1

det fungerer ikke så bra likevel

Skrevet 18.08.2017 kl.20:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Nå er to arbeidsuker overstått, og jeg er litt trist om dagen. Jeg ser datteren min ALT for lite, og det er ingen god følelse. Det går bort over ni timer hver dag til reise og jobb. Noe som gjør at jeg får en halvtime med henne på morningen der hun stort sett bare henger i beina mine mens jeg ordner meg. Også får jeg i underkant av tre timer med henne på ettermiddagen. Det er en enorm overgang fra mammapermisjon tilværelsen. Jeg er fullt klar over at dette gjelder de fleste barnefamilier, og at min situasjon ikke er unik på noen måte. Men jeg vil uansett gjøre en endring og prøve noe annet. Så i fra neste uke skal stå opp i 6-tiden, slik jeg er ute av døren før Serine Isabella står opp. Da kan jeg være kjappere og rekke å være på jobben en time før, nemlig kl 7. Også vil jeg jobbe et kvarter lenger de fire første dagene i uka, slik at jeg får en time kortere arbeidsdag på fredager. Kanskje det funker, kanskje ikke. Men det er uansett vært et forsøk.

Nå sover stjerna mi som en engel. Og jeg gleder meg enormt til kvalitetstid med henne i helgen. ❤

L❤ve Kristine

Skrevet 18.08.2017 kl.20:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Én kommentar0

HAGEN

Skrevet 26.07.2017 kl.11:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye for å ha fine dager. Være til stede, utforske hagen med en ettåring. Hun øver og øver på å gå selv nå. Selv om det er ukesvis siden hun slapp seg helt og gikk noen meter, er hun fortsatt ikke helt stødig og vil ha en hånd og holde i. Vi går opp og ned trapper, fram og tilbake over dørstokker, og opp og ned bakker. Desto mer utfordrende, desto bedre virker det som. Hun smiler stolt når vi går, og jeg blir sjarmert i senk av det herlige smilet. Rolig sommer med et ettåring er veldig fint. ❤

L❤ve Kristine

Skrevet 26.07.2017 kl.11:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer3

HVERDAGEN

Skrevet 29.05.2017 kl.08:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

I kveld reiser jeg og Serine hjem igjen til Oslo etter nesten tre uker i Ålesund. Det har vært godt med litt miljøforandring, for det kan bli litt kjedelig å traske hjemme i leiligheten i månedsvis. Altså, jeg digger å ha mammapermisjon og bruke all tid med jenta mi. Men det er fort at dagene blir veldig like. Det er derfor litt viktig å finne på forskjellige ting å fylle de med. I Oslo har jeg playdates for Serine Isabella ukentlig. Det er enten med barselgruppen, ei kollega av meg som fikk en sønn fem dager før jenta mi kom til verden, eller med de to studievenninnene mine som har babyer. Jeg triller også turer hver dag, der jeg prøver å variere rutene litt.
Og for å ikke bli helt kokko, så møter jeg venninner én-to ganger i mnd, der samtalene kan gå i noe annet en baby-baby-baby. Merker det gjør godt! ;)

L❤ve Kristine

Skrevet 29.05.2017 kl.08:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer6

black n blue

Skrevet 20.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

kjole: Tommy Hilfinger // stømpebukse: Pierre Robert // sko: Ecco

L❤ve Kristine

Skrevet 20.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer8

Oral-B GENIUS lanseringsevent

Skrevet 13.09.2016 kl.12:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.


 

I dag stod jeg opp klokken 7!!! Serine stakkar hadde vondt i magen som vanlig og ble ikke rolig før halv 3 i natt. Så med kun 4 timer på øyet (hadde en halvtime med amming inni der), så var det tøft og stå opp. I dag dro jeg nemlig på lanseringseventet til Oral-B Grand Hotel. Det er gøy med slike eventer, og jeg har ikke kunnet deltatt på de morgeneventene før pga jobb. Men nå som jeg har mammapermisjon, og Philip kunne passe Serine ved å jobbe hjemmefra, så fikk jeg endelig bli med på ett. Det føltes litt rart også, å gå ut døra uten lillejenta. Jeg har ikke vært borte fra henne så lenge før. Det ble nesten to timer. ;)

 


 

Uansett, tilbake til Oral-B. Vi var bloggere, mediefolk og andre der som fikk en grundig presentasjon og introduksjon av tannspesialister om den nyeste elektriske tannbørsten Oral-B GENIUS. Det kuleste var at det har blitt så highteck fancy, noe jeg digger! Man laster ned en app til tannbørsten, og på den kan man gjøre mye forskjellig. Du kan velge farge på tannbørsten din, slik at du får ditt personlige preg på den. Det hører også med en mobilholder til tannbørsten som du fester på speilt. Via appen tar du bilder av ansiktet ditt, og da registrerer den tanngarden din. Når du pusser tennene så ser du via appen hvor i munnen du pusser, og om du pusser lenge nok. På den måten ser du også om du overser tannpartier. Tannbørsten lyser også opp når man pusser for hardt. Når du er ferdig å pusse får du tilbakemelding på hvordan tannpussen var; hvor lang tid du brukte, hvor mye du pusset for hardt og hvor det har blitt pusset rent. 

I en travel hverdag, så er det nok ikke ofte man orker og ta i bruk den appen. MEN i starten er den nok veldig nyttig som et opplæringsverktøy for å få inn gode pussevaner og en automatikk i god pusseteknikk. Men som den teknologinerden jeg er, må jeg innrømme at jeg synes den appen var superkul! Å for de spesielt intresserte - appen viser også statistikk over Oral-B tannpussere. Du kan nemlig se på et kart hvor i verden folk pusser tennene. Haha! ;)

Etter presentasjonen fikk jeg assistanse av hun som var tanntekniker til å vise meg hvordan tannbørsten Oral-B GENIUS funker med appen. Det var veldig gøy! 

  

Vi fikk alle med oss hver vår Oral-B GENIUS 9000 tannbørste hjem, noe som Philip satte pris på. Han er en enda mer teknologinerd enn meg, og digger å trykke og styre med alt slik. Jeg skal derfor kjøpe ekstra hode til tannbørsten, slik at vi begge kan bruke den. Så i kveld skal vi teste den sammen! :)

 

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 13.09.2016 kl.12:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 8 kommentarer0

God Morgen

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset innlegg 
 
 
God morgen søtinger! I dag har jeg hatt en usedvanlig digg morgen. Jeg har våknet opp etter første natta med familien min i Ålesund og det er ferie!!! I ovnen står varme aniskringler som mamma har bakt - sinnsykt herlig! :) I følge flere studier er vi i norden blant de lykkeligste i veden, noe som ikke er så rart med tanke på levestandarden vår. Men likevel starter hele en av tre morningen med å være supertrette og i dårlig humør. Jeg er ikke nødvendigvis i så dårlig humør, men jeg er blant den halvparten av befolkningen som sier de ikke er morgenmennesker. Jeg hater å stå opp tidelig, og er sååå trett de morgningene det er alarmen som vekker meg og jeg skal på jobb. Jeg kaster på meg sminke i en fei, mens jeg spiser to knekkebrød og drikker et glass O'boy samtidg. Stress stress stress. De få dagene jeg setter meg ned og spiser frokost, rekker å våkne saktere og puste litt - de dagene er så mye bedre.
 
Rynkeby God Morgen har nå lansert et oppdrag for å forbedre morgenhumøret til det nordiske folket, og inspirere dem til bedre morninger - gjennom ny innsikt, humørmåling og motivsjon. De samler sine erfaringer på hva som utgjør en god morning. Som en del av dette har de testet morgenstemningen hos to skandinaviere, som er langt borte fra mørke og dystre vintermorgener. Se videoen over! 
 
Testen viser at vi igjennom både fysisk aktivitet, mental velvære, en god frokost, gode morgenrutiner og godt selskap kan oppnå trivsel og mentalt overskudd på morgenen. Spesielt selskap med andre er en avgjørende faktor for vårt gode humør. 
 
Slike morninger har jeg i feriene mine, god tid med matbordet sammen med familien eller Philip. Det gjenstår å se om jeg klarer å snu dette til å gjelde hverdagene også nå etter påske. I juli når den lille tulla vår kommer til verden, så blir nok alt snudd på hode igjen uansett. Men det er nok absolutt noe i budskapet til God Morgen! Ønsker dere en strålende dag! :)
 
 
L♥ve Kristine

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer2

Samsung Galaxy edge+ - See beyond the edge

Skrevet 31.10.2015 kl.15:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//annonse

 

JULEGAVETIPS!!! :)

Har dere sett den nye Samsung Galaxy edge+? Den har 5,7 tommes buet skjerm, som gir nye bruksmuligheter og glimrende kvalitet på bilder og filmer. Det artige er at skjermen strekker seg rundt kantene på på mobilen. Utrolig kult og innovativt. Den har også bildestabilisator og F1.9-blender som gir skarpe bilder også i dårlig lys. Noe som er utrolig kjekt for oss som tar mye bilder. Du får den i tre ulike farger; gull, sølv og svart. Jeg synes den er rålekker! :)

 Denne skal jeg så ønske meg til jul! Jeg har Samsung S5 nå, og er så fornøyd med den. Men skjermen min er knust, så det er nok på tide å bytte. Det går i Samsung her i heimen. Jeg har Samsung mobil, PC og kamera. TVen vår og lydplanken er i Samsung, og Philip sin mobil er Samsung. Haha :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 31.10.2015 kl.15:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer8

PEPSI MAX - MAXIMUM DANCE NO RAIN

Skrevet 01.10.2015 kl.10:49. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset innlegg

 

Pepsi Max - favorittbrusen min! ♥ Dette er faktisk den eneste brusen jeg kjøper i helgene, og den er en klar favoritt i kåken vår. :) Det er derfor ekstra gøy å se at de har vært så innovative og ikke minst kreative på reklamefronten denne sommeren. 

For i sommer har nemlig Pepsi Max reist rundt på festivaler i Europa for å finne nye og kreative måter å gjøre festivalopplevelsene ekstra morsom på. Det har vært alt fra droner som finner venner du har mistet i menneskemengden ("Friend Finder") til sensorer i bakken foran scenen som gjør at publikums energi og intensitet er med på å skape selve konsertopplevelsen ("Dancemeter"). 

Denne videoen fra Øyafestivalen er en del av dette konseptet: 

 

 

Pepsi Max valgte Øyafestivalen i den nye internasjonale reklamefilmen sin, "Dancing in The Rain".

Hvor mange har ikke opplevd regn på festival? Det har jeg og det er noe skikkelig dritt. Pepsi Max ønsket derfor å lage en scene hvor publikum kunne få oppleve regn under festival, men nå på en positiv og morsom måte. 

Installasjonen som ble satt opp bestod av en rekke spesialkonstruerte vannprintere som lot det "regne" uavbrutt over en 50 kvadratmeter stor scene. Vannprinterne ble utstyrt med bevegelsessensorer som registrerte når det var mennesker på scenen og som kunne forutsi ulike bevegelser. Når en person ble identifisert på scenen stoppet "regnet" direkte over denne personen umiddelbart, mens resten av scenen fremdeles var dekket av fallende vann.

  Tenk å kunne danse i regnet uten å bli våt - skulle ønske jeg var der under innspillingen! ;)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 01.10.2015 kl.10:49. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 8 kommentarer15

MAYBEAUTY - The Incredible Face Mask

Skrevet 12.08.2015 kl.00:02. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt

 

I går fløy vi tilbake til Oslo etter én mnd fantastisk ferie som vi tilbrakte i Ålesund og Thailand. Allerede i dag hadde jeg min første arbeidsdag etter sommeren, og jeg skal innrømme det var litt tøft. Opp tidelig, rett i et byggemøte for så en full arbeidsdag videre, og etterpå diverse hverdagsplikter. Puhh... stress og plutselig ha full plan, men samtidig deilig å komme inn i litt rutiner igjen. 

Når alle plikter var unnagjort i dag, så hadde vi en velfortjent hjemmespa. :) Vi testet for første gang ut ansiktsmaske fra MAYBEAUTY - The Incredible FACE MASK. Jeg måtte le når jeg rev opp posen, for den var svart. Tihiii... 

 

 

Jeg fikk Philip til å ta ansiktsmaske sammen med meg, og det var veldig artig. Vi tullet og fjaset mens vi ble stivere og stivere i ansiktet. :)

 

 

Vi så en episoden av Modern Family mens vi ventet på at tiden skulle gå til vi kunne ta av masken. Bella var supertrøtt og sovnet rett bak meg. 

 

 

Masken skal fjerne hudormer, acne, døde hudceller og oljete hud. Jeg føler meg hvertfall helt smuuud i ansiktet nå. DIGG! :)

Om noen av dere søtinger ønsker å teste ut denne masken får dere 30 % rabatt ved å bruke kupongkoden kristinefacemask30!!!

Gå inn på nettsiden: https://maybeauty.no/kristinefacemask30

 

L♥ve Kristine

Skrevet 12.08.2015 kl.00:02. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 15 kommentarer13

solskinnsdager i Oslo med Hawaiian Tropic

Skrevet 13.06.2015 kl.11:56. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponsede produkter

 

 

For noen herlige solskinnsdager vi har i hovedstaden nå. Jeg og Philip bor rett ved Frognerparken, og det er så digg å kunne gå ut døra og vips så er vi i der. Fra onsdagen har det vært Norwegian Wood her med masse konserter, så vi har grillet, hørt konserter og minglet i parken. Så utrolig koselig. 

Det er så herlig å kjenne solen mot kroppen. Jeg er kjempebleik, så det skal bli godt å få litt farge. Føler meg alltid mer fresh på sommeren når jeg har litt tan. :) Solkrem og solbeskyttende produkter er absolutt et must. Favoritten min de siste årene har vært Hawaii Tropic produktene. De lukter så sinnssykt godt samtidig som de beskytter huden. ♥

 

 

Hawaii Tropic har flere nyheter denne våren med herlig kokosduftende produkter. 

En av favorittene mine i sommer kommer garantert til å være Golden Tint Sun Spray Lotion. Den gir en vakker solbrun hudtone allerede fra første dagen du bruker den. Den kombinerer beskyttelse med en naturlig og gylden farge. Akkurat som en lett foundation gir den huden en fin fargetone samtidig som den beskytter med solfaktor 10 eller 15. Jeg elsker at den gir litt farge, slike at jeg ikke føler meg sååå bleik etter nesten et år uten sol på kroppen. Digger også at den lukter herlig kokos.

Om man ønsker å skinne litt ekstra, er Shimmer Effect Protective Lotion et supert produkt. Denne kommer jeg til å bruke på kroppen når jeg skal på sommerfester i lette kjoler og blomster i håret, men samtidig skal beskytte huden. Også etterhvert som jeg får litt farge, og ønsker å få den ekstra gløden. Shimmer Effekt Protectiv inneholder mikroskopiske små mineralpartikler som reflekteres av solen og gjør huden enda vakrere. Med sitt fine skimmer framhever og forsterker den hudens egen fargetone, samtidig som huden beskyttes mot solstråler med solfaktor 8 eller 25. Lukter også herlig kokos - love it!

For dere som allerede er brune og fine, og ønsker å oppnå maks tan er Prtective Dry Oil er velduftende sololje som gir huden næring og gjør den myk. Jeg har en lang vei før jeg er der - haha ;)

 

  

Å en av mine everyday-favorites er Lip Gloss Island Berry. Den gir leppene en fin, sommerlig fargenyanse samtidig som de blir beskyttet mot UV-stråler. Den lukter herlig mango-papaya og er en av mine sommerfavoritter i år. ♥

 

 

Alle Hawaii Tropics produktene inneholder både UVA- og UVB-beskyttelse og er hypoallergenisk. De er også dermatologisk testet og vannfatse opp til 80 minutter. 

 Kos dere i solen søtinger - å husk å beskytt huden deres! 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 13.06.2015 kl.11:56. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 13 kommentarer6

Vinmonopolet - å leve med en brysom prikk

Skrevet 02.06.2015 kl.13:52. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Mange over 18 år har sikkert fått dette spørsmålet her før "Kan du vææære så snill å kjøpe alkohol for meg?". Det kan være fra en lillesøster, lillebror, tenåringer i nabolaget eller bare en klassekamerat som akkurat ikke er gammel nok. Og mange av oss gjør dette, uten å tenke særlig over hva vi egentlig sier ja til. Hva er sjansen for å bli tatt liksom. Vel - den er til stede, så er det verdt å ta risken? 

Jeg kaster litt sten i glasshus her, for jeg har gjort dette selv. Det er mange år siden nå, og det var for ei venninne som fylte 18 senere på året. Det føltes uskyldig, for det var ikke som om vi ikke hadde drukket alkohol sammen før der vi begge var mindreårige. Så poenget mitt her er derfor ikke å peke med moralfingeren, men faktisk opplyse dere hvilke sjanser dere som kjøper til mindreårige tar, og ikke minst hva dere som er mindreårig faktisk ber den andre om å risikere.

 

Visste du at...

 • Strafferammene for å kjøpe alkohol til mindreårige er strenge. Bøter på mange tusen kroner, fengsel opp til 6 måneder - og naturligvis en prikk på rullebladet du aldri blir helt kvitt
 • når noe først havner på politiattesten din forsvinner det aldri. En såkalt utvidet politiattest inneholder absolutt alle opplysninger om dine eventuelle lovbrudd, uansett hvor lenge der er siden disse er begått.
 • en prikk på rullebladet kan hindre utenlandsreiser til land som krever visum og få konsekvenser når du skal søke om skoleplass eller jobb. Bakgrunnen for dette er at noen skoler og arbeidsgivere etter loven kan kreve at du legger frem politiattest. Du kan blant annet miste muligheten til å gjennomføre studiene du planlegger: Politi- og pilotutdannelse stiller for eksempel ekstra strenge krav til rent rulleblad. I tillegg kan du risikere å bli nektet innreise til enkelte land som Australia og USA, hvor stadig flere nordmenn velger å feriere eller ta videre utdanning.
 • Aldersgrensen på alkohol er satt for en grunn. Full ungdom gjør dummere og farligere valg enn edru ungdom. Hvis noe skulle skje med den du har kjøpt alkohol til er du moralsk ansvarlig.

 

Håper dere tenker over dette neste gang dere får spørsmål om å kjøpe alkohol til mindreårige, eller du som mindreårig stiller dette spørsmålet.  

Ønsker dere en nydelig dag videre! :)

 

L♥ve Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 02.06.2015 kl.13:52. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer7

Schwarzkopf Gliss

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei søtinger! Jeg har nettopp testet ut den nye shampooen og balsamen til Schwarzkopf, Gliss Million Gloss. Har noen av dere testet noen av Gliss-produktene?

Jeg har langt  og naturlig blondt hår (ja, faktisk min naturlige hårfarge), så for meg er en shampoo som kan få frem fargespillet og glasen veldig viktig. Jeg er alltid spent på resultatet etter testing av nye hårpleieprodukter. Det positive under vasking var at produktene var lett og massere inn i håret og luktet godt. :)

 

 

Million Gloss formelen med Gloss Elixir kapsler inn hvert enkelt hårstrå og gir det strålende glans. Produktene i den nye serien er spesialdesignet og tilpasset tynt, fint hår, de pleier og gir en intens glans uten å tynge håret. Takket være Gliss unike innkapslende lamineringsteknologi, forsegles glansen i hårstrået og håret får en langvarig skinnende glans ved regelmessig bruk. I serien inngår Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil som reparerer skadet hår og gjenoppretter hårstråets naturlige glans. Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil formel er fargeløs, noe som gjør den spesielt egnet for blondt hår.

 

 

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og føler at håret er både luftig, silkemykt og glansfult. Den store forskjellen ser jeg nok etter å ha brukt produktene over tid. 

Det viktigste når man velger hårpleieprodukter, er å finne produkter som er tilpasset til sitt hår. Denne var som skreddersydd for meg. Jeg har tynne, men mange hårstrå og disse produktene er beregnet på tynt og fint hår. Jeg har paddeflatt hår, så volum er noe jeg alltid streber etter. Denne gir glans uten å tynge håret. Jeg liker å ha langt hår og klipper det derfor bare to ganger i året. Denne produktserien reparerer skadet hår.  Å som den blondinen jeg er, så var det heller ikke feil at denne er spesielt egnet for blondt hår :) 

 

Gliss hårpleieprodukter fra Schwarzkopf er tilpasset alle hårtyper og behov. Produktene inneholder flytende keratin som gjenoppbygger hårcellene innenfra.

Så finn produktene som er best tilpasset deg ved å lese om de HER

 

 

 L♥ve Kristine

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer2

expert - iPod og mp3

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

iPod

Husker dere når iPoden kom tidelig på 2000-tallet? Da hadde omtrent alle det. Nå er iPoden tilbake og den har flere fordeler. Mange av dere hører nok musikk fra mobilen når dere trener, er ute å reiser, går i fjellet eller bare kjeder dere på bussen. Det funker fint det, helt til man går tom for strøm og står der uten mulighet til å ringe eller surfe på nettet. Det skjer ihvertfall meg ofte. Derfor kan det være veldig greit å erstatte denne strømslukende musikkvanen på moblen, men en annen fin ting - iPod. Fordelen med iPod er at den er liten, nett og den ultimate musikkspilleren. Du kan høre på musikk, lytte til din favoritt-radiostasjon, se bilder, videoer og filmer. Hos expert finner dere et stort utvalg av iPod i både ulike størrelser, farger og pris. Sjekk det ut HER!

 

mp3

De alle fleste smarttelefoner i dag har innebygd mp3 spiller, men er det likevel mange grunner til å ha en egen mp3 spiller. De er vesentlig lettere i vekt, dersom du trenger en til joggeturen din. Ellers så er det veldig grei å ha for å unngå å tappe mobilen for strøm på lange reiser ol. Expert har et utvalg på mp3 spillere HER!

 

Love Kristine

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer3

Har dere sett den nye bilen til Mazda? Digger reklamen, å den får meg til å tenke tilbake til min første bil, som også var en rød snerten og kul en.

Like før jeg var 18 år kjøpte jeg nemlig en sånn type bil som stod klar å ventet på meg til jeg fikk lappen. Å for en følelse det var å sette musikken høyt og kruse rundt i egen bil. Jeg kjørte med bilen min overalt; skolen, trening, shopping, venninne-krusing mm. i fem år, før jeg flyttet fra hjembyen min å måtte selge "jordbæret mitt". Jeg har ikke bil nå siden jeg bor midt  i Oslo. Det er fordi det er for mye hassle å finne parkering, samtidig som bilkøene er milelange i rushen og det da går fortere med kollektiv. MEN når vi flytter ut av byen engang, da skal jeg ha egen bil. Å det er ikke usannsynlig det kan bli en slik Mazda. Ikke for liten, og ikke for stor. Grei plass, og lett og parkere. Samtidig som jeg liker uttrykket på bilen, de morske øynene. Den ser rett og slett rask ut :)

Om noen av dere ønsker å kjøpe Mazda2, så har den en del fancy greier som er greit å vite om. Den har teknologi og komfort som en stor bil. Det finnes bl.a. skinnseter, Bluetooth, 7" berøringsskjerm, LED-frontlykter, autobrems, navigasjon, blindsoneovervåking og head-up display m.m. Den er ikke så dum miljømessig heller. Den banebrytende SKYACTIV-teknologi bidrar nemlig til lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp. Å det er absolutt noe man bør tenke på ved kjøp av bil. 

Kjør trygt, og ha en fin dag videre! :)

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 23.04.2015 kl.21:33. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer6

a r t a m e n d i

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

God morgen søtinger! Håper dere har sovet godt å fått en fin start på den nye uken. Som en del av dere har sett i andre innlegg, så har vi fått opp en liten bildevegg av trekløvern i husstanden.

 

 

Det startet med at jeg printet ut bilder på fotopapir med skriveren hjemme og kjøpte rammer på Habitat. Men for en stund tilbake kom jeg i kontakt med Jon Artamendi Sviggum som driver profesjonelt med fotoutskrifter. Han har jobbet med dette i åtte år nå og printer både store og små bilder med med høy kvalitet. 

I hovedsak jobber han med storformat og printer fotopapir, bomullspapir og lerret opp i en meter bredde. Jon har også deltatt i NM i foto med denne printeren og allerede fått 3 gull og flere bronse og sølv. Dere kan gå innpå nettsiden hans HER! Han printet ut de tre bildene over med sølvramme, også et jeg ikke har fått ramme på enda. 

 Jon sprute meg også om ikke det hadde vært hyggelig med et par større bilder også med Philip og meg på sammen - å jo det er klart! Men som mange vet, når man er på kjæresteferie sammen der minner skapes så tar man bilder, men som oftest hver sin gang. Det var nesten umulig å finne bilder av begge som kunne passe på en vegg. Haha... Det blir jo bare sånn. Det er ikke alltid like lett å få seg til å spørre en fremmed om å ta bilder. Å det ene de tar blir sjeldent bra. Uansett... Vi ble enig om at han kunne ta noen bilder av oss, så vi hadde en liten fotoshoot på Giske utenfor Ålesund i påsken. 

Bildet på stuen er 40x30 cm og det på soverommet 80x60 cm, så de er større enn de kanskje ser ut på bildene. 

  

Nå ser leiligheten vår endelig ut som et hjem! ♥ Det er så fint og ha personlige bilder og pynte opp med. Jeg fikk kamerastativ til jul, og neste gang vi er på ferie og skaper minner, så skal vi være flinkere å ta bilder sammen. Å da skal jeg få de printet de ut på storformat og bytte de ut med noen av de jeg har i dag. 

Om dere ønsker å få printet bilder i høy kvaltitet, så kan dere kontakte Jon på nettsiden hans HER. Dere trenger ikke bo i Ålesunds-området, for han sender de til dere! 

Ha en fin mandag!

 

Love Kristine

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer4

min klubbsang 2015 // sponset video

Skrevet 06.04.2015 kl.12:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

6. April sparkes Tippeligaen og Obosligaen endelig igang igjen! C More har i den sammenhengen laget nye versjoner av DITTLAG sin klubblåt. Det er laget seks slike videoer, og kanskje du heldig å finner din supporter-video!  Jeg fant ikke laget mitt, men Vålerenga sin. Siden jeg bor i Oslo nå og samboeren min er herfra, så valgte jeg å spille av denne. 

 

 

Er det mange av dere som skal se kamper i kveld? Her i huset er både bror og far over middels interessert, så Aafk-Rosenborg kommer til å gå på TV-skjermen. Vi heier på Aalesund såklart!  Jeg har vært på flere av kampene dere selv, og det er noe veldig folkelig over fotball i Ålesund. På kampene er det gamle som unge, jenter og gutter. Hvor hyggelig er ikke det at tre generasjoner kan kose seg på kamp i lag med topp stemning. Å det er så søtt og se alle de små barna med hjemmestrikka Aafk-klær skjerf og luer. :) 

 

 

Lykke til med lagene deres i kveld! Måtte det beste laget vinne - *kremt* AAFK! :) 

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 06.04.2015 kl.12:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 4 kommentarer7

Grilstad // sponset video

Skrevet 25.02.2015 kl.09:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei og hopp i havet! Visste dere at på Bahamas finnes det en ubebodd øy, Big Major Cay, med badende griser? Det er faktisk helt sant, og et utrolig spennende fenomen som Grilstad ønsker å utforske nærmere sammen med to heldige vinnere. Den 8. april velges nemlig vinneren som sammen med en venn får reise til Bahamas.

Å kunne bade og svømme med griser på Bahamas må være helt awesome! Griser er så kule og søte dyr. Må nesten le litt, for jeg visste ikke at de kunne svømme engang. Har bare aldri reflektert over det, for hvor mange griser har tilgang på varmt og herlig badevann. :)

 

 

Konkurranseregler

Det er veldig enkelt å delta. For å vinne turen så du kan svømme med Heldigrisen Babe, er det eneste dere trenger å gjøre:

 • "Like" en av postene som omhandler konkurransen på Grilstad sin Facebookside, OG skrive hvilken Facebookvenn du vil reise med i kommentarfeltet på en av konkurransepostene, eksempelvis den HER!
 • Du og din Facebook-venn må ha fylt 18 år

 

C:\Users\susanne.bystadhagen\Desktop\Grilstad Bacon\screenshot-www facebook com 2015-02-23 14-26-31.png

 

Vinneren

Om du er så sinnssykt heldig at du vinner, så må du dokumentere reisen med med bilder og film. Ikke akkurat feil å ta selfi med en svømmende Bahamas-gris heller. Snakker vi det råeste insta-bildet! Premien har en verdi på hele 35 000 kroner, og inkluderer flybilletter og hotell, samt guidet båttur ut til øya Big Major Cay og de badende grisene. 

Føler du deg heldig, så delta da vel! :)

 

Love Kristine 

//sponset innlegg

Skrevet 25.02.2015 kl.09:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer12

Frivilligsentralen - Bidra med det du kan

Skrevet 16.01.2015 kl.23:04. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei dere! Regner med mange har sett denne reklamevideoen på TV allerede, og for dere som ikke har sett den før - se den! Den er så artig, samtidig som budskapet er veldig fint. 

Det er enklere og hjelpe og støtte andre ved å donere penger til f. eks. organisasjoner, og for all del det er kjempeflott. Men det må være noe helt spesielt og se hvordan bidraget ditt og de gode gjerningene påvirker andre direkte. Alle har interesser og talenter, og disse kan du bruke til å hjelpe til med frivillig arbeid, uansett hva det måtte være. Er man glad i å shoppe - så kan man hjelpe eldre/funksjonshemmede å handle, er man glad i en idrett - da kan man hjelpe til med kurs eller teknikk, er du sosial - kan du ta kafè-besøk eller liknende og skravle med noen som er ensom. Det vil alltid være noen og glede med akkurat det du kan. Bidra med det du kan!

Frivilligsentralen skal være en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet -  noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe. De bidrar også til å skape sosiale møteplasser. Frivilligsentralen ønsker å gi både frivillige og brukere muligheten til å få en mer meningsfull hverdag. 

 

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 16.01.2015 kl.23:04. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 12 kommentarer1

HP Pavilion x360 // sponset video

Skrevet 12.01.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei hei søte lesere. Nytt år og ny start på semesteret for mange av dere. Her er et lite PC tips til dere studenter, teknologi-freeks og generelt alle som er på utkikk etter en ny PC. 

 

 

Philip har faktisk denne PC. HP Pavilion x360 er en hybrid PC med 360° hengsel for maksimal fleksibilitet. Det vil si at du kan bruke den som en vanlig PC, nettbrett og rotere den så du kan se skjermen begge veier. Med BeatsAudio og to høyttalere som er optimalisert for bruk i alle posisjoner, er HP Pavilion x360 konstruert for å gi den beste og rikeste lyden på en PC. Uansett hvilken måte du bruker denne hybrid PCen på, får du mest mulig ut av PC-, stativ- eller nettbrett-modus med den nyeste berøringsskjermteknologien. PC er også godt egnet som katte-telt og Bella liker den kjempegodt. 

 

 

 

Love Kristine


//sponset innlegg

Skrevet 12.01.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Én kommentar0

JuleGilde // sponset video

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Håper dere har koset dere i julen og spist masse god mat. Jula er også en tid for tradisjoner og glede andre. Gilde har i år hedret noen som har vært ekstra snille med et julegilde - i en restaurantcontainer. Det ble samlet inn nominasjoner av ekstra snille nordmenn over hele landet, og tolv heldige ble til slutt valgt ut. Har noen av sendt inn nominasjoner eller fått besøk kanskje?

 

 

Restauranten hadde sitteplasser til ti personer, og gjestene ble servert nydelige måltider med både nye og tradisjonelle smaker.

 • Starters: liten smakebit av pepperkake med gorgonzola, honning og valnøtt. 
 • Forrett: dadler surret i stjernebacon, bruschetta med julepostei med fiken & portvin og lefse med juleskinke og sylte. 
 • Hovedrett:  ribbe med medisterkaker og julepølse eller pinnekjøtt med vossakorv. 
 • Dessert: en tradisjonell riskrem.

Den menyen hørtes digg ut, til tross for jeg er helt stinn i magen etter alle julematen her. Ønsker dere en fin jul videre! 

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer2

Oral B // sponset video

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

God morgen søtinger. Har dere husket og pusset tennene i morges? For meg som drikker x-antall kaffekopper i løp av en dag, juice hver lunsj og nyter rødvin i helgene, så er tannpussen veldig viktig. Jeg skal ikke skryte på meg de hviteste tennene, men jeg gjør så godt jeg kan med den vanlige tannbørsten jeg har. Men nå er det kommet en ny fancy tannbørste. Som ingeniør elsker jeg nye teknologiske ting, og denne virker så kul. 

 

 

Oral-B Smartseries er verdens første elektriske tannbørste med Bluetooth 4.0- teknologi, som faktisk kan gjøre deg bedre til å børste tenner. Tannbørsten er tilkoblet en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd, og forteller deg når du bør skifte børstehode.

Noe å ønske seg til jul kanskje?

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer6

Folkeautomaten - Game of Thrones // sponset video

Skrevet 09.12.2014 kl.02:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Spiller noen av dere på Folkeautomaten? Jeg må innrømme at jeg er igrunn veldig pysete når det gjelder gambling, men likevel blir jeg superivrig når jeg kommer inn på et kasino. Jeg synes det er så spennende, og har alltid troen på at jeg skal vinne. Men vinnerlykke har jeg virkelig aldri. Kanskje noen av dere har det? 

 

Stena Line // Goldfinger - 50 års premiere (casino, film og Bond-piken Margaret Nolan)

 

 

Konkurranse (for deg over 18år) - Vinn en valgfri Game of Thrones sesong

Spillselskapet Folkeautomaten lanserer i disse dager sitt nyeste casinospill basert på den populære HBO-serien Game of Thrones. I forbindelse av dette, har de også en konkurranse for alle nye og gamle Game of Thrones fans. 

Det er kjempeenkelt og delta. Det eneste dere trenger å gjøre er:

 • Skrive hvilke sesong du ønsker deg i kommentarfeltet
 • Dele blogginnlegget på Facebook-profilen din

 

Konkurransen avsluttes 31. desember, og da vil jeg trekke en heldig vinner. 

 

 

Jeg har ikke fått kommet igang skikkelig med serien selv, til tross for at det har vært så utrolig mye fuss rundt den i årevis nå. Så hadde jeg vunnet (selvfølgelig vinner ikke jeg min egen konkurranse...HAHA) så ville jeg derfor valgt sesong 1. Vi har blitt invitert på Games of Thrones fester før, og jeg er så imponert over kostymene og hårflettene til damene i serien. Det er nesten grunn nok til å se tv-serien i seg selv. 

Føler du deg heldig? Delta da vel!

 

 

Love Kristine


//sponset innlegg

Skrevet 09.12.2014 kl.02:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer1

Star Tours Julekalender 2014 // Sponset video

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Tenk at det er mindre en én mnd til julaften dere, og allerede på mandag er vi inn i desember!!! Jeg elsker julen, med juletre, julepynt, gaveshopping, familiesammenkomster, god mat og pakker. Dette er virkelig den koseligste høytiden hvor vi kan glede hverandre og ha det utrolig fint sammen. Men som den frostpinnen jeg er, så det hadde ikke vært feil og tilbringe deler av juleferien i sydlige strøk heller.

For å komme i julestemning, pynter jeg og Philip leiligheten, spiser pepperkaker og mandariner, lager julekalender sammen og setter opp juletre allerede tidelig i desember. Siden jeg tilbringer juleferien min i Ålesund, så står det mellom ingen juletre eller tidelig juletre i leiligheten vår i Oslo. Å da velger vi så klart tidelig juletre. Vi ser også på flere julekalender-programmer på TV, som Nissene på loven, The Julekalender mm. I år skal vi også se på denne julekalenderen:

 

Nå har Star Tour nemlig kommet med sin egen morsomme julekalender. Drømmer du om sol og varme under vinterkulden, så er det bare å delta og krysse fingrene for premie. 

Bli med familien Andersen på juleferie til Thailand. Ny episode hver dag og mulighet til å vinne reisepremier for 75 000 kroner.

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Én kommentar3

 

Reise, reise, reise. Jeg digger og reise. Om det er for å oppleve nye steder, kulturer, spennende matretter, shopping, eller bare for å reise hjem til familien min i Ålesund. Selv om en flyreise egentlig bare er en transportetappe, så kan jeg alltid kjenne på den spente følelsen og gleden under reisen. For meg betyr reise alltid nye minner sammen med nære, for jeg reiser faktisk ikke mye i jobbsammenheng. Reiser dere mye? 

I denne videoen ser vi den sjarmerende Freestyle Ski-jenta Tiril Sjåstad Christiansen. Det er så flott når sunne, sporty og tøffe forbilder brukes i reklamevideoer. Det er også artig og høre om hennes reisevaner og hverdag, som er veldig annerledes fra min. Eneste likheten er vel at begge er glad i og reise for og oppleve nye ting, men det er vel dere også kan jeg tenke meg. 

Hvor går deres flyreise neste gang? For min del går den til Ålesund på juleferie.

 

//sponset innlegg

 

Love Kristine

Skrevet 10.11.2014 kl.22:57. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer3

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og tørr hodebunn, må du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene på dårlig hodebunnshelse på et eller annet tidspunkt. Så du er ikke alene. Siden 1950 har Head & Shoulders vært et foregangsselskap innen hodebunn- og hårforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rådgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir næring til håret.

 

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til å bremse ned hårtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft. I tillegg til de ulike faktorene som kan føre til hårtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hårtap på grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hår slår ned på flass fra første gangs bruk, og bidrar til at håret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt. 

 


 

I reklamenfilmen ser vi skisytteren Emil Hegle Svendsen vandre langs havnen. Han titter inn i kamera og smiler. Man venter liksom på at han skal si noe, men i stedet er han helt taus. For her handler alt om håret.  Ingen ord er nødvendig.

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders!

 

 

Love Kristine

 

 

(kilde: http://www.headandshoulders.no/)

//Love Kristine

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer7

Sony Xperia Z3 // sponset video

Skrevet 13.10.2014 kl.09:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Jeg kjøpte meg ny mobil for litt over tre uker siden, å da valgte jeg Samsung Galaxy S5 i gull. Det viktigste for meg ved valg av mobil, er at den har har veldig bra kamera, pent design og ellers har gode spesifikasjoner. Selv om jeg hadde iPhone før, var denne helt utelukket nå. Den koster mer og er dårligere enn mange andre mobiler på markedet. Jeg visste ikke så mye om Sony Xperia Z3 da, men denne virker amazing. Så skal dere kjøpe ny mobil, så sjekk ut denne? 

 

 

Sony Xperia Z3

Jeg syns designet er både elegant og kjempefint. 

 

 

Når det kommer til kamera, har Xperia Z3 har Cyber-shot og Handycam-teknologi. Dette gjør at den fanger opp latteren i alle lysforhold, ta stødige videoer i fart og klare bilder under vann. Den har å en rekke kameraapper for å gjøre bildene mer kreative. Ja shit, den er faktisk helt vanntett - så vanntett at man kan ta bilder under vann med den. Hvor kult er ikke det! I tillegg til hele 2-dagers batterilevetid, kan man spille PS4 med den.

Denne er absolutt verdt å sjekke ut dere! Det er ikke for ingen grunn den topper alle tester og blir omtalt med: "Sony Xperia Z3 er i toppsjiktet på alt"

 

 

Love Kristine

 

 

// sponset innlegg

Skrevet 13.10.2014 kl.09:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer12

Peppes Pizza // sponset video

Skrevet 23.09.2014 kl.10:31. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Peppes Pizza har nå kampanje på New York serien, og du får hele kr. 50,- i rabatt ved kjøp av Pure New York pizza og 1,5 l mineralvann. Bare velg pizza og drikke, så legges rabatten inn automatisk.

Sjekk ut denne kule New York videoen under. Klarer du å ikke bli fristet?

 

 

Så ikke dette digg ut dere! Jeg er og har alltid vært en stor pizza-elsker, og nå vet jeg hvertifall hva vi skal ha til middag fredagskvelden. Jeg kommer så til å velge den Meatpacking. Saftig biffkjøtt, purre og rødløk, osteblanding, fersk mozarella, og frisk bladpersille. Nam nam nam... Film, kjærestekos og pizza er ikke akkurat feil! 

Det som er spes med Pure New York-serien, er at de har en luftig pizzabunn toppet med enkle og rene smaker. Og her kan hvert pizzastykke brettes, akkurat slik newyorkerne liker det. Det er sjarmerende! 

 

 

Love Kristine

 

 

//sponset innlegg

Skrevet 23.09.2014 kl.10:31. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 12 kommentarer9

Freia melkesjokolade // sponset video

Skrevet 16.09.2014 kl.23:45. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Sjekk ut denne nye barske og urbane reklamefilmen fra Freia! Denne har en helt annen tilnærming enn de vi har sett tidligere med melkesprengte kuer og nasjonalromantiske mennesker i idyllisk norsk natur. Her utspiller nemlig filmen seg i New York og på Lillehammer. Budskapet er at uansett hvor man måtte befinne seg i verden, så har man en følelsesmessig tilknytning til hvor man kommer fra. Og uansett hvilket liv man lever og suksess man har, så finner man gleden i de små nære og ekte ting. Som en liten bit melkesjokolade. 

Jeg tror mange kjenner seg igjen. Hvem har ikke savnet melkesjokolade når de har vært på en lengre utenlandstur. Det er ikke for ingen grunn melkesjokoladen kalles Et lite stykke Norge. Vi er jo vokst opp med denne herligheten! 

 

 

Nå skal jeg kose meg med melkesjokolade sammen med kaffe og jordbær. Perfekt kombo! ♥

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 16.09.2014 kl.23:45. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 9 kommentarer4

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 09.09.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og tørr hodebunn, må du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene på dårlig hodebunnshelse på et eller annet tidspunkt. Så du er ikke alene.

Siden 1950 har Head & Shoulders vært et foregangsselskap innen hodebunn- og hårforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rådgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir næring til håret.

 

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til å bremse ned hårtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft.

I tillegg til de ulike faktorene som kan føre til hårtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hårtap på grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hår slår ned på flass fra første gangs bruk, og bidrar til at håret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt.

Trenger egentlig skiskytter Emil Hegle Svendsen si så mye i deres nyeste kampanje... 

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders! 

 

(Må å le litt av denne tause reklamen dere, for Emil minner meg om enkelte gutter på byen. Tihii... kanskje de også bruker Head&Shoulders. Trykk innpå å se!)

 

 

Love Kristine

 

 

(kilde: http://www.headandshoulders.no/)

//sponset innlegg

Skrevet 09.09.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 4 kommentarer6

NOT SORRY //sponset video

Skrevet 14.07.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Sorry, NOT SORRY, for å be dere om å se denne videoen. Det er en liten oppvekker til en del kvinner der ute, meg inkludert. Jeg er nok ikke den eneste som av og til får den ydmyke tonene og blir nesten litt underdanig. Det er en fin egenskap å være ydmyk, men ikke på bekostning av å være selvsikker og vise sine styrker. 

Når jeg møter nye mennesker, og de spør hva jeg driver med svarer jeg ofte "ingeniør". Og hver gang Philip hører dette, så skyter han inn: Du er SIVILINGEIØR. For ja, jeg har 6 års høyre utdanning, 1 årig studie i Økonomi og ledelse + Master i Bygg og Miljøteknikk. Jeg jobber også i ett av Norges største byggfirma og har ansvarsfulle arbeidsoppgaver. Jeg er stolt - inni meg. Men når andre spør, så blir svare gjerne kort. Jeg vil ikke virke for vellykket, for stolt, for smart, og jeg vil ikke at folk skal tro jeg tror for høyt om meg selv. Det er jo igrunn bare tull! Hvor mange menn ville gjort det samme og fremstilt seg selv lavere - antakelig få. Vi jenter bør tørre og være stolte, bedre og smarte! Alle har noe de er god på om det er på uansett sammenheng - så vær stolt av det og vis det. Ikke beklag for å være god i noe - #ShineStrong

Om dere vil lese mer kan dere gå til Patenene og lese mer HER!

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 14.07.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer16

My new fave - namebracelet

Skrevet 25.06.2014 kl.22:43. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt

 

 

Hei søtinger. I dag er jeg skikkelig i det romantiske hjørnet. Sommer, snart ferie, kjærlighet i luften, også fikk vi noen nye favoritter - sirkelarmbånd i sølv med navnene våre i.

 

 

Hvor koselig er ikke det å ha armbånd med navnene våre i *smile fra øre til øre*  ♥ 

 

 

Philip kombinerer sitt med andre armbånd, og jeg syns det ser skikkelig kult ut. 

 

 

Armbåndene samt mange andre smykker med navn finner dere hos MittNavneSmykke HER! De har et stort utvalg av alle typer smykker, og der er absolutt ikke bare for kjærestepar selv om vi valgte en slik variant.

Jeg er så heldig at jeg får gi dere søtinger en liten fordel. Oppgi koden KRISTINE14 ved betaling, så får dere 10% avslag.

 

 

Love Kristine

Skrevet 25.06.2014 kl.22:43. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 16 kommentarer7

Blåkläder og Bjørn Borg - be a real man

Skrevet 19.05.2014 kl.15:34. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt


 

Blåkläder har i sammarbeid med Bjørn Borg laget ekslusiv Limited Edition boxer av høy kvalitet. Denne boksen  inneholder fem boxere, én for hver ukedag. Iført kule boxere utfordres gutten din til å gjennomføre morsomme oppdrag, som skal få oss jentene til å føle oss litt ekstra spesiell. Dette liker vi jenter! :) 

 
Mandag: Ta på deg denne tøffe Blåkläderboxeren og overrask kjærsten din med frokost på sengen.

Tirsdag: Ta på deg denne tøffe bokseren og send en sms i løpet av dagen til kjæresten din og fortell hvor mye hun betyr for deg, 

Onsdag: Det er Lillelørdag. Lag liv og begeistring ved å stille opp i denne boxeren mens du overrekker en bukett med friske blomster til din kjære. 

Torsdag: Tenn noen stearinlys hjemme og gi kjæresten din massasje. Selvsagt ikledd kun denne boxeren. 

Fredag: Lag middag til kjæresten din i kveld, kun iført boxershortsen fra Blåkläder. 

 

 

"Rett kledd, trygg og tøff innenfra og ut", det er Blåkläders filosofi. Blåkläder og Bjørn Borg er to varemerker med mye til felles. Fokuset ligger på kvalitet, men også viljen til å hele tiden designe noe nytt og spennende. 

Blåkläder vet alikevel at uansett hva man har på seg, er det hva man gjør og utrykker som betyr noe. Så med denne boksen får guttene muligheten til å gjennomføre oppdragene som skal gi kjæresten ekstra oppmerksomhet og ei fantastisk uke. 

 


Boxershortsen finnes hos utvalgte Blåkläderforhandlere

 

Jeg syns konseptet er kjempekult, og en liten påminnelse på hvor mye glede man kan gi ved bare en liten ekstra oppmerksomhet! Stilige boxere, samtidig som oppdragene er romantiske og omtenksomme. Jeg har nå utfordret Philip! :)

Så til dere gutter: Be a real man og ta på deg boxerene og utfør oppdragene med glans for jenta di!

 

 

Love Kristine

Skrevet 19.05.2014 kl.15:34. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer11

Hawaiian Tropic

Skrevet 06.05.2014 kl.00:11. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponsede produkter

 

 

Vi fikk en aldri så liten smakebit på fineværet for godt over en uke siden her i Oslo. Å nå er det ikke lenge til sommeren kommer for fult. *GLEDE* Men for all del - ikke glem å beskytt dere! Med Hawaiian Tropic kan en beskytte seg mot solens stråler på best mulig måte - og samtidig lukte godt i solvarmen!

Hawaiian Tropic lanserer nå to nye pleiende og velduftende nyheter, Silk Hydration Face 30 for ansiktet og Proactive Dry Spary Oil SPF 10 for kroppen. 

  


 

Silk Hydration FaceSPF 30Dette er en solbeskyttelse spesielt tilpasset ansiktet ned en lett og mild formula som med fordel kan brukes under sminken! Fukter huden effektivt i opptil 12 timer ved hjelp av silkeekstrakt og har en mild kokosduft som er tilpasset den sensitive huden i ansiktet. Oljefri og hypoallergenisk.  

 


 

Protective Dry Spray Oil SPF En behagelig tørrolje som trekker som trekker raskt inn i huden uten å etterlate et oljete lag. Vannresistens i opp til 80 minutter, alkoholfri. Med Hawaiian Tropics signatur, den klassiske kokosduften!

 


 

Lime Coolada body butter

Lukseriøs kremet formula som fukter huden i 12 timer og gir næring og smidighet til huden. Brukes daglig for å beholde den solbrune fargen og har en kjølende effekt som etter-sol-produkt. Kan også brukes året rundt som en ekstra fuktighets-boost! 

Denne lukter så fantastisk godt at jeg har ikke ord. Så jeg kommer til å jukse og bruke denne før sommeren. Ahh.... Herlig!!!

 


 

Ønsker dere en sommer full av varme og sol, og husk solbeskyttelse ;)

 

 

Love Kristine

Skrevet 06.05.2014 kl.00:11. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 11 kommentarer17

Søndag - Etsy - Bella

Skrevet 04.05.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei søtinger og god søndag! Startet dagen med en kaffe mocca mens jeg tittet gjennom Etsy-katalogen min. På disse sidene er det et fargerikt utvalg av gjenstander laget og samlet av uavhengige kunstnere, designere og vintage kuratorer. Noe friskt, noe lyst, og mye man ikke kan finner noe annet sted. Sååå mye fint og spennende. Dere finner nettsiden til Etsy HER!

 

 

 

Søndag betyr Bella-tid. Hun er en del hjemme alene ellers i uken når vi er på jobb, så da får hun ekstra med oppmerksomhet nå som det er helg.

 Senere på dagen tok vi med oss Bella ut i bakgården. Hun liker kjempegodt å være ute, lukte på planter og observere. 

 

 

Nå er Bella helt utslitt og ligger rett ut på sofaen og sover, mens vi ser reprisen av Den siste viking. Etterpå skal vi ta oss en tur på treningssenteret. Kjenner dørstokkmila er lang, men jeg bare må springe litt på mølla nå og komme i form til Holmenkoll-stafetten på lørdagen. Skal nemlig springe sisteetappe - yeah! 

Ønsker dere en kjempefin søndag videre! 

 

 

Love Kristine

Skrevet 04.05.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 17 kommentarer13

Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine

Skrevet 22.04.2014 kl.23:07. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt

 

God kveld søtinger! Nå går det mot leggetid og tannpuss, så da passer det bra at jeg deler en aldri så liten tannkrem anbefaling. Jeg har fått gleden av å prøve den helt nye Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine. Den skal fjerne opp til 90 prosent av eventuell overfladisk misfarging og få frem tennenes naturlige hvithet etter fem til sju dagers bruk, uten å skade emaljen.

Jeg drikker MYE kaffe i løp av en dag, og trenger derfor en tannkrem som fjerner misfarging. Gule tenner - jah det er virkelig ikke pent. Jeg har brukt denne tannkremen nå godt over en uke, og er kjempefornøyd. Jeg ser noe forskjell og jeg liker godt den mintsmaken! 

Mange av dere har nok hørt om Crest, som er det amerikanske søstermerket til Oral-B. For en tid tilbake lanserte de 3D White tannkrem, og den er allerede populær blant moteikoner og kjendiser i USA. Så da er det litt ekstra kult at den kommer til Norge. 

 

 

Litt info om produktet:

Tenner dekket av plakk blir matte og reflekterer ikke lys. Oral-Bs nye og forbedrende formula binder seg til emaljen for å skape en lys og reflekterende overflate. Dette gir umiddelbar glans etter tannbørsting, og gjør at tennene ser hvitere ut. Tannkremen har også en Dual Silica-system - 3D Whites beste whitening teknikk - som fjerner flekker og får frem den naturlige hvitheten i tennene. I tillegg til å fjerne misfarging forhindrer tannkremen fremvekst av nye flekker. Dual Silica-systemet inneholder nemlig pyrofosfater som fester seg på tennenes overflate og bidrar til å beholde den naturlige hvitheten. Oral-B 3D White Luxe Shine motvirker også dannelse av tannsten, styrker emaljen og forebygger karies gjennom viktige mineraler. 

 

Natti natt dere. Sov godt! :)

 

 

Love Kristine

Skrevet 22.04.2014 kl.23:07. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 13 kommentarer10

Natur-Import

Skrevet 18.08.2013 kl.20:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

annonse


 

Het søtinger. Mange av dere har nok allerede hørt om Tampons for free. Melder du deg inn der, så får du tilsendt gratis tamponger hver mnd. Det koster virkelig ingenting, å vet dere hvorfor? Jo, fordi Tampons for free markedsfører sine samarbeidspartnere på tampong-pakken vi mottar. Denne gangen er det Natur-Import AS som er avbildet.

 

Litt om Natur-Import

Natur-Import er blant de eldste leverandørene av naturprodukter og økologiske varer til det norske markedet med over 40 års erfaring. Naturproduktene er produsert av anerkjente europeiske produsenter med råvareleverandører fra hele verden. De har alt fra naturlig urtete. kosttilskudd og pateer til kosmetikk, dusjsepe, hårvann og mye annet sunt og naturlig. 

Jeg har vært så heldig og motatt noen av deres produkter:

 

 

Jeg må innrømme at det første jeg tenkte når jeg så de flytende vitaminene var æsj-da. Jeg liker vitmaminer best i tablettform for å slippe smaken, og kan ikke fordra alle former for solhatt ol. Men for å kunne gi en riktig tilbakemlelding så måtte jeg jo teste det ut. 

 

Dusjsepe Granateple

 

Dusjsåpen lukter granateple og er veldig veldig frisk og god. Den skal også rense og pleie huden. Absolutt en herlig dusjsepe :)

 

Floradix Formula, flytende vitamin- og jerntilskudd

 • Tretthet og mangel på energi
 • Konsentrasjonsvansker 
 • Manglende utholdenhet ved fysisk trening
 • Gjentatte infeksjoner 
 • Sprø negler
 • Blekhet og/eller mørke sirkler under øynene

Både jeg og Philip har drukket av denne noen dager nå, og den smaker faktisk godt. Den minner litt om slike friske juicer man får kjøpt på ferie i utlandet, så det var ingen kunst å like. :)

 

Floradix Magnesium

Flordaix Magnesium er uten konserveringsmidler og kan blandes med vann eller jiuce, og jeg gjorde det førstnevnte. Den smake ganske greit, litt som en svak appelsin-saft. De som mest trenger magnesium er kvinner gjennom svangerskap og ammeperioder, mosjonister og folk med høyt fysisk eller mentalt stress.

 

Floradix Kalsium/Magnesium


Floradix Kalsium/Magnesium er et veldmakende mineralkonsentrat uten konserveringsmidler. Jeg bladet også denne med vann, og den smakte saft som den andre. Kalsium Magnesium er beregnet for de som ønsker å opprettholde eller å bedre skjelettet.

 

Det er umulig for meg å teste virkning av produktene, men såpen luktet digg og kosttilskuddene smakte bra. Jeg tror uansett det er lurt å tilføre kroppen vitaminer og mineraler. Så ta en titt innom nettsiden til Natur-Import, les mer om produktene og se om dere finner noe nyttig og spennende! ;) 

 

 

Love Kristine

Skrevet 18.08.2013 kl.20:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 10 kommentarer20

Bella tester - Purina Pro Plan

Skrevet 16.06.2013 kl.16:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Annonse

 

Jeg ble med på min aller første buzzador testing denne uke, og det er for kattefôret Proplan. Så test-kanidaten er nettopp vår aller nydeligste Bella

 

 

Litt om Bella

Bella er ei 3 år gammel perser colourpoint jente. Hun ble sterelisert for 2 år. Når det kommer til mat, så spiser hun uten unntak kun Royal Canin sin perser-katt mat. Vi synes igrunn det er litt trist at hun kun spiser det ene sorten, og at hun aldri får noe variasjon i matveien. Å det står ikke på forsøkene våre.

Jeg husker en gang i Trondheim når vi hadde besøk av en kopis av Philip. Han skulle lage laksesmørbrød til oss for frokost, og puttet en laksebit i matskålen til Bella. For hvilken katt liker ikke laks! Bella ble helt forferdet når hun skulle spise, og kom springene til meg og lurte meg innpå kjøkkenet. Der stoppet hun med matskålen, så ned på den og opp på meg. Jeg fjernet laksen og hun strøyk seg inntil foetn min og begynte og male. Ellers har vi prøvd å gi henne kokt torsk, leverpostei, melk, katte-godis fra dyrebutikk +++. Hun nekter.

En lørdag var hun tom for sin vanlige perser-kattemat og vi rakk akkurat ikke dyrebutikken. Vi gikk innom en dagligvare butikk for å kjøpe noe vanlig kattemat i nøden for helgen. Hun luktet på den, og nektet og spise noe hele lørdag. Det var rett og slett ikke bra nok for vår lille diva. Søndagen var hun så sulten, at hun spiste litt av det. Det endte i dårlig mage. Kort fortalt - vi måtte dusje den lille frøkna vår.

Så det har vært to hinder for Purina Pro Plan i denne testen her: Bella er superkresen og Bella får lett dårlig mage

 


Over en uke nå så har jeg testet disse to ulike produktene på henne.

 

Delicate

Vi startet først med Delicate. Dette er et fôr for voksne katter med sensitiv fordøyelse eller er dårlige til å spise. Pro Plan Delicate kombinerer alle essensielle næringsstoffer, inkludert vitaminer og mineraler, i et kattefôr av høy kvalitet.  
 Jeg åpnet kattefõr posten så man kunne kjenne lukten, og Bella kom springene og veldig nysgjerrig. Jeg helte maten i skålen hennes, og hun begynte straks og spise. 

  

Sterilised

Dette kattefôret bidrar til å vedlikeholde den generelle helsen til voksne steriliserte/kastrerte katter. Pro Plan Sterilised kombinerer alle essensielle næringsstoffer ? hvorav vitaminene A, C og E, og Omega-3 og Omega-6 fettsyrer i et kattefôr med høyt proteinnivå og lavt fettnivå, som også fremmer en balansert pH verdi i urinen. Finnes i følgende smaksvarianter: kylling, laks og kanin. 

 Også dette fõret falt i smak hos den lille prinssa vår. 

 

 

Test resultat

Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs for denne testen her, for resultatet kunne fort blitt at jeg mått si til selvskapet at "beklager, men Bella liker ikke fôret deres". Men heldigvis så både likte hun det, og hun fikk ingen problemer med magen. Jeg er ganske glad nå, for vi kan for første gang gi Bella et variert kosthold. 

 
 Jeg kan virkelig anbefale dette fôret til andre katteeiere. 

 

 

 

Love Kristine

Skrevet 16.06.2013 kl.16:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 20 kommentarer18

Marc by Marc Jacobs in our backyard

Skrevet 26.05.2013 kl.22:20. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 

Her er noen bilder Philip tok av meg i kveld fra bakgården vår. Har på med den nyeste go'biten min som jeg trykket hjem fra nettet som bursdagsgave til meg selv. Digger Marc by Marc Jacobs kjolen min <3

Kom forresten over noen smart som jeg vil dele med dere andre nettshoppere. På Cupo Nation finner dere en rekke rabattkoder til ulike nettbutikker innenfor klær, sko, sminke og mye mer (eksempelvis for blivakker, zalando osv).  Verdt å titte innom av og til, så kanskje dere gjør ett kupp. ;) 

 

Love Kristine

 

Skrevet 26.05.2013 kl.22:20. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 18 kommentarer10

BRAUN Silk épil - Bikini Styler

Skrevet 21.05.2013 kl.20:32. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Jeg er nylig blitt eier av denne supersøte bikini styleren. Braun Silk-épil leveres med ulike skjærehoder som er unikt konturformet for å fjerne uønsket hår fra fra alle områder på kroppen, ansiktet og bikinilinjen.

 

 

Det følger med et presisjonshode og to ulike skjærehoder for bikinilinjen. Presisjonshodet gjør at man kan oppnå nøyaktige former, rask og enkel. Den fjerner og trimmer uønsket hår fra øyenbryn, bikinilinjen og ansiktet. Så nå kan du være kreativ, selv i de mest følsomme områdene - uten irritasjon. Å når vi er innpå kreativitet her. Jeg blir nesten litt knisette av å skrive om der, men det følger også med 10 klistremerker som du kan frissere etter der nede.  ;) 

 

 

Med de sol-værs dagene vi har hatt i det siste, så vil jeg tørre å påstå at bikini-sesongen er i gang. Anbefaler absolutt Braun Sil-épil Bikini-Styler. 

 
 

 

Love Kristine

 

Annonse

Skrevet 21.05.2013 kl.20:32. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 10 kommentarer14

Braun Silk-épil 7 SkinSpa - LOVE IT!!!

Skrevet 29.04.2013 kl.21:19. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.


Har nylig blitt eier av en Braun Silk-épil 7 Skin spa! :) Dette er en maskin som kombinerer to moderne skjønnhetsbehandlinger i et 2-i-1 produkt med både epilering og eksfoliering for en smidigere og mer strålende hud. Jeg må innrømme at jeg kastet barberhøvelen for vel tre år siden, og har brukt epilator siden. Jeg har totalt noia for kroppshår, og med epilator så kan man fjerne hårene sjeldenere, og når de vokser ut igjen så er det ferre av de og de blir mykere. 

 
Det som er så bra med akkurat denne maskinen er at man kan bruke den i badekaret/dusjen eller i tørt miljø. Den har også  tre hoder med ulike funksjoner; epilering, eksfolering og barbering, samt to topper for presisjonsbarbering og -epilering. Eksfoleringshode som dere ser på bildet under fjerner tørr og død hund og stimulerer samtidig til fornyelse av hudcellene. Det gjør huden mer mottakelig for fuktighet, noe som igjen gjør den friskere, glattere og jevnere. Regelmessig eksfoliering vil også bidra til å forhindre inngrodde hårstrå. Personlig så får jeg veldig tørre legger på vinterhalvåret, så den funksjonen har vært veldig nyttig for meg. :)

 

 

Leggene mine er super smuuud!!! :D

 

 

 

 

 

Love Krizz

Follow on Bloglovin

 

//Annonse 

Skrevet 29.04.2013 kl.21:19. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 14 kommentarer9

Gratis Tamponger - Tampons For Free

Skrevet 09.04.2013 kl.12:51. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei søtinger! Visste dere at man kan få tilsendt tamponger helt gratis? Tampons For Free tilbyr nemmelig tamponger rett hjem til deg gratis. :)

 


(Bilde hentet fra Tampons For Free)

 

Hvordan er det mulig tenker dere nok! Joda, det skal jeg fortelle dere. Tampons For Free har samarbeidspartnere som ønsker å reklamere for sine produkter, og de samarbeidspartnerene finansierer tampongpakken så vi kan få de helt gratis. Ikke feil med gratisprodukter som man faktisk trenger. ;) Gå innpå siden HER og sjekk ut selv! 

 

 (Bilde hentet fra Tampons For Free)


Sebamed er samarbeidspartneren til Tampons For Free nå, å jeg fikk tilsendt tamponger, noe små prøveprodukter og en Shower Gel med granateple. Det som er flott med den hundpleieserien er at produktene er parfymefri og har pH 5,5 for å verne om hudens egen beskyttelsesbarriere. Personlig så jeg lite problemer med huden, men det skader vel ikke å være litt ekstra skånsom og snill mot den. ;) Uansett så har den Granateple Shower Gel en helt herlig og frisk duft! 

 

 

//Annonse//

 

Ønsker dere en kjempe fin tirsdag! :)

 

 

 

Love Krizz

Follow on Bloglovin

Skrevet 09.04.2013 kl.12:51. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 9 kommentarerLes mer i arkivet » August 2017 » Juli 2017 » Juni 2017
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits