0

En lang pause

Skrevet 10.05.2017 kl.19:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. 

Jeg har hatt en laaang bloggpause nå, og det trengte jeg av flere grunner. Først av alt begynte bloggen og ta en retning som jeg ikke lenger var konfortabel med. Når man er nybakt mamma, så handler omtrent alt rundt den lille. Nesten alle innlegg jeg skrev fra Serine Isabella ble født, handlet nettopp om henne. I mine øyne er hun verdens nydligste, og jeg ville vise henne fram. Men ettersom jeg kom ut av ammetåka, begynte jeg å se på denne eksponering litt annerledes. Det er ingen hemmelighet at det sitter voksne mennesker på det store nettet og leter etter barn med onde hensikter. Å jeg synes rett og slett at det er uansvarlig og egoistisk og bruke jenta mi på bloggen, og utsette henne for potensiell fare. Bloggen min skal ikke brukes som et vindu inn i vårt hjem, der nettopp disse menneskene kan bruke min blogg til å følge datteren min sin utvikling. Jeg sier ikke med dette, at det aldri noen sinne vil dukke opp et bilde av henne. Men det vil så fall være så sjeldent at disse menneskene bruker andre arenaer i stedet. Jeg har derfor slettet mange bilder og innlegg av jenta mi både på bloggen og instagram.

For det andre, så har det vært vanskelig å finne tid til bloggen. Barn er så forskjellige. For noen er blogg og kids lett og kombinere, men ikke her. Stjerna mi er aktiv dagen lang. Hun begynte å krype før hun fylte halvåret, og bare to uker etter reiste hun seg opp og stod overalt. Jeg måtte følge og sikre henne hele tiden, så hun ikke falt og skadet seg. Ikke ville hun sove på dagen heller. Men i de siste ukene, har det endret seg noe. Hun sover et par timer på dagen, og da får jeg litt egentid ;)

Ellers så har det skjedd en del siden sist. Forrige uke var vi på skjermen igjen i boligprogrammet Budkrigen på TV2. Der kunne dere se oss på jakt etter en to-roms leilighet på Bislett. Vi vant ikke den dere så, men en annen superfin leilighet like etter. Det er ett år siden innspillingen, og nå har vi kastet oss inn i boligmarkedet på nytt. Jeg elsker denne leiligheten - virkelig. Beliggenheten, at den er fresh og stilfull, verandaen på de varme dagene og peisen på de kalde, de hyggelige naboene mm. Men vi merker likevel at Serine Isabella trenger sitt eget rom på sikt. Så derfor ligger leiligheten vår ute til salgs nå. Se den HER!

Håper dere vil følge meg framover! :)

L❤ve Kristine

Skrevet 10.05.2017 kl.19:04. Ligger i kategorien My life as Kristine. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits