2

expert - iPod og mp3

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

iPod

Husker dere når iPoden kom tidelig på 2000-tallet? Da hadde omtrent alle det. Nå er iPoden tilbake og den har flere fordeler. Mange av dere hører nok musikk fra mobilen når dere trener, er ute å reiser, går i fjellet eller bare kjeder dere på bussen. Det funker fint det, helt til man går tom for strøm og står der uten mulighet til å ringe eller surfe på nettet. Det skjer ihvertfall meg ofte. Derfor kan det være veldig greit å erstatte denne strømslukende musikkvanen på moblen, men en annen fin ting - iPod. Fordelen med iPod er at den er liten, nett og den ultimate musikkspilleren. Du kan høre på musikk, lytte til din favoritt-radiostasjon, se bilder, videoer og filmer. Hos expert finner dere et stort utvalg av iPod i både ulike størrelser, farger og pris. Sjekk det ut HER!

 

mp3

De alle fleste smarttelefoner i dag har innebygd mp3 spiller, men er det likevel mange grunner til å ha en egen mp3 spiller. De er vesentlig lettere i vekt, dersom du trenger en til joggeturen din. Ellers så er det veldig grei å ha for å unngå å tappe mobilen for strøm på lange reiser ol. Expert har et utvalg på mp3 spillere HER!

 

Love Kristine

Skrevet 29.04.2015 kl.16:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarerKommentarer

Tina

29.04.2015 kl.16:44

Jeg har iPod - haha :))

Jeanett Hensel

29.04.2015 kl.17:50

Husker jeg hadde mp3 før haha, utrolig hvor fort tiden går og ting blir nyere! Har ingen av delene nå, iphonen holder lenge for meg :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits