8

Stranger Things

Skrevet 26.08.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

 

Det er lenge siden jeg har anbefalt en TV-serie nå, men denne her er absolutt verdt å se! Det var bror som foreslo den for oss, og sa at han digget den så mye at han så fem episoder på rad for den var alt for spennende til legge bort. Jeg og Philip ble også helt hektet, så vi har nå sett hele sesong 1 på bare to dager. Det er kun 8 episoder, og det gikk feiende fort! :) Ser også at den har fått 9,1 (av 10) på Imdb etter 127 000 stemmer, så det er nok MANGE som er like begeistret som oss! ;)

 
Stranger Things er en drama/horror/mystery serie. Den handler om en gutt som forsvinner på mystisk vis. Hans mor, venner og politi må hanskes med skremmende krefter for å få han tilbake. Vil ikke skrive så mye mer om den, da det vil spoile hele opplevelsen av serien. ;)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 26.08.2016 kl.09:00. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 8 kommentarer6

Sucker for reality - Are You The One?

Skrevet 24.04.2015 kl.19:11. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

Jeg skal innrømme at jeg er litt sucker for hjernedød reality. Det er ganske deilig å av å til bare koble helt ut med lett underholdning som man kan rynke på panna og le seg halvt i hjel av. Jeg er litt lei Paradis Hotell konseptet nå, og synes det har gått aaalt for lenge uten nevneverdige endringer. I går kom jeg over "Are You The One?" på mtv.no.Å for et kult konsept! Deltakerne består av 10 single kvinner og 10 single menn, som er helt ubrukelig på å finne kjærligheten. De er alle valgt ut gjennom en omstendelig mtachmaking prosess. Innad i gruppen skal nemlig ekspertene ha satt sammen ti par som er perfekte for hverandre. 

De skal alle leve sammen én måned i Hawaii, og alle de 20 deltakerne deler ett mål: Finn sin perfekte match. Hver uke, skal gruppen følge sine hjerter og lås i et valg om hvem de tror er deres PERFEKT MATCH. Hvis alle 20 deltakerne finner sin perfekte match i løpet av 10 forsøk, vil de alle dele 1 million dollar!

 Vi har sett halve sesongen nå, og det er virkelig underholdende. Konkurranser, dating, festing, intriger, drama, mismatching og frustrasjon. Mange av personligheten er så ville, at det ikke er vanskelig å forstå at de er single... ;)

 

 

Blir spennende å se om dette kommer til Norge å! *håper* :)

 

Love Kristine

Skrevet 24.04.2015 kl.19:11. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 6 kommentarer13

topp 10 tv-serier for jenter

Skrevet 21.08.2014 kl.23:55. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

Bloggen min er som en minnerik dagbok for meg, og en hobby jeg liker. Men det tar tid, og ikke alt er like gøy i prosessen frem til innleggene blir postet. Så alltid når jeg blogger (dvs: skriver, leter etter inspirasjonsbilder, redigerer egne bilder, søker på ny musikk +++) tar jeg på meg headset, deler opp PC-skjermen og ser på tv-serier i høyre hjørnet samtidig. Jeg ser derfor maaange tv-serier. Tenkte å dele mine topp 10 jente-serier med dere:

 


 

Pretty Little Liars

Kategori: drama/mysterie/triller

Fire venninner bånder sammen mot en anonym fiende som truer med å avsløre deres mørkeste hemmeligheter, mens de prøver å løse mysteriet med drapet på sin beste venn.

 


 

Revenge

Kategori: drama/mysterie/triller

Emily Thorne mister sin far i ung alder, da han blir fengslet og får skylden for en forbrytelse han ikke har gjort. Som eldre gjør hun det til hennes oppgave å infiltrere øvre Hamptons samfunnet og ta hevn på alle de folkene som er skyldig i farens arrestasjon.

 


 

Devious Maids

Kategori: komedie/drama/mysterie

Fire Latina piker med egne ambisjoner og drømmer, arbeider for de rike og berømte i Beverly Hills.

 


 

Mistresses

Kategori: drama/triller

Et drama om de skandaløse livene til fire gode venniner - hver på sin egen vei til en selvoppdagelse, mens de støtter hverandre på den turbulente reisen.

 


 

The Mindy Project

Kategori: komedie

En ung legen balanserer hennes personlige og profesjonelle liv, omgitt av sære medarbeidere i et lite kontor.

 


 

The Vampire Diaries

Kategori: drama/fantasi/horror

En high school jente blir "revet" mellom to vampyr brødre. Stikkord: vampyrer, varulver, high school-drama og kjærlighet.

 


 

The Originals

Kategori: drama/fantasi/horror

En serie om The Original vampyrfamilien, fra tv-serien The Vampire Diaries. I serien drar familien tilbake og bosetter seg i byen de bidro til å bygge for flere hundreår tilbake, New Orleans.

 


 

Orange is the new black

kategori: komedie/krim/drama

Historien om Piper Chapman, en kvinne i trettiårene som er dømt til femten måneder i fengsel etter å ha blitt dømt for et tiår gammel forbrytelse der hun transportere penger for sin narkotikahandel kjæreste. 

 


 

Witches of east end

Kategori: drama/fantasi

Historie om en mor og hennes to voksne døtre, som begge er uvitende om at de er familiens neste generasjon av hekser. Når en av døtrene blir forlovet med en ung, velstående gutt, tvinger en rekke hendelser moren til å innrømme for sine døtre at de faktisk er udødelige hekser. 

 


 

Cougar Town

Kategori: komedie

Cougar Town er en amerikansk komedie TV-serie med Courteney Cox i hovedrollen. 

 


 

Alle tv-seriene over er fortsatt i produksjon. Tidligere favoritter som er avsluttet eller tatt ut av produksjon er: Gossip Girl, Good Christian Bitches, Ugly Betty, The Lying Game, Desperate Housewives og Sex in the city

 

 

Love Kristine

Skrevet 21.08.2014 kl.23:55. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 13 kommentarer3

8. og 9. desember - film kalender Bella

Skrevet 10.12.2013 kl.00:44. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

I går så hadde jeg og Philip trykkefri dag, så det ble null blogging på meg og PS3 på han. Det er så lett for at det blir så mye trykking på alle muligens teknologiske ting, så i går var det kun hverandre i fokus. Etter en del husarbeidet i går, laget vi deilig biffmiddag, åpnet kalenderen, så flere filmer og gjorde andre hyggelige kjærste-ting. Vi så filmene Insidious og Insidious 2, og hjelpes så skummelt. Jeg kan ikke noe for det, men jeg blir skikkelig redd og hyler høyt. Så jeg sitter helt inntil Philip under hele filmen og klamrer meg fast i armen hans. Det jeg likte spesielt godt, var at andre film var en fortsettelse av den første filmen med de samme skuespillerene. Det ble da ble en lang og spennende story når vi så de etter hverandre. For dere som liker slike skumle filmer, er de absolutt verdt å se.

 

 

Vi åpnet som sagt kalender både i går og i dag...

 

 

Jeg fikk Victoria Secret sminke cit, mens Philip fikk en Quiksilver lue. Bella fikk mest gleden av båndet på pakkene

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.12.2013 kl.00:44. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 3 kommentarer10

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

Skrevet 10.11.2013 kl.18:23. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

 

God kveld søtinger! Søndag - dagen derpå...Jah. Formen har vært så som så, så da er det deilig å kun slække på sofaen og se på tv-serie. Tideligere i uken kom vi over en helt ny tv-serie Marvel's Agents of S.H.E.L.D

 


TV-serien Marvel?s Agents of S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) er satt til samme univers som kinosuksessen Marvel?s The Avengers. I kjølvannet av filmens begivenheter, der jorda blir invadert av utenomjordiske helter og skurker, følger vi en hemmelig agentorganisasjon som må hanskes med overnaturlige krefter og ekstraordinære hendelser. Serien kretser rundt Agent Phil Coulson (Clark Gregg) som leder en gruppe av S.H.I.E.L.D.-agenter som skal beskytte samfunnet i en stadig mer bisarr og farlig verden.

 Serien kom ut med aller første episode sent i september i år, så sesong 1 pågår enda. Vi digger alle slike overnaturlige helte-filmer, og denne serien er bare perfekt for oss.

Aboslutt verdt å gi et forsøk! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 10.11.2013 kl.18:23. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 10 kommentarer6

Lørdagskvelden - blåskjell og film

Skrevet 13.10.2013 kl.18:35. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

 

Her er noen bilder fra lørdagskvelden. Vi hadde bare hjemmedate i går. Spiste blåskjell, hadde noe godt i glasset og så film. Vi så den The Mortal Instruments: City of Bones. Har dere sett den? Vi synes den var så bra :)

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 13.10.2013 kl.18:35. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 6 kommentarer14

My favorite movie - The Notebook

Skrevet 20.08.2013 kl.18:05. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

På et pleiehjem for eldre forteller en mann en kvinne om sitt livs store kjærlighet ved hjelp av historier og minner han tidligere har nedfelt i sin gamle, utslitte dagbok. Historien handler om en fattig og lidenskapelig ung mann som forelsker seg i en rik ung kvinne og gir henne en følelse av frihet.

 Denne filmen er utrolig vakker og historien er bare så fengslende. 

Jeg tror på kjærligheten, og dette er en film med ekte kjærlighet. Jeg ser så mye av forholdet mitt og Philip igjen i filmen. Vi også får hverandre alltid til å stråle opp og le. De få gangene vi krangler blir vi alltid venner igjen kort tid etter, fordi ingen av oss klarer å være fra hverandre så lenge. Vi tuller og fjaser, og er ofte veldig spontane. Men viktigst av alt - så viser vi kjærlighet til hverandre hver eneste dag gjeonnom nærhet, oppmerksomhet og fine ord. 

 For alle som liker kjærlighetsfilmer så vil jeg anbefale denne på det sterkeste. Ynglingsfilmen min! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 20.08.2013 kl.18:05. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 14 kommentarer4

Filmtips

Skrevet 12.08.2013 kl.23:10. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

En uptight FBI Special Agent blir sammenkoblet med en rappkjeftet Boston politidame for å ta ned en hensynsløs narkobaron.

 

Vi så denne filmen i gårkveld og den var så urolig morsom. Kommentarene til Boston-politidama var bare hysteriske. Absolutt en komedie jeg kan anbefale! :)

 


Paranormal etterforskere Ed og Lorraine Warren arbeider for å hjelpe en familie terrorisert av en mørk tilstedeværelse i våningshuset deres.

 

Spøkelse + eksorsisme = sick skummelt. Så for dere som liker skumle filmer er denne verdt å se! ;) 

 

 

Love Kristine

Skrevet 12.08.2013 kl.23:10. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 4 kommentarer10

Filmtips - The Place Beyond the Pines

Skrevet 29.07.2013 kl.22:22. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

Luke (Ryan Gosling) er en motorsykkelstuntmann som vurderer å begå en kriminell handling for å makte å forsørge kona og sønnen. Han møter imidlertid på en hindring da Avery Cross (Bradley Cooper), en tidligere politimann som nå er politiker, oppdager hva han er i ferd med å gjøre.

 

Denne filmen så jeg og Philip på hotellrommet vårt i Tyrkia med take-away pizza og Pringles, en kveld vi var alt for slitne til å forlate rommet. Jeg synes storyen på filmen var utrolig bra, selv om den er dyster og trist. Det som er litt spesielt, er at det skjer en endring i hovedkarakterer mens vi beveger oss gjennom filmen. Jeg synes denne filmen er absolutt verdt å se! :)

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 29.07.2013 kl.22:22. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 10 kommentarer16

Filmtips :)

Skrevet 09.07.2013 kl.23:49. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

Det har blit en del filmer på kveldene i det siste, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere søtinger. :)

 


Fem venner drar til en ekstern hytte, hvor funnet av en "Bok av de døde" fører dem til uforvarende kalle opp demoner som bor i den nærliggende skogen. Den onde nærværet besitter dem til bare en er igjen å kjempe for å overleve.

 

Denne filmen er en fornyelse av filmen med samme tittel fra 1981. Den er sick skummel og jeg hylte sååå utrolig mye. Det som var bra med den er at handlingen var uforutsigbar. Det skjedde også noe jævlig hele tiden, så man fikk aldri tid til å slappe av. Ble helt svett av den filmen! Tihiii... Jeg hadde helst ikke sett så mange skumle filmer om det var opp til meg, men Philip og bror min Andreas liker disse filmene, så da ble det slik. Så for de som digger skumle filmer kan denne anbefales! ;)

 


Den gamle krigen mellom mennesker og en rase av kjemper er gjenopprettet når Jack åpner en passasje mellom de to verdener. Den une drengen kjemper for et kongerike og kjærlighet til prinsessen.

 

Jeg digger eventyr-filmer, så denne er absolutt et must å se. Kjempespennende! LIKER LIKER LIKER! :)

 

 

Tidligere presidentvakt Mike Banning finner seg fanget inne i Det hvite hus i kjølvannet av et terrorangrep. Ved hjelp av hans kunnskap, samt samarbeid med nasjonal sikkerhet, klarer han å redde presidenten fra sine kidnappere.

 

Dette er en sann typisk amerikansk film med mye nasjonalisme og amerikansk heltemot. Det var mange kjente skuespsillere med, og det var en ganske spennede actionfilm. Så kan anbefales! ;)

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 09.07.2013 kl.23:49. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 16 kommentarer17

Søndagen - filmtips

Skrevet 02.06.2013 kl.20:55. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

 

I dag sov Philip og jeg leeenge. Vi var ute både fredag og lørdag, så kroppen var helt utslitt, å da er det herlig og sove skikkelig ut og samle energi igjen. :) Å det er jo ingen hemmlighet at jeg liker og sove. Philip sier at jeg til å med smiler når jeg sover. Tihi... Ellers i dag har vi støvsuget og sett film. Kan virkelig anbefale dere Beautiful Creatures.

 


Ethan lengter etter å unnslippe sin lille sørlige byen. Han møter en mystisk ny jente, Lena. Sammen avdekke de mørke hemmeligheter om sine respektive familier, deres historie og deres by.

 

Vi så også filmen Dark Skies tideligere i uken. Den var så spennende!

 


Som Barret familiens fredelige forstads liv blir rystet av en eskalerende rekke urovekkende hendelser, de kommer til å lære at en skremmende og dødelig makt er etter dem.

 

Ønsker dere en kjempefin søndagskveld! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 02.06.2013 kl.20:55. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 17 kommentarer8

Filmtips :)

Skrevet 28.05.2013 kl.23:37. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

"En liten tid magiker er feid bort til en fortryllet land og er tvunget inn i en maktkamp mellom tre hekser."

For et par dager siden så vi Trollmannen fra Oz. Jeg synes den var sååå bra, men så digger jeg eventyrfilmer også. Anbefales virkelig! :)

 

"En gruppe oppdagelsesreisende oppdager en ledetråd til opprinnelsen til menneskeheten på jorden, som fører dem på en reise til de mørkeste hjørner av universet. Der må de kjempe en skremmende kamp for å redde fremtiden for den menneskelige rase"

Prometheus så vi i dag, og den var ganske så spennede. Kan anbefale den å!

 

Ønsker dere en kjempefin kveld! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 28.05.2013 kl.23:37. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 8 kommentarer13

God kveld - filmtips

Skrevet 22.05.2013 kl.19:38. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

 

Titter bare innom for å ønske dere en fin kveld! :) Om dere skal se film i kveld og ønsker  å skvette, svette, hyle og holde for øynene, så kan jeg anbefale disse relativt nye filmene: 

 

 

Jeg er ikke sååå fan av skummle filmer, men Philip er det, så det blir til at vi ser det en gang i blant. Synes alle tre filmene var sick skummel! ;)

 

 

Love Kristine

Skrevet 22.05.2013 kl.19:38. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 13 kommentarerLes mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits