5

interiør-shopping

Skrevet 05.06.2016 kl.21:01. Ligger i kategorien My life as Kristine.

 

God kveld søtinger! Denne helgen har vært kjempedigg. Startet fredagskvelden med tacokveld hjemme hos meg, og hadde fire venner fra Ålesund på besøk. Vi spiste, skravla, så Idolfinalen og sesongavslutningen av Skam. Som alle andre, så digger jeg den serien. Men vet dere hva den minner meg veldig om - den britiske serien Skins. Er det noen av dere som har sett den? Jeg var helt hekta på den for en del år tilbake. Likheten mellom denne og Skam er at man også følger en vennegjeng som går gjennom ulike ungdomsproblemer, der det også hver sesong er én av de som er hovedkakter. Verdt å se! ;) 

 

 

På lørdag var det musikkens dag i Oslo, så det var enormt mye mennesker i gatene og scener med musikkinnslag overalt. Jeg og Philip vandret litt rundt i sommersolen og hørte musikk, samtidig som vi fikk unna litt ærend. Vi handlet sko til Philip, hotellputetrekk til soverommet, litt babyklær til jenta i magen, og noen nytt interiør til stuen. Denne gangen ble det innslag av gull. Vi kjøpte ananasen, lyslykten og gullputene på Hansen & Dysvik. 

 

kjole: Theory // gravidtights: H&M // ballerinasko: Pretty Ballerinas
 

På kvelden stekte vi hamburgere, som vi spiste på verandaen med godt selskap av Bella. Vi er mye ute med henne nå som været er fint. 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 05.06.2016 kl.21:01. Ligger i kategorien My life as Kristine. 5 kommentarerKommentarer

kristinerosok

05.06.2016 kl.23:04

lisarorvik: Takk :) Skal titte innom! ;)

lisarorvik

05.06.2016 kl.21:30

Så koselig, så mye fint :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Henriette Celin

05.06.2016 kl.23:47

Så kul den ananasen var!

Herlig å gå i gater mens det spilles musikk ^^

Har hørt at Skam er veldig lik Skins ja. Kanskje jeg må se den serien også ;-P

Turid

06.06.2016 kl.00:47

Så utrolig flotte pynteting! Likte at det matchet :D

CamillaEsi

06.06.2016 kl.02:04

Vilken fin blogg du har och så fin du är! :)

Kram<3

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits