2

BOURNEMOUNTH

Skrevet 22.09.2014 kl.23:32. Ligger i kategorien Utenlandsreise.

I gårkveld kom jeg hjem fra en lang-weekend i Bournemounth i England. For en utrolig flott plass. På vei til Bournemount stoppet vi innom Stonehange.

 


 

Torsdag - Stonehange

Stonehenge er et forhistorisk monument i Amesbury i England. Det består av en sirkelformet megalittisk steinsetting, omgitt av en ringgrav og en sirkelformet jordvoll. Steinsettingen ble sannsynligvis reist mellom 2500 f.Kr. og 2000-tallet f.Kr., det vil si i bronsealderen, mens vollen og graven er fra rundt 3100 f.Kr., altså yngre steinalder. Stonehenge regnes som et av verdens mest kjente byggverk.

 


 

Fredag - Isle of Wight

Isle of Wight er en øy utenfor sørkysten av England, rett utenfor Southampton.

 

Fredagen tok vi en 40-miutters ferjetur over til øyen Isle of Wight. For en fantastisk fin øy. Koselige små byområder og gårder, og mektig landskap. Vi spiste lunsj på en engelsk pub, som minte mye om slike man ser på britiske tv-serier på nrk. Veldig flott dag! 

 


 

Lørdag - RockReef aktivitetspark og shopping i Bournemounth

Vi startet lørdagen i aktivitetsparken ut på piren på Bournemounth stranden. Først klatret vi i ulike vegger, så kjempet vi oss gjennom hinderløype i luften, før vi til slutt tok springfart ut av et høyt torn og hang i zipline ned til stranden. Det var så utrolig gøy. Kjempekick! 

Senere på dagen gikk vi rundt i byen og shoppet. Jeg tok bare bilder når vi gikk mot stranden og i parken, for i sentrum var jeg så opptatt av å fly mellom butikkene at jeg glemte helt av det. Jeg kjøpte hele tre par sko på Clarks, som jeg kan vise dere siden.

 

 


 

Bournemounth kan virkelig anbefales. Tenk at det var rundt 20'C der sent ut i september, og folk badet på stranden. Bra shopping og hyggelig plass.

 

 

Love Kristine

Skrevet 22.09.2014 kl.23:32. Ligger i kategorien Utenlandsreise. 2 kommentarerKommentarer

Tonje Sivertsen

23.09.2014 kl.10:26

Kjempe flotte bilder :D så koselig ut!

Ida

23.09.2014 kl.13:59

Så fint det så ut der! :)

Skriv en ny kommentar

Hei! Jeg heter Kristine og er ei 30 år gammel jente fra Ålesund. Bor i Tigerstaden med min kjære, jenta vår Serine Isabella og pusen vår Bella. Mulig du så tryne mitt i TV3-programmet Fristet, der jeg ble kjæreste med Philip under finalen. Har også vært med i én episode av Budkrigen på TV2. Bloggen min gir et lite innblikk i hverdagen min, også deler jeg ting med dere som jeg liker. Håper den faller i smak!

Kontakt: kristinerosok@gmail.com

Lik også min fan-side på face: http://www.facebook.com/ kristinerosok.blogg.no

Instagram

Follow on Bloglovin

hits