4

Serine Isabella

Skrevet 28.07.2016 kl.23:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

Lørdag 16. juli 2016 kom den nydelige jenta vår Serine Isabella til verden. Den lille skjønnheten var 49 cm lang og veide 3260 gram. ♥ Hun valgte og komme 9 dager før termin, som var egentlig veldig greit for oss begge. Magen min var helt sprengt, og det var nok trangt der inne for henne å. Dette bilde er tatt bare 9 dager før lillejenta kom.

 
Torsdagen før hun kom, fikk jeg en kraftig rie i bilen. Det ble kun med den ene, og jeg ringte bekymret til Åse sykehuset i Ålesund (visste jo ikke hva det var som skjedde i magen, og at dette var rier). De kunne fortelle at rier kan komme over en uke før fødsel, og at det var først når disse ble hyppige at fødselen var i gang. Natt til lørdag satt jeg oppe ALT for sent på kvelden og fulgte med på Tyrkia-kuppet på nyhetene. Hadde heller ikke sovet på dagtid som jeg pleide å gjøre på slutten av graviditeten. Når jeg la meg i 3-tiden på natta så begynte jeg å få rier igjen. Det kom flere og flere, men jeg var så trøtt at jeg prøvde bare å sove når de avtok. Jeg våknet på nytt i 5-tiden, og hadde kraftige rier igjen. Likevel prøvde jeg på nytt å sove når de avtok - det var jo tross alt 9 dager til termin, vi hadde lært på svangerskapskurs at når man er i fødsel og får rier så er det for vondt at det er umulig å sove forbi. Jeg prøvde å sove videre. Men i 6-tiden var det for intenst og alt for vondt, så vi dro til sykehuset. Verken jordmor eller jeg var overbevist om at jeg var i fødsel, før hun undersøkte meg. Plutselig ser hun opp på meg og sier "Du har 4-5 cm åpning og er i fødsel - også er du så rolig!" 

Jeg ble helt overveldet av følelser. Tankene begynte å svirre. "Skal jeg føde nå, jeg som er så trøtt og sliten og har heller ikke mentalt forberedt meg på dette med fødsel." Samtidig gledet meg til å møte henne, og var lei av å gå gravid. Fødselen gikk greit, og klokken 12:45 kom jenta vår til verden. ♥


Jeg og Philip bodde på barselhotellet på Åse Sykehus fram til tirsdagen. Vi hadde stort alenerom med flott utsikt, fikk fantastisk oppfølging til både amming, bading/stell og alt annet vi lurte på. Foreldrene, søsteren og mormoren til Philip kom helt fra Oslo og hilste på jenta vår på sykehuset, og ble flere dager etter. Vi er veldig fornøyde med at vi valgte å føde på sykehuset i Ålesund. 

Hun er så vanvittig nydelig, og jeg har blitt helt forelsket i henne. ♥ 
 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 28.07.2016 kl.23:00. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 4 kommentarerKommentarer

kristinerosok

29.07.2016 kl.00:16

SiljeMerethe: Takk <3
gratulerer så my <3

kristinerosok

02.08.2016 kl.14:07

Takk takk <3 :)

Silje Helen Sjøthun

29.07.2016 kl.15:52

Så herlig, gratulerer så mye <3 Og masse lykke til videre :-)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits