Å vips - så hadde vi sofa. Må innrømme det var litt sjokkendring i stuen, men når har jeg vent meg til den. Syns den er knallfin, god og sitte i og digg digg digg!!!. :) 

Jeg tok ikke noe oversiktsbilde nå, for stuebordet vårt er passe missmatch til sofaen. Både det og tvbenken må byttes ut snart.

 

Nå tar jeg kvelden. Natti natt søtinger!

 

 

Love Kristine

Skrevet 27.01.2014 kl.23:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer24

Gårsdagens outfit...med rosa gips ;)

Skrevet 26.01.2014 kl.17:27. Ligger i kategorien My life as Kristine.


 

I gårkveld skulle vi egentlig bare ta det rolig. Men i løp av dagen så fikk Philip mld fra en kompis som jobber store deler av året i utlandet. Han kom nemmelig en liten tur til Oslo i går, og ville vi skulle ta en tur ut. Så da ble det ut på oss likevel. Jeg merket at jeg gruet meg. Jeg er ei jente som liker og pynte meg, og spesielt når jeg skal ut. Å nå som høyrehånden er gipset sliter litt med sminken, men håret er den største krisen. Jeg har naturlig paddeflatt hår, og tuperer det lett hver dag for å løfte det - en operasjon som er helt umulig med bare en hånd.Tihii... Det er faktisk Philip som laget meg til på håret etter instrukser fra meg. Så jeg ble litt bustete, men jeg syns han var flink. :)

 


kjole: Guess // sko: Bikbok // ulljakke:Moods of Norway

 

Det var heller ikke lett å finne noe å ha over kjolen. Jeg prøvde to svarte cardigan, men ingen gikk over gipsen. Så endte opp med denne budeie-ulljakken. ;)

Etter vorse endte vi opp på en hjemmefest på Kolboten, så det ble ikke ut likevel. Artig var det uansett!

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.01.2014 kl.17:27. Ligger i kategorien My life as Kristine. 24 kommentarer18

Rosa gips - shit happens

Skrevet 25.01.2014 kl.17:43. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Hei søtinger! Vil starte med å ønske dere en kjempefin helg!

Denne uken har vært noe spesiell. Vi dro på treningssenter for første gang sammen på onsdagen. Og jeg digget det. For noen år siden var jeg faktisk veldig aktiv på treningsenter. Jeg trente tre dager i uken, og derav sprang til sammen 2mil og trente styrke. Når jeg sprang på mølla igjen på onsdag, så fikk jeg tilbake den gløden. Jeg tok det litt rolig siden det er lenge siden sist, så det ble bare 3km og litt styrke. En start hvertfalll...

 ...trodde jeg. Så kom torsdagen, og vi dro på besøk til foreldrene til Philip. Tok noe godt i glasset, skravlet og koset oss. På vei hjem var jeg uheldig og sklei og datt på hånden min. Det gjorde kjempevondt. Men jeg var trøtt, sliten, og litt tipsy, så jeg gikk bare rett og la meg. Fredagsmorning var jeg hoven og det var så smertefult. Philip kjørte meg til legevakten, og der så legene på røntgen at jeg har brukket et lite bein i hånden. Så her sitter jeg med gips, og den skal være på i tre uker. 

 

 

Det er ikke alt som er så lett å gjøre lenger, nå som jeg har bare en funksjonell hånd. Men jeg klarte å sminke med med feil hånd i dag, og det gjode meg så stolt og glad. Det tok tid, var langt i fra enkelt, men det gikk. :)

Nå sitter jeg og Bella og ser på tv, mens Philip henter den nye sofaen. Så spent! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 25.01.2014 kl.17:43. Ligger i kategorien My life as Kristine. 18 kommentarer16

Monday - funday - jeje

Skrevet 20.01.2014 kl.23:05. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld søtinger. I dag er det mandag og jeg føler meg helt skutt. Tehe... Har igrunn ingenting og klage over, og denne mandagen er ikke særlig ulik andre mandager. Jeg er bare trøtte-tryne på grunn av dårlig døgnrytme fra helgen. Så nå skal jeg snart legge meg. 

Ellers i dag har jeg ikke gjort så my etter jobb, annnen enn og lage taco-middag med Philip, sett Batman (The Dark Knight Rises) og tv-serie. Hver mandag er det ny episode av Revenge, og det er en av favorittene mine.

 

 

Natti natt! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 20.01.2014 kl.23:05. Ligger i kategorien My life as Kristine. 16 kommentarer11

Inspirasjonsbilder 20. januar

Skrevet 20.01.2014 kl.18:58. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 20.01.2014 kl.18:58. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 11 kommentarer19

Utebilder i snøen

Skrevet 19.01.2014 kl.21:59. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Etter Philip kom hjem fra jobb i går så tok vi oss en liten tur utenfor døren. Vi har mange koselige kafé-barer i nærheten, så vi delte en flaske vin ute, før vi gikk hjem og spiste biffmiddag. Jeg gjorde det enkelt med antrekket, byttet ut tightsen med skjørt og tok på meg et smykke - og vips så var jeg vin-fin. Jeg tok bildene over på verandaen vår på Majorstuen, og søte Bella trasket rett ut i snøen så potene hennes ble dekket av snø. Søteste ♥

 

genser: Marc by Marc Jacobs // skjørt: ebay // smykke: Guess // jakke: Bikbok // sko: Din Sko


De andre bildene er fra den koselige bakgården vår. 

Det ble ikke vorse og ut på byen på oss likevel. Kjærsten til han som skulle holde vorse var blitt syk stakkar, og istedet for å dra en annen plass, så fristet sofaen og filmkveld mye mer. Vi så filmen The Adventurer The Curse Of The Midas Box, og den var så spennende. Vi liker egentlig godt og dra ut i helgene, møte folk og ha det gøy. Men samtidig er det ikke fullt så kult og stå ute i minus-grader i nylonstrømpebukse. Så vi drar natrulig nok litt sjeldnere ut på vinterhalvåret når det er kaldt og surt. Tehe... Har ikke tall på hvor mange forkjølelser jeg har dratt på meg fordi jeg har vært for lettkledd ute i kulda på lørdagskveldene. I dag våknet vi hvertfall friske og uthvilte. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 19.01.2014 kl.21:59. Ligger i kategorien My life as Kristine. 19 kommentarer13

Lørdag - hjemme - tvserier - synstest - iiik

Skrevet 18.01.2014 kl.16:26. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God helg søtinger! Mange av dere er nok på fjellet, går på ski og koser dere ute. For endelig har snøen kommet til Oslo for de som ventet på den. For min del er jeg mest glad i varme og temperaturer godt opp på plus-skalen. Min bedre halvdel jobber nå, så det er bare jeg og Bella og vi koser oss med The Originals. Er det flere som ser på den tv-serien? For dere som ikke har hørt om den før, så er det en sideserie til The Vampire Diaries, der vi følger livet til de orginale vampyrene. 

 

 

Ellers så var jeg og tok synstest hos Specsavers på torsdag. Må innrømme at hele greierne gjør meg litt utrolig og stresset. Jeg var nemmelig på den årlige legekontrollen via jobben sist uke, og skulle blant annet bare ta en enkel rutinesynstest ved og lese av bokstavlinjer på avstand fra en plakat. Jeg har alltid hatt krystallklart syn og kunne lese av nederste linje fra begge øynene mine. Men ikke denne gangen. Synet var fortsatt perfekt på det høyre øyet, men på venstre klarte jeg faktisk bare lese av åttende linje. Det er ganske stor endring på bare et år, så jeg ble anbefalt og ta en synstest hos optiker. Resultatet hos optikeren viste at jeg hadde både -1 i hornhinneskjevhet og +1 i syn på venstre øyet. På grunn av så stor endring på kort tid ble jeg oppfordret til å dra til øyelege og sjekke ut at ikke noe mer står bak synsendringen. Så nå krysser fingerene for alt er ok.

Jeg prøvde ulike briller i butikken, så neste uke får jeg meg briller som jeg skal bruke på jobb Jeg har aldri brukt briller før, så det blir litt spennende. Tihi.. Jeg så litt mer intellektuell ut med briller, noe jeg tipper alle gjør. 

 Senere i kveld skal vi spise biff-middag, også kanskje vi tar en tur ut. Ønsker dere en fortsatt fin lørdag! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.01.2014 kl.16:26. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer11

Inspirasjonsbilder 16. januar

Skrevet 16.01.2014 kl.21:53. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder.

 

 

Love Kristine

Skrevet 16.01.2014 kl.21:53. Ligger i kategorien Inspirasjonsbilder. 11 kommentarer21

God kveld fra stuen

Skrevet 13.01.2014 kl.20:28. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Skjorte: Elizabeth and James

God kveld søtinger! Ny uke og ny start. Jeg er ikke så flink til å være positiv og stråle på mandager. Syns i grunn denne dagen kan være ganske så tøff. Døgnrytmen har det med å bli helt vill etter helgen, noe som gjør at jeg sliter med og sove og er ofte trøtt på denne dagen. Så i kveld var det bare å hoppe i skjorta mi etter jobb, varme sjokomelk i mikroen og slække på sofaen. Nå skal sminken av og ansiktet pleies med kremmer fra hudpleiserien fra AHAVA, som er dødehavsprodukter fra Israel.

Ønsker dere en fin kveld og en god start på uken! :) 

 

 

Love Kristine

Skrevet 13.01.2014 kl.20:28. Ligger i kategorien My life as Kristine. 21 kommentarer9

Babyshower

Skrevet 12.01.2014 kl.20:56. Ligger i kategorien My life as Kristine.

kjole: Miss Sixty // genser: Zara // veske: Bodhi // sko: Din Sko


I går var jeg i babyshower for ei venninne av meg fra NTNU. Det er faktisk første gang jeg er på babyshower, og det var veldig gøy. Koselig var det også at jeg traff igjen tre andre venniner også fra studietiden min i Trondheim. 

Vi spiste kaker, cupcakes, lefser og godis, og hadde mange artige leker. Quis-lekene gikk ut på at vi skulle prøve å få flest rette svar fra spørsmål om barnet. Det var alt fra barnesykdommer til amme-tid, og hjelpes så lite jeg kunne svare på. Hehe... Men null stress, det er jo sann man leser seg opp på når tiden er inne for det. Vi fikk også alle bånd der man skulle klippe til etter det man trodde var mageomkretsen på moren. Den vorende moren skulle også tippe hvilket baby-bilde som tilhørte hvilken jente.

 

Under ser dere baby-bildet av meg som var brukt i konkurransen. Jeg sitter sammen med dukken min Marit. 

 

 

Love Kristine

Skrevet 12.01.2014 kl.20:56. Ligger i kategorien My life as Kristine. 9 kommentarer8

Fredagskvelden

Skrevet 12.01.2014 kl.02:04. Ligger i kategorien My life as Kristine.

genser: Alexander Wang // topp: Selected // tights: Selected // sko: Din Sko // smykke: Guess // veske: Bodhi

 

I gårkveld dro vi til foreldrene til Philip på middag. De bor i fin leilighet på Frogner, ikke langt unna oss. Mammaen til Philip disket opp med herlig tre-retters. 

 

 

De har også den supersøte hunden Mikkel. 

 

 

Vi koset oss videre med noe med noe godt i glasset til langt utover natta. Veldig hyggelig!

 

 

Love Kristine

Skrevet 12.01.2014 kl.02:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. 8 kommentarer6

My girl

Skrevet 10.01.2014 kl.00:01. Ligger i kategorien Fotokunst.

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.01.2014 kl.00:01. Ligger i kategorien Fotokunst. 6 kommentarer3

Red flowers

Skrevet 08.01.2014 kl.23:14. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Genser: Vila // Smykke: Guess

 

God kveld søtinger. Har vært litt slapp de siste dagene, så dere har ikke hørt så mye fra meg. Formen er ganske mye bedre selv om jeg har fortsatt stygg hoste, snørrer og har litt feber inn i mellom - MEN jeg går på jobb. Burde nok ikke det, siden det er lite kult ovenfor kollegene mine med tanke på smitte. Jeg har hatt et par tidsfrister på arbeidsoppgaver denne uken, så jeg har bare ikke hatt samvittighet til å ta ut sykedager.

I kveld så jeg årets første episode av Pretty Little Liars. Etter Gossip Girl hadde serieavslutning så hoppet denne opp til å bli min nummer én favorittserie så -GLEDE-. Nå finner jeg senga dere. Natta!

 

 

Love Kristine

Skrevet 08.01.2014 kl.23:14. Ligger i kategorien My life as Kristine. 3 kommentarer9

Lucy Hale - You Sound Good to Me

Skrevet 08.01.2014 kl.00:44. Ligger i kategorien Musikk.

 

Andre enn meg som ser på Pretty Little Liars? I går slapp Lucy Hale fra tv-serien sin første contry-singel ever. Syns den er kjempefin!

 

 

Love Kristine

Skrevet 08.01.2014 kl.00:44. Ligger i kategorien Musikk. 9 kommentarer13

2014 - så langt

Skrevet 05.01.2014 kl.18:47. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

2014 har ikke vært så veldig snill mot oss. Som nevnt tidligere våknet Philip med feber natt til nyttårsaften. Vi fikk ei fin feiring selv om han var litt syk, men etter dette gikk det bare nedover for begge. Jeg tok ut feriedager torsdag og fredag for vi skulle få noen fine dager sammen, men hittil har alle dagene i 2014 gått til soving, hosting, halsbetennelse og snørring på begge to. Great. Jaja-- Vi har hverandre, og det er faktisk koseligere å være syk sammen enn alene. 

 

 

Vi er litt på bedringens vei, selv om det ikke er helt bra enda. I dag fikk vi besøk av kusinen til Philip, mannen hennes, ungen og hunden. Det var så koselig. Jeg har aldri sett Philip med en unge før, og han var så flink. *smelt* 

 
Love Kristine

Skrevet 05.01.2014 kl.18:47. Ligger i kategorien My life as Kristine. 13 kommentarer6

Enrique Iglesias feat. Pitbull - Freak

Skrevet 04.01.2014 kl.18:07. Ligger i kategorien Musikk.

 

Ny fengende sang fra Enrique Inglesias og Pitbull - like it! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 04.01.2014 kl.18:07. Ligger i kategorien Musikk. 6 kommentarer12

Something new

Skrevet 03.01.2014 kl.22:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

Rett før jul malte vi ene veggen i stuen vår i en lys grå-farge.Vi har også kvittet oss med de tre mindre pene bokhyllene i stuen, og erstattet de med to lekre kommoder. I dag hengte vi opp speil, ei lykt og bilder av Bella. Vi har også fått nye pynteputer og en del nye pyntegjenstander. Nå begynner hjemmet vårt virkelig og bli fint, og jeg er så happy. 

 

 

Ønsker dere en nydelig kveld! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 03.01.2014 kl.22:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 12 kommentarer25

Nyttårsaften - Sue Wong kjole

Skrevet 01.01.2014 kl.17:18. Ligger i kategorien My life as Kristine.

Gårsdagens kjolevalg falt på denne alve-kjolen fra Sue Wong. Haha... Passer bra nå som Hobbiten går på kino - neida! Jeg har skrevet om Sue Wong kjolene før (HER), og som sagt - jeg elsker dem! 

Litt forsinkelser gjorde at vi ikke kom tilbake til leiligheta i Oslo før i 6-tiden på kveden, så vi måtte droppe nyttårsaftenmiddag. Men det var igrunn veldig greit. Vi er ganske mettet på julemat, så enkel sushi takeaway-date i baren vår var veldig greit.

 Senere dro vi til foreldrene til Philip og delte noen champanger og tok noen drinker, før vi dro videre på en fest på Bygdøy. Alle fra festen tok en tur ned på Akerbrygge for å se på oppskytningen av fyrverkeri rundt 00:00. Der var masse folk, og det var så fint på himmelen.

 Vi festet så videre der vi kom fra, og hjelpes så mye folk. Det var opp mot tredve mennesker der på det meste. Philip stakkars hadde feber hele dagen, så vi tok kvelden litt tidelig, rundt kl 03.

God nyttår!!! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 01.01.2014 kl.17:18. Ligger i kategorien My life as Kristine. 25 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits