2

hvilke barnevogn skal man velge da?

Skrevet 21.05.2016 kl.20:31. Ligger i kategorien Mamma-blogg.

 

Vi er skikkelig på barnevognjakt nå. Det er bare to mnd til lille-jenta kommer, så det begynner å haste litt. Flere vogner har ukevis med leveringstid, så vi må bestemme oss snart. I dag var vi innom to ulike barne-butikker og så på vogner. Det er et hav og velge mellom der ute, så for oss gjelder det å finne en god vogn til vårt forbruk - en byvogn som er lett, og ikke minst enkel og slå sammen ved reise. 

 Hittil står Bugaboo Buffalo høyest på listen. To venninner har denne og er kjempefornøyd, samtidig som vi snakket med et ungt par på på Ikea tidligere denne uken som skrøt stort av den. Damen i barnebutikken i dag sa også at dette er den mest solgte vognen deres og anbefalte den. Samtidig tenker vi at det kanskje er mer praktisk med ei litt lettere vogn med kun tre hjul til by-bruk. Så vi har tenkt å se på den Babyjogger City Elite til uken. 

Om noen har tips og erfaring med barnevogn, så tas det mot med stor takknemlighet! :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 21.05.2016 kl.20:31. Ligger i kategorien Mamma-blogg. 2 kommentarerKommentarer

kristinerosok

21.05.2016 kl.21:11

Weronica: Takk for tips - skal sjekke de ut ;) God helg! :)

Weronica

21.05.2016 kl.21:09

Vet virkelig åssen det er. Vi endte opp med en Brio go / batrix go dem har kjøpt opp Brio. Den er lett og ergonomisk for oss som triller. Det er en duo vong. Det ville jeg ha. Vudere også enma og sino som store favoritter

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits