6

a r t a m e n d i

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

God morgen søtinger! Håper dere har sovet godt å fått en fin start på den nye uken. Som en del av dere har sett i andre innlegg, så har vi fått opp en liten bildevegg av trekløvern i husstanden.

 

 

Det startet med at jeg printet ut bilder på fotopapir med skriveren hjemme og kjøpte rammer på Habitat. Men for en stund tilbake kom jeg i kontakt med Jon Artamendi Sviggum som driver profesjonelt med fotoutskrifter. Han har jobbet med dette i åtte år nå og printer både store og små bilder med med høy kvalitet. 

I hovedsak jobber han med storformat og printer fotopapir, bomullspapir og lerret opp i en meter bredde. Jon har også deltatt i NM i foto med denne printeren og allerede fått 3 gull og flere bronse og sølv. Dere kan gå innpå nettsiden hans HER! Han printet ut de tre bildene over med sølvramme, også et jeg ikke har fått ramme på enda. 

 Jon sprute meg også om ikke det hadde vært hyggelig med et par større bilder også med Philip og meg på sammen - å jo det er klart! Men som mange vet, når man er på kjæresteferie sammen der minner skapes så tar man bilder, men som oftest hver sin gang. Det var nesten umulig å finne bilder av begge som kunne passe på en vegg. Haha... Det blir jo bare sånn. Det er ikke alltid like lett å få seg til å spørre en fremmed om å ta bilder. Å det ene de tar blir sjeldent bra. Uansett... Vi ble enig om at han kunne ta noen bilder av oss, så vi hadde en liten fotoshoot på Giske utenfor Ålesund i påsken. 

Bildet på stuen er 40x30 cm og det på soverommet 80x60 cm, så de er større enn de kanskje ser ut på bildene. 

  

Nå ser leiligheten vår endelig ut som et hjem! ♥ Det er så fint og ha personlige bilder og pynte opp med. Jeg fikk kamerastativ til jul, og neste gang vi er på ferie og skaper minner, så skal vi være flinkere å ta bilder sammen. Å da skal jeg få de printet de ut på storformat og bytte de ut med noen av de jeg har i dag. 

Om dere ønsker å få printet bilder i høy kvaltitet, så kan dere kontakte Jon på nettsiden hans HER. Dere trenger ikke bo i Ålesunds-området, for han sender de til dere! 

Ha en fin mandag!

 

Love Kristine

Skrevet 13.04.2015 kl.09:00. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 6 kommentarerKommentarer

Anita Søvold

13.04.2015 kl.10:25

Elsker hårfargen din :D

kristinerosok

13.04.2015 kl.10:50

Takk :) Det er faktisk min naturlige hårfarge.
Ha en fin dag :)

Renate Leknes

13.04.2015 kl.10:55

Utrolig fine bilde! Digger også katten din ^^

Ha en super dag!

Silje Eriksen

13.04.2015 kl.12:22

åh så fine bilder! :D

Tine

13.04.2015 kl.13:06

Fikk lyst til å pynte opp leiligheten med bilder selv nå :)))

Madeleine

13.04.2015 kl.14:36

så gøy! <3 ha en fin dag =)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits