3

verdens vakreste reisemål

Skrevet 06.01.2015 kl.23:49. Ligger i kategorien Utenlandsreise.


 

Nytt år og nye ferieuker. Wohoo... Jeg har sett på reiser for sommeren i hele kveld, og sjekk ut hvor mange magiske steder det finnes i verden!!! I fjor sommer var jeg og Philip i Pamukkale i Tyrkia og det er det vakreste stedet jeg har vært på hittil. Landskapet, kalkfjellene, varmekildene, ruinene, stillheten, romantikken, roen og inntrykkene. Alt var bare overveldende fantastisk.

Jeg lurer på hvilke land vi skal dra til i år. Har noen av dere reiseplanene klare? Jeg gleder meg allerede, selv om jeg ikke vet hvor vi skal.  

 

 

Love Kristine

Skrevet 06.01.2015 kl.23:49. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 3 kommentarerKommentarer

Therese Bråthen<3

06.01.2015 kl.23:58

Jeg har ingen planer ennå :) Vi har pratet om å kanskje ta en tur til London, men ikke noe annet :) Håper dere blir fornøyd med stedet dere drar til :)

kristinerosok

07.01.2015 kl.01:02

Therese Bråthen: Så koselig da! :) Blir spennende å se hvor vi ender ;)

Monika

07.01.2015 kl.11:02

Åh, så utrolig mange herlige plasser en må få besøkt i løpet av livet! Kommer til å få sjekket ut en del i Australia og New Zealand det kommende året, gledes! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits