0

JuleGilde // sponset video

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Håper dere har koset dere i julen og spist masse god mat. Jula er også en tid for tradisjoner og glede andre. Gilde har i år hedret noen som har vært ekstra snille med et julegilde - i en restaurantcontainer. Det ble samlet inn nominasjoner av ekstra snille nordmenn over hele landet, og tolv heldige ble til slutt valgt ut. Har noen av sendt inn nominasjoner eller fått besøk kanskje?

 

 

Restauranten hadde sitteplasser til ti personer, og gjestene ble servert nydelige måltider med både nye og tradisjonelle smaker.

  • Starters: liten smakebit av pepperkake med gorgonzola, honning og valnøtt. 
  • Forrett: dadler surret i stjernebacon, bruschetta med julepostei med fiken & portvin og lefse med juleskinke og sylte. 
  • Hovedrett:  ribbe med medisterkaker og julepølse eller pinnekjøtt med vossakorv. 
  • Dessert: en tradisjonell riskrem.

Den menyen hørtes digg ut, til tross for jeg er helt stinn i magen etter alle julematen her. Ønsker dere en fin jul videre! 

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 27.12.2014 kl.15:40. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Ingen kommentarerKommentarer


Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits