1

HP Pavilion x360 // sponset video

Skrevet 12.01.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hei hei søte lesere. Nytt år og ny start på semesteret for mange av dere. Her er et lite PC tips til dere studenter, teknologi-freeks og generelt alle som er på utkikk etter en ny PC. 

 

 

Philip har faktisk denne PC. HP Pavilion x360 er en hybrid PC med 360° hengsel for maksimal fleksibilitet. Det vil si at du kan bruke den som en vanlig PC, nettbrett og rotere den så du kan se skjermen begge veier. Med BeatsAudio og to høyttalere som er optimalisert for bruk i alle posisjoner, er HP Pavilion x360 konstruert for å gi den beste og rikeste lyden på en PC. Uansett hvilken måte du bruker denne hybrid PCen på, får du mest mulig ut av PC-, stativ- eller nettbrett-modus med den nyeste berøringsskjermteknologien. PC er også godt egnet som katte-telt og Bella liker den kjempegodt. 

 

 

 

Love Kristine


//sponset innlegg

Skrevet 12.01.2015 kl.09:29. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Én kommentarKommentarer

Linn

12.01.2015 kl.17:13

Kul PC :)) Digger katten din!

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits