7

Schwarzkopf Gliss

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei søtinger! Jeg har nettopp testet ut den nye shampooen og balsamen til Schwarzkopf, Gliss Million Gloss. Har noen av dere testet noen av Gliss-produktene?

Jeg har langt  og naturlig blondt hår (ja, faktisk min naturlige hårfarge), så for meg er en shampoo som kan få frem fargespillet og glasen veldig viktig. Jeg er alltid spent på resultatet etter testing av nye hårpleieprodukter. Det positive under vasking var at produktene var lett og massere inn i håret og luktet godt. :)

 

 

Million Gloss formelen med Gloss Elixir kapsler inn hvert enkelt hårstrå og gir det strålende glans. Produktene i den nye serien er spesialdesignet og tilpasset tynt, fint hår, de pleier og gir en intens glans uten å tynge håret. Takket være Gliss unike innkapslende lamineringsteknologi, forsegles glansen i hårstrået og håret får en langvarig skinnende glans ved regelmessig bruk. I serien inngår Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil som reparerer skadet hår og gjenoppretter hårstråets naturlige glans. Schwarzkopf Gliss Million Gloss Crystal Oil formel er fargeløs, noe som gjør den spesielt egnet for blondt hår.

 

 

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og føler at håret er både luftig, silkemykt og glansfult. Den store forskjellen ser jeg nok etter å ha brukt produktene over tid. 

Det viktigste når man velger hårpleieprodukter, er å finne produkter som er tilpasset til sitt hår. Denne var som skreddersydd for meg. Jeg har tynne, men mange hårstrå og disse produktene er beregnet på tynt og fint hår. Jeg har paddeflatt hår, så volum er noe jeg alltid streber etter. Denne gir glans uten å tynge håret. Jeg liker å ha langt hår og klipper det derfor bare to ganger i året. Denne produktserien reparerer skadet hår.  Å som den blondinen jeg er, så var det heller ikke feil at denne er spesielt egnet for blondt hår :) 

 

Gliss hårpleieprodukter fra Schwarzkopf er tilpasset alle hårtyper og behov. Produktene inneholder flytende keratin som gjenoppbygger hårcellene innenfra.

Så finn produktene som er best tilpasset deg ved å lese om de HER

 

 

 L♥ve Kristine

Skrevet 22.05.2015 kl.19:13. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 7 kommentarerKommentarer

Jeanett Hensel

23.05.2015 kl.09:38

Virket som gode produkter, har ikke prøvd de før :)
den må jeg prøve, er så lei den jeg bruker nå! :-)

Ingrid

23.05.2015 kl.16:20

Takk for tips :D

Julie Storlien

23.05.2015 kl.19:59

Disse må jeg prøve :D

RebeccaHasselgard

23.05.2015 kl.22:41

Høres ut som noe jeg må teste :)

Veronica S

25.05.2015 kl.10:00

Kanskje jeg skal prøve ut... leiter etter en ny god shampo for mitt naturlige gyllen blonde hår.

Emilie Toen

25.05.2015 kl.10:25

har ikke prøvd de men har veldig lyst :D

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits