1

det fungerer ikke s bra likevel

Skrevet 18.08.2017 kl.20:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Nå er to arbeidsuker overstått, og jeg er litt trist om dagen. Jeg ser datteren min ALT for lite, og det er ingen god følelse. Det går bort over ni timer hver dag til reise og jobb. Noe som gjør at jeg får en halvtime med henne på morningen der hun stort sett bare henger i beina mine mens jeg ordner meg. Også får jeg i underkant av tre timer med henne på ettermiddagen. Det er en enorm overgang fra mammapermisjon tilværelsen. Jeg er fullt klar over at dette gjelder de fleste barnefamilier, og at min situasjon ikke er unik på noen måte. Men jeg vil uansett gjøre en endring og prøve noe annet. Så i fra neste uke skal stå opp i 6-tiden, slik jeg er ute av døren før Serine Isabella står opp. Da kan jeg være kjappere og rekke å være på jobben en time før, nemlig kl 7. Også vil jeg jobbe et kvarter lenger de fire første dagene i uka, slik at jeg får en time kortere arbeidsdag på fredager. Kanskje det funker, kanskje ikke. Men det er uansett vært et forsøk.

Nå sover stjerna mi som en engel. Og jeg gleder meg enormt til kvalitetstid med henne i helgen. ❤

L❤ve Kristine

Skrevet 18.08.2017 kl.20:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. n kommentar0

HAGEN

Skrevet 26.07.2017 kl.11:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye for å ha fine dager. Være til stede, utforske hagen med en ettåring. Hun øver og øver på å gå selv nå. Selv om det er ukesvis siden hun slapp seg helt og gikk noen meter, er hun fortsatt ikke helt stødig og vil ha en hånd og holde i. Vi går opp og ned trapper, fram og tilbake over dørstokker, og opp og ned bakker. Desto mer utfordrende, desto bedre virker det som. Hun smiler stolt når vi går, og jeg blir sjarmert i senk av det herlige smilet. Rolig sommer med et ettåring er veldig fint. ❤

L❤ve Kristine

Skrevet 26.07.2017 kl.11:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer3

HVERDAGEN

Skrevet 29.05.2017 kl.08:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

I kveld reiser jeg og Serine hjem igjen til Oslo etter nesten tre uker i Ålesund. Det har vært godt med litt miljøforandring, for det kan bli litt kjedelig å traske hjemme i leiligheten i månedsvis. Altså, jeg digger å ha mammapermisjon og bruke all tid med jenta mi. Men det er fort at dagene blir veldig like. Det er derfor litt viktig å finne på forskjellige ting å fylle de med. I Oslo har jeg playdates for Serine Isabella ukentlig. Det er enten med barselgruppen, ei kollega av meg som fikk en sønn fem dager før jenta mi kom til verden, eller med de to studievenninnene mine som har babyer. Jeg triller også turer hver dag, der jeg prøver å variere rutene litt.
Og for å ikke bli helt kokko, så møter jeg venninner én-to ganger i mnd, der samtalene kan gå i noe annet en baby-baby-baby. Merker det gjør godt! ;)

L❤ve Kristine

Skrevet 29.05.2017 kl.08:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer6

black n blue

Skrevet 20.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

kjole: Tommy Hilfinger // stømpebukse: Pierre Robert // sko: Ecco

L❤ve Kristine

Skrevet 20.05.2017 kl.23:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer8

Oral-B GENIUS lanseringsevent

Skrevet 13.09.2016 kl.12:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.


 

I dag stod jeg opp klokken 7!!! Serine stakkar hadde vondt i magen som vanlig og ble ikke rolig fr halv 3 i natt. S med kun 4 timer p yet (hadde en halvtime med amming inni der), s var det tft og st opp. I dag dro jeg nemlig p lanseringseventet til Oral-B Grand Hotel. Det er gy med slike eventer, og jeg har ikke kunnet deltatt p de morgeneventene fr pga jobb. Men n som jeg har mammapermisjon, og Philip kunne passe Serine ved jobbe hjemmefra, s fikk jeg endelig bli med p ett. Det fltes litt rart ogs, g ut dra uten lillejenta. Jeg har ikke vrt borte fra henne s lenge fr. Det ble nesten to timer. ;)

 


 

Uansett, tilbake til Oral-B. Vi var bloggere, mediefolk og andre der som fikk en grundig presentasjon og introduksjon av tannspesialister om den nyeste elektriske tannbrsten Oral-B GENIUS. Det kuleste var at det har blitt s highteck fancy, noe jeg digger! Man laster ned en app til tannbrsten, og p den kan man gjre mye forskjellig. Du kan velge farge p tannbrsten din, slik at du fr ditt personlige preg p den. Det hrer ogs med en mobilholder til tannbrsten som du fester p speilt. Via appen tar du bilder av ansiktet ditt, og da registrerer den tanngarden din. Nr du pusser tennene s ser du via appen hvor i munnen du pusser, og om du pusser lenge nok. P den mten ser du ogs om du overser tannpartier. Tannbrsten lyser ogs opp nr man pusser for hardt. Nr du er ferdig pusse fr du tilbakemelding p hvordan tannpussen var; hvor lang tid du brukte, hvor mye du pusset for hardt og hvor det har blitt pusset rent. 

I en travel hverdag, s er det nok ikke ofte man orker og ta i bruk den appen. MEN i starten er den nok veldig nyttig som et opplringsverkty for f inn gode pussevaner og en automatikk i god pusseteknikk. Men som den teknologinerden jeg er, m jeg innrmme at jeg synes den appen var superkul! for de spesielt intresserte - appen viser ogs statistikk over Oral-B tannpussere. Du kan nemlig se p et kart hvor i verden folk pusser tennene. Haha! ;)

Etter presentasjonen fikk jeg assistanse av hun som var tanntekniker til vise meg hvordan tannbrsten Oral-B GENIUS funker med appen. Det var veldig gy! 

  

Vi fikk alle med oss hver vr Oral-B GENIUS 9000 tannbrste hjem, noe som Philip satte pris p. Han er en enda mer teknologinerd enn meg, og digger trykke og styre med alt slik. Jeg skal derfor kjpe ekstra hode til tannbrsten, slik at vi begge kan bruke den. S i kveld skal vi teste den sammen! :)

 

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 13.09.2016 kl.12:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 8 kommentarer0

God Morgen

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset innlegg 
 
 
God morgen stinger! I dag har jeg hatt en usedvanlig digg morgen. Jeg har vknet opp etter frste natta med familien min i lesund og det er ferie!!! I ovnen str varme aniskringler som mamma har bakt - sinnsykt herlig! :) I flge flere studier er vi i norden blant de lykkeligste i veden, noe som ikke er s rart med tanke p levestandarden vr. Men likevel starter hele en av tre morningen med vre supertrette og i drlig humr. Jeg er ikke ndvendigvis i s drlig humr, men jeg er blant den halvparten av befolkningen som sier de ikke er morgenmennesker. Jeg hater st opp tidelig, og er s trett de morgningene det er alarmen som vekker meg og jeg skal p jobb. Jeg kaster p meg sminke i en fei, mens jeg spiser to knekkebrd og drikker et glass O'boy samtidg. Stress stress stress. De f dagene jeg setter meg ned og spiser frokost, rekker vkne saktere og puste litt - de dagene er s mye bedre.
 
Rynkeby God Morgen har n lansert et oppdrag for forbedre morgenhumret til det nordiske folket, og inspirere dem til bedre morninger - gjennom ny innsikt, humrmling og motivsjon. De samler sine erfaringer p hva som utgjr en god morning. Som en del av dette har de testet morgenstemningen hos to skandinaviere, som er langt borte fra mrke og dystre vintermorgener. Se videoen over! 
 
Testen viser at vi igjennom bde fysisk aktivitet, mental velvre, en god frokost, gode morgenrutiner og godt selskap kan oppn trivsel og mentalt overskudd p morgenen. Spesielt selskap med andre er en avgjrende faktor for vrt gode humr. 
 
Slike morninger har jeg i feriene mine, god tid med matbordet sammen med familien eller Philip. Det gjenstr se om jeg klarer snu dette til gjelde hverdagene ogs n etter pske. I juli nr den lille tulla vr kommer til verden, s blir nok alt snudd p hode igjen uansett. Men det er nok absolutt noe i budskapet til God Morgen! nsker dere en strlende dag! :)
 
 
L♥ve Kristine

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer2

Samsung Galaxy edge+ - See beyond the edge

Skrevet 31.10.2015 kl.15:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//annonse

JULEGAVETIPS!!! :)

Har dere sett den nye Samsung Galaxy edge+? Denhar 5,7 tommes buet skjerm, som gir nye bruksmuligheter og glimrende kvalitet p bilder og filmer. Det artige er at skjermen strekker seg rundt kantene p p mobilen. Utrolig kult og innovativt. Den har ogs bildestabilisator og F1.9-blender som gir skarpe bilder ogs i drlig lys. Noe som er utrolig kjekt for oss som tar mye bilder. Du fr den i tre ulike farger; gull, slv og svart. Jeg synes den er rlekker! :)Denne skal jeg s nske meg til jul! Jeg har Samsung S5 n, og er s fornyd med den. Men skjermen min er knust, s det er nok p tide bytte. Det gr i Samsung her i heimen. Jeg har Samsung mobil, PC og kamera. TVen vr og lydplanken er i Samsung, og Philip sin mobil er Samsung. Haha :)

L♥ve Kristine

Skrevet 31.10.2015 kl.15:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer8

PEPSI MAX - MAXIMUM DANCE NO RAIN

Skrevet 01.10.2015 kl.10:49. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset innlegg

Pepsi Max - favorittbrusen min! ♥ Dette er faktisk den eneste brusen jeg kjper i helgene, og den er en klar favoritt i kken vr. :) Det er derfor ekstra gy se at de har vrt s innovative og ikke minst kreative p reklamefronten denne sommeren.

For isommer har nemlig Pepsi Max reist rundt p festivaler i Europa for finne nye og kreative mter gjre festivalopplevelsene ekstra morsom p. Det har vrt alt fra droner som finner venner du har mistet i menneskemengden ("Friend Finder") til sensorer i bakken foran scenen som gjr at publikums energi og intensitet er med p skape selve konsertopplevelsen ("Dancemeter").

Denne videoen fra yafestivalen er en del av dette konseptet:

Pepsi Max valgte yafestivalen i den nye internasjonale reklamefilmen sin, "Dancing in The Rain".

Hvor mange har ikke opplevd regn p festival? Det har jeg og det er noe skikkelig dritt. Pepsi Max nsket derfor lage en scene hvor publikum kunne f oppleve regn under festival, men np en positiv og morsom mte.

Installasjonen som ble satt opp bestod av en rekke spesialkonstruerte vannprintere som lot det "regne" uavbrutt over en 50 kvadratmeter stor scene. Vannprinterne ble utstyrt med bevegelsessensorer som registrerte nr det var mennesker p scenen og som kunne forutsi ulike bevegelser. Nr en person ble identifisert p scenen stoppet "regnet" direkte over denne personen umiddelbart, mens resten av scenen fremdeles var dekket av fallende vann.Tenk kunne danse i regnet uten bli vt - skulle nske jeg var der under innspillingen! ;)

L♥ve Kristine

Skrevet 01.10.2015 kl.10:49. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 8 kommentarer15

MAYBEAUTY - The Incredible Face Mask

Skrevet 12.08.2015 kl.00:02. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt

I gr fly vi tilbake til Oslo etter n mnd fantastisk ferie som vi tilbrakte i lesund og Thailand. Allerede i dag hadde jeg min frste arbeidsdag etter sommeren, og jeg skal innrmme det var litt tft. Opp tidelig, rett i et byggemte for s en full arbeidsdag videre, og etterp diverse hverdagsplikter. Puhh... stress og plutselig ha full plan, men samtidig deilig komme inn i litt rutiner igjen.

Nr alle plikter var unnagjort i dag, s hadde vi en velfortjent hjemmespa. :) Vi testet for frste gang ut ansiktsmaske fra MAYBEAUTY - The Incredible FACE MASK. Jeg mtte le nr jeg rev opp posen, for den var svart. Tihiii...

Jeg fikk Philip til ta ansiktsmaske sammen med meg, og det var veldig artig. Vi tullet og fjaset mens vi ble stivere og stivere i ansiktet. :)

Vi s en episoden av Modern Family mens vi ventet p at tiden skulle g til vi kunne ta av masken. Bella var supertrtt og sovnet rett bak meg.

Masken skal fjerne hudormer, acne, dde hudceller og oljete hud. Jeg fler meg hvertfall helt smuuud i ansiktet n. DIGG! :)

Om noen av dere stinger nsker teste ut denne masken fr dere 30 % rabatt ved bruke kupongkoden kristinefacemask30!!!

G inn p nettsiden:https://maybeauty.no/kristinefacemask30

L♥ve Kristine

Skrevet 12.08.2015 kl.00:02. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 15 kommentarer13

solskinnsdager i Oslo med Hawaiian Tropic

Skrevet 13.06.2015 kl.11:56. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponsede produkter

For noen herlige solskinnsdager vi har i hovedstaden n. Jeg og Philip bor rett ved Frognerparken, og det er s digg kunne g ut dra og vips s er vi i der. Fra onsdagen har det vrt Norwegian Wood her med masse konserter, s vi har grillet, hrt konserter og minglet i parken. S utrolig koselig.

Det er s herlig kjenne solen mot kroppen. Jeg er kjempebleik, s det skal bli godt f litt farge. Fler meg alltid mer fresh p sommeren nr jeg har litt tan. :) Solkrem og solbeskyttende produkter er absolutt et must. Favoritten min de siste rene har vrt Hawaii Tropic produktene. De lukter s sinnssykt godt samtidig som de beskytter huden. ♥

Hawaii Tropic har flere nyheter denne vren med herlig kokosduftende produkter.

En av favorittene mine i sommer kommer garantert til vre Golden Tint Sun Spray Lotion. Den gir en vakker solbrun hudtone allerede fra frste dagen du bruker den. Den kombinerer beskyttelse med en naturlig og gylden farge. Akkurat som en lett foundation gir den huden en fin fargetone samtidig som den beskytter med solfaktor 10 eller 15. Jeg elsker at den gir litt farge, slike at jeg ikke fler meg s bleik etter nesten et r uten sol p kroppen. Digger ogs at den lukter herlig kokos.

Om man nsker skinne litt ekstra, er Shimmer Effect Protective Lotion et supert produkt. Denne kommer jeg til bruke p kroppen nr jeg skal p sommerfester i lette kjoler og blomster i hret, men samtidig skal beskytte huden. Ogs etterhvert som jeg fr litt farge, og nsker f den ekstra glden. Shimmer Effekt Protectiv inneholder mikroskopiske sm mineralpartikler som reflekteres av solen og gjr huden enda vakrere. Med sitt fine skimmer framhever og forsterker den hudens egen fargetone, samtidig som huden beskyttes mot solstrler med solfaktor 8 eller 25. Lukter ogs herlig kokos - love it!

For dere som allerede er brune og fine, og nsker oppn maks tan erPrtective Dry Oiler velduftende sololje som gir huden nring og gjr den myk. Jeg har en lang vei fr jeg er der - haha ;)

en av mine everyday-favorites er Lip Gloss Island Berry. Den gir leppene en fin, sommerlig fargenyanse samtidig som de blir beskyttet mot UV-strler. Den lukter herlig mango-papaya og er en av mine sommerfavoritter i r.♥

Alle Hawaii Tropics produktene inneholder bde UVA- og UVB-beskyttelse og er hypoallergenisk. De er ogs dermatologisk testet og vannfatse opp til 80 minutter.Kos dere i solen stinger - husk beskytt huden deres!

L♥ve Kristine

Skrevet 13.06.2015 kl.11:56. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 13 kommentarer6

Vinmonopolet - leve med en brysom prikk

Skrevet 02.06.2015 kl.13:52. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Mange over 18 r har sikkert ftt dette sprsmlet her fr "Kan du vre s snill kjpe alkohol for meg?". Det kan vre fra en lillesster, lillebror, tenringer i nabolaget eller bare en klassekamerat som akkurat ikke er gammel nok. Og mange av oss gjr dette, uten tenke srlig over hva vi egentlig sier ja til. Hva er sjansen for bli tatt liksom. Vel - den er til stede, s er det verdt ta risken?

Jeg kaster litt sten i glasshus her, for jeg har gjort dette selv. Det er mange r siden n, og det var for ei venninne som fylte 18 senere p ret. Det fltes uskyldig, for det var ikke som om vi ikke hadde drukket alkohol sammen fr der vi begge var mindrerige. S poenget mitt her er derfor ikke peke med moralfingeren, men faktisk opplyse dere hvilke sjanser dere som kjper til mindrerige tar, og ikke minst hva dere som er mindrerig faktisk ber den andre om risikere.

Visste du at...

 • Strafferammene for kjpe alkohol til mindrerige er strenge. Bter p mange tusen kroner, fengsel opp til 6 mneder - og naturligvis en prikk p rullebladet du aldri blir helt kvitt
 • nr noe frst havner p politiattesten din forsvinner det aldri. En skalt utvidet politiattest inneholder absolutt alle opplysninger om dine eventuelle lovbrudd, uansett hvor lenge der er siden disse er begtt.
 • en prikk p rullebladet kan hindre utenlandsreiser til land som krever visum og f konsekvenser nr du skal ske om skoleplass eller jobb. Bakgrunnen for dette er at noen skoler og arbeidsgivere etter loven kan kreve at du legger frem politiattest. Du kan blant annet miste muligheten til gjennomfre studiene du planlegger: Politi- og pilotutdannelse stiller for eksempel ekstra strenge krav til rent rulleblad. I tillegg kan du risikere bli nektet innreise til enkelte land som Australia og USA, hvor stadig flere nordmenn velger feriere eller ta videre utdanning.
 • Aldersgrensen p alkohol er satt for en grunn. Full ungdom gjr dummere og farligere valg enn edru ungdom. Hvis noe skulle skje med den du har kjpt alkohol til er du moralsk ansvarlig.

Hper dere tenker over dette neste gang dere fr sprsml om kjpe alkohol til mindrerige, eller du som mindrerig stiller dette sprsmlet.

nsker dere en nydelig dag videre! :)

L♥ve Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 02.06.2015 kl.13:52. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer7

Schwarzkopf Gliss

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei stinger! Jeg har nettopp testet ut den nye shampooen og balsamen til Schwarzkopf, Gliss Million Gloss. Har noen av dere testet noen av Gliss-produktene?

Jeg har langt og naturlig blondt hr (ja, faktisk min naturlige hrfarge), s for meg er en shampoo som kan f frem fargespillet og glasen veldig viktig. Jeg er alltid spent p resultatet etter testing av nye hrpleieprodukter. Det positive under vasking var at produktene var lett og massere inn i hret og luktet godt. :)

Million Gloss formelen med Gloss Elixir kapsler inn hvert enkelt hrstr og gir det strlende glans. Produktene i den nye serien er spesialdesignet og tilpasset tynt, fint hr, de pleier og gir en intens glans uten tynge hret. Takket vre Gliss unike innkapslende lamineringsteknologi, forsegles glansen i hrstret og hret fr en langvarig skinnende glans ved regelmessig bruk. I serien inngr Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil som reparerer skadet hr og gjenoppretter hrstrets naturlige glans. Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil formel er fargels, noe som gjr den spesielt egnet for blondt hr.

Jeg er veldig fornyd med resultatet, og fler at hret er bde luftig, silkemykt og glansfult. Den store forskjellen ser jeg nok etter ha brukt produktene over tid.

Det viktigste nr man velger hrpleieprodukter, er finne produkter som er tilpasset til sitt hr. Denne var som skreddersydd for meg. Jeg har tynne, men mange hrstr og disse produktene er beregnet p tynt og fint hr. Jeg har paddeflatt hr, s volum er noe jeg alltid streber etter. Denne gir glans uten tynge hret. Jeg liker ha langt hr og klipper det derfor bare to ganger i ret. Denne produktserien reparerer skadet hr. som den blondinen jeg er, s var det heller ikke feil at denne er spesielt egnet for blondt hr :)

Gliss hrpleieprodukter fra Schwarzkopf er tilpasset alle hrtyper og behov. Produktene inneholder flytende keratin som gjenoppbygger hrcellene innenfra.

S finn produktene som er best tilpasset deg ved lese om de HER!

L♥ve Kristine

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer2

expert - iPod og mp3

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

iPod

Husker dere nr iPoden kom tidelig p 2000-tallet? Da hadde omtrent alle det. N er iPoden tilbake og den har flere fordeler. Mange av dere hrer nok musikk fra mobilen nr dere trener, er ute reiser, gr i fjellet eller bare kjeder dere p bussen. Det funker fint det, helt til man gr tom for strm og str der uten mulighet til ringe eller surfe p nettet. Det skjer ihvertfall meg ofte. Derfor kan det vre veldig greit erstatte denne strmslukende musikkvanen p moblen, men en annen fin ting - iPod. Fordelen med iPod er at den er liten, nett og den ultimate musikkspilleren. Du kan hre p musikk, lytte til din favoritt-radiostasjon, se bilder, videoer og filmer. Hos expert finner dere et stort utvalg av iPod i bde ulike strrelser, farger og pris. Sjekk det ut HER!

mp3

De alle fleste smarttelefoner i dag har innebygd mp3 spiller, men er det likevel mange grunner til ha en egen mp3 spiller. De er vesentlig lettere i vekt, dersom du trenger en til joggeturen din. Ellers s er det veldig grei ha for unng tappe mobilen for strm p lange reiser ol. Expert har et utvalg p mp3 spillere HER!

Love Kristine

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer3

Har dere sett den nye bilen til Mazda? Digger reklamen, den fr meg til tenke tilbake til min frste bil, som ogs var en rd snerten og kul en.

Like fr jeg var 18 r kjpte jeg nemlig en snn type bil som stod klar ventet p meg til jeg fikk lappen. for en flelse det var sette musikken hyt og kruse rundt i egen bil. Jeg kjrte med bilen min overalt; skolen, trening, shopping, venninne-krusing mm. i fem r, fr jeg flyttet fra hjembyen min mtte selge "jordbret mitt". Jeg har ikke bil n siden jeg bor midt i Oslo. Det er fordi det er for mye hassle finne parkering, samtidig som bilkene er milelange i rushen og det da gr fortere med kollektiv. MEN nr vi flytter ut av byen engang, da skal jeg ha egen bil. det er ikke usannsynlig det kan bli en slik Mazda. Ikke for liten, og ikke for stor. Grei plass, og lett og parkere. Samtidig som jeg liker uttrykket p bilen, de morske ynene. Den ser rett og slett rask ut :)

Om noen av dere nsker kjpe Mazda2, s har den en del fancy greier som er greit vite om. Den har teknologi og komfort som en stor bil. Det finnes bl.a. skinnseter, Bluetooth, 7" berringsskjerm, LED-frontlykter, autobrems, navigasjon, blindsoneovervking og head-up display m.m. Den er ikke s dum miljmessig heller. Den banebrytende SKYACTIV-teknologi bidrar nemlig til lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp. det er absolutt noe man br tenke p ved kjp av bil.

Kjr trygt, og ha en fin dag videre! :)

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 23.04.2015 kl.21:33. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer6

a r t a m e n d i

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

God morgen stinger! Hper dere har sovet godt ftt en fin start p den nye uken. Som en del av dere har sett i andre innlegg, s har vi ftt opp en liten bildevegg av treklvern i husstanden.

Det startet med at jeg printet ut bilder p fotopapir med skriveren hjemme og kjpte rammer p Habitat. Men for en stund tilbake kom jeg i kontakt med Jon Artamendi Sviggum som driver profesjonelt med fotoutskrifter. Han har jobbet med dette i tte r n og printer bde store og sm bilder med med hy kvalitet.

I hovedsak jobber han med storformat og printer fotopapir, bomullspapir og lerret opp i en meter bredde. Jon har ogs deltatt i NM i foto med denne printeren og allerede ftt 3 gull og flere bronse og slv. Dere kan g innp nettsiden hans HER! Han printet ut de tre bildene over med slvramme, ogs et jeg ikke har ftt ramme p enda.Jon sprute meg ogs om ikke det hadde vrt hyggelig med et par strre bilder ogs med Philip og meg p sammen - jo det er klart! Men som mange vet, nr man er p kjresteferie sammen der minner skapes s tar man bilder, men som oftest hver sin gang. Det var nesten umulig finne bilder av begge som kunne passe p en vegg. Haha... Det blir jo bare snn. Det er ikke alltid like lett f seg til sprre en fremmed om ta bilder. det ene de tar blir sjeldent bra. Uansett... Vi ble enig om at han kunne ta noen bilder av oss, s vi hadde en liten fotoshoot p Giske utenfor lesund i psken.

Bildet p stuen er 40x30 cm og det p soverommet 80x60 cm, s de er strre enn de kanskje ser ut p bildene.N ser leiligheten vr endelig ut som et hjem! ♥ Det er s fint og ha personlige bilder og pynte opp med. Jeg fikk kamerastativ til jul, og neste gang vi er p ferie og skaper minner, s skal vi vre flinkere ta bilder sammen. da skal jeg f de printet de ut p storformat og bytte de ut med noen av de jeg har i dag.

Om dere nsker f printet bilder i hy kvaltitet, s kan dere kontakte Jon p nettsiden hans HER. Dere trenger ikke bo i lesunds-omrdet, for han sender de til dere!

Ha en fin mandag!

Love Kristine

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer4

min klubbsang 2015 // sponset video

Skrevet 06.04.2015 kl.12:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

6. April sparkes Tippeligaen og Obosligaen endelig igang igjen! C More har i den sammenhengen laget nye versjoner av DITTLAG sin klubblt. Det er laget seks slike videoer, og kanskje du heldig finner din supporter-video! Jeg fant ikke laget mitt, men Vlerenga sin. Siden jeg bor i Oslo n og samboeren min er herfra, s valgte jeg spille av denne.

Er det mange av dere som skal se kamper i kveld? Her i huset er bde bror og far over middels interessert, s Aafk-Rosenborg kommer til g p TV-skjermen. Vi heier p Aalesund sklart! Jeg har vrt p flere av kampene dere selv, og det er noe veldig folkelig over fotball i lesund. P kampene er det gamle som unge, jenter og gutter. Hvor hyggelig er ikke det at tre generasjoner kan kose seg p kamp i lag med topp stemning. det er s stt og se alle de sm barna med hjemmestrikka Aafk-klr skjerf og luer. :)

Lykke til med lagene deres i kveld! Mtte det beste laget vinne - *kremt* AAFK! :)

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 06.04.2015 kl.12:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 4 kommentarer7

Grilstad // sponset video

Skrevet 25.02.2015 kl.09:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei og hopp i havet! Visste dere at p Bahamas finnes det en ubebodd y, Big Major Cay, med badende griser? Det er faktisk helt sant, og et utrolig spennende fenomen som Grilstad nsker utforske nrmere sammen med to heldige vinnere. Den 8. april velges nemlig vinneren som sammen med en venn fr reise til Bahamas.

kunne bade og svmme med griser p Bahamas m vre helt awesome! Griser er s kule og ste dyr. M nesten le litt, for jeg visste ikke at de kunne svmme engang. Har bare aldri reflektert over det, for hvor mange griser har tilgang p varmt og herlig badevann. :)

Konkurranseregler

Det er veldig enkelt delta. For vinne turen s du kan svmme med Heldigrisen Babe, er det eneste dere trenger gjre:

 • "Like" en av postene som omhandler konkurransen p Grilstad sin Facebookside, OG skrive hvilken Facebookvenn du vil reise med i kommentarfeltet p en av konkurransepostene, eksempelvis den HER!
 • Du og din Facebook-venn m ha fylt 18 r

C:\Users\susanne.bystadhagen\Desktop\Grilstad Bacon\screenshot-www facebook com 2015-02-23 14-26-31.png

Vinneren

Om du er s sinnssykt heldig at du vinner, s m du dokumentere reisen med med bilder og film. Ikke akkurat feil ta selfi med en svmmende Bahamas-gris heller. Snakker vi det reste insta-bildet! Premien har en verdi p hele 35 000 kroner, og inkluderer flybilletter og hotell, samt guidet bttur ut til ya Big Major Cay og de badende grisene.

Fler du deg heldig, s delta da vel! :)

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 25.02.2015 kl.09:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer12

Frivilligsentralen - Bidra med det du kan

Skrevet 16.01.2015 kl.23:04. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei dere! Regner med mange har sett denne reklamevideoen p TV allerede, og for dere som ikke har sett den fr - se den! Den er s artig, samtidig som budskapet er veldig fint.

Det er enklere og hjelpe og sttte andre ved donere penger til f. eks. organisasjoner, og for all del det er kjempeflott. Men det m vre noe helt spesielt og se hvordan bidraget ditt og de gode gjerningene pvirker andre direkte. Alle har interesser og talenter, og disse kan du bruke til hjelpe til med frivillig arbeid, uansett hva det mtte vre. Er man glad i shoppe - s kan man hjelpe eldre/funksjonshemmede handle, er man glad i en idrett - da kan man hjelpe til med kurs eller teknikk, er du sosial - kan du ta kaf-besk eller liknende og skravle med noen som er ensom. Det vil alltid vre noen og glede med akkurat det du kan. Bidra med det du kan!

Frivilligsentralen skal vre en mteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljet - noen trenger hjelp og andre nsker hjelpe. De bidrar ogs til skape sosiale mteplasser. Frivilligsentralen nsker gi bde frivillige og brukere muligheten til f en mer meningsfull hverdag.

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 16.01.2015 kl.23:04. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 12 kommentarer1

HP Pavilion x360 // sponset video

Skrevet 12.01.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei hei ste lesere. Nytt r og ny start p semesteret for mange av dere. Her er et lite PC tips til dere studenter, teknologi-freeks og generelt alle som er p utkikk etter en ny PC.

Philip har faktisk denne PC. HP Pavilion x360 er en hybrid PC med 360 hengsel for maksimal fleksibilitet. Det vil si at du kan bruke den som en vanlig PC, nettbrett og rotere den s du kan se skjermen begge veier. Med BeatsAudio og to hyttalere som er optimalisert for bruk i alle posisjoner, er HP Pavilion x360 konstruert for gi den beste og rikeste lyden p en PC. Uansett hvilken mte du bruker denne hybrid PCen p, fr du mest mulig ut av PC-, stativ- eller nettbrett-modus med den nyeste berringsskjermteknologien. PC er ogs godt egnet som katte-telt og Bella liker den kjempegodt.

Love Kristine


//sponset innlegg

Skrevet 12.01.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. n kommentar0

JuleGilde // sponset video

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hper dere har koset dere i julen og spist masse god mat. Jula er ogs en tid for tradisjoner og glede andre. Gilde har i r hedret noen som har vrt ekstra snille med et julegilde - i en restaurantcontainer. Det ble samlet inn nominasjoner av ekstra snille nordmenn over hele landet, og tolv heldige ble til slutt valgt ut. Har noen av sendt inn nominasjoner eller ftt besk kanskje?

Restauranten hadde sitteplasser til ti personer, og gjestene ble servert nydelige mltider med bde nye og tradisjonelle smaker.

 • Starters: liten smakebit av pepperkake med gorgonzola, honning og valntt.
 • Forrett: dadler surret i stjernebacon, bruschetta med julepostei med fiken & portvin og lefse med juleskinke og sylte.
 • Hovedrett: ribbe med medisterkaker og juleplse eller pinnekjtt med vossakorv.
 • Dessert: en tradisjonell riskrem.

Den menyen hrtes digg ut, til tross for jeg er helt stinn i magen etter alle julematen her. nsker dere en fin jul videre!

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarer2

Oral B // sponset video

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

God morgen stinger. Har dere husket og pusset tennene i morges? For meg som drikker x-antall kaffekopper i lp av en dag, juice hver lunsj og nyter rdvin i helgene, s er tannpussen veldig viktig. Jeg skal ikke skryte p meg de hviteste tennene, men jeg gjr s godt jeg kan med den vanlige tannbrsten jeg har. Men n er det kommet en ny fancy tannbrste. Som ingenir elsker jeg nye teknologiske ting, og denne virker s kul.

Oral-B Smartseries er verdens frste elektriske tannbrste med Bluetooth 4.0- teknologi, som faktisk kan gjre deg bedre til brste tenner. Tannbrsten er tilkoblet en app som holder styr p dine brsterutiner, pminner deg om bruke tanntrd, og forteller deg nr du br skifte brstehode.

Noe nske seg til jul kanskje?

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarer6

Folkeautomaten - Game of Thrones // sponset video

Skrevet 09.12.2014 kl.02:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Spiller noen av dere p Folkeautomaten? Jeg m innrmme at jeg er igrunn veldig pysete nr det gjelder gambling, men likevel blir jeg superivrig nr jeg kommer inn p et kasino. Jeg synes det er s spennende, og har alltid troen p at jeg skal vinne. Men vinnerlykke har jeg virkelig aldri. Kanskje noen av dere har det?

Stena Line //Goldfinger - 50 rs premiere (casino, film og Bond-piken Margaret Nolan)

Konkurranse (for deg over 18r) - Vinn en valgfri Game of Thrones sesong

Spillselskapet Folkeautomaten lanserer i disse dager sitt nyeste casinospill basert p den populre HBO-serien Game of Thrones. I forbindelse av dette, har de ogs en konkurranse for alle nye og gamle Game of Thrones fans.

Det er kjempeenkelt og delta. Det eneste dere trenger gjre er:

 • Skrive hvilke sesong du nsker deg i kommentarfeltet
 • Dele blogginnlegget p Facebook-profilen din

Konkurransen avsluttes 31. desember, og da vil jeg trekke en heldig vinner.

Jeg har ikke ftt kommet igang skikkelig med serien selv, til tross for at det har vrt s utrolig mye fuss rundt den i revis n. S hadde jeg vunnet (selvflgelig vinner ikke jeg min egen konkurranse...HAHA) s ville jeg derfor valgt sesong 1. Vi har blitt invitert p Games of Thrones fester fr, og jeg er s imponert over kostymene og hrflettene til damene i serien. Det er nesten grunn nok til se tv-serien i seg selv.

Fler du deg heldig? Delta da vel!

Love Kristine


//sponset innlegg

Skrevet 09.12.2014 kl.02:14. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer1

Star Tours Julekalender 2014 // Sponset video

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Tenk at det er mindre en n mnd til julaften dere, og allerede p mandag er vi inn i desember!!! Jeg elsker julen, med juletre, julepynt, gaveshopping, familiesammenkomster, god mat og pakker. Dette er virkelig den koseligste hytiden hvor vi kan glede hverandre og ha det utrolig fint sammen. Men som den frostpinnen jeg er, s det hadde ikke vrt feil og tilbringe deler av juleferien i sydlige strk heller.

For komme i julestemning, pynter jeg og Philip leiligheten, spiser pepperkaker og mandariner, lager julekalender sammen og setter opp juletre allerede tidelig i desember. Siden jeg tilbringer juleferien min i lesund, s str det mellom ingen juletre eller tidelig juletre i leiligheten vr i Oslo. da velger vi s klart tidelig juletre. Vi ser ogs p flere julekalender-programmer p TV, som Nissene p loven, The Julekalender mm. I r skal vi ogs se p denne julekalenderen:

N har Star Tour nemlig kommet med sin egen morsomme julekalender. Drmmer du om sol og varme under vinterkulden, s er det bare delta og krysse fingrene for premie.

Bli med familien Andersen p juleferie til Thailand. Ny episode hver dag og mulighet til vinne reisepremier for 75 000 kroner.

Love Kristine

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. n kommentar3

Reise, reise, reise. Jeg digger og reise. Om det er for oppleve nye steder, kulturer, spennende matretter, shopping, eller bare for reise hjem til familien min i lesund. Selv om en flyreise egentlig bare er en transportetappe, s kan jeg alltid kjenne p den spente flelsen og gleden under reisen. For meg betyr reise alltid nye minner sammen med nre, for jeg reiser faktisk ikke mye i jobbsammenheng. Reiser dere mye?

I denne videoen ser vi den sjarmerende Freestyle Ski-jenta Tiril Sjstad Christiansen. Det er s flott nr sunne, sporty og tffe forbilder brukes i reklamevideoer. Det er ogs artig og hre om hennes reisevaner og hverdag, som er veldig annerledes fra min. Eneste likheten er vel at begge er glad i og reise for og oppleve nye ting, men det er vel dere ogs kan jeg tenke meg.

Hvor gr deres flyreise neste gang? For min del gr den til lesund p juleferie.

//sponset innlegg

Love Kristine

Skrevet 10.11.2014 kl.22:57. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer3

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og trr hodebunn, m du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene p drlig hodebunnshelse p et eller annet tidspunkt. S du er ikke alene. Siden 1950 har Head & Shoulders vrt et foregangsselskap innen hodebunn- og hrforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rdgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir nring til hret.

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til bremse ned hrtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft. I tillegg til de ulike faktorene som kan fre til hrtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hrtap p grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hr slr ned p flass fra frste gangs bruk, og bidrar til at hret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt.


I reklamenfilmen ser vi skisytteren Emil Hegle Svendsen vandre langs havnen. Han titter inn i kamera og smiler. Man venter liksom p at han skal si noe, men i stedet er han helt taus. For her handler alt om hret. Ingen ord er ndvendig.

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders!

Love Kristine

(kilde: http://www.headandshoulders.no/)

//Love Kristine

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarer7

Sony Xperia Z3 // sponset video

Skrevet 13.10.2014 kl.09:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Jeg kjpte meg ny mobil for litt over tre uker siden, da valgte jeg Samsung Galaxy S5 i gull. Det viktigste for meg ved valg av mobil, er at den har har veldig bra kamera, pent design og ellers har gode spesifikasjoner. Selv om jeg hadde iPhone fr, var denne helt utelukket n. Den koster mer og er drligere enn mange andre mobiler p markedet. Jeg visste ikke s mye om Sony Xperia Z3 da, men denne virker amazing. S skal dere kjpe ny mobil, s sjekk ut denne?

Sony Xperia Z3

Jeg syns designet er bde elegant og kjempefint.

Nr det kommer til kamera, har Xperia Z3 har Cyber-shot og Handycam-teknologi. Dette gjr at den fanger opp latteren i alle lysforhold, ta stdige videoer i fart og klare bilder under vann. Den har en rekke kameraapper for gjre bildene mer kreative. Ja shit, den er faktisk helt vanntett - s vanntett at man kan ta bilder under vann med den. Hvor kult er ikke det! I tillegg til hele 2-dagers batterilevetid, kan man spille PS4 med den.

Denne er absolutt verdt sjekke ut dere! Det er ikke for ingen grunn den topper alle tester og blir omtalt med: "Sony Xperia Z3 er i toppsjiktet p alt"

Love Kristine

// sponset innlegg

Skrevet 13.10.2014 kl.09:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer12

Peppes Pizza // sponset video

Skrevet 23.09.2014 kl.10:31. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Peppes Pizza har n kampanje p New York serien, og du fr hele kr. 50,- i rabatt ved kjp av Pure New York pizza og 1,5 l mineralvann.Bare velg pizza og drikke, s legges rabatten inn automatisk.

Sjekk ut denne kule New York videoen under. Klarer du ikke bli fristet?

S ikke dette digg ut dere! Jeg er og har alltid vrt en stor pizza-elsker, og n vet jeg hvertifall hva vi skal ha til middag fredagskvelden. Jeg kommer s til velge den Meatpacking. Saftig biffkjtt, purre og rdlk, osteblanding, fersk mozarella, og frisk bladpersille. Nam nam nam... Film, kjrestekos og pizza er ikke akkurat feil!

Det som er spes med Pure New York-serien, er at de har en luftig pizzabunn toppet med enkle og rene smaker. Og her kan hvert pizzastykke brettes, akkurat slik newyorkerne liker det. Det er sjarmerende!

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 23.09.2014 kl.10:31. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 12 kommentarer9

Freia melkesjokolade // sponset video

Skrevet 16.09.2014 kl.23:45. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Sjekk ut denne nye barske og urbane reklamefilmen fra Freia! Denne har en helt annen tilnrming enn de vi har sett tidligere med melkesprengte kuer og nasjonalromantiske mennesker i idyllisk norsk natur. Her utspiller nemlig filmen seg i New York og p Lillehammer. Budskapet er at uansett hvor man mtte befinne seg i verden, s har man en flelsesmessig tilknytning til hvor man kommer fra. Og uansett hvilket liv man lever og suksess man har, s finner man gleden i de sm nre og ekte ting. Som en liten bit melkesjokolade.

Jeg tror mange kjenner seg igjen. Hvem har ikke savnet melkesjokolade nr de har vrt p en lengre utenlandstur. Det er ikke for ingen grunn melkesjokoladen kalles Et lite stykke Norge. Vi er jo vokst opp med denne herligheten!

N skal jeg kose meg med melkesjokolade sammen med kaffe og jordbr. Perfekt kombo! ♥

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 16.09.2014 kl.23:45. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 9 kommentarer4

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 09.09.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og trr hodebunn, m du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene p drlig hodebunnshelse p et eller annet tidspunkt. S du er ikke alene.

Siden 1950 har Head & Shoulders vrt et foregangsselskap innen hodebunn- og hrforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rdgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir nring til hret.

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til bremse ned hrtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft.

I tillegg til de ulike faktorene som kan fre til hrtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hrtap p grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hr slr ned p flass fra frste gangs bruk, og bidrar til at hret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt.

Trenger egentlig skiskytter Emil Hegle Svendsen si s mye i deres nyeste kampanje...

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders!

(M le litt av denne tause reklamen dere, for Emil minner meg om enkelte gutter p byen. Tihii... kanskje de ogs bruker Head&Shoulders. Trykk innp se!)

Love Kristine

(kilde:http://www.headandshoulders.no/)

//sponset innlegg

Skrevet 09.09.2014 kl.22:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 4 kommentarer6

NOT SORRY //sponset video

Skrevet 14.07.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Sorry, NOT SORRY, for be dere om se denne videoen. Det er en liten oppvekker til en del kvinner der ute, meg inkludert. Jeg er nok ikke den eneste som av og til fr den ydmyke tonene og blir nesten litt underdanig. Det er en fin egenskap vre ydmyk, men ikke p bekostning av vre selvsikker og vise sine styrker.

Nr jeg mter nye mennesker, og de spr hva jeg driver med svarer jeg ofte "ingenir". Og hver gang Philip hrer dette, s skyter han inn: Du er SIVILINGEIR. For ja, jeg har 6 rs hyre utdanning, 1 rig studie i konomi og ledelse + Master i Bygg og Miljteknikk. Jeg jobber ogs i ett av Norges strste byggfirma og har ansvarsfulle arbeidsoppgaver. Jeg er stolt - inni meg. Men nr andre spr, s blir svare gjerne kort. Jeg vil ikke virke for vellykket, for stolt, for smart, og jeg vil ikke at folk skal tro jeg tror for hyt om meg selv. Det er jo igrunn bare tull! Hvor mange menn ville gjort det samme og fremstilt seg selv lavere - antakelig f. Vi jenter br trre og vre stolte, bedre og smarte! Alle har noe de er god p om det er p uansett sammenheng - s vr stolt av det og vis det. Ikke beklag for vre god i noe - #ShineStrong

Om dere vil lese mer kan dere g til Patenene og lese mer HER!

Love Kristine

//sponset innlegg

Skrevet 14.07.2014 kl.23:38. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarer16

My new fave - namebracelet

Skrevet 25.06.2014 kl.22:43. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt

Hei stinger. I dag er jeg skikkelig i det romantiske hjrnet. Sommer, snart ferie, kjrlighet i luften, ogs fikk vi noen nye favoritter - sirkelarmbnd i slv med navnene vre i.

Hvor koselig er ikke det ha armbnd med navnene vre i *smile fra re til re*

Philip kombinerer sitt med andre armbnd, og jeg syns det ser skikkelig kult ut.

Armbndene samt mange andre smykker med navn finner dere hos MittNavneSmykkeHER! De har et stort utvalg av alle typer smykker, og der er absolutt ikke bare for kjrestepar selv om vi valgte en slik variant.

Jeg er s heldig at jeg fr gi dere stinger en liten fordel.Oppgi kodenKRISTINE14ved betaling, s fr dere 10%avslag.

Love Kristine

Skrevet 25.06.2014 kl.22:43. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 16 kommentarer7

Blklder og Bjrn Borg - be a real man

Skrevet 19.05.2014 kl.15:34. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt


Blklder har i sammarbeid med Bjrn Borg laget ekslusiv Limited Edition boxer av hy kvalitet. Denne boksen inneholder fem boxere, n for hver ukedag. Ifrt kule boxere utfordres gutten din til gjennomfre morsomme oppdrag, som skal f oss jentene til fle oss litt ekstra spesiell. Dette liker vi jenter! :)
Mandag:Ta p deg denne tffe Blklderboxeren og overrask kjrsten din med frokost p sengen.

Tirsdag:Ta p deg denne tffe bokseren og send en sms i lpet av dagen til kjresten din og fortell hvor mye hun betyr for deg,

Onsdag: Det er Lillelrdag. Lag liv og begeistring ved stille opp i denne boxeren mens du overrekker en bukett med friske blomster til din kjre.

Torsdag: Tenn noen stearinlys hjemme og gi kjresten din massasje. Selvsagt ikledd kun denne boxeren.

Fredag: Lag middag til kjresten din i kveld, kun ifrt boxershortsen fra Blklder.

"Rett kledd, trygg og tff innenfra og ut", det er Blklders filosofi. Blklder og Bjrn Borg er to varemerker med mye til felles. Fokuset ligger p kvalitet, men ogs viljen til hele tiden designe noe nytt og spennende.

Blklder vet alikevel at uansett hva man har p seg, er det hva man gjr og utrykker som betyr noe. S med denne boksen fr guttene muligheten til gjennomfre oppdragene som skal gi kjresten ekstra oppmerksomhet og ei fantastisk uke.


Boxershortsen finnes hos utvalgte Blklderforhandlere

Jeg syns konseptet er kjempekult, og en liten pminnelse p hvor mye glede man kan gi ved bare en liten ekstra oppmerksomhet! Stilige boxere, samtidig som oppdragene er romantiske og omtenksomme. Jeg har n utfordret Philip! :)

S til dere gutter: Be a real manog ta p deg boxerene og utfr oppdragene med glans for jenta di!

Love Kristine

Skrevet 19.05.2014 kl.15:34. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarer11

Hawaiian Tropic

Skrevet 06.05.2014 kl.00:11. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponsede produkter

Vi fikk en aldri s liten smakebit p finevret for godt over en uke siden her i Oslo. n er det ikke lenge til sommeren kommer for fult. *GLEDE* Men for all del - ikke glem beskytt dere! Med Hawaiian Tropic kan en beskytte seg mot solens strler p best mulig mte - og samtidig lukte godt i solvarmen!

Hawaiian Tropic lanserer n to nye pleiende og velduftende nyheter, Silk Hydration Face 30for ansiktet og Proactive Dry Spary Oil SPF 10for kroppen.


Silk Hydration FaceSPF 30Dette er en solbeskyttelse spesielt tilpasset ansiktet ned en lett og mild formula som med fordel kan brukes under sminken! Fukter huden effektivt i opptil 12 timer ved hjelp av silkeekstrakt og har en mild kokosduft som er tilpasset den sensitive huden i ansiktet. Oljefri og hypoallergenisk.


Protective Dry Spray Oil SPFEn behagelig trrolje som trekker som trekker raskt inn i huden uten etterlate et oljete lag. Vannresistens i opp til 80 minutter, alkoholfri. Med Hawaiian Tropics signatur, den klassiske kokosduften!


Lime Coolada body butter

Lukseris kremet formula som fukter huden i 12 timer og gir nring og smidighet til huden. Brukes daglig for beholde den solbrune fargen og har en kjlende effekt som etter-sol-produkt. Kan ogs brukes ret rundt som en ekstra fuktighets-boost!

Denne lukter s fantastisk godt at jeg har ikke ord. S jeg kommer til jukse og bruke denne fr sommeren. Ahh.... Herlig!!!


nsker dere en sommer full av varme og sol, og husk solbeskyttelse ;)

Love Kristine

Skrevet 06.05.2014 kl.00:11. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 11 kommentarer17

Sndag - Etsy - Bella

Skrevet 04.05.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei stinger og god sndag! Startet dagen med en kaffe mocca mens jeg tittet gjennom Etsy-katalogen min. P disse sideneer det et fargerikt utvalg av gjenstander laget og samlet av uavhengige kunstnere, designere og vintage kuratorer. Noe friskt, noe lyst, og mye man ikke kan finner noe annet sted. S mye fint og spennende. Dere finner nettsiden til Etsy HER!

Sndag betyr Bella-tid. Hun er en del hjemme alene ellers i uken nr vi er p jobb, s da fr hun ekstra med oppmerksomhet n som det er helg.Senere p dagen tok vi med oss Bella ut i bakgrden. Hun liker kjempegodt vre ute, lukte p planter og observere.

N er Bella helt utslitt og ligger rett ut p sofaen og sover, mens vi ser reprisen av Den siste viking. Etterp skal vi ta oss en tur p treningssenteret. Kjenner drstokkmila er lang, men jeg bare m springe litt p mlla n og komme i form til Holmenkoll-stafetten p lrdagen. Skal nemlig springe sisteetappe - yeah!

nsker dere en kjempefin sndag videre!

Love Kristine

Skrevet 04.05.2014 kl.19:44. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 17 kommentarer13

Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine

Skrevet 22.04.2014 kl.23:07. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset produkt

God kveld stinger! N gr det mot leggetid og tannpuss, s da passer det bra at jeg deler en aldri s liten tannkrem anbefaling. Jeg har ftt gleden av prve den helt nye Oral-B 3D White Luxe Glamorous Shine. Den skal fjerne opp til 90 prosent av eventuell overfladisk misfarging og f frem tennenes naturlige hvithet etter fem til sju dagers bruk, uten skade emaljen.

Jeg drikker MYE kaffe i lp av en dag, og trenger derfor en tannkrem som fjerner misfarging. Gule tenner - jah det er virkelig ikke pent. Jeg har brukt denne tannkremen n godt over en uke, og er kjempefornyd. Jeg ser noe forskjell og jeg liker godt den mintsmaken!

Mange av dere har nok hrt om Crest, som er det amerikanske sstermerket til Oral-B. For en tid tilbake lanserte de 3D White tannkrem, og den er allerede populr blant moteikoner og kjendiser i USA. S da er det litt ekstra kult at den kommer til Norge.

Litt info om produktet:

Tenner dekket av plakk blir matte og reflekterer ikke lys. Oral-Bs nye og forbedrende formula binder seg til emaljen for skape en lys og reflekterende overflate. Dette gir umiddelbar glans etter tannbrsting, og gjr at tennene ser hvitere ut. Tannkremen har ogs en Dual Silica-system - 3D Whites beste whitening teknikk - som fjerner flekker og fr frem den naturlige hvitheten i tennene. I tillegg til fjerne misfarging forhindrer tannkremen fremvekst av nye flekker. Dual Silica-systemet inneholder nemlig pyrofosfater som fester seg p tennenes overflate og bidrar til beholde den naturlige hvitheten. Oral-B 3D White Luxe Shine motvirker ogs dannelse av tannsten, styrker emaljen og forebygger karies gjennom viktige mineraler.

Natti natt dere. Sov godt! :)

Love Kristine

Skrevet 22.04.2014 kl.23:07. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 13 kommentarer10

Natur-Import

Skrevet 18.08.2013 kl.20:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

annonse


Het stinger. Mange av dere har nok allerede hrt om Tampons for free. Melder du deg inn der, s fr dutilsendt gratis tamponger hver mnd. Det koster virkelig ingenting, vet dere hvorfor? Jo, fordi Tampons for free markedsfrer sine samarbeidspartnere p tampong-pakken vi mottar. Denne gangen er det Natur-Import AS som er avbildet.

Litt om Natur-Import

Natur-Import er blant de eldste leverandrene av naturprodukter og kologiske varer til det norske markedet med over 40 rs erfaring. Naturproduktene er produsert av anerkjente europeiske produsenter med rvareleverandrer fra hele verden. De har alt fra naturlig urtete. kosttilskudd og pateer til kosmetikk, dusjsepe, hrvann og mye annet sunt og naturlig.

Jeg har vrt s heldig og motatt noen av deres produkter:

Jeg m innrmme at det frste jeg tenkte nr jeg s de flytende vitaminene var sj-da. Jeg liker vitmaminer best i tablettform for slippe smaken, og kan ikke fordra alle former for solhatt ol. Men for kunne gi en riktig tilbakemlelding s mtte jeg jo teste det ut.

Dusjsepe Granateple

Dusjspen lukter granateple og er veldig veldig frisk og god. Den skal ogs rense og pleie huden. Absolutt en herlig dusjsepe :)

Floradix Formula, flytende vitamin- og jerntilskudd

 • Tretthet og mangel p energi
 • Konsentrasjonsvansker
 • Manglende utholdenhet ved fysisk trening
 • Gjentatte infeksjoner
 • Spr negler
 • Blekhet og/eller mrke sirkler under ynene

Bde jeg og Philip har drukket av denne noen dager n, og den smaker faktisk godt. Den minner litt om slike friske juicer man fr kjpt p ferie i utlandet, s det var ingen kunst like. :)

Floradix Magnesium

Flordaix Magnesium er uten konserveringsmidler og kan blandes med vann eller jiuce, og jeg gjorde det frstnevnte. Den smake ganske greit, litt som en svak appelsin-saft. De som mest trenger magnesium er kvinner gjennom svangerskap og ammeperioder, mosjonister og folk med hyt fysisk eller mentalt stress.

Floradix Kalsium/Magnesium


Floradix Kalsium/Magnesium er et veldmakende mineralkonsentrat uten konserveringsmidler. Jeg bladet ogs denne med vann, og den smakte saft som den andre. Kalsium Magnesium er beregnet for de som nsker opprettholde eller bedre skjelettet.

Det er umulig for meg teste virkning av produktene, men spen luktet digg og kosttilskuddene smakte bra. Jeg tror uansett det er lurt tilfre kroppen vitaminer og mineraler. S ta en titt innom nettsiden til Natur-Import, les mer om produkteneog se om dere finner noe nyttig og spennende! ;)

Love Kristine

Skrevet 18.08.2013 kl.20:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 10 kommentarer20

Bella tester - Purina Pro Plan

Skrevet 16.06.2013 kl.16:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Annonse

Jeg ble med p min aller frste buzzador testing denne uke, og det er for kattefret Proplan. S test-kanidaten er nettopp vr aller nydeligste Bella

Litt om Bella

Bella er ei 3 r gammel perser colourpoint jente. Hun ble sterelisert for 2 r. Nr det kommer til mat, s spiser hun uten unntak kun Royal Canin sin perser-katt mat. Vi synes igrunn det er litt trist at hun kun spiser det ene sorten, og at hun aldri fr noe variasjon i matveien. det str ikke p forskene vre.

Jeg husker en gang i Trondheim nr vi hadde besk av en kopis av Philip. Han skulle lage laksesmrbrd til oss for frokost, og puttet en laksebit i matsklen til Bella. For hvilken katt liker ikke laks! Bella ble helt forferdet nr hun skulle spise, og kom springene til meg og lurte meg innp kjkkenet. Der stoppet hun med matsklen, s ned p den og opp p meg. Jeg fjernet laksen og hun stryk seg inntil foetn min og begynte og male. Ellers har vi prvd gi henne kokt torsk, leverpostei, melk, katte-godis fra dyrebutikk +++. Hun nekter.

En lrdag var hun tom for sin vanlige perser-kattemat og vi rakk akkurat ikke dyrebutikken. Vi gikk innom en dagligvare butikk for kjpe noe vanlig kattemat i nden for helgen. Hun luktet p den, og nektet og spise noe hele lrdag. Det var rett og slett ikke bra nok for vr lille diva. Sndagen var hun s sulten, at hun spiste litt av det. Det endte i drlig mage. Kort fortalt - vi mtte dusje den lille frkna vr.

S det har vrt to hinder for Purina Pro Plan i denne testen her: Bella er superkresen og Bella fr lett drlig mage.


Over en uke n s har jeg testet disse to ulike produktene p henne.

Delicate

Vi startet frst med Delicate. Dette er et fr for voksne katter med sensitiv fordyelse eller er drlige til spise. Pro Plan Delicate kombinerer alle essensielle nringsstoffer, inkludert vitaminer og mineraler, i et kattefr av hy kvalitet.
Jeg pnet kattefr posten s man kunne kjenne lukten, og Bella kom springene og veldig nysgjerrig. Jeg helte maten i sklen hennes, og hun begynte straks og spise.Sterilised

Dette kattefret bidrar til vedlikeholde den generelle helsen til voksne steriliserte/kastrerte katter. Pro Plan Sterilised kombinerer alle essensielle nringsstoffer ? hvorav vitaminene A, C og E, og Omega-3 og Omega-6 fettsyrer i et kattefr med hyt proteinniv og lavt fettniv, som ogs fremmer en balansert pH verdi i urinen. Finnes i flgende smaksvarianter: kylling, laks og kanin.Ogs dette fret falt i smak hos den lille prinssa vr.

Test resultat

Jeg m innrmme at jeg var litt nervs for denne testen her, for resultatet kunne fort blitt at jeg mtt si til selvskapet at "beklager, men Bella liker ikke fret deres". Men heldigvis s bde likte hun det, og hun fikk ingen problemer med magen. Jeg er ganske glad n, for vi kan for frste gang gi Bella et variert kosthold.
Jeg kan virkelig anbefale dette fret til andre katteeiere.

Love Kristine

Skrevet 16.06.2013 kl.16:08. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 20 kommentarer18

Marc by Marc Jacobs in our backyard

Skrevet 26.05.2013 kl.22:20. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 

Her er noen bilder Philip tok av meg i kveld fra bakgrden vr. Har p med den nyeste go'biten min som jeg trykket hjem fra nettet som bursdagsgave til meg selv. Digger Marc by Marc Jacobs kjolen min <3

Kom forresten over noen smart som jeg vil dele med dere andre nettshoppere. P Cupo Nation finner dere en rekke rabattkoder til ulike nettbutikker innenfor klr, sko, sminke og mye mer (eksempelvis for blivakker, zalando osv).  Verdt titte innom av og til, s kanskje dere gjr ett kupp. ;) 

 

Love Kristine

 

Skrevet 26.05.2013 kl.22:20. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 18 kommentarer10

BRAUN Silk pil - Bikini Styler

Skrevet 21.05.2013 kl.20:32. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Jeg er nylig blitt eier av denne superste bikini styleren. Braun Silk-pil leveres med ulike skjrehoder som er unikt konturformet for fjerne unsket hr fra fra alle omrder p kroppen, ansiktet og bikinilinjen.

Det flger med et presisjonshode og to ulike skjrehoder for bikinilinjen. Presisjonshodet gjr at man kan oppn nyaktige former, rask og enkel. Den fjerner og trimmer unsket hr fra yenbryn, bikinilinjen og ansiktet. S n kan du vre kreativ, selv i de mest flsomme omrdene - uten irritasjon. nr vi er innp kreativitet her. Jeg blir nesten litt knisette av skrive om der, men det flger ogs med 10 klistremerker som du kan frissere etter der nede. ;)

Med de sol-vrs dagene vi har hatt i det siste, s vil jeg trre pst at bikini-sesongen er i gang. Anbefaler absolutt Braun Sil-pil Bikini-Styler.
Love Kristine

Annonse

Skrevet 21.05.2013 kl.20:32. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 10 kommentarer14

Braun Silk-pil 7 SkinSpa - LOVE IT!!!

Skrevet 29.04.2013 kl.21:19. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.


Har nylig blitt eier av en Braun Silk-pil 7 Skin spa! :) Dette er en maskin som kombinerer to moderne skjnnhetsbehandlinger i et 2-i-1 produkt med bde epilering og eksfoliering for en smidigere og mer strlende hud. Jeg m innrmme at jeg kastet barberhvelen for vel tre r siden, og har brukt epilator siden. Jeg har totalt noia for kroppshr, og med epilator s kan man fjerne hrene sjeldenere, og nr de vokser ut igjen s er det ferre av de og de blir mykere.
Det som er s bra med akkurat denne maskinen er at man kan bruke den i badekaret/dusjen eller i trt milj. Den har ogs tre hoder med ulike funksjoner; epilering, eksfolering og barbering, samt to topper for presisjonsbarbering og -epilering. Eksfoleringshode som dere ser p bildet under fjerner trr og dd hund og stimulerer samtidig til fornyelse av hudcellene. Det gjr huden mer mottakelig for fuktighet, noe som igjen gjr den friskere, glattere og jevnere. Regelmessig eksfoliering vil ogs bidra til forhindre inngrodde hrstr. Personlig s fr jeg veldig trre legger p vinterhalvret, s den funksjonen har vrt veldig nyttig for meg. :)

Leggene mine er super smuuud!!! :D

Love Krizz

Follow on Bloglovin

//Annonse

Skrevet 29.04.2013 kl.21:19. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 14 kommentarer9

Gratis Tamponger - Tampons For Free

Skrevet 09.04.2013 kl.12:51. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Hei stinger! Visste dere at man kan f tilsendt tamponger helt gratis? Tampons For Free tilbyr nemmelig tamponger rett hjem til deg gratis. :)


(Bilde hentet fra Tampons For Free)

Hvordan er det mulig tenker dere nok! Joda, det skal jeg fortelle dere. Tampons For Free har samarbeidspartnere som nsker reklamere for sine produkter, og de samarbeidspartnerene finansierer tampongpakken s vi kan f de helt gratis. Ikke feil med gratisprodukter som man faktisk trenger. ;) G innp siden HER og sjekk ut selv!

(Bilde hentet fra Tampons For Free)


Sebamed er samarbeidspartneren til Tampons For Free n, jeg fikk tilsendt tamponger, noe sm prveprodukter og en Shower Gel med granateple. Det som er flott med den hundpleieserien er at produktene er parfymefri og har pH 5,5 for verne om hudens egen beskyttelsesbarriere. Personlig s jeg lite problemer med huden, men det skader vel ikke vre litt ekstra sknsom og snill mot den. ;) Uansett s har den Granateple Shower Gel en helt herlig og frisk duft!

//Annonse//

nsker dere en kjempe fin tirsdag! :)

Love Krizz

Follow on Bloglovin

Skrevet 09.04.2013 kl.12:51. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 9 kommentarerLes mer i arkivet August 2017 Juli 2017 Juni 2017
Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 r gammel jente fra lesund. Bor i Tigerstaden med min kjre, jenta vr Serine Isabella og pusen vr Bella. Mulig du s tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjreste med Philip under finalen. Har ogs vrt med i n episode av Budkrigen p TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, ogs deler jeg ting med dere som jeg liker. Hper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik ogs min fan-side p face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits