2

Samsung Galaxy edge+ - See beyond the edge

Skrevet 31.10.2015 kl.15:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

//annonse

 

JULEGAVETIPS!!! :)

Har dere sett den nye Samsung Galaxy edge+? Den har 5,7 tommes buet skjerm, som gir nye bruksmuligheter og glimrende kvalitet på bilder og filmer. Det artige er at skjermen strekker seg rundt kantene på på mobilen. Utrolig kult og innovativt. Den har også bildestabilisator og F1.9-blender som gir skarpe bilder også i dårlig lys. Noe som er utrolig kjekt for oss som tar mye bilder. Du får den i tre ulike farger; gull, sølv og svart. Jeg synes den er rålekker! :)

 Denne skal jeg så ønske meg til jul! Jeg har Samsung S5 nå, og er så fornøyd med den. Men skjermen min er knust, så det er nok på tide å bytte. Det går i Samsung her i heimen. Jeg har Samsung mobil, PC og kamera. TVen vår og lydplanken er i Samsung, og Philip sin mobil er Samsung. Haha :)

 

L♥ve Kristine

Skrevet 31.10.2015 kl.15:50. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarerKommentarer

Linea

31.10.2015 kl.23:04

Kjæresten min har kjøpt seg den. Han digger den!!! :)))

kristinerosok

31.10.2015 kl.23:19

Linea: Så heldig han er :) Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits