3

 

Reise, reise, reise. Jeg digger og reise. Om det er for å oppleve nye steder, kulturer, spennende matretter, shopping, eller bare for å reise hjem til familien min i Ålesund. Selv om en flyreise egentlig bare er en transportetappe, så kan jeg alltid kjenne på den spente følelsen og gleden under reisen. For meg betyr reise alltid nye minner sammen med nære, for jeg reiser faktisk ikke mye i jobbsammenheng. Reiser dere mye? 

I denne videoen ser vi den sjarmerende Freestyle Ski-jenta Tiril Sjåstad Christiansen. Det er så flott når sunne, sporty og tøffe forbilder brukes i reklamevideoer. Det er også artig og høre om hennes reisevaner og hverdag, som er veldig annerledes fra min. Eneste likheten er vel at begge er glad i og reise for og oppleve nye ting, men det er vel dere også kan jeg tenke meg. 

Hvor går deres flyreise neste gang? For min del går den til Ålesund på juleferie.

 

//sponset innlegg

 

Love Kristine

Skrevet 10.11.2014 kl.22:57. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarerKommentarer

tiggerlilly

11.11.2014 kl.01:07

herlig da ^^ har ingen planer om å fly enda. men håper jo d ikke blir altfor lenge til < 3

Tea

11.11.2014 kl.09:49

Elsker og reise. Jeg skal til Roma på juleshopping neste mnd :))

Veronica S

12.11.2014 kl.16:33

Jeg skal fly i Februar;) Men kun til Oslo. Er egentlig veldig glad i å reise

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits