3

Head & Shoulders // sponset video

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt.

 

Hvis du tror du er den eneste som lider av flass eller irritert og tørr hodebunn, må du tro om igjen. Rundt 50 % av verdens befolkning lider av disse symptomene på dårlig hodebunnshelse på et eller annet tidspunkt. Så du er ikke alene. Siden 1950 har Head & Shoulders vært et foregangsselskap innen hodebunn- og hårforskning, og har gjort betydelige fremskritt innen behandlingen av flass. I tillegg til profesjonelle rådgivere og ekspertkunnskaper har de et stort utvalg av produkter som pleier hodebunnen og gir næring til håret.

 

Head &Shoulders Hair Endurance

Head & Shoulders Hair Endurance bidrar til å bremse ned hårtap knyttet til flass og slitasje, samtidig som du blir flassfri. Spesielt utviklet for menn, med en unik maskulin duft. I tillegg til de ulike faktorene som kan føre til hårtap har Head & Shoulders identifisert en ny faktor om kan bidra til hårtap på grunn av slitasje - flass! HydraZinc-sammensetningen i denne shampooen for motstandskraftig hår slår ned på flass fra første gangs bruk, og bidrar til at håret ser fyldigere og tykkere ut og er opptil 100 % flassfritt. 

 


 

I reklamenfilmen ser vi skisytteren Emil Hegle Svendsen vandre langs havnen. Han titter inn i kamera og smiler. Man venter liksom på at han skal si noe, men i stedet er han helt taus. For her handler alt om håret.  Ingen ord er nødvendig.

- Let the Hair do the talking med Head&Shoulders!

 

 

Love Kristine

 

 

(kilde: http://www.headandshoulders.no/)

//Love Kristine

Skrevet 27.10.2014 kl.20:05. Ligger i kategorien Annonser og sponsede produkt. 3 kommentarerKommentarer

Nicolay

27.10.2014 kl.20:19

Spesiell reklame. Men liker bloggen din:)

Veronica S

28.10.2014 kl.20:46

Synes han er en flott mann å se på. Er egentlig en ganske bra shampoo

Astrid (:

29.10.2014 kl.00:48

Ikke min favoritt, men den er helt okei :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits