3

Har dere sett den nye bilen til Mazda? Digger reklamen, å den får meg til å tenke tilbake til min første bil, som også var en rød snerten og kul en.

Like før jeg var 18 år kjøpte jeg nemlig en sånn type bil som stod klar å ventet på meg til jeg fikk lappen. Å for en følelse det var å sette musikken høyt og kruse rundt i egen bil. Jeg kjørte med bilen min overalt; skolen, trening, shopping, venninne-krusing mm. i fem år, før jeg flyttet fra hjembyen min å måtte selge "jordbæret mitt". Jeg har ikke bil nå siden jeg bor midt  i Oslo. Det er fordi det er for mye hassle å finne parkering, samtidig som bilkøene er milelange i rushen og det da går fortere med kollektiv. MEN når vi flytter ut av byen engang, da skal jeg ha egen bil. Å det er ikke usannsynlig det kan bli en slik Mazda. Ikke for liten, og ikke for stor. Grei plass, og lett og parkere. Samtidig som jeg liker uttrykket på bilen, de morske øynene. Den ser rett og slett rask ut :)

Om noen av dere ønsker å kjøpe Mazda2, så har den en del fancy greier som er greit å vite om. Den har teknologi og komfort som en stor bil. Det finnes bl.a. skinnseter, Bluetooth, 7" berøringsskjerm, LED-frontlykter, autobrems, navigasjon, blindsoneovervåking og head-up display m.m. Den er ikke så dum miljømessig heller. Den banebrytende SKYACTIV-teknologi bidrar nemlig til lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp. Å det er absolutt noe man bør tenke på ved kjøp av bil. 

Kjør trygt, og ha en fin dag videre! :)

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 23.04.2015 kl.21:33. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarerKommentarer

Leah Victoria Forsberg

23.04.2015 kl.21:40

Kjempe fin :)

Madeleine

23.04.2015 kl.21:57

den ser så fin ut! =) ha en fin kveld =)

Veronica S

23.04.2015 kl.22:04

Liten snedden herlig bil da;)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits