1

Star Tours Julekalender 2014 // Sponset video

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

Tenk at det er mindre en én mnd til julaften dere, og allerede på mandag er vi inn i desember!!! Jeg elsker julen, med juletre, julepynt, gaveshopping, familiesammenkomster, god mat og pakker. Dette er virkelig den koseligste høytiden hvor vi kan glede hverandre og ha det utrolig fint sammen. Men som den frostpinnen jeg er, så det hadde ikke vært feil og tilbringe deler av juleferien i sydlige strøk heller.

For å komme i julestemning, pynter jeg og Philip leiligheten, spiser pepperkaker og mandariner, lager julekalender sammen og setter opp juletre allerede tidelig i desember. Siden jeg tilbringer juleferien min i Ålesund, så står det mellom ingen juletre eller tidelig juletre i leiligheten vår i Oslo. Å da velger vi så klart tidelig juletre. Vi ser også på flere julekalender-programmer på TV, som Nissene på loven, The Julekalender mm. I år skal vi også se på denne julekalenderen:

 

Nå har Star Tour nemlig kommet med sin egen morsomme julekalender. Drømmer du om sol og varme under vinterkulden, så er det bare å delta og krysse fingrene for premie. 

Bli med familien Andersen på juleferie til Thailand. Ny episode hver dag og mulighet til å vinne reisepremier for 75 000 kroner.

 

 

Love Kristine

Skrevet 26.11.2014 kl.10:22. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. Én kommentarKommentarer

madde

26.11.2014 kl.11:59

Den så morsom ut ;)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits