0

Derfor meldte vi oss p Budkrigen p TV2

Skrevet 15.05.2017 kl.13:21. Ligger i kategorien Budkrigen TV2.

I episode 11 av Budkrigen som gikk for et par uker siden på TV2, kunne dere se meg og Philip på boligjakt. Selve innspillingen ble gjort for over ett år siden. På det tidspunktet var jeg gravid, og vi hadde prøvd å kjøpe ny leilighet i over et halvt år. Uten og overdeive så hadde vi lagt inn bud på over tretti leiligheter. Det var frustrerende og dra på visninger hver eneste uke, og tape alle budrunder. For markedet i Oslo var helt crazy i fjor, der alt gikk flere hundretusener over takst.

Vi var egentlig desperate, og det med god grunn. Vi bodde i en liten leilighet på Majorstuen. Den kjøpte vi året i forveien til en god pris bare for å komme oss inn på boligmarkedet. Jeg hatet virkelig å bo der, og som dere kunne se så hadde vi det ikke spesielt koselig. Jeg visste like etter vi flyttet inn, at her kom vi ikke til å bo lenge. Jeg så derfor ingen poeng i å bruke tid og penger på interiør og styling. Location var perfekt, vi bodde rett ved Bogstadveien og kollektivknutepunktet på Majorstuen. Leiligheten var helt ok, selv om det var dårlig plass til en unge der. Men bygården - hvor skal jeg begynne!!

Jeg var seriøst livredd hver gang jeg bevegde meg inne i fellesarealet der. Redd for hvem jeg skulle møte, og hva jeg kunne bli vitne til. Bygården bestod av 87 leiligheter på 18-36 kvm, der de fleste var utleieleiligheter. Det levde så mange rare folk der, at jeg kunne skrevet en hel bok. På det ene året jeg bodde der var det brann, mishandling, prositusjon, rus, hærverk, utallige innbrudd i postkasser/boder, forsøk på innbrudd i leiligheter, ... Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi hadde uniformerte menn i bygningen.

Det var spesielt én mann jeg alltid var redd for å møte. Det var en muslimsk mann i 20-årene som alltid gikk i skjortel og sandaler uansett hvordan været var. Husker godt en episode der han stod i bakgården å skrek og truet alle han fikk øye på, ropte Allah og gestikulerte at han skulle sprenge seg selv. Politiet kom med skjold, vi filmet hele hendelsen som bevis, men de kunne likevel ikke bryte opp døren og pågripe han. En annen gang Philip passerte han i trappeoppgangen, kunne Philip se at han gikk med et brød som han hadde hult ut og bevarte en kniv i. Også var det en gang han gikk bak meg og Philip med en tapetkniv. Vi fortet oss opp trappene, og plutselig kastet seg ned på trappen rett bak oss og lo hysterisk mens han viftet med våpenet. Uheldigvis måtte vi passere nettopp hans leilighet når vi skulle bære ut søppelen eller benytte utgangen mot Bogstadveien. Jeg hadde alltid hjerte i halsen når vi passerte, for ved tre anledninger satt han og kompiser og ruset seg i fellesarealet der, og da ropte de aggressivt mot oss, så vi snudde og sprang.

Som dere kanskje skjønner var ikke dette et sted å gå gravid, eller utsette Serine Isabella for. Vi måtte komme oss bort! Høres ut som det fattige stedet, men det er det ikke. På gunn av beliggenhet går leilighetene for mellom 2,5-3 mill der nå ;)

Vi medte oss derfor på "Bolig til salgs". Det var faktisk den opprinnelige tittelen. Vi ante ikke hva programmet gikk ut på, da vi fylte ut søknadsskjema. Men vi tenkte at teamet ville hjelpe oss å kjøpe leilighet. Dette ved at vi f.eks kunne få privatvisninger og kuppe salget. Vi merket når vi startet innspilling at det ble ikke helt slik vi håpet. Programmet viser i stedet hele aspekteret ved salg av leilighet, der de følger både selger og to ulike budgivere. Uansett, det var gøy og jobbe med et TV-team igjen, og Gunnhild Daleberg var så hyggelig. :)

Vi vant ikke leiligheten i programmet, men det ordnet seg like etter. Nå bor vi i ei kjempefin leilighet, i et lite koselig aksjelag på Bislett. Leiligheten vår er til salgs nå, fordi vi merker at Serine trenger sitt eget soverom på sikt. Men selv om vi ikke får solgt her med det første, så er det ikke krise heller. Vi stortrives, og har godt forhold til naboene :) Se annonsen her: https://www.finn.no/95415496

L❤ve Kristine

Skrevet 15.05.2017 kl.13:21. Ligger i kategorien Budkrigen TV2. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 r gammel jente fra lesund. Bor i Tigerstaden med min kjre, jenta vr Serine Isabella og pusen vr Bella. Mulig du s tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjreste med Philip under finalen. Har ogs vrt med i n episode av Budkrigen p TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, ogs deler jeg ting med dere som jeg liker. Hper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik ogs min fan-side p face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits