6

Sucker for reality - Are You The One?

Skrevet 24.04.2015 kl.19:11. Ligger i kategorien Film og tv-serier.

Jeg skal innrømme at jeg er litt sucker for hjernedød reality. Det er ganske deilig å av å til bare koble helt ut med lett underholdning som man kan rynke på panna og le seg halvt i hjel av. Jeg er litt lei Paradis Hotell konseptet nå, og synes det har gått aaalt for lenge uten nevneverdige endringer. I går kom jeg over "Are You The One?" på mtv.no.Å for et kult konsept! Deltakerne består av 10 single kvinner og 10 single menn, som er helt ubrukelig på å finne kjærligheten. De er alle valgt ut gjennom en omstendelig mtachmaking prosess. Innad i gruppen skal nemlig ekspertene ha satt sammen ti par som er perfekte for hverandre. 

De skal alle leve sammen én måned i Hawaii, og alle de 20 deltakerne deler ett mål: Finn sin perfekte match. Hver uke, skal gruppen følge sine hjerter og lås i et valg om hvem de tror er deres PERFEKT MATCH. Hvis alle 20 deltakerne finner sin perfekte match i løpet av 10 forsøk, vil de alle dele 1 million dollar!

 Vi har sett halve sesongen nå, og det er virkelig underholdende. Konkurranser, dating, festing, intriger, drama, mismatching og frustrasjon. Mange av personligheten er så ville, at det ikke er vanskelig å forstå at de er single... ;)

 

 

Blir spennende å se om dette kommer til Norge å! *håper* :)

 

Love Kristine

Skrevet 24.04.2015 kl.19:11. Ligger i kategorien Film og tv-serier. 6 kommentarerKommentarer

Charlotte

24.04.2015 kl.19:24

Jeg elsker også hjernedød realityserier, sykt greit når det ikke er noe annet bra;) håper du vil ta en titt innom bloggen min også:) legge gjerne igjen ett spor etter deg, da blir jeg glad:) god helg!

Egeo

24.04.2015 kl.19:46

Denne har jeg ikke sett. Paradise liker jeg ikke, men har sett robinson og farmen

Madeleine

24.04.2015 kl.20:28

haha har sett trailer på det og sett en episode. det ligger ute på sumo om jeg ikke tar feil? det er gøy med sånne programer for å se hvor mye drama og tull folk kan finne på :P ha en fin helg =)

kristinerosok

24.04.2015 kl.21:33

Det vet jeg ikke, jeg ser episodene rett fra mtv.no og kobler dataen til tv. ;) Haha - så enig. Jeg er veldig dramasky selv, så jeg blir så fascinert over hvor ville og eksplosive de kan være på hverandre. Ha en fin helg du å :)

Charlene N. Nedrum

25.04.2015 kl.13:55

haha!! fantastisk! :D elsker hjernedød reality! det er så utrolig underholdende og gøy når man ikke orker å "tenke" hahahah :P har sett litt av serien men ikke alt :) har du fulgt med på paradise hotell i år?? synes det er den beste sesongen til nå ;) stor klem :D

Veronica S

26.04.2015 kl.19:25

Ikke sett denne.. men reality er moro da, haha.

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits