2

Oral B // sponset video

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

God morgen søtinger. Har dere husket og pusset tennene i morges? For meg som drikker x-antall kaffekopper i løp av en dag, juice hver lunsj og nyter rødvin i helgene, så er tannpussen veldig viktig. Jeg skal ikke skryte på meg de hviteste tennene, men jeg gjør så godt jeg kan med den vanlige tannbørsten jeg har. Men nå er det kommet en ny fancy tannbørste. Som ingeniør elsker jeg nye teknologiske ting, og denne virker så kul. 

 

 

Oral-B Smartseries er verdens første elektriske tannbørste med Bluetooth 4.0- teknologi, som faktisk kan gjøre deg bedre til å børste tenner. Tannbørsten er tilkoblet en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd, og forteller deg når du bør skifte børstehode.

Noe å ønske seg til jul kanskje?

 

 

Love Kristine

 

//sponset innlegg

Skrevet 17.12.2014 kl.09:30. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 2 kommentarerKommentarer

Stine

17.12.2014 kl.09:54

Så kult! Ha en fin dag :)))

Carmelita

17.12.2014 kl.11:04

Aldri prøvd, men Alle som har prøvd sier den er bra D:

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits