6

fanget i eget hjem

Skrevet 30.10.2016 kl.15:59. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 

Jeg føler meg litt fanget i eget hjem for tiden. Den kjipe kolikken til Serine Isabella, gjør at vi beveger oss omtrent ikke utenfor døren. Vi begge hadde hatt godt av mer frisk luft, men jeg orker bare ikke tanken på å trille henne rundt mens hun skriker som en stukken gris. Det har skjedd for mange ganger nå til at jeg makter å utsette henne og meg for det igjen. Før kolikken brøyt ut skikkelig i uke seks, hadde jeg sett for meg daglige trilleturer, babysang, babysvømming, baby-kino mm. Vi skulle gjøre så mye fint sammen, og jeg skulle sørge for at hun ble stimulert på alle måter. Men her er vi - hjemme. Det blir ikke alltid som man ser for seg, men hjelpe meg. Jeg har ei nydelig, sunn og frisk jente. Jeg har virkelig ingenting å klage over. Når kolikken går over får jeg vise henne verden. 

Ei anna frøken som er veldig fornøyd med at vi er så mye hjemme er Bella. Hun får nemlig være ute på dagtid så mye hun vil. Å være "utekatt" er nytt for henne, og hun har ikke opplevd årstider før. Men en ting hun merker, er at det begynner å bli kaldere. Så hun flyr inn og ut av verandadøren vår HELE tiden. Blir litt gal av henne - haha. Hun er supersmart og skraper på døren non-stop til hun kommer seg inn eller ut. Så det er ingen tvil hva hun vil. Å inn skal hun for mat, når hun må på do (denne lady-pusen gjør ikke fra seg ute) og når hun synes det begynner å bli kaldt. Å kaldt synes hun det er nå. Så desto kaldere det er, desto kjappere kommer hun inn igjen. Som den hønemoren jeg er, henger jeg opp meisboller utenfor kjøkkenvinduet. Da kan hun titte på fuglene fra kjøkkenbenken når det er kaldt, og prøve å fange de ute når det er mildere. 

Å slik går dagene våre på Bislett - lite spennende med andre ord. For at jeg ikke skal bli het kokko, så møter jeg venninner en gang i blant på kvelden mens Philip er med Serine Isabella. Selv om jeg savner den lille skjønningen min, så er det godt å gjøre noe annt i blant. ;) 

 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 30.10.2016 kl.15:59. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 6 kommentarerKommentarer

kristinerosok

04.11.2016 kl.16:16

Victoria Larsen: Takk :)

Victoria Larsen

30.10.2016 kl.18:38

Så fine bilder :)

kristinerosok

04.11.2016 kl.16:16

Mona: Hei hei! :) Så kjedelig at du må markere teksten for å lese. Jeg har forhørt med venner om de kan gå inn på bloggen via tlf og se om de opplever det samme. Men de og jeg har svart tekst på den hvite bakgrunnen.
Hvilke mobil bruker du? Alle de jeg har spurt bruker Samsung. Setter pris på at du sier fra om du opplever det samme igjen. For da må jeg grave dypere i problemet. Slik det ser ut nå, så håper jeg det bare var en bug på nettsiden da du hadde det slik.

Ha en fin dag! :)

Mona

31.10.2016 kl.18:44

Hei! Er du klar over at bloggen din har hvit tekst på hvit bakgrunn? Litt slitsomt å måtte markere teksten for å kunne lese (og på mobil viser bare bildene).

kristinerosok

04.11.2016 kl.16:10

RisRosOgKlaging: Ja, det er vondt å se at hun sliter slik :/
Takk takk! :) Genseren er noen år gammel og fra Michael Kors. Den er nok ikke i butikk nå lenger dessverre.

RisRosOgKlaging

02.11.2016 kl.16:41

Det er trist å høre at hun sliter så mye med kolikk, håper dette går over ganske snart, sånn at dere alle får det mye bedre!

Du ser helt nydelig ut som vanlig! For en flott grønn genser, hvor har du kjøpt den? Har lenge vært på jakt etter en grønn genser, men finner ikke noe særlig.

Håper du får en fin ettermiddag! :-)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits