2

ferieplaner og meslinger

Skrevet 08.06.2017 kl.12:00. Ligger i kategorien My life as Kristine.


topp: Arnie Says // shorts: PJK Patterson J. Kincaid // sko: ACNE // armbånd: Hipanema
 

God formiddag kjære lesere! Jeg trasker rundt og har ferie nå, men likevel er det absolutt ingenting som skiller disse dagene fra da jeg hadde mammapermisjon. Philip jobber naturligvis, så det er bare meg go'jenta mi her uansett. Selv om vi alle kommer til å ha skikkelig ferietid sammen i juli, har vi nesten ingen planer. Det eneste vi vet, er at vi skal feire ett-års dagen til Serine Isabella i midten av juli, også skal vi prøve å besøke ulike parker og morsomheter i Oslo og i Ålesund. Vi kommer ikke til å reise utenlands, for jeg er maks stressa over at Serine Isabella skal få meslinger. Det er utbrudd i en rekke land i Europa. og ett tilfelle nå i Oslo. Hva skjer med foreldre som ikke vaksinerer barna sine? Blir helt oppgitt... Det er uansvarlig og skremmende at enkelte foreldre velger å utsette sine barn for potensiell fare ved å ikke følge vaksineprogrammet. Det burde vært lovfestet, at alle skal vaksineres. For de eneste som ville vært i mot et slik forslag er de som er uopplyste og utsetter sine og andre for fare. Og de burde ikke ha rett til å ta egne valg uansett. Så takke være de, har nå en sykdom som burde vært utryddet  spredd seg igjen. Å det er veldig skremmende for oss med babyer som er for små for vaksinen, og de som av andre grunner ikke kan ta den. Og til dere som enda ikke har skjønt det.; Nei, det er ingen sammenheng mellom autisme og meslingvaksiner. Ungen din får ikke bedre immunforsvar av og ha denne sykdommen. Tvert i mot, immunforsvaret svekkes i 2-3 år. Veldig mange mennesker dør av meslinger hvert år, og flere får livsvarige skader. 

Nå høres jeg sinna ut, men jeg er bare ei bekymret  mor som er redd for det mest dyrebare jeg har ♥ Ønsker dere en kjempefin dag videre! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 08.06.2017 kl.12:00. Ligger i kategorien My life as Kristine. 2 kommentarerKommentarer

Marie Oma

08.06.2017 kl.12:51

Så fine bilder av deg! :)

Victoria Larsen

08.06.2017 kl.13:37

Veldig fine bilder! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits