4

birthday-girl

Skrevet 15.05.2016 kl.22:55. Ligger i kategorien My life as Kristine.På torsdag 12. mai ble jeg 29 år! Jeg har enda igjen ett år i 20-åra - wohoo! :) Dagen feiret rolig i ny-leiligheten med Philip og Bella. Når jeg kom hjem fra jobb, stod det en lekker bukett roser på bordet med et kort til. Nydelig kort, vakre ord - og en ledetråd. Ledetråden førte meg til kjøkkenet, hvor jeg fant en liten pakke med et minnekort inni. Sammen med den pakken, lå det en ny ledetråd. Etter å ha åpnet flere pakker med flere ledetråden, satt jeg til slutt igjen med et helt nytt Canon EOS 6D, 50 mm kameralinse, minnekort og reiseveske. Det er utrolig gøy med skattejakt, og jeg koste meg. Det er også en fantastisk gave, som jeg er så takknemlig for! :) Philip laget middag til oss. Vi koste oss på verandaen med blåskjell-suppe, alkoholfri champagne og jordbær. :)

 

 

Philip er så flink på overraskelser og gaver! ♥

 


 

Det er utrolig kjekt med skikkelig kamera siden jeg har blogg (selv om jeg ikke har orket å blogge så mye de siste mnd *kremt*), men aller mest er det deilig å kunne ta fine bilder nå som lille-jenta kommer til verden om bare et par mnd. ♥ Det er et skikkelig proff-kamera, så nå må jeg virkelige lære meg å bruke det. Det tar nok litt tid før jeg blir flink på innstillinger og tar gode bilder, men jenta i magen er en stor motivasjon til å mestre det. 

 


L♥ve Kristine

Skrevet 15.05.2016 kl.22:55. Ligger i kategorien My life as Kristine. 4 kommentarerKommentarer

kristinerosok

15.05.2016 kl.23:15

annebe: Takk takk :) Ønsker deg også en kjempefin pinse! :)

annebe

15.05.2016 kl.23:10

Gratulerer så mye med dagen som var..og det fine kameraet :) Fin katt også :)

Fortsatt god pinse til deg <3

kristinerosok

21.05.2016 kl.04:52

Henriette Celin: MHM :) Veldig koselig dag :)

Henriette Celin

15.05.2016 kl.23:27

Å, så snilt! veldig fine roser, og så flott det kamera var. En fantastisk fin gave :-D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits