0

God Morgen

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//sponset innlegg 
 
 
God morgen søtinger! I dag har jeg hatt en usedvanlig digg morgen. Jeg har våknet opp etter første natta med familien min i Ålesund og det er ferie!!! I ovnen står varme aniskringler som mamma har bakt - sinnsykt herlig! :) I følge flere studier er vi i norden blant de lykkeligste i veden, noe som ikke er så rart med tanke på levestandarden vår. Men likevel starter hele en av tre morningen med å være supertrette og i dårlig humør. Jeg er ikke nødvendigvis i så dårlig humør, men jeg er blant den halvparten av befolkningen som sier de ikke er morgenmennesker. Jeg hater å stå opp tidelig, og er sååå trett de morgningene det er alarmen som vekker meg og jeg skal på jobb. Jeg kaster på meg sminke i en fei, mens jeg spiser to knekkebrød og drikker et glass O'boy samtidg. Stress stress stress. De få dagene jeg setter meg ned og spiser frokost, rekker å våkne saktere og puste litt - de dagene er så mye bedre.
 
Rynkeby God Morgen har nå lansert et oppdrag for å forbedre morgenhumøret til det nordiske folket, og inspirere dem til bedre morninger - gjennom ny innsikt, humørmåling og motivsjon. De samler sine erfaringer på hva som utgjør en god morning. Som en del av dette har de testet morgenstemningen hos to skandinaviere, som er langt borte fra mørke og dystre vintermorgener. Se videoen over! 
 
Testen viser at vi igjennom både fysisk aktivitet, mental velvære, en god frokost, gode morgenrutiner og godt selskap kan oppnå trivsel og mentalt overskudd på morgenen. Spesielt selskap med andre er en avgjørende faktor for vårt gode humør. 
 
Slike morninger har jeg i feriene mine, god tid med matbordet sammen med familien eller Philip. Det gjenstår å se om jeg klarer å snu dette til å gjelde hverdagene også nå etter påske. I juli når den lille tulla vår kommer til verden, så blir nok alt snudd på hode igjen uansett. Men det er nok absolutt noe i budskapet til God Morgen! Ønsker dere en strålende dag! :)
 
 
L♥ve Kristine

Skrevet 21.03.2016 kl.10:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits