6

Karon - Patong

Skrevet 09.08.2015 kl.23:20. Ligger i kategorien Utenlandsreise.Torsdag og fredag de siste dagene i juli mnd var det Buddah dag i hele Thailand. Jeg vet ikke helt hva det innebærer for de innfødte, men for oss betydde det at vi ikke kunne kjøpe alkohol i 48 timer. Der var ulovlig og kjøpe i butikker, og det gikk ikke an å bestille noe alkoholholdig drikke til maten på restauranter. Jeg og Philip ble kjent med én nordmann (den eneste norske vi møtte på hele ferien!!!) i en bar i Karon, og han ringte oss å advarte oss mot å drikke noe fra hotellbaren på rommet også. Han hadde drukket en øl på hotellområdet, ble observert av en hotellvakt og deretter anholdt av politiet og måtte velge mellom å punge ut 2000 NOK eller sitte i fengsel i 25 dager. Strengt ass - så det er verdt å merke seg om man ferierer på denne tiden av året. Man kan fort tenke at reglene ikke gjelder for de som ikke er budhister, men det gjør de altså. 

Uansett, vi gikk litt rundt på Tempelomdrådet i Karon under disse dagene for å titte litt, og da så vi mennesker som kom dit å ba. På kvelden så vi også budhistiske munker som hadde bønnemøter. Artig å få et lite innblikk i kulturen, selv om dette ikke er noe vi tror på. Bygningene er flotte, fargerike og hadde mye utsmykning. 

 Vi tok "party-taxi" som vi kalte det til Patong et par ganger. De åpne Tukk-tuk'ene spilte høy musikk fra store høytalere og flere hadde neonlys. Artig! 

Patong er en større by en Karon, med kjøpesenter, maaange flere mennesker, mye mer uteliv, ulike "spesielle" show osv. Det var gøy å dra dit for noen timer, men persolig synes jeg der er en for stressende by og bo i når man er på ferie. Stranden i Karon var også mye flottere, så vi var fornøyd med å bo der. :)

 I Thailand så kjørte nesten alle scooter, og det var utrolig å se alt de fikk plass til og bygde ut av en scooter. Hele familier på en sooter, kjøkkenvogner til fastfood på scooter, og de rarest ting ble fraktet. Bensin til scooter kunne man kjøpe langs veien på "saft"-flasker. 

Elephant restauranten i Karon spiste vi på flere ganger på. Den hadde sinnsykt god mat til en veldig billig penge. Ikke rart den var anbefalt av TripAdvisor. Jeg og Philip kunne bestille to foretter, to hoveretter, vannflasker og fire øl - og alt kom på under 200 NOK, samtidig som det smakte utrolig godt. 

 Noen bilder fra et par kvelder i Karon. Manicure & pedicure - god mat - kokkosvann - livemusikk +++  Vi hadde det så mye gøy i Thailand! :) 

 

L♥ve Kristine

Skrevet 09.08.2015 kl.23:20. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 6 kommentarerKommentarer

Therese <3

10.08.2015 kl.01:24

Så utrolig herlige bilder :) Skjønner dere har kost dere i Thailand :D

RebeccaHasselgard

10.08.2015 kl.10:47

Kjempegøy å se på alle bildene! Ser hvor annerledes kultur det er :)

Carina

10.08.2015 kl.10:47

Ser ut som dere har hatt det helt supert på tur!! :D

Marcela Constanza

10.08.2015 kl.14:47

Wow spennende, flotte bilder =) skjønner at dere har hatt en fin tur og kost dere..

Pia Kristine

10.08.2015 kl.16:43

Kjempe flotte bilder! Kunne godt tenk meg å reise dit selv, et vakkert land og så god mat:):)

Emilie

10.08.2015 kl.19:00

så fine bilder! så kjekt ut :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits